BEDANKT VOOR JE AANMELDING!

ER IS EEN E-MAIL NAAR JE ONDERWEG .

BEKIJK TERWIJL JE WACHT NAAR ONDERSTAANDE EENMALIGE AANBIEDING.

PROFITEER NU VAN EEN EXCLUSIEVE AANBIEDING BIJ FITCOOKING SWITCH! ALLEEN VANDAAG ONTVANG JE EEN SPECTACULAIRE KORTING VAN €30,- OP HET GEPERSONALISEERDE TOTAALPLAN. 

 Gebruik de kortingscode: BEDANKT30EUROKORTING en verzeker jezelf van dit eenmalige voordeel.

WACHT NIET LANGER, WANT DEZE AANBIEDING IS ALLEEN VANDAAG GELDIG! 

JE IDEALE GEWICHT BEHALEN EN BEHOUDEN ZONDER DAT HET VOELT ALS VOLHOUDEN?

Bij Fitcooking Switch zetten we ons in voor jou als unieke persoon en bieden we begeleiding bij alles wat je onderneemt, denkt en voelt. We stimuleren je om de verbinding met je innerlijke zelf te herstellen, zodat je beter kunt begrijpen wat je lichaam en geest nodig hebben om blijvende resultaten te behalen. 


Realiseer duurzaam gewichtsverlies, behoud een gezond streefgewicht en werk aan een strak& sterklichaam. Ontdek onze persoonlijke succesformule met individuele ondersteuning, een op maat gemaakt totaalplan en geavanceerde functies in het leefstijlplatform voor sereniteit en flexibiliteit. Fitcooking Switch helpt je om los te komen van de invloed van emotioneel eten, beperkende diëten, gewichtsschommelingen en hormonale uitbarstingen.

Omarm positieve verandering en verwelkom een nieuwe fase van persoonlijke groei, WAARIN JE BEVRIJDT BENT VAN de belemmeringen van DIËTEN en weer harmonie & balans vindt in voeding, beweging en levensstijl.

VOORDAT WE PRECIES VERTELLEN WAT WIJ DOEN ZIJN HIERONDER EEN AANTAL RESULTATEN DIE JE KUNT VERWACHTEN.

MAARTJE
Van maat 42 naar maatje 38; ik ben even bezig geweest om mijn gezonde gewicht te bereiken, maar wat een ontwikkelingen heb ik doorgemaakt. Het was achteraf ook mentaal echt nodig. Ik weet nu wat energiek zijn betekent en hoe dit echt voelt, en dat komt omdat ik heb geleerd dat balans houden in voeding en actief zijn mij goed doet. Het hele traject heeft me veranderd als persoon. Het maaltijdplan van Fitcooking sluit altijd goed aan op mijn behoeften; het is uitgebreid en ook echt smaakvol. Ook ben ik blij dat ik kan kiezen voor snelle en budgetmaaltijden. De mogelijkheid om ook zelf het menu aan te passen is erg fijn, en alle andere mogelijkheden die het programma en het platform bieden geven mijn focus en rust. Ik ben dan ook zeer enthousiast over deze aanpak.
- MAARTJE
ERICA
Ik ben gestopt met cardio, en ja, ook het stoppen met diëten en alles een eerlijke kans geven was een slimme zet, zowel voor mijn mentale gesteldheid als voor mijn lichaam. Ik heb mijn lichaam nooit de tijd gegeven om de belangrijke dingen goed te doen. De opstart verliep hierdoor wat moeizaam omdat ik weinig geduld had, maar gaandeweg heeft het stappenplan mij hier wel doorheen geholpen. Het is ook heel fijn dat er rekening wordt gehouden met intoleranties in het voedingsschema. Ik verdraag geen melkproducten en eet geen varkensvlees. Toch zijn de weekschema's nog steeds gevarieerd en de porties zijn groot. Ik heb dan ook het idee dat ik nu meer eet dan voorheen, maar wel met een samenstelling die bij mijn balans past. Het klopt dus dat je open moet staan voor verandering, maar met Fitcooking voelde dit goed.
- ERICA
KARLIJN
Ik ben inmiddels 50+ en hecht meer waarde aan vitaliteit en gezondheid. Ik was jarenlang te zwaar door mijn leefstijl en het werk in de horeca. Het liep uit de hand en ik kreeg gezondheidskwaaltjes. Fitcooking heeft me verrast, want in het begin had ik weinig vertrouwen in een nieuwe 'methode'. Ik kwam al snel achter dat het anders wordt aangepakt. Er wordt echt rekening gehouden met je behoeften en leefsituatie. Ik heb veel geleerd over voeding en mijn reactie daarop, en wat voor mijn balans belangrijk is, maar dat is voor iedereen anders. Het totaalprogramma is duidelijk, leerzaam en de maaltijden zijn steeds een smaakvolle verrassing. Een dik pluspunt is dat je met weinig ingrediënten makkelijke, betaalbare maaltijden op tafel zet.
- KARLIJN
CHARLOTTE
Wat ben ik blij dat ik deze stap voor mezelf heb gezet. Als ik terugkijk naar oude foto's, begrijp ik niet waarom ik het zo ver heb laten komen. Jarenlang worstelde ik met mijn emotionele eetgewoonten. Ik was niet bezig met mijn welzijn en wist weinig over voeding. Ik heb veel geleerd van het Fitcooking-Switch programma en het platform heeft me geholpen om rust te vinden, actiever te leven en slimme eetkeuzes te maken. Mijn buik is na jaren weer plat, ik kan weer alles dragen wat in mijn kast hangt en het op gewicht blijven gaat goed. Ik ben blij met de voedingsschema's die daarvoor zijn aangepast. De pre-bed maaltijd, iets dat ik heb geleerd van mijn coah, is nu mijn dagelijkse verwenmoment geworden.
- CHARLOTTE
AMANDA
Ik had een ander doel dan de meeste vrouwen. Ik ben niet gestart om af te slanken. Mijn doel was al jaren om meer kracht en spieren in mijn lichaam te zien. Ik had al veel programma's gevolgd, maar het was niet persoonlijk genoeg; met alles zelf uitzoeken was ik wel klaar. Mijn ervaring in de sportschool was matig, en trainen met een persoonlijk schema was nieuw. Ik had al jarenlang doelen, maar geen concreet of persoonlijk plan. Natuurlijk ben ik behoorlijk wat maanden bezig geweest en daarbij heb ik ook 1-op-1 coaching gevolgd, maar het was het allemaal meer dan waard. Ik ben zoveel wijzer geworden op het gebied van voeding, training, en mentaal ben ik sterker dan ooit. Ik voel me nu sexy, en dat gevoel geeft een boost aan mijn vertrouwen.
- AMANDA
VOEDING
VOEDING

Wij nemen het lastige werk voor het maken van gepersonaliseerde voedingsschema's geheel op ons, zodat jij je kunt richten op de dingen waar je energie van krijgt. Ons doel is een persoonlijk evenwichtig eetpatroon te creëren dat voedzaam is voor het lichaam en ondersteunend is voor je welzijn en hormoonbalans. Ons exclusieve programma biedt daarbij extra ondersteuning bij het implementeren van essentiële basisprincipes, zodat nieuwe patronen ontwikkeld kunnen worden en jij voorgoed de uitputtende dieetcyclus achter je kunt laten. Je leert prikkels en lichamelijke signalen herkennen, waardoor je de kern van het 'probleem' kunt aanpakken.In tegenstelling tot traditionele voedingsschema's, die zich vaak alleen richten op voedingsstoffen of calorieën, houdt een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema rekening met unieke behoeften en omstandigheden. Het gaat niet alleen om wat je eet, maar ook om waarom en hoe je eet, je emotionele relatie met voedsel, je levensstijl, stressniveaus en slaappatronen. Start je met Fitcooking Switch? Dan ontvang je bij elk totaalplan dat je kiest, iedere week een nieuw gepersonaliseerd holistisch voedingsschema op maat. Duurzaam vet verliezen, op een gezond streefgewicht blijven, spiermassa winnen of nieuwe gezonde eetgewoontes introduceren was nog nooit zo eenvoudig. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen! Het Fitcooking Switch-programma met stappenplan geeft je daarbij extra ondersteuning met belangrijke basisprincipes voor elk fysiek doel dat jij graag wilt bereiken. Ons doel is een evenwichtig en gezond eetpatroon te creëren dat niet alleen voedzaam is voor het lichaam, maar ook ondersteunend is voor je mentale welzijn. Bij Fitcooking Switch zien wij jou als een unieke persoonlijkheid, en daarom houden wij graag rekening met al je persoonlijke wensen. Kies je voor een totaalplan zonder premium coaching, dan start je direct na je aanmelding met het Fitcooking Switch assessment. Hier kun je al je persoonlijke specifieke eetwensen vermelden. Ook houden wij rekening met het uitsluiten van bepaalde ingrediënten die je niet lust of waar je misschien intolerant voor bent. Daarnaast kijken wij naar je dieetverleden en houden we rekening met je hormoonbalans en persoonlijke agenda. Fitcooking Switch stimuleert je om weer verbinding te maken met lichaam en geest, zodat je signalen en prikkels leert herkennen en respecteren, waardoor je beter gaat begrijpen wat je écht nodig hebt voor zichtbaar en duurzaam resultaat. Kies je voor premium 1-op-1 coaching, dan bespreek je samen met je coach al je persoonlijke voorkeuren tijdens een telefonisch consult. Meer informatie hierover lees je in het tabblad 'premium 1-op-1 coaching'. Ga je van start, dan ontvang je een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema dat rekening houdt met:

• Je persoonlijke fitnessdoelstelling en je energiebalans.
• Je calorieën- en macronutriëntenverdeling.
• Eventuele allergieën of intoleranties.
• Eventuele dieetvoorkeuren.
• Het aantal gewenste eetmomenten en portiegroottes.
• Je leef- en werksituatie.
• Je maaltijdvoorkeuren qua bereidingstijd.

