Namasté, we zijn met elkaar verbonden!

ER IS EEN E-MAIL ONDERWEG MET DETAILS OVER DE MASTERCLASS. MAAR DIT IS PAS HET BEGIN VAN ALLE VOORDELEN DIE JE KUNT ONTVANGEN. TERWIJL JE WACHT OP DE E-MAIL, HEBBEN WE EEN EXCLUSIEVE EENMALIGE AANBIEDING VOOR JOU.

PROFITEER VAN ONZE WELKOMSTKORTING EN ONTVANG ALLEEN VANDAAG JOUW HOLISTISCH MAATWERKPLAN MET MAAR LIEFST €60 KORTING!

VOORDAT WE PRECIES VERTELLEN WAT WIJ DOEN ZIJN HIERONDER EEN AANTAL RESULTATEN DIE JE KUNT VERWACHTEN.

ERICA
- Paulien
ERICA
- Iris
MAARTJE
- Roeline
KARLIJN
- Selene
CHARLOTTE
- Nienke
AMANDA
- Daphne
AMANDA
- Analise

 Bij Fitcooking staat jouw eigenheid centraal en bieden we begeleiding in al je acties, gedachten en emoties. We inspireren je tot een diepere zelfverbinding, zodat je de ware behoeften van lichaam en geest begrijpt en met serene energie jouw gewichtsdoelen bereikt. Tijdens je reis naar zelfbewustzijn richten we ons op het aanpakken van verstoringen en ongewenste eet- en leefstijlpatronen van binnenuit, en helpen we tegelijkertijd de hormonale balans te herstellen. Het holistische maatwerkplan integreert persoonlijke voedingsschema's met het tweedelige transformatieprogramma, waarbij het leefstijlplatform voor voeding, beweging en gedrag je extra verheldering biedt.

ONGEACHT JE HUIDIGE SITUATIE EN JE DOELEN, KOMT BLIJVENDE VERANDERING VAN BINNENUIT EN BIEDEN WIJ MET RUIM 9 JAAR ERVARING IN MAATWERKOPLOSSINGEN DE STEUN DIE NODIG IS OP JOUW HELENDE REIS.

 In de holistische benadering wordt de mens gezien als een geheel, waarbij lichaam, geest en brein nauw met elkaar verweven zijn en met elkaar in contact staan. Elk aspect van ons wezen, van gedachten tot emoties en alle verlangens, beïnvloedt het geheel en vormt samen onze huidige realiteit. Het streven naar blijvende resultaten voor gewichtsdoelen gaat dan ook verder dan alleen het fysieke aspect; ook de mentale gesteldheid, de gevormde denk- en gedragspatronen en de mate van zelfzorg spelen een belangrijke rol in het veranderingsproces.


Wanneer je in harmonie bent met jezelf, voel je de energie soepel door je lichaam stromen. Dit is het gevolg van een evenwichtige samenwerking die de holistische benadering omarmt. Maar hoe ga je om met gevoelens van uitputting en de voortdurende zoektocht naar verlichting, die alleen maar lijkt te resulteren in meer overprikkeling?


Wanneer de innerlijke stem begint te fluisteren en je ziel hunkert naar een diepgaande verandering, staat Fitcooking klaar met een persoonlijke methodiek en een scala aan hulpmiddelen die jouw zelftransformatie bevorderen. We nemen bewust het complexe maatwerk volledig op ons, zodat jij je kunt richten op wat echt rust en vrede brengt.

Gepersonaliseerd holistisch maatwerkplan voor een duur van 8 weken; nu tijdelijk geen €119,00 maar slechts €59,99-,
 • Op maat gemaakt totaalplan, specifiek ontworpen om aan je lichamelijke doelen en mentale behoeften te voldoen.
 • Wekelijks ontvang je een op maat gemaakt voedingsschema dat is afgestemd op jouw huidige situatie, gewichtsdoelen, dieetgeschiedenis, hormonale balans en de eetvoorkeuren. 
 • Levenslange toegang tot het tweedelige  transformatieprogramma, inclusief stappenplan, progressietabel en handboek.
 • Toegang tot onze exclusieve receptendatabase met meer dan 2000 smeuïge, eiwitrijke recepten.
 • Maak met slechts een paar klikken een op maat gemaakt trainingsschema, zowel geschikt voor thuis als in de sportschool, waarbij je kunt kiezen uit ruim 500 oefeningen met instructievideo's.
 • Toegang tot mindset-leermodules, inclusief meditatiesessies, gericht op persoonlijke groei, gedragsverandering en het versterken van je welzijn en bewustzijn.
 • Voel je vrij om op elk moment gebruik te maken van de Fitcooking hulplijn en een strategiegesprek te plannen met je persoonlijke coach.

 VOEL DE TRANSFORMERENDE KRACHT VAN VERBONDENHEID, GERICHT OP BINNENWERK, ZELFREALISATIE EN HELDER INZICHT, HET IS JE INNERLIJKE KOMPAS DAT DE SLEUTEL VORMT TOT BALANS IN GEWICHT, GEEST EN HORMONEN.

AMANDA
- Peggy
MAARTJE
- Nathalie
ERICA
- Rita
AMANDA
- Benthe
AMANDA
- Paulien
AMANDA
- Lauren
AMANDA
- Annelot
KARLIJN
- Manon
CHARLOTTE
- Willemijn

KORTINGSCODE: AANBIEDING8WKNETEN DIENT