ONS TEAM GAAT VOOR JOU AAN DE SLAG!

WIJ NEMEN AUTOMATISCH CONTACT MET JE OP ALS HET TOTAALPLAN IS SAMENGESTELD.

LEES DEZE PAGINA GOED DOOR!

Bedankt voor het invullen van het Switch assessment. Maatwerk nauwkeurig verwerken vraagt zijn tijd. Jouw assessment wordt binnen 48-uur door een van onze deskundige verwerkt. 


Wij streven ernaar om je binnen 48-uur een e-mail te sturen met de inloggegevens voor het leefstijlplatform. Meer informatie daarover lees je op deze pagina. Neem daar gelieve je tijd voor.


KLIK NU ÉÉRST OP DE BUTTON HIERONDER VOOR HET FITCOOKING SWITCH E-BOOK. SLA DE DOWNLOAD DIRECT OP. ZODAT JE DE WAARDEVOLLE INFORMATIE OOK ALTIJD TOT JE BESCHIKKING HEBT.


WIJ VERSTUREN HIERVOOR GEEN APARTE LINK OF DOWNLOAD!

Bedankt voor het invullen van het Switch assessment. Jouw assessment wordt binnen 48-uur door een van onze deskundige verwerkt. Maatwerk nauwkeurig verwerken vraagt zijn tijd. Wij streven ernaar om je binnen 72z-uur een e-mail te sturen met de inloggegevens voor het leefstijlplatform. Meer informatie daarover lees je op deze pagina.


klik Nu éérst op de button hieronder voor het fitcooking switch e-book. sla de download DIRECT OP. zodat je de waardevolle informatie ook altijd tot je beschikking hebt. wij versturen hiervoor geen aparte link of download!

lEES ONDERSTAANDE INFORMATIE ZORGVULDIG DOOR!

wANNEER KAN IK PRECIES STARTEN?

Als wij het Switch assessment volledig ingevuld hebben ontvangen, gaat een deskundige van ons team direct voor jou aan de slag. Wij streven ernaar om binnen 72-uur het persoonlijk totaalplan samen te stellen in het leefstijlplatform. Mocht jij jezelf hebben aangemeld in het weekend? Dan vragen wij het begrip, dat dit misschien net wat langer kan duren.


Let op: Wij maken geen gebruik van automatische systemen of bots, omdat wij persoonlijk maatwerk bieden. Dit vraagt nauwkeurig én deskundig werk. Het gepersonaliseerde voedingsschema in het leefstijlplatform, wordt op basis van jou assessment geheel naar doel en wens samengesteld door onze voedingsdeskundige.


Een van onze voedingsdeskundigen, maakt daarvoor eerst de prognose op voor het gewenste fysieke doel dat je hebt ingevuld op het assessment. Ook deze berekening maken wij aan de hand van de gegevens die wij hebben ontvangen. Daarin nemen wij het eventuele dieetverleden mee.


Met al je persoonlijke gegevens én de voorkeuren kunnen wij vervolgens speciaal voor jou, het voedingsschema samenstellen in het leefstijlplatform. Wanneer onze voedingsdeskundige het persoonlijke voedingsschema heeft samengesteld, ontvang je automatisch een e-mail. In deze e-mail staan je inlog-gegevens en de link om van de app waarop het leefstijlplatform is gebrouwd. Deze gegevens worden automatisch verstuurd. Daarvoor vragen wij beleefd even om je geduld.


Wij zorgen er vervolgens ook voor dat de modules in het leefstijlplatform voor: training, beweging, mindset én meditatie actief voor je zijn. Wanneer je voor de éérste keer gaat inloggen, dan staat het gepersonaliseerde voedingsschema geheel voor je klaar. Met alle andere modules kan je vervolgens geheel zelfstandig aan de slag.