Ben je ergens allergisch voor, intolerant tegenover voedingsmiddelen zoals gluten, lactose, noten, melk, schelp- of schaaldieren, of iets anders? Geen probleem, wij houden daar graag rekening mee. Zijn er specifieke voedingsmiddelen die je niet lust? Je kunt dit allemaal vermelden tijdens het assessment of tijdens het telefonische consult met je coach. Ben je vegetarisch, pescotariër, of vermijd je liever varkensvlees? Ook daar houden wij rekening mee. Hieronder vind je een overzicht van wat de voedingsmodule in het leefstijlplatform nog meer te bieden heeft:

• Een heerlijke receptendatabase met meer dan 2000 recepten, waarbij elk recept dat je graag wilt wisselen door ons wordt aangepast op jouw persoonlijke doel en caloriebehoefte. Dit betekent dat je heel eenvoudig het gepersonaliseerde holistische voedingsschema kan aanpassen naar eigen wens en je dus ook de regie in handen kan houden, zonder dat je zelf uren bezig bent met macronutriënten of calorieën tellen. Wat een gemak en rust gaat dit je opleveren!

• Pas eenvoudig het aantal porties of de portiegrootte aan als je voor een gezin kookt. Voeg eventueel losse voedingsmiddelen toe aan het dagmenu met de handige barcodescanner, of wissel de ingrediënten van een bepaald recept als je iets niet in huis hebt. Een herberekening van je caloriebehoefte en het dagelijkse voedingsschema maken wij direct voor je.

•Je kunt dagen en maaltijden kopiëren. Wil je graag starten met meal preppen of intermittent fasting? Dan kun je zelfstandig heel eenvoudig het voedingsschema daarop aanpassen. Hierover leggen wij ook meer uit in het Fitcooking Switch-programma dat je gratis ontvangt bij je aanmelding.

• Wij stimuleren vooruitdenken en daarom kun je het dagelijkse schema altijd 10 dagen vooruit bekijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wilt doen. Pas het boodschappenlijstje eventueel aan met overige levensmiddelen en stuur het automatisch door via WhatsApp. In dezelfde omgeving kun je ook heel eenvoudig de boodschappen laten thuisbezorgen.

Wij bieden geen 'One Size Fits All' formule aan. Fitcooking Switch zet zich in voor jou als uniek persoon en je ontvangt een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema met totaalplan in het leefstijlplatform. Dit totaalplan wordt opgemaakt door ervaren voedingsdeskundigen die rekening houden met de kern van duurzame gedragsverandering. Je start daarom direct na je aanmelding met het Fitcooking Switch assessment. Zodra wij het volledig ingevulde vragenformulier hebben ontvangen, gaan we speciaal voor jou aan de slag. Je ontvangt direct het Fitcooking Switch-programma met stappenplan. Binnen 48 uur ontvang je vervolgens je totaalplan in het leefstijlplatform voor voeding, training en gedrag. Alle informatie die we nodig hebben om een juiste berekening te maken voor je persoonlijke prognose, die ook bij je doel aansluit, wordt verzameld tijdens het assessment. We houden onder andere rekening met je energiebalans, je gewenste activiteit, de huidige situatie, leefpatronen, je hormonale balans en ook je eventuele dieetverleden nemen we mee. Kies je voor Fitcooking Switch 'Experience'of het 'Lifestyle' totaalplan, dan ontvang je GRATIS het Fitcooking Switch-programma met het stappenplan. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt over de voedingsmodule in het leefstijlplatform. We delen daarnaast ook alle belangrijke basisprincipes voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht en het opbouwen van spiermassa. Het is een zeer uitgebreid programma dat je gaat helpen bij positieve gedragsverandering. Meer informatie over het Fitcooking Switch-programma en het stappenplan lees je bij veelgestelde vragen onderaan deze website.


BEWEGING EN TRAINING
BEWEGING & TRAINING

Met Fitcooking Switch leer je in een handomdraai wat slim en effectief trainen is, ongeacht of je thuis wilt sporten, naar de sportschool gaat of liever aan yoga doet. De module beweging & training ondersteunt je volledig bij het maken van een persoonlijk trainingsplan. Daarnaast bieden de handige instructievideo's kennis over houding en techniek en ondersteunt ons exclusieve programma je bij essentiële basisprincipes voor elk fitnessdoel. Droom je al jaren van meer volume in de billen, een strakke buik of meer spierdefinitie in je bovenlichaam? Met Fitcooking Switch heb je de winnende combinatie in handen voor blijvend succes.
Je hoeft niet vijf keer per week te trainen om gespierde biceps of volle billen te krijgen. Ook dure supplementen en urenlange cardio-sessies zijn geen garantie voor snel gewichtsverlies. Bij Fitcooking Switch begrijpen we dat je graag fit en krachtig wilt zijn. Je wilt zelfverzekerd in de spiegel kijken en vol energie door het leven gaan. Daarom biedt de module beweging & training in het leefstijlplatform alle gemakken en hulpmiddelen die je nodig hebt. De sleutel tot succes ligt in een effectief en progressief trainingsplan, gecombineerd met een gepersonaliseerd voedingsplan van Fitcooking Switch. Lange trainingsuren en saaie cardio-sessies kunnen binnenkort tot het verleden behoren. Hieronder vind je een overzicht van wat de module beweging & training allemaal te bieden heeft:

• Een uitgebreide database met meer dan 600 verschillende oefeningen voor krachttraining, intervaltrainingen en mobiliteitsoefeningen.

• Met slechts enkele drukken op de knop stel je een volledig gepersonaliseerd trainingsschema samen, of je nu thuis traint of in de sportschool. Je kiest eenvoudig welke attributen je thuis hebt of welke fitnessapparatuur je in de sportschool tot je beschikking hebt. Of je nu graag met weerstandsbanden, een kettlebell of losse gewichten werkt, de keuze is aan jou. Ook staan alle oefeningen die je toepast met fitnessapparatuur in de database.

Als je kiest voor premium 1-op-1 coaching, bespreek je jouw wensen en doelen voor het trainingsschema tijdens een telefonisch consult. Vervolgens ontvang je elke 8 weken een volledig gepersonaliseerd trainingsschema van je coach in het leefstijlplatform. Op deze manier wordt jouw trainingsschema regelmatig aangepast aan jouw vooruitgang en behoeften.

• Als je graag in de sportschool sport en je kennis wilt vergroten, kun je kiezen voor oefeningen die aansluiten bij je trainingservaring. Je hebt de vrijheid om het instapniveau zelf te bepalen, evenals het aantal gewenste trainingsdagen, sets en herhalingen, het gewicht dat je wilt gebruiken, en de gewenste rusttijd tussen de sets. Op deze manier kun je je trainingsschema volledig aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en doelen.

• Bij elke oefening die je start, kun je gebruikmaken van handige instructievideo's om de juiste houding en techniek te leren. Bovendien kun je het trainingsschema automatisch plannen voor het gewenste aantal weken. Je hebt ook de mogelijkheid om persoonlijke notities toe te voegen en je trainingsgeschiedenis direct bij te houden. Op deze manier kun je gemakkelijk je voortgang volgen en belangrijke informatie vastleggen voor toekomstige referentie.

Naast de module training in het leefstijlplatform, waar je je trainingsschema kunt opstellen, is het ook mogelijk om je dagelijkse activiteiten bij te houden. Het platform biedt een breed scala aan sportactiviteiten en sportlessen die je kunt loggen als activiteit. Denk hierbij aan activiteiten zoals yoga, spinning, boksen, HIIT, pilates, crossFit, body step, zwemmen en hardlopen. Op deze manier kun je al je verschillende sportactiviteiten bijhouden en je voortgang volgen op het gebied van lichamelijke activiteit.

