book-mockup-fitcooking-v2

HET ULTIEME VOEDING- EN FITNESS PLAN VOOR EEN STRAK EN MOOI GEVORMD LICHAAM

Nooit meer een ingewikkeld dieet volgen wat niet leuk of niet vol te houden is. Inzicht en balans. Daar staat Fitcooking voor!


Fitcooking is niet alleen een receptenboek. Het is een compleet en duidelijk te volgen stappenplan. Ik ga je helpen om jouw fysieke doel te bereiken door het aanpassen van jouw voedingspatroon.


Ik begin in mijn boek met uitleg over voeding. Daarna start je met het berekenen van jouw calorie- en macro behoefte. Ik geef je persoonlijke voedingsschema's o.b.v. jouw dagelijkse caloriebehoefte. Daarnaast leer ik je hoe je simpel je eigen voedingsschema kan samenstellen.


Dit is wat je krijgt:

 • 130 eiwitrijke smaakvolle recepten.
 • Een compleet en makkelijk te volgen stappenplan.
 • Voedingsschema’s op maat.
 • Macrocalculator om je calorieën- en macronutriënten te bereken.
 • Praktische informatie over voeding en krachttraining.
 • Een overzichtelijk boodschappenlijstje.
 • Foodprep, pre en- post workout, smoothie, ontbijt, lunch, diner en snack recepten.
 • Alle voedingswaarden (calorieën en macronutriënten) voor één persoon.

Of je nu je vetpercentage wilt verlagen, spiermassa op wil bouwen, of gewoon gezond en gevarieerd wilt eten. Ga serieus aan de slag met het Fitcooking stappenplan en je gaat 100% resultaat bereiken. 

"Voeding is een belangrijk onderdeel van je resultaat. Pas je voedingspatroon aan en Ontdek hoe jij binnen nu en 3 maanden een verandering door MAAKT waar je versteld van STAAT"

REVIEWS

Lizzy: ‘Ik ben mega enthousiast over het boek maar vooral over het resultaat wat het mij heeft gebracht. Het boek is duidelijk geschreven, de recepten zijn onwijs lekker en ook nog eens makkelijker te bereiden. Fitcooking heeft mij vooral inzicht gegeven over voeding. Ik ben naast het volgen van het boek ook gaan trainen. Ik heb nu veel energie, mijn figuur is strakker geworden en voel mijzelf topfit. Een echte fit mommy, en daar ben ik zo dankbaar voor.’

Frida: ‘Ik vind je boek echt geweldig! Wat een heerlijke recepten en zoveel keus. De gerechten zijn makkelijk te bereiden en je hebt geen aparte ingrediënten nodig. Ik heb het boek gekocht om voornamelijk verantwoord te kunnen genieten van voeding en gevarieerd eiwitrijk te eten. Elke dag eet ik nu binnen mijn caloriebehoefte, maar het verveeld mij nooit.’

Michael: ‘Ik gebruik het boek nu een tijdje en bevalt me heel goed. Super fijne recepten en geeft ook weer variatie aan mijn voeding. Had wat inspiratie nodig omdat ik na jaren sporten en met voeding bezig zijn toch vaak terug pak op de “standaard” kwark en kip. De recepten zijn ook eenvoudig en meestal snel te maken en dat is voor mij ook belangrijk omdat ik vaak niet zo veel tijd heb vanwege het werk en gezin. Al met al ben ik heel erg blij met je boek.‘

HERKEN JIJ JEZELF IN ÉÉN VAN ONDERSTAANDE SITUATIES?

 • Eet je gezond en voedzaam maar zie je jouw vetpercentage niet dalen?
 • Heb je al talloze diëten gevolgd maar val je elke keer terug in je oude "slechte" gewoontes?
 • Eet jij nauwelijks nog koolhydraten maar zie je ook hierdoor vrijwel geen zichtbaar resultaat? 
 • Maak je door gebrek aan inspiratie ongezonde keuzes of eet je vaak standaard kip met rijst en groenten?
 • Ben je regelmatig in de sportschool te vinden maar behaal je niet het resultaat waar je zo hard voor traint? 
 • Ben je eigenlijk best wel tevreden over je lichaam maar mag het allemaal net even wat strakker? 
 • Wil je weer gezond leven maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

"krijg inzicht en balans in je voeding en je KAN eten wat je lekker vindt en het lichaam hebben waar je van droomt"

WAT ALS IK JE VERTEL DAT HET OOK ANDERS KAN...