Alle uitleg daarvoor lees je in het Fitcooking Switch e-book. In dit e-book staat onwijs veel informatie. Ook over de prognose periode van de éérste twee weken is veel informatie te vinden... Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van alle “ins en outs’’, om zo een prettige opstart te kunnen maken.


Je start met een prognose periode van 2 weken. Alle uitleg daarover lees je in het Fitcooking Switch e-book. Deze twee weken zijn nodig, om ook vast te kunnen stellen dat de persoonlijke prognose ook aansluit op je doel. Wil jij deze periode rustig en succesvol doorlopen, zorg er dan voor dat jij jezelf ook écht focust, op alle informatie wij delen in het Fitcooking Switch e-book. Natuurlijk delen wij ook informatie in de Manifesteer community groep maar in deze groep worden geen persoonlijke vragen door ons beantwoord.  


Vind je de opstart toch nog wat spannend? Of heb je persoonlijk vragen of twijfels over eventueel je persoonlijke prognose? Dan kan je daarvoor altijd een persoonlijk strategiegesprek inplannen met een van onze deskundige. We weten dat twijfels soms uit het "niets" kunnen ontstaan. Daarom bieden wij op elke gewenste moment onze deskundige hulp aan.


Samen bespreken we telefonische je huidige situatie, je persoonlijke doelen en je strategie van het gepersonaliseerde totaalplan. Al je persoonlijke vragen worden deskundig besproken, onze voedingsdeskundigen, vetverlies- én fitnesscoaches, nemen alle twijfels die jij hebt bij je weg.


Mocht je al gebruik hebben gemaakt van de aanbieding voor het persoonlijke strategiegesprek? Dan lees je óók op deze pagina, precies hoe je het gesprek met een van onze deskundige kan inplannen.


Heb je de tijdelijke aanbieding gemist voor het persoonlijke strategiegesprek? Klik dan op deze link én ontvang direct €60 korting.


iK WIL MIJN strategiegesprek iNPLANNEN.

Heb je bij het aanmelden én op het assessment formulier aangegeven, dat je graag een persoonlijk strategiegesprek wil inplannen, dan ontvang je via de factuur de link om het gesprek via Calendly direct in te plannen.


Let op: Wij versturen je alleen deze link wanneer de betaling voor het persoonlijke strategiegesprek ook is voldaan. De link delen wij ENKEL op de factuur.  Deze ontvang je via de e-mail. De link van Calendly met de agenda van Fitcooking Switch staat onderaan op de factuur.


Via de link, kom je op de website van Calendly. Via deze pagina kan je heel eenvoudig het gesprek inplannen met een van onze deskundige.


Onze hulplijn kan je op elk gewenst moment inschakelen. Dus ook in de avonduren, of in het weekend zijn wij er speciaal voor jou. Let op: Het zijn persoonlijke gesprekken, dit betekend dat er een bepaalde beschikbaarheid is in de agenda!


Heb je de aanbieding gemit, maar wil je wel graag een persoonlijk strategiegesprek inplannen met een van onze deskundige? 


Klik dan hier en ontvang nu tijdelijk €60 korting op het persoonlijke strategiegesprek.


Tijdens het persoonlijke strategiegespreek bespreek je met een van onze deskundige, telefonische je huidige situatie, je persoonlijke doelen en je strategie van het gepersonaliseerde totaalplan.


Al je persoonlijke vragen worden deskundig besproken, onze voedingsdeskundigen, vetverlies- én fitnesscoaches, nemen alle twijfels die jij hebt bij je weg. Je bespreekt samen de huidige prognose, je resultaten en de voortgang. Wil je graag iets aanpassen in het persoonlijke totaalplan, dan doen wij dit direct telefonisch.


Jij kan kiezen voor een persoonlijk strategiegesprek direct bij de opstart, zodat je verzekerd bent van een heerlijke kickstart, maar wij staan ook persoonlijk voor je klaar als je even in een dieper dal zit.


Of als jij de overstap wil maken naar een ander specifiek doel.