Wil je je behaalde resultaten en voortgang bijhouden? Dat kan eenvoudig in het leefstijlplatform. Wanneer je je progressie invoert, worden automatisch statistieken gegenereerd. Daarnaast kun je ook 'voor-en-na' foto's uploaden en specifieke doelen aanpassen in het platform. Alle benodigde informatie hiervoor is te vinden in het Fitcooking Switch programma en het unieke stappenplan, dat je geheel gratis ontvangt bij je aanmelding. Kies je voor premium 1-op-1 coaching van Fitcooking Switch? Dan bespreek je wekelijks je resultaten tijdens een persoonlijk voortgangsgesprek. Je coach is verantwoordelijk voor eventuele aanpassingen in het leefstijlplatform. Voor meer informatie over Fitcooking Switch kun je het volgende tabblad raadplegen.

Laat Fitcooking Switch het complexe werk van een op maat gemaakt totaalplan voor je doen, zodat jij je kunt richten op wat je echt gelukkig maakt. Start direct met ons assessment en wij zetten alles op alles om jouw doelen te bereiken. Geniet van gemak en zorgeloosheid terwijl wij jouw weg naar succes vormgeven.

MINDSET & MEDITATIE
MINDSET & MEDITATIE

Geluk ontstaat wanneer lichaam, geest en ziel in harmonie en balans zijn. Het Fitcooking Switch-programma, in combinatie met het leefstijlplatform, richt zich dan ook op deze drie pijlers. Naast het gepersonaliseerde holistische voedingsschema en de module beweging & training, biedt het platform én het exclusieve programma ook ondersteuning bij emotioneel welzijn. De module mindset & meditatie is gericht op gedragsverandering en persoonlijke groei. Je kunt werken aan een krachtige denkstijl, zodat je beter bestand bent tegen stress, dieper kunt slapen, meer energie ervaart, beter kunt ontspannen en jezelf en je lichaam weer leert omarmen.Om zichtbare en blijvende resultaten te garanderen voor jouw persoonlijke doel, is meer nodig dan alleen het volgen van een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema of voldoende beweging. Jouw mentale welzijn speelt een grote rol bij het behalen van succes in elk aspect van het leven. Onrust in je geest heeft invloed op vele functies in het lichaam en kan zelfs je hormoonbalans verstoren. Je lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en emoties en gevoelens zijn voelbaar in je hele lichaam. Als er sprake is van een lang dieetverleden, kan dit leiden tot fysieke en mentale onrust, wat een negatieve invloed heeft op de resultaten die je wilt behalen. Fitcooking Switch richt zich daarom op sereniteit, balans en harmonie voor lichaam en geest, zodat ook je hormoonbalans weer op peil komt en alle functies in je lichaam effectief werken om jouw gewenste doel te bereiken. Meer informatie hierover wordt gedeeld in het exclusieve Fitcooking Switch-programma, dat je direct ontvangt na je aanmelding. Daarnaast biedt het leefstijlplatform ook een scala aan handige tools voor mindset en meditatie die jou ondersteunen bij het creëren van een rustige, positieve en krachtige geest. Hieronder lees je wat de module Mindset & Meditatie in het leefstijlplatform allemaal te bieden heeft:

• Een dagelijkse mindset check-up, waarbij jij je gedachten, emoties en ongewenste gewoontes kunt vastleggen. Met deze handige tool in het leefstijlplatform leer je in een handomdraai bepaalde gedragspatronen te herkennen en leer je hoe je ongewenste gewoontes en patronen kunt doorbreken.

• De mindset leermodules in het leefstijlplatform helpen je bij het aanpassen van je denkwijze, zodat je bijvoorbeeld meer in het moment kunt leven en beter kunt manifesteren. Er zijn verschillende leermodules beschikbaar voor voeding, beweging en gedrag, en deze database wordt maandelijks aangevuld met nieuwe en interessante content.

•Er staan verschillende meditaties online in het leefstijlplatform die je dagelijks kunt inplannen via de persoonlijke agenda. Je kunt kiezen uit verschillende soorten meditaties, zoals ochtendmeditaties, avondmeditaties, slaapmeditaties of wandelmeditaties. Bovendien kun je zelf bepalen hoe lang je graag de meditaties wilt beluisteren.

• Ben je op zoek naar pure ontspanning of focus, dan biedt het platform ook een scala aan binaural beats voor superfocus en diepe slaap. Als je regelmatig mediteert, weet je dat meditatie een gevoel of stemming kan versterken. Het kan je ontspannen, stress verminderen en inspiratie bevorderen. Maar wist je dat er ook speciale muziek bestaat die deze stemmingen kan opwekken met behulp van binaural beats? Door naar binaural beats te luisteren, kun je een bepaalde gemoedstoestand ervaren. Welke gemoedstoestand dat is, hangt af van het soort binaural beats. In het platform zijn binaural beats beschikbaar voor alle vier de frequenties waarop hersengolven kunnen trillen.

Jouw huidige realiteit is het resultaat van de gedachten en gewoontes die je momenteel voor jezelf creëert. Jij hebt de controle over je eigen brein en de keuzes die je in het leven maakt. Wij geloven dat iedereen in staat is om zowel fysiek als mentaal te veranderen, vooral met de extra ondersteuning van alle hulpmiddelen die Fitcooking Switch te bieden heeft. Verwelkom positieve verandering en omarm persoonlijke groei. Ontsnap aan de belemmeringen van diëten en vind sereniteit, flexibiliteit en harmonie in voeding, beweging en levensstijl. Laat ons het complexe werk van een op maat gemaakt totaalplan voor je doen, zodat jij je kunt richten op wat je echt gelukkig maakt. Begin direct met ons assessment en wij zetten alles op alles om jouw doelen te bereiken. Geniet van gemak en zorgeloosheid terwijl wij jouw weg naar succes vormgeven.


MANIFESTEER COMMUNITY
DE HULPLIJN

Bij Fitcooking Switch geloven we dat het accepteren van hulp niet betekent dat je gefaald hebt; integendeel, het laat zien dat je slim bezig bent en jezelf wilt ontwikkelen. Jij wilt groeien en stralen. Fitcooking Switch heeft ruim 9 jaar ervaring in het bieden van persoonlijke ondersteuning op het gebied van gedragsverandering voor een evenwichtige eet- & leefstijl. We begrijpen dat er tijdens een transformatiereis spontaan onzekerheden kunnen ontstaan. Ongeacht waar je nu staat en waar je naartoe wilt groeien, delen wij met passie onze kennis en ervaring om jouw lichaam weer in topvorm te brengen en sereniteit in de geest te ervaren.


Bij ons sta je er nooit alleen voor; je kunt te allen tijde onze unieke hulplijn inschakelen voor een persoonlijk strategiegesprek. Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw. Fitcooking Switch is er speciaal voor jou en ondersteunt je vakkundig in wat je doet, denkt én voelt. Via onze hulplijn kun je een persoonlijk strategiegesprek inplannen voor elk individueel fitnessdoel. Het is een 1-op-1 consult waarbij je samen met een ervaren coach de kern van het 'probleem' aanpakt en deskundig advies ontvangt over je huidige situatie en de strategie voor de toekomst bespreekt. Het telefonisch 1-op-1 consult van 60 minuten kun je naar eigen wens invullen, afhankelijk van je huidige situatie, voortgang, persoonlijke vragen en eventuele vervolgstrategieën voor nieuwe fysieke doelen. De coach zal direct aanpassingen maken in het leefstijlplatform, zoals een persoonlijke prognose, gewenste voorkeurinstellingen of wijzigingen in bijvoorbeeld het trainingsschema.

Als je op dit moment worstelt, weet dan dat je niet alleen bent. Fitcooking Switch staat klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij het overwinnen van obstakels en het bereiken van blijvende resultaten. We hebben in het verleden al verschillende receptenboeken en digitale fitnessprogramma's uitgebracht. Daarnaast begeleiden we sinds 2016 met premium 1-op-1 coaching, niet alleen vrouwen, maar ook mannen. Je kunt erop vertrouwen dat we over alle kennis en vaardigheden beschikken om je op professionele wijze te helpen in elke situatie. We kijken graag met je mee in jouw totaalplan, de keuzes die je hebt gemaakt en de stappen die je al hebt gezet. We kunnen de prognose persoonlijk met je bespreken, zodat je meer rust en duidelijkheid krijgt in het proces en beter begrijpt welke vervolgstrategie en stappen je moet nemen naar zichtbare resultaten. Ons doel is om harmonie te creëren tussen lichaam en geest, zodat je vol vertrouwen kunt bewegen naar jouw gewenste doelen.

Heb jij je huidige doel behaald met Fitcooking Swich? Gefeliciteerd! We delen jouw vreugde en trots. Maar laten we niet stoppen, we willen graag verder gaan. We begrijpen dat je wilt weten hoe je de behaalde resultaten voor altijd kunt behouden. Wissel je van fysiek doel? Dan betekend dit ook dat er een nieuwe prognose gemaakt moet worden voor het totaalplan. Daarom bieden we deskundige begeleiding bij de overstap. Op die manier kun je met vertrouwen jouw succes voortzetten en dus ook je ideale streefgewicht behouden, zonder dat dit voelt als volhouden.