 • Dat jouw gewicht op de weegschaal (en je vetpercentage) daalt doordat jij inzicht hebt in jouw voedingspatroon. 
 • Jij kan eten en drinken wat je lekker vindt, zonder het uitsluiten van je favoriete voedingsproducten die bijvoorbeeld in een voorgeschreven dieet staan.
 • Dat je elke dag koolhydraten kan eten. Rijst, aardappelen, pasta of brood. En dat je afmetingen week na week af nemen ondanks dat je deze koolhydraatrijke producten eet.
 • Jij de saaie kip, rijst en groeten kan inruilen voor bijvoorbeeld heerlijke gezonde eiwitrijke gerechten. Gerechten die bijdragen aan spieropbouw en vetverlies.
 • Dat al het harde werken in de sportschool ook beloond wordt met zichtbaar resultaat. 
 • Jij eindelijk van dat laatste randje vet afkomt en het gevoel hebt dat je meer eet dan voorheen.
 • Je optimaal aan je gezondheid en fitness kan werken terwijl je lekker en gevarieerd eet. Zoals het hoort eigenlijk ;-)

DIT IS DE REDEN WAAROM  IK HET FITCOOKING STAPPENPLAN HEB GESCHREVEN

Mijn naam is Veerle, schrijfster van Fitcooking.


Ik heb een enorme passie voor voeding en krachttraining. Ik ben dan ook vaak te vinden in de keuken, of in de sportschool.


Ik ben eigenlijk altijd redelijk slank geweest, maar naar mater ik ouder werd ging mijn figuur veranderen. Logisch, dit proces maakt iedereen mee richting de dertig ;-) het werd hoog tijd dat ik mijn lichaam ging veranderen naar een strak en mooi gevormd figuur.


Ik ben mij gaan verdiepen in voeding en krachtraining. Wat is mijn caloriebehoefte? Hoe kan ik afvallen en strakker worden door mijn eetpatroon aan te passen? En hoe kan je met voeding beter te presteren en progressie maken in spieropbouw?


De afgelopen jaren heb ik veel geleerd. Ik heb een nieuwe lifestyle voor mijzelf gecreëerd.

Ik heb inzicht in mijn voedingspatroon waardoor ik weet wat de juiste balans is voor mijn lichaam. Hierdoor ben ik altijd in de shape waar ik trots op ben.


Ik wil genieten van heerlijk eten zonder enig schuldgevoel, en tegelijk bewust met voeding en mijn gezondheid om gaan. Mijn lichaam is strak gevormd en voel mij topfit.


Graag wil ik jou helpen om ook je fysieke doelen te bereiken. Ik wil je motiveren en inspireren je voedingspatroon en misschien ook wel je lifestyle aan te passen.

NEEM EEN KIJKJE IN MIJN FITCOOKING
E-BOOK

Klik op de afbeelding voor de ware grootte.

fitcooking-smoothie-mockup
fitcooking-lunch-mockup
diner-mockup-fitcooking

"ben jij klaar voor verandering? ga vandaag nog aan de slag met het bewezen stappenplan van fitcooking"

REVIEWS

Pepijn: ‘Pas geleden heb ik je boek gekocht en ben direct aan de slag gegaan. Ik sport 3 x in de week maar heb eigenlijk nooit echt naar mijn voeding gekeken. Door het toepassen van de waardevolle informatie over voeding&training is er voor mij een hoop veranderd. Ik kan nu echt zeggen dat ik gezond eet en dat ik ook weet wat ik eet. Na ongeveer 6 weken zag ik mij lichaam veranderen en ik heb nu ook veel meer energie. Hierdoor is mijn training veel meer efficiënt en zit ik lekker in mijn vel.’

Kim: ‘Met dit boek ontdek je dat gezonde (sport)voeding niet saai is maar dat het echt heel lekker is. Het boek begint met een stuk informatie over voeding en macronutriënten, deze stof is kort en krachtig en goed te begrijpen. Dan komt het leukste en lekkerste gedeelte van het boek de recepten. Wat mij enorm verraste aan dit boek is de uitgebreide variatie. De meest uiteenlopende recepten komen langs, zo is er ongetwijfeld voor iedereen meerdere lekkere recepten te vinden in dit boek. Zo zie je dat (fit) en gezonde maaltijden alles behalve saai zijn, maar echt een verwennerij en een feestje. Ik zeg echt een pareltje om aan te schaffen!’