Jij kan kiezen voor een persoonlijk strategiegesprek, net wanneer jij daar behoefte aan hebt. Heb je jouw specifieke doel al snel behaald? Fantastisch, wij zijn blij en trots! Maar wij pakken ook graag door. Jij wil namelijk vast begrijpen, wat je moet doen, om deze mooie behaalde resultaten ook écht voorgoed vast te houden. Deze overstap hoef je natuurlijk niet alleen te maken.


Wij zijn er speciaal voor jou, op elke gewenst moment én voor elke persoonlijk doel dat jij voor ogen hebt. Wil je dus graag het totaalplan aan passen op een andere specifiek doel, een herberekening maken voor de prognose voor onder andere je caloriebehoefte, de resultaten of voorgang bespreken dan zijn wij er speciaal voor jou.


Onze voedingsdeskundige, vetverlies-en fitnesscoaches leren je dolgraag écht te begrijpen wat jouw lichaam én geest nodig hebben om elke fitnessdoel te bereiken.

Jij kan een persoonlijk strategiegesprek inplannen voor het fysieke doel voor duurzaam vetverlies, onderhoud of spiermassa opbouw.


Klik hier en  maak nu gebruik van de eenmalige aanbieding én ontvang €60 euro korting op het persoonlijke strategiegesprek.


hOE MELD IK MIJZELF AAN BIJ DE MANIFESTEER community GROEP?

De Fitcooking Switch Manifesteer Community is een energieke groep met positieve energie. Een groep die samen komt in de groep-chat in het leefstijl platform. In deze groep stimuleren én motiveren wij elkaar als één familie.


Wij van Fitcooking Switch houden niet van oordelen of negativiteit. Dit past niet binnen onze visie van manifesteren. Het is voor ons belangrijk dat jij helemaal jezelf kan zijn. Daarom zijn er natuurlijk bepaalde regels. Deze kan je allemaal terugvinden in het Fitcooking Switch e-book.


Om de sfeer warm, respectvol en veilig te houden vragen wij alle leden de regels in acht te nemen. Behandel een ander zoals je zelf graag behandelt wilt worden. De groep is er om elkaar te ondersteunen, inspireren én te motiveren.


Heb je aangeven op het Switch assessment dat je graag wil deelnemen? Dan introduceren we je in onze levendige Manifesteer Community, wanneer het persoonlijke totaalplan is samengesteld. Deze gegevens worden automatisch verstuurd. Wij streven ernaar om je deze e-mail binnen 72- uur toe te sturen. Daarvoor vragen wij beleefd om je geduld.


wAAR MOET IK REKENING MEEHOUDEN?

Wij van Fitcooking Switch dragen de missie om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, in het bereiken van al je gezondheids-welzijn én fitnessdoelen. Wij willen dan ook net zo graag als jou, resultaten zien die blijvend zijn! Daarvoor is het van groot belang dat je rustig en nauwkeurig te werk gaat.


Daarvoor is het van belang dat je met focus dé basisprincipes toepast voor jou persoonlijke fysieke doelstelling. Deze basisprincipes staan allemaal uitgelegd in het Fitcooking Switch e-book. Neem je tijd deze kennis eigen te maken. Je hebt jezelf niet aangemeld voor een wedstrijd!


Heb jij een bepaald dieetverleden, dan is jouw lichaam en geest toe aan rust. Deze rust kan alleen gecreëerd worden als je nauwkeurig te werk gaat. Het is belangrijk dat je consistent en consequent bent. Wij kunnen je geen resultaten garanderen, als je niet de tijd neemt rustig en nauwkeurig te werken.


Je start bij Fitcooking Switch altijd met een prognose periode van twee weken. Alle informatie die daarvoor belangrijk is, lees je in het Fitcooking Switch e-book. Zorg dat je op de hoogte bent van deze informatie.


Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je een weegschaal hebt, ook voor in de keuken! Wij vragen 72-uur voor het opmaken van je persoonlijke voedingsschema. Let er op: dat je rekening houdt met de boodschapjes, die je voor aankomende week gaat doen. Zodat er geen verspilling is met voedingsproducten, maar ook zodat je zo snel mogelijk kan starten met het persoonlijke voedingsschema.


Een goede voorbereiding, zorgt voor rust. Is er rust, dan is er focus én dat betekend motivatie en resultaat voor je fysieke doelen! Wij willen beide dat de prognoseperiode succesvol doorlopen wordt. Neem dus écht je tijd, om alle informatie die wij met je delen jezelf “eigen” te maken. Zorg dat je op de hoogte bent van alle functies en tools in het leefstijlplatform, zodat je daarover geen frustraties hebt, tijdens je prognoseperiode.


Het Fitcooking Switch e-book kan je op deze pagina downloaden. Sla het e-book ook direct op. Wij versturen daarvoor namelijk geen aparte link of download.


wAT MOET IK WETEN VOOR DÉ OPSTART?

Wil je een fijne en rustige opstart maken, zorg er dan voor dat je het Fitcooking Switch e-book helemaal gelezen hebt alvorens je start. Alle informatie over de opstart, je prognose-periode maar óók wat er daarna komt, staat stapsgewijs uitgelegd in het e-book.


Ook staat in dit e-book de handleiding voor het gebruik van het leefstijlplatform. Wil je een rustige opstart maken, dan is het van belang dat je alle functies en tools kent die het platform je te bieden heeft. 


hOE KAN IK MIJN PARTNER KOPPELEN IN HET LEEFTSTIJL PLATFORM?

Wil je graag samen met je partner aan je gezondheids-welzijn én fitnessdoelen werken? Dan is de unieke partner koppeling in het leefstijl-platform een onwijs handige en fijne tool.


Wanneer je deze optie hebt geselecteerd in de winkelwagen én je dit óók hebt vermeld op het Switch assessment, dan nemen wij daarover contact met je op.


Wij zullen je vragen aan welke account je graag gekoppeld wil worden, alvorens wij het persoonlijke totaalplan opstellen. 


Let op: Wij maken geen gebruik van automatische systemen of bots, omdat wij persoonlijk maatwerk bieden.  Het gepersonaliseerde voedingsschema in het leefstijl-platform, wordt op basis van jou assessment geheel naar doel en wens samengesteld. Maak je gebruik van de partnerkoppeling, dan betekend dit automatisch dat ook je partner het Switch assessment moet doen. Zodat het totaalplan ook voor beide opgesteld en afgestemd kan worden.


Is de partnetkoppeling actief, dan zorgen wij ervoor dat beide voedingsschema’s geheel overeen komen met de maaltijden naar keuze, terwijl je wel beiden je eigen doel bereikt!


Heb jij zelf het doel voor duurzaam vetverlies, maar een partner die graag wil aankomen in spiermassa? Geen probleem! Wanneer jij kiest voor de partner koppeling, dan krijgen jullie beide een gepersonaliseerd voedingsschema, geheel naar eigen invulling, wens én doel waarbij de maaltijden in het schema overeenkomen. 


Zo hoef je dus nooit meer apart koken of apart boodschappen te doen Je kunt dus als stel, koppel en gezin heel makkelijker met Switch naar elke gewenst doel toe werken. Bijkomend voordeel: Zo kan manlief ook eens wat vaker in de keuken staan;) Een partner kan alleen gekoppeld wordt aan een actief lidmaatschap van Fitcooking Switch. 


HET IS TIJD OM TE ONTSPANNEN! 

lUISTER DAARVOOR NAAR ONDERSTAAND NUMMER... OM ZO ALVAST EEN POSITIEVE EN RUSTIGE GEEST TE CREËREN. WIJ NEMEN BINNEN 72 UUR CONTACT MET JE OP VIA DE E-MAIL.