Wil je graag dat een ervaren coach een persoonlijk trainingsschema voor je opstelt in het leefstijlplatform? Bij Fitcooking Switch staan we klaar met passie en uitgebreide kennis om je extra te ondersteunen. Meer informatie over de unieke hulplijn delen wij ook in het Fitcooking Switch e-book dat je gratis ontvangt bij je aanmelding. Wij zijn benieuwd waar je nu staat en hoe wij je verder mogen ondersteunen en kijken daarbij uit naar de kennismaking. Zodra je een actief account hebt bij Fitcooking Switch, ben je altijd welkom om een persoonlijk strategiegesprek in te plannen, zelfs in de avonduren en het weekend. We staan speciaal voor jou klaar op de momenten die jou het beste uitkomen.

PERSOONLIJKE HULPLIJN
PREMIUM 1-OP-1 COACHING

Wil je niet langer dat je leven wordt beheerst door emoties rond eten, restricties van diëten of hormonale uitbarstingen? Mis je een stok achter de deur en zoek je begeleiding bij gedragsverandering op het gebied van voeding, beweging en jouw levensstijl in balans? Dan is het tijd om te kiezen voor een deskundige coach die je helpt om de kern aan te pakken. Je leert onder andere hoe je samenwerkt met je denkpatronen, hoe je verschillende signalen en prikkels van je lichaam en geest herkent én respecteert. Je kennis en zelfvertrouwen groeien, en stapsgewijs leer je te begrijpen wat je werkelijk nodig hebt om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.Heb je al een tijdje moeite met het bereiken van je gewichtsdoelen, en heeft dit invloed op zowel je fysieke als mentale gezondheid? Voel je je niet energiek omdat je gevangen lijkt te zitten in een cyclus van diëten? Of zit je minder lekker in je vel omdat je hormoonbalans compleet verstoord lijkt te zijn, waardoor alles wat je probeert averechts lijkt te werken? Geen paniek, want jouw vastberadenheid is bewonderenswaardig. Je hebt een persoonlijk doel voor ogen en je blijft van dieet naar dieet hoppen, op zoek naar die ene magische oplossing. We kennen het allemaal, de eeuwige queeste naar een methode of eet- en levensstijl die je duurzame resultaten beloven. Maar laten we eerlijk zijn, elke keer dat je jezelf vertelt wat je "moet" doen of laten, verdwijnt de vreugde en blijft alleen de strijd over. Met alle snelle tijdelijke methodes kun je je hormoonbalans verstoren en je eigenwaarde wordt hierdoor ook niet veel beter. Je onderbewuste brein wordt gebombardeerd met negatieve prikkels die je lichaam en geest beïnvloeden. Het is tijd om die stressprikkels te verminderen en jezelf, je lichaam en je geest te geven wat ze echt nodig hebben: sereniteit, persoonlijk deskundig advies en een gemakkelijk plan dat je helpt de kern van het probleem aan te pakken. Met premium 1-op-1 coaching in combinatie met het gepersonaliseerde totaalprogramma van Fitcooking Switch, bieden we een gegarandeerde permanente oplossing met een holistische aanpak.

Met Premium 1-op-1 coaching word je als uniek persoon stapsgewijs begeleid in wat je doet, denkt en voelt. Je hebt de mogelijkheid om op een dieper niveau verbinding te maken met je innerlijke zelf. Als je bereid bent het veranderingsproces te omarmen en samen te werken met je coach aan zelfontwikkeling op het gebied van denkpatronen, voeding, beweging en levensstijl, zul je ontdekken dat je vertrouwen en kennis groeien en je in staat bent je gezonde gewicht te bereiken en behouden zonder het gevoel van een constante strijd. We ondersteunen je bij het bereiken van een gebalanceerde hormoonbalans en het ontwikkelen van een gezonde relatie met voeding en je eigen lichaam. Ontdek de voordelen van een holistisch op maat gemaakt totaalplan, dat gepaard gaat met persoonlijke begeleiding en je gemak, rust en flexibiliteit biedt. Jij bepaalt hoe je gecoacht wilt worden en hoe vaak je contact hebt met je coach. Dit stelt je in staat om je te concentreren op wat werkelijk belangrijk voor je is en op deskundige en betrouwbare ondersteuning te rekenen op elk gewenst moment. Begin direct na je aanmelding met ons assessment, en jouw persoonlijke coach neemt dezelfde dag nog telefonisch contact met je op om kennis te maken en een plan van aanpak te bespreken. Ervaar harmonie en zorgeloosheid met persoonlijke maatwerkbegeleiding en laat ons jouw weg naar een permanente oplossing verder vormgeven.

Voel je je al een tijdje gefrustreerd en vastgelopen in je streven naar fysieke doelen? Ben je moe van de constante mentale strijd en het gevoel dat niets lijkt te werken? Je verdient beter dan dat! Het is tijd om uit die neerwaartse spiraal te stappen en een positieve verandering te omarmen. Begrijpelijk, de verleiding van snelle oplossingen en tijdelijke 'diëten' is groot. Maar laten we eerlijk zijn, ze bieden zelden de duurzame resultaten waar je naar verlangt. Je lichaam en geest verdienen meer dan een korte termijn fix. Het is tijd om de focus te verleggen naar een gezonde en gebalanceerde levensstijl met een holistische aanpak, waar je echt van kunt genieten op de lange termijn. Bij Fitcooking Switch begrijpen we jouw unieke behoeften en doelen. Daarom bieden we premium 1-op-1 coaching die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Geen standaardrichtlijnen, maar een persoonlijke holistische aanpak die rekening houdt met jouw eet- en sportwensen. We streven ernaar om jou te ondersteunen bij het bereiken van een gezonder en stralender lichaam, met meer spierdefinitie en een optimale balans in jouw leven.

Realiseer duurzaam gewichtsverlies, behoud een stabiel gewicht en werk aan een krachtige fysieke én mentale gezondheid. Met premium 1-op-1 coaching in combinatie met het gepersonaliseerde totaalprogramma bieden we een gegarandeerde permanente oplossing met een holistische aanpak.

Bevrijd jezelf van de eindeloze cyclus van diëten die je fysieke en mentale welzijn kunnen belemmeren, en vind weer sereniteit en balans tussen lichaam en geest. Neem de stap naar een hoger niveau van je gezondheid en bereik geleidelijk jouw droomlichaam.

TOTAALPLAN 1 MAAND
FITCOOKING SWITCH-PROGRAMMA IN COMBINATIE MET HET 'LIFESTYLE' TOTAALPLAN VOOR 6 MAANDEN
€12 p/mnd

Een op maat gemaakt holistisch totaalplan, inclusief ons exclusieve programma met stappenplan, specifiek ontworpen om aan jouw persoonlijke fysieke én mentale doelen te voldoen.

Wekelijks ontvang je een op maat gemaakt, holistisch voedingsschema dat volledig is afgestemd op jouw situatie, hormonale balans, eetverleden en persoonlijke voorkeuren.

Verkrijg toegang tot onze Fitcooking receptendatabase met meer dan 2000 recepten, die speciaal voor jou worden aangepast aan je dagelijkse caloriebehoeften.

Creëer moeiteloos met slechts een paar klikken een op maat gemaakt trainingsplan voor elk niveau, zowel geschikt voor thuis als in de sportschool.

Geniet van onbeperkte toegang tot de 'Beweging & Training' database met meer dan 500 oefeningen, voor zowel thuis als in de sportschool, inclusief instructievideo's..

Onbeperkte toegang tot mindset-leermodules en meditatiesessies, gericht op zelfontwikkeling, gedragsverandering, het versterken van je mentaliteit, en het bevorderen van innerlijke rust en harmonie.

24/7 Toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijlplatform.

Wij bieden persoonlijk maatwerk om resultaten te kunnen garanderen en daarom vragen wij een eenmalig bedrag voor het samenstellen van het gepersonaliseerde totaalplan.
HET FITCOOKING SWITCH-PROGRAMMA IN COMBINATIE MET HET 'LIFESTYLE' TOTAALPLAN IS OPZEGBAAR NA EEN PERIODE VAN ZES MAANDEN.
TOTAALPLAN 1 MAAND
FITCOOKING SWITCH-PROGRAMMA IN COMBINATIE MET HET 'EXPERIENCE' TOTAALPLAN VOOR 1 MAAND
€17 p/mnd

Een op maat gemaakt holistisch totaalplan, inclusief ons exclusieve programma met stappenplan, specifiek ontworpen om aan jouw persoonlijke fysieke én mentale doelen te voldoen.

Wekelijks ontvang je een op maat gemaakt, holistisch voedingsschema dat volledig is afgestemd op jouw situatie, hormonale balans, eetverleden en persoonlijke voorkeuren.