Yvonne.  ‘Ik heb het boek gekocht omdat ik meer spiermassa wil aankomen en geen inspiratie heb in de keuken. Ik weet dat eiwitrijke voeding belangrijk is, maar kwam niet verder dan mijn eiwitshakes. Het is super gemakkelijk dat je je caloriebehoefte kan bereken, ook als je spiermassa wil aankomen. Dit is namelijk mijn doel. De recepten zijn echt  top! Allemaal eiwitrijk en ook nog eens mega  lekker. Bedankt Fitcooking nu kan ik echt knallen naar mijn doel.’

waarom je voor het fitcooking voeding- e​n fitness plan kiest?

1. Voor elke doelstelling

Wil jij graag je vetpercentage verlagen, meer spiermassa opbouwen, zichtbare buikspieren of wil je wat extra kilo's kwijt en daardoor weer lekker in je vel zitten? Dan is het stappenplan van Fitcooking de eerste stap richting zichtbaar resultaat.

2. Nooit meer afhankelijk

We berekenen samen de waardes voor jouw voedingsplan. Zo weet je exact wat je mag eten en drinken. Je ontvangt persoonlijke voedingschema's o.b.v. jouw caloriebehoefte. Daarnaast leg ik je uit hoe jij zelf je eigen voedingsschema's kan samenstellen.

3. Alles in één

Het Fitcooking e-book is meer dan een receptenboek. Je krijgt alle informatie en tools om jouw voedingspatroon op een leuke manier te veranderen, om zo makkelijker richting jouw fysieke doel te werken. Wat je doelstelling ook is, Fitcooking neemt jou al het werk uit handen.

4. Alle recepten zijn eiwitrijk

Het Fitcooking voeding en fitness plan is een stappenplan gemaakt voor actieve- en sportieve mensen. Dagelijks voldoende eiwit consumeren is met name voor deze doelgroep essentieel voor de gezondheid, en draagt bij aan spieropbouw en vetverlies .

5. Van foodpreppen tot snacks

Met het Fitcooking e-book kan je eindeloos variëren. Je krijgt foodprep, pre- en post workout, smoothie, ontbijt, lunch, diner, en snack recepten. In totaal maar liefst 130 heerlijke voedzame recepten. Voor plezier in de keuken, genot in je mond en optimaal presteren in het leven.

6. Eenvoudig en smaakvol

Geen keukenprins- of prinses? Geen probleem! Het Fitcooking complete voeding en fitness plan bevat smaakvolle, makkelijk te bereiden recepten waarbij je niet uren in de keuken hoeft te staan. Geen waslijst aan ingrediënten, betaalbaar, veel variatie en allemaal super lekker!

BEKIJK HET FITCOOKING
E-BOOK OP AL JE FAVORIETE DEVICES

fitcooking-alle-devices

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe ontvang ik het product?

Wat krijg ik precies als ik het Fitcooking voeding en fitness plan koop?

Krijg ik een hardcopy boek thuis gestuurd?

Is dit boek geschikt voor veganisten/vegetariërs?

Voor hoeveel personen zijn de recepten?

Ik kan geen gluten verdragen. Zijn deze recepten geschikt voor mij?

Ik eet geen zuivel. Zijn deze recepten geschikt voor mij?

Ik weet niet zeker of dit boek voor mij geschikt is.

Hoe verloopt het betaalproces?

Welke betaalopties zijn er beschikbaar?

Kan ik de recepten gebruiken om af te vallen?

Zijn de recepten geschikt om spiermassa op te bouwen?

Ik ben niet ervaren in de keuken. Is dat een probleem?

Ik wil minder koolhydraten eten. Zijn deze recepten geschikt voor mij?

Ik sport niet of nauwelijks. Zijn deze recepten geschikt voor mij?

Ik heb een vraag die hier niet vermeld staat. Wat moet ik doen?

FITCOOKING 1, 2 OF... DE COMBIPACK NU MET 25% KORTING!

Fitcooking editie 1 (2018)

book-mockup-fitcooking-v1

Eenmalig €27,00

(Na betaling direct in je mailbox)

Fitcooking editie 2 (2019)

book-mockup-fitcooking-v2

Eenmalig €27,00

(Na betaling direct in je mailbox)

Fitcooking Combopack

fitcooking-editie-1-2

Eenmalig €40,50

(Na betaling direct in je mailbox)

© 2020 Fitcooking.nl. Alle rechten voorbehouden.


Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem contact op via info@fitcooking.nl.


Droog Trainen Academie. Kaarderhof 50, 5709 GJ HELMOND. KvK 63416107