Verkrijg toegang tot onze Fitcooking receptendatabase met meer dan 2000 recepten, die speciaal voor jou worden aangepast aan je dagelijkse caloriebehoeften.

Creëer moeiteloos met slechts een paar klikken een op maat gemaakt trainingsplan voor elk niveau, zowel geschikt voor thuis als in de sportschool.

Geniet van onbeperkte toegang tot de 'Beweging & Training' database met meer dan 500 oefeningen, voor zowel thuis als in de sportschool, inclusief instructievideo's.

Onbeperkte toegang tot mindset-leermodules en meditatiesessies, gericht op zelfontwikkeling, gedragsverandering, het versterken van je mentaliteit, en het bevorderen van innerlijke rust en harmonie.

24/7 Toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijlplatform.

Wij bieden persoonlijk maatwerk om resultaten te kunnen garanderen en daarom vragen wij een eenmalig bedrag voor het samenstellen van het gepersonaliseerde totaalplan.
HET FITCOOKING SWITCH-PROGRAMMA IN COMBINATIE MET HET 'EXPERIENCE' TOTAALPLAN IS OPZEGBAAR NA EEN PERIODE VAN ÉÉN MAAND.
TOTAALPLAN 1 MAAND
FITCOOKING SWITCH PREMIUM
1-op-1 COACHING IN COMBINATIE MET HET TOTAALPLAN VOOR 3 MAANDEN
€147 p/mnd

Profiteer van onbeperkte toegang tot alle functionaliteiten van het Fitcooking Switch-programma, waarbij je persoonlijk wordt begeleid door je coach.

Premium 1-op-1 begeleiding waarbij je per periode kiest welke 'vorm' van contact en begeleiding het beste bij je huidige situatie past.

Elke week heb je een 1-op-1 gesprek met je coach om de voortgang, progressie, prognose en de vervolgstrategie te bespreken.

Je ontvangt elke 8 weken een persoonlijk trainingsschema voor thuis of in de sportschool, op maat gemaakt door je coach op basis van je fysieke doelen, instapniveau, groei en persoonlijke agenda.

Elke week bespreek je met je coach het persoonlijke voedingsschema en je voedingsdagboek, waarbij je meer leert over voeding, het maken van keuzes en het behouden van een balans tussen eten, bewegen, leven en genieten.

Selecteer wekelijks een coachingsmodule voor meer kennis en groei. Ontdek meer over het lichaam, je energiebalans, macronutriënten, voedingskeuzes, gedragspatronen, hormoonbalans en doeltreffend trainen voor meer spiergroei.

Met premium 1-op-1 coaching in combinatie met het gepersonaliseerde totaalprogramma bieden we een gegarandeerde permanente oplossing met een holistische aanpak.
FITCOOKING SWITCH PREMIUM 1-OP-1 COACHING IS OPZEGBAAR NA EEN PERIODE VAN DRIE MAANDEN.
previous arrow
next arrow
Slide

FITCOOKING SWITCH PREMIUM 1-OP-1 COACHING IN COMBINATIE MET HET TOTAALPLAN VOOR 3 MAANDEN
€147 p/mnd

Profiteer van onbeperkte toegang tot alle functionaliteiten van het Fitcooking Switch-programma, waarbij je persoonlijk wordt begeleid door je coach.

Premium 1-op-1 begeleiding waarbij je per periode kiest welke 'vorm' van contact en begeleiding het beste bij je situatie past.

Elke week heb je een 1-op-1 gesprek met je coach om de voortgang, progressie, prognose en vervolgstrategie te bespreken.

Je ontvangt elke 8 weken een persoonlijk trainingsschema voor thuis of in de sportschool, op maat gemaakt door je coach op basis van je fysieke doelen, instapniveau, groei en persoonlijke agenda.

Elke week bespreek je met je coach het persoonlijke voedingsschema en je voedingsdagboek, waarbij je meer leert over voeding, het maken van keuzes en het behouden van een balans tussen eten, bewegen, leven en genieten.

Selecteer wekelijks een coachingsmodule voor meer kennis en groei. Ontdek meer over het lichaam, je energiebalans, macronutriënten, voedingskeuzes, gedragspatronen, hormoonbalans en doeltreffend trainen voor meer spiergroei.

Verandert je persoonlijke agenda of wil je wijzigingen aanbrengen in je totaalplan? Met premium 1-op-1 coaching kun je onbeperkt verzoeken indienen voor persoonlijke wijzigingen bij je coach.

De screening is een onderdeel van het selectieproces voor premium 1-op-1 coaching en wordt kosteloos aangeboden. Mis deze exclusieve kans niet, er is slechts beperkte beschikbaarheid.

FFITCOOKING SWITCH PREMIUM 1-OP-1 COACHING IS OPZEGBAAR NA EEN PERIODE VAN DRIE MAANDEN EN KAN PER MAAND BETAALD WORDEN.


FITCOOKING SWITCH-PROGRAMMA IN COMBINATIE MET HET 'EXPERIENCE' TOTAALPLAN VOOR 1 MAAND
€17 p/mnd

Een op maat gemaakt totaalplan, inclusief programma en stappenplan, ontworpen om je persoonlijke fysieke en mentale doelen te behalen.

Wekelijks ontvang je een op maat gemaakt, holistisch voedingsschema dat volledig is afgestemd op jouw situatie, hormonale balans, eetverleden en persoonlijke voorkeuren.

Verkrijg toegang tot onze Fitcooking receptendatabase met meer dan 2000 recepten, die speciaal voor jou worden aangepast aan je dagelijkse caloriebehoeften.

Creëer moeiteloos met slechts een paar klikken een op maat gemaakt trainingsplan voor elk niveau, zowel geschikt voor thuis als in de sportschool.

Geniet van onbeperkte toegang tot de 'Beweging & Training' database met meer dan 500 oefeningen, voor zowel thuis als in de sportschool, inclusief instructievideo's.

KOnbeperkte toegang tot mindset-leermodules en meditatiesessies, met de nadruk op zelfontwikkeling, gedragsverandering, het cultiveren van een sterke mentaliteit en het vergroten van innerlijke rust.

24/7 Toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijlplatform

Wij bieden persoonlijk maatwerk om resultaten te kunnen garanderen en daarom vragen wij een eenmalig bedrag voor het samenstellen van het gepersonaliseerde totaalplan.

HET FITCOOKING SWITCH 'EXPERIENCE' TOTAALPLAN IS OPZEGBAAR NA EEN PERIODE VAN ÉÉN MAAND.


FITCOOKING SWITCH-PROGRAMMA IN COMBINATIE MET HET 'LIFESTYLE' TOTAALPLAN VOOR 6 MAANDEN
€12 p/mnd

Een op maat gemaakt totaalplan, inclusief programma en stappenplan, ontworpen om je persoonlijke fysieke en mentale doelen te behalen.

Wekelijks ontvang je een op maat gemaakt, holistisch voedingsschema dat volledig is afgestemd op jouw situatie, hormonale balans, eetverleden en persoonlijke voorkeuren.

Verkrijg toegang tot onze Fitcooking receptendatabase met meer dan 2000 recepten, die speciaal voor jou worden aangepast aan je dagelijkse caloriebehoeften

Creëer moeiteloos met slechts een paar klikken een op maat gemaakt trainingsplan voor elk niveau, zowel geschikt voor thuis als in de sportschool.

Geniet van onbeperkte toegang tot de 'Beweging & Training' database met meer dan 500 oefeningen, voor zowel thuis als in de sportschool, inclusief instructievideo's..

Onbeperkte toegang tot mindset-leermodules en meditatiesessies, met de nadruk op zelfontwikkeling, gedragsverandering, het cultiveren van een sterke mentaliteit en het vergroten van innerlijke rust.

24/7 Toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijlplatform

Wij bieden persoonlijk maatwerk om resultaten te kunnen garanderen en daarom vragen wij een eenmalig bedrag voor het samenstellen van het gepersonaliseerde totaalplan.

HET FITCOOKING SWITCH 'LIFESTYLE' TOTAALPLAN IS OPZEGBAAR NA EEN PERIODE VAN ZES MAANDEN.

Profiteer nu van een exclusieve aanbieding bij Fitcooking Switch! Alleen vandaag ontvang je een spectaculaire korting van €30,- op het gepersonaliseerde totaalplan. 

Gebruik de kortingscode: BEDANKT30EUROKORTING en verzeker jezelf van dit eenmalige voordeel.

Wacht niet langer, want deze aanbieding is alleen vandaag geldig! 

 We willen je graag de best mogelijke ondersteuning bieden, maar voor premium 1-op-1 coaching kunnen we helaas geen kortingscode verstrekken.

ALS JE FOCUST OP RESULTAAT, ZUL JE NIET VERANDEREN; CREEËR JE FOCUS VOOR VERANDERING MET FITCOOKING SWITCH, ZAL JE BLIJVEND RESULAAT ZIEN. 

Duurzaam gewichtverliezen, op gezond streefgewicht blijven  EN daarna werken aan strak & sterklichaam? Fitcooking Switch ondersteun je bij het zetten van de juiste stappen, zowel in voeding, training en gedrag. Kies voor de investering van persoonlijke ontwikkeling zodat je verzekerd bent van blijvende resultaten.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten als ik kies voor Premium 1-op- 1 coaching van Fitcooing Switch?  

Ben je klaar om je leven niet langer te laten beheersen door emotioneel eten, beperkende dieten, frustrerende gewichtsschommelingen en hormonale uitbarstingen?  Wil je deskundige begeleiding om in sereniteit op weg naar duurzame resultaten door de kern van het probleem aan te pakken en positieve gedragsverandering te realiseren? 


Bij Fitcooking Switch staan we klaar om jou te ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling en groei. We moedigen je aan om de verbinding met je innerlijke zelf te herstellen en meer te leren over jezelf, je lichaam en je geest. Door open te staan voor het leerproces, het veranderingsproces en het opdoen van kennis over voeding, beweging, training en gedrag, zul je merken dat je vertrouwen groeit.


Dit vertrouwen is van essentieel belang om ongewenste patronen te doorbreken en een positieve invloed uit te oefenen op je denkstijl. Met Premium 1-op-1 coaching word je als individu stapsgewijs begeleid in je acties, gedachten en gevoelens.  Samen met je coach leer je hoe je kunt samenwerken met je denkstijl, hoe je verschillende signalen en prikkels van je lichaam en geest herkent en respecteert. Je mindset wordt krachtig en je kennis groeit. Stap voor stap leer je echt te begrijpen wat je nodig hebt voor zichtbare en blijvende resultaten


Jij hebt de regie over welke vorm van persoonlijke begeleiding het beste past bij jouw situatie, zodat het coachingtraject dat je volgt dagelijks goed aanvoelt. Je hebt de keuze in hoe vaak je contact wilt hebben met je coach en of je de voorkeur geeft aan telefonische begeleiding of begeleiding via de chat. Met premium 1-op-1 coaching ontvang je persoonlijke begeleiding om grip te krijgen op je denkpatronen, je leef- en eetgewoontes, en hoe je evenwichtige keuzes kunt maken. Je laat voorgoed de negatieve 'fixed mindset' en alle bijbehorende onzekerheden achter je.


Realiseer duurzaam gewichtsverlies, behoud een gezond streefgewicht en werk vervolgens aan een sterk en strak lichaam. Je coach staat je bij met persoonlijke begeleiding bij het behalen van elk gewenst doel. Met een gepersonaliseerd voedings- en trainingsprogramma, samen met handige tools in het leefstijlplatform, ben je verzekerd van ontwikkeling, sereniteit, flexibiliteit en succes!


Stop met experimenteren en proberen van tijdelijke 'quick fixes' die je gezondheid en welzijn kunnen schaden, zoals verstoring van hormoonbalans, metabolisme en zelfwaarde.


De dieet- en fitnessindustrie richt zich op snelle commerciële methoden, tijdelijke 'oplossingen' die fysieke en mentale onrust veroorzaken. Ze beperken je genot van het leven en bieden zelden duurzame resultaten. Richtlijnen die niet persoonlijk zijn maken het moeilijk om gezonde en gebalanceerde gewoontes te integreren die jou en je lichaam en geest op lange termijn echt gelukkig maken.


Keer op keer zet je jezelf hard in om wilskrachtig een voedings- of trainingsplan te volgen. Maar zodra je gelooft dat je van alles moet doen of opofferen, blijft er alleen ruimte over voor doorzettingsvermogen en ontbering. Hierdoor wordt je onderbewuste voortdurend blootgesteld aan negatieve prikkels. Deze stressprikkels hebben invloed op zowel je lichaam als geest. Ze houden je gevangen in een negatieve spiraal, verstoren je innerlijke rust en kunnen leiden tot hormonale onbalans, waardoor het gewichtsverliesproces verstoord raakt.


Begin vandaag nog met de gratis online screening en ontdek of we bij elkaar passen. Als je kiest voor premium 1-op-1 coaching van Fitcooking Switch, houden we rekening met je doelen, persoonlijke situatie, dieetverleden en voedings- en sportvoorkeuren, zodat het totaalplan en de coaching volledig op maat kunnen worden samengesteld.


Na het starten van de online gratis screening bespreek je je wensen in een telefonisch consult. Meer informatie over premium 1-op-1 coaching en de tarieven vind je bovenaan deze website.


Premium 1-op-1 coaching wordt aangeboden op basis van beschikbaarheid. Start vandaag nog met de gratis online screening en binnen 72 uur nemen we persoonlijk contact met je op om te laten weten of er een juiste match is. Zorg ervoor dat je volledig op de hoogte bent van alle details voordat je met de screening begint. De tarieven hiervoor zijn ook te vinden op deze website.


Klik op deze link en start direct de gratis online screening voor premium 1-op-1  coaching van Fitcooking Switch.

Wat kan ik verwachten van het fitcooking switch e-book?

Wanneer je je hebt aangemeld en het Switch-assessment hebt ingediend, kun je direct het Switch e-book gratis downloaden. In dit e-book delen we het stappenplan waarmee je zelfstandig aan de slag kunt gaan met het gepersonaliseerde totaalplan in het leefstijlplatform. We adviseren je om het e-book en het stappenplan rustig door te lezen voordat je begint met de prognoseperiode. In het e-book vind je ook alle informatie over de belangrijkste basisprincipes die nodig zijn om blijvende resultaten te behalen voor je fysieke doelen. Het programma en het gepersonaliseerde totaalplan bieden je alle ondersteuning, kennis en gemakken om zelfstandig je ideale gewicht te behalen en te behouden.


Als je start met Premium 1-op-1 coaching ontvang je het premium coaching e-book en alle persoonlijke begeleiding om de basisprincipes toe te passen. 


Hieronder vind je een aantal voorbeeldonderwerpen die in beide e-books aan bod komen:


  • De opstartfase
  • Energiebalans
  • Calorieën en macronutriënten ( je hoeft ze niet te tellen, maar we willen je wel meer hierover leren)
  • Progressiemeting
  • Prognoseperiode
  • Je ideale gewicht behalen en behouden

MOET IK LID ZIJN bij een SPORTSCHOOl als ik start?

Nee, dat is niet nodig. Bij Fitcooking Switch vinden wij het belangrijk dat je vrijheid ervaart in de keuzes die je hebt, zodat je op een plezierige manier je fitnessdoelen kunt bereiken.


Ben je uitgeput van al het proberen, het zoeken en het puzzelen voor een persoonlijk en effectief trainingsplan? Wil je van een actieve levensstijl een fijne gewoonte maken? Fitcooking Switch biedt je alle ondersteuning die je nodig hebt. Kies het totaalplan dat het beste bij je past en wij helpen je met passie naar het gewenste en blijvende resultaat.


Het unieke leefstijlplatform is ontwikkeld om jou volledig te ondersteunen bij het maken van een gepersonaliseerd trainingsschema dat aansluit op je doelen, behoeften en wensen. Of je nu thuis wilt sporten, in de sportschool wilt trainen of liever aan yoga doet, met slechts een paar klikken kun je een aangepast trainingsschema creëren dat je leert wat slim en effectief trainen inhoudt.


Heb je bijvoorbeeld als fysiek doel om gewicht te verliezen met behoud van spiermassa? Dan kun je eenvoudig een volledig persoonlijk schema maken voor zowel thuis als in de sportschool.


Als je kiest voor premium 1-op-1 coaching maken wij speciaal voor jou elke 8 weken een persoonlijk trainingsschema in het leefstijlplatform. Tijdens het eerste telefonische consult bespreken wij al je wensen

Hoe werkt het gepersonaliseerde voedingschema?

Het gepersonaliseerde voedingsschema stellen wij voor je samen in het leefstijlplatform. Dit doen wij aan de hand van al je persoonlijke gegevens en wensen die je kunt invullen in het Fitcooking Switch-assessment. Meer informatie hierover lees je op deze website.


Om toegang te krijgen tot het totaalplan en dus ook het gepersonaliseerde voedingsschema dat in het leefstijlplatform is samengesteld, is het nodig om een app te downloaden. Dit geldt ook wanneer je start met premium 1-op-1 coaching. Het leefstijlplatform zal je leven op vele manieren makkelijker maken. Het biedt je sereniteit, flexibiliteit en het ondersteund je met vele handige tools om resultaten voor je  doelen te behalen.


De app wordt ondersteund voor zowel Android als iOS. Zodra het persoonlijke totaalplan voor jou is samengesteld, ontvang je automatisch een e-mail met daarin je inloggegevens en de link om de app te kunnen downloaden van ons.


Je kunt ook inloggen via een tablet of een vaste computer. Daarnaast bevat het platform verschillende handige tools, waaronder de mogelijkheid om een koppeling te maken met WhatsApp.


Hiermee kun je bijvoorbeeld met een paar drukken op de knop het boodschappenlijstje via WhatsApp delen. Als je liever je boodschappen bestelt, kun je dit ook via de app doen. Alle functies en hulpmiddelen die het leefstijlplatform biedt, vind je op deze website. Kijk daarvoor bij de modules in het leefstijlplatform bovenaan de website.

wat is de partner koppeling ?

Wil je graag samen met je partner werken aan je gezondheid, welzijn en fitnessdoelen? Supergoed! De unieke partnerkoppeling in het leefstijlplatform is daarvoor een onwijs handige uitvinding en tool.


Als de partnerkoppeling actief is bij Fitcooking Switch, zorgen wij ervoor dat beide voedingsschema's volledig overeenkomen met de maaltijden naar keuze, terwijl jullie allebei je eigen doel bereiken! Heb je bijvoorbeeld zelf het doel om duurzaam vet te verliezen, maar wil je partner graag spiermassa aankomen? Geen probleem! Als je kiest voor de partnerkoppeling in het platform, krijgen jullie beiden een gepersonaliseerd voedingsschema, volledig naar eigen wens en doel, waarbij de maaltijden in het schema overeenkomen. Dit kan indien gewenst voor elke maaltijd worden aangepast.


Je kunt direct bij het aanmelden kiezen voor de partnerkoppeling, maar het is ook mogelijk dat de partner op een later moment instapt. Wij maken geen gebruik van automatische systemen of bots, omdat wij alleen persoonlijk maatwerk bieden. Het gepersonaliseerde voedingsschema in het leefstijlplatform wordt op basis van het Switch-assessment volledig naar doel en wens samengesteld. Als je gebruikmaakt van de partnerkoppeling, betekent dit automatisch dat je partner ook het Switch-assessment moet doen. Een partner kan alleen worden gekoppeld aan een actief totaalplan van Fitcooking Switch

waar kan ik een andere vraag stellen?

eb je een vraag over Fitcooking Switch, het leefstijlplatform of over premium 1-op-1 coaching en kan je het antwoord niet terug vinden op de website? Neem dan gerust contact met ons op via de  e-mail.

Wanneer kan ik precies starten Als ik kies voor Fitcooing Switch zónder persoonlijke begeleiding?

Wij maken geen gebruik van automatische systemen of bots, omdat wij persoonlijk maatwerk willen bieden. En daarvoor is het van belang dat je een persoonlijk plan volgt. Wil je graag zelfstandig aan je doelen werken en kies je voor het totaalplan van Fitcooking Switch 'Experience' of het totaalplan voor zes maanden met Fitcooking Switch 'Lifestyle', dan start je na het aanmelden direct met het Switch-assessment. Je wordt automatisch doorverwezen naar deze pagina zodra je betaling is verwerkt.


Zodra wij je volledig ingevulde assessment hebben ontvangen, gaan wij direct voor jou aan de slag. Wij streven ernaar om binnen 48 uur het gepersonaliseerde totaalplan samen te stellen in het leefstijlplatform.


Je ontvangt van ons automatisch een e-mail wanneer alles voor je klaarstaat. In deze e-mail staan ook je inloggegevens en de link om de app te downloaden. Het Fitcooking Switch e-book met daarin het stappenplan ontvang je direct na je aanmelding, zodat je jezelf goed kunt voorbereiden en een fijne opstart kunt ervaren.


Wil je graag starten met Premium 1-op-1 coaching van Fitcooking Switch, dan vragen wij je als eerste te beginnen met een persoonlijke screening. We leren je graag eerst persoonlijk wat beter kennen, zodat we er beide ook zeker van zijn dat er een juiste match is.


Met Premium 1-op-1 coaching word je als uniek persoon stapsgewijs begeleid in wat je doet, denkt en voelt. Je komt weer in contact met jezelf, je lichaam en je geest. Daarbij bepaal je zelf welke vorm van persoonlijke begeleiding het beste bij je past, zodat het coachingtraject ook dagelijks goed voelt en je fijn begeleid wordt in de reis naar een duurzame verandering.


Bij ons ben je niet aan het juiste adres voor snelle oplossingen en restrictieve methoden op korte termijn. Verandering vereist intenties voor de lange termijn, zodat je kunt werken aan ontwikkelingen op meerdere aspecten. Je lichaam en geest hebben sereniteit nodig om te kunnen veranderen, en daar is geduld voor nodig. Op deze manier geef je jouw lichaam en geest ook de ruimte om toe te kunnen werken naar een duurzame verandering.


Dit maakt wilskracht en doorzettingsvermogen overbodig in het veranderingsproces. Bij Fitcooking Switch draait het niet alleen om discipline tonen, maar vooral om nieuwsgierigheid en vertrouwen. Het vertrouwen in geduldig zijn is een prachtige eigenschap, die essentieel is om jezelf, je lichaam en je geest dat comfortabele gevoel te kunnen geven. Door de groei van kennis en vertrouwen ontstaat sereniteit, waarbij je weer achter jezelf staat en verbonden bent met jezelf en je doelen. Zet je daarbij de juiste stappen voor de basis van bepaalde principes? Dan ga jij je ideale gewicht behalen en behouden zonder dat dit voelt als volhouden.


Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle ins en outs voordat je start met de screening. De tarieven voor Premium 1-op-1 coaching kun je ook terugvinden op deze website


Klik hier om de gratis online screening voor Premium 1-op-1 coaching te starten

Wat zijn de verschillen in het totaalplan en de begeleiding?

Wij houden het graag duidelijk en eenvoudig bij Fitcooking Switch. We vinden dat een gezond en fit leven voor iedereen toegankelijk moet zijn en denken daarom mee in onze dienstverlening. We willen het zo eenvoudig mogelijk maken om aan boord te stappen. Daarom biedt Fitcooking Switch 3 mogelijkheden.


Je kunt beginnen met het Fitcooking Switch 'Experience' totaalplan voor één maand, het Fitcooking 'Lifestyle' totaalplan voor 6 maanden of met Premium 1-op-1 coaching.


Als je start met het totaalplan voor één maand, kun je ervaren hoe je fijn goede gewoontes kunt introduceren voor jouw persoonlijke doelen. Kies je voor de 'Switch Lifestyle' van 6 maanden, dan kun je zelfstandig stapsgewijs aan de slag met alles wat je hebt geleerd, om dit volledig te integreren in jouw dagelijks leven. Je zult gegarandeerd jouw ideale gewicht behalen en leren behouden als je daarbij het stappenplan volgt toepast dat wij met je delen in het Fitcooking Switch e-book bij de opstart.


Als je graag persoonlijke en deskundige begeleiding wilt in jouw reis naar resultaten voor jouw specifieke fitnessdoelen, dan kun je beginnen met premium 1-op-1 coaching van Fitcooking Switch.


Met premium 1-op-1 coaching leer je hoe je kunt samenwerken met jouw denkstijl en hoe je verschillende signalen en prikkels van jouw lichaam en geest kunt herkennen én respecteren.


Bij ons ben je niet aan het juiste adres voor snelle oplossingen en restrictieve methoden op korte termijn.  Verandering vereist intenties voor de lange termijn, zodat je kunt werken aan ontwikkelingen op meerdere aspecten. Je lichaam en geest hebben sereniteit nodig om te kunnen veranderen, en daar is geduld voor nodig. Op deze manier geef je jouw lichaam en geest ook de ruimte om toe te kunnen werken naar een duurzame verandering.


Stop met het aanrommelen en het uitproberen van tijdelijke 'vluchtmiddelen' waarmee je jouw gezondheid en welzijn kunt verstoren, zoals jouw hormoonbalans, metabolisme en eigenwaarde.


Met premium 1-op-1 coaching en het gepersonaliseerde totaalplan in het leefstijlplatform leer je weer volledig achter jezelf te staan. Jouw mindset wordt krachtiger en je kennis groeit.


Stapsgewijs leer je écht te begrijpen wat jouw lichaam en geest nodig hebben voor zichtbare én blijvende resultaten. Begin vandaag nog met de gratis online screening voor premium 1-op-1 coaching en binnen 72 uur nemen wij persoonlijk contact met je op om te laten weten of er een juiste match is.


Zorg dat je op de hoogte bent van alle ins en outs voordat je start met de screening. Je kunt de tarieven voor premium 1-op-1 coaching ook terugvinden op deze website.

wat voor recepten staan er in het leefstijlplatform

Eten is allang niet meer alleen bedoeld als brandstof en middel om in leven te blijven. Eten is gelinkt aan emotie, traditie, identiteit, gezelligheid en genot! Niet voor niets zijn er complete tv-zenders, tijdschriften en socialmedia-kanalen omheen gebouwd. Er is enorm veel te proeven en te ontdekken, ook bij Fitcooking Switch!


Wanneer jij jezelf aanmeldt, maken wij speciaal voor jou een persoonlijk maaltijdplan. Deze unieke dienstverlening bieden wij aan bij elk totaalplan dat je kiest.


Kies je voor een totaalplan zonder persoonlijke begeleiding, dan start je als eerste met een assessment, waarop jij al je persoonlijke specifieke eetwensen kunt vermelden. Ook houden wij rekening met het eventueel uitsluiten van bepaalde ingrediënten die je niet lust of waar je intolerant voor bent.


Kies je voor premium 1-op-1 coaching, dan bespreek je tijdens het eerste telefonische consult samen met je coach al je persoonlijke eet- en sportgewoonten.


Bij Fitcooking Switch volg je geen dieet. Wij geloven namelijk niet dat tijdelijke methodes je helpen met duurzame resultaten. De 'dieetindustrie' is vooral gericht op snelle 'oplossingen', tijdelijke 'redmiddelen' die vaak nare restricties met zich meebrengen en je daardoor niet voorzien van blijvende resultaten.


Daarnaast vinden wij vrijheid in keuzes maken belangrijk. Dit is ook gezond voor je mentale welzijn. Jij wilt ook zelf de regie in handen kunnen nemen en zo het persoonlijke voedingsschema in het leefstijlplatform kunnen aanpassen op elk gewenst moment. Dit is dan ook op verschillende manieren mogelijk. Lees hiervoor alle informatie in de module 'voeding' bovenaan deze website.


De receptendatabase in het leefstijlplatform telt meer dan 2000 heerlijke recepten. Alle maaltijden die je ziet in de database kunnen allemaal worden aangepast aan je persoonlijke caloriebehoefte. Dit betekent dat je al onze maaltijden kunt proeven en dat zonder dat je calorieën of macronutriënten hoeft te tellen!


Ook kun je heel eenvoudig recepten aanpassen als je een bepaald ingrediënt niet in huis hebt of niet lust. Bij deze wijziging wordt het dagschema ook voor je aangepast.

We vullen de receptendatabase ook regelmatig aan met nieuwe heerlijke seizoensrecepten. Zo blijft er voldoende inspiratie en variatie in je persoonlijke voedingsschema.


Fitcooking is al ruim 9 jaar actief in de fitnesswereld. In het verleden zijn er vele receptenboeken uitgebracht. Het samenstellen van smaakvolle eiwitrijke recepten is een grote specialiteit en vaardigheid van ons. We zijn ook dol op 'Wereldrecepten' en budgetmaaltijden die snel op tafel staan


Momenteel staan er meer dan 2000 maaltijden in de receptendatabase, verdeeld over ontbijt, lunch, diner en snacks. Hieronder zie je een aantal voorbeeldrecepten uit onze smeuïge database:
HOELANG DUURT HET VOORDAT IK RESULTAAT kan ZIEN? 

Dit kun je verwachten in de eerste 2 weken. Wanneer je begint bij Fitcooking Switch, begin je altijd eerst met een prognoseperiode. Deze periode start met elk totaalplan dat wij aanbieden en duurt twee weken. Je bepaalt zelf wanneer je wilt beginnen.

Het lichaam heeft tijd en rust nodig om veranderingen te kunnen verwerken. Elke aanpassing in je voedingspatroon, activiteit of leefgewoonten moet door het lichaam worden verwerkt. Om het lichaam voldoende tijd en rust te geven, passen wij altijd een prognoseperiode van twee weken toe. Als je deze periode netjes doorloopt, zul je resultaten kunnen zien en voelen in de eerste twee weken.


Alle informatie die je nodig hebt voor de prognoseperiode kun je vinden in het Fitcooking Switch e-book, dat je gratis van ons ontvangt bij je aanmelding

HOE VERLOOPT HET BETAALPROCES?

Wanneer je op de knop klikt om je aan te melden voor Fitcooking Switch 'Experience' of het Fitcooking Switch 'Lifestyle' totaalplan, kom je direct in de 'winkelwagen' van Plug & Pay terecht.


Op deze pagina kun je de betaling regelen met verschillende betaalmogelijkheden. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om te betalen met Bancontact en Mister Cash.


Als je wilt beginnen met Premium 1-op-1 coaching, ontvang je na het telefonische consult een unieke betaallink om je aanmelding te bevestigen. Zodra je eerste termijn is verwerkt, gaan we direct aan de slag met het samenstellen van het persoonlijke coachingsplan. Daarbij kun je zelf aangeven wat je wensen zijn met betrekking tot de begeleiding, hoe vaak je contact wilt hebben en of je de voorkeur geeft aan telefonisch of chatcontact met je coach.

Wat is de missie van fitcooking Switch.

Fitcooking ondersteunt al ruim 9 jaar op verschillende manieren bij het creëren van een gezonde levensstijl in balans. Dit wordt bereikt door middel van voeding, (kracht)training, mindset en manifestatie, waardoor jouw lichaam in topvorm komt.In het verleden hebben wij diverse receptenboeken en digitale fitnessprogramma's ontwikkeld. Sinds 2016 bieden wij ook premium 1-op-1 coaching aan, zowel voor vrouwen als mannen. Nu bundelen wij al onze kennis, wetenschap en technologie en werken wij samen met het leefstijlplatform. Hier vind je tevens onze uitgebreide en smakelijke receptendatabase met alle Fitcooking recepten.


Wij begrijpen dat het tegenwoordig een grote uitdaging kan zijn om een persoonlijk plan te vinden dat je daadwerkelijk helpt om duurzame resultaten te behalen. Een totaalplan waar jij, je lichaam en geest echt blij van worden.


Er zijn talloze extreme diëten en tijdelijke 'oplossingen' die mensen graag uitproberen om wat kilo's kwijt te raken.


Je brein gaat erg goed op al deze tijdelijke methodes omdat je hersenen voorrang geven aan snelle en makkelijke technieken, maar dit is niet hoe je de kern van een probleem aanpakt en werk maakt van een duurzame verandering.


Bij ons ben je daarom niet aan het juiste adres voor snelle oplossingen en restrictieve methoden op korte termijn.  Verandering vereist intenties voor de lange termijn, zodat je kunt werken aan ontwikkelingen op meerdere aspecten. Je lichaam en geest hebben sereniteit nodig om te kunnen veranderen, en daar is geduld voor nodig. Op deze manier geef je jouw lichaam en geest ook de ruimte om toe te kunnen werken naar een duurzame verandering.


Wij geloven niet dat deze snelle oplossingen mentaal iets goeds kunnen brengen. Diëten kunnen negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid en welzijn, zoals verstoring van je hormoonbalans en eigenwaarde.

Keer op keer doe jij je best om op wilskracht een voedings- of trainingsplan te volgen. Maar op het moment dat je gelooft dat je van alles moet doen of laten, blijft er alleen maar focus op doorzetten, discipline tonen en jezelf tekortdoen. Dit is niet de uitdaging die je nog langer met jezelf wilt aangaan.

Fitcooking Switch biedt geen 'One Size Fits All'-formule. Wij bieden persoonlijk maatwerk om blijvende resultaten te garanderen. Bevrijd jezelf uit de negatieve cyclus van diëten en doorbreek de eeuwige mentale strijd. Kies voor een gezonde verandering in lichaam en geest en creëer weer balans in eten, bewegen, leven en genieten.

Met Fitcooking Switch verzekeren wij jou van een gepersonaliseerd totaalpakket aan expertise, tools en geavanceerde functies, waardoor ook jij je ideale gewicht kunt behalen en behouden zonder dat het als volhouden voelt.

Kies het totaalplan dat het beste bij je past en laat je deskundig helpen in de reis.


We zijn toegewijd aan je persoonlijke ontwikkeling en groei, zodat je meer kunt leren over jezelf, je lichaam en je geest. Wanneer je openstaat voor het leerproces, het veranderingsproces en het vergaren van meer kennis over voeding, beweging en gedrag, zal je vertrouwen groeien. Dit vertrouwen heb je nodig om ongewenste patronen te kunnen doorbreken.


Fitcooking Switch zet zich in voor jou als uniek persoon om de vicieuze cirkel van diëten te doorbreken en te kunnen genieten van flexibiliteit en sereniteit. We streven naar een duurzame verandering, zodat je een gezonde en levendige ouderdom kunt ervaren met balans in eten, bewegen, leven en genieten.

Profiteer nu van een exclusieve aanbieding bij Fitcooking Switch! Alleen vandaag ontvang je een spectaculaire korting van €30,- op het gepersonaliseerde totaalplan. 

Gebruik de kortingscode: BEDANKT30EUROKORTING en verzeker jezelf van dit eenmalige voordeel.

Wacht niet langer, want deze aanbieding is alleen vandaag geldig!

We willen je graag de best mogelijke ondersteuning bieden, maar voor premium 1-op-1 coaching kunnen we helaas geen kortingscode verstrekken.

Insert Image


ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. FITCOOKING.NL © 2023Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem GERUST contact MET ONS OP: INFO@FITCOOKING.NL #fitcooking.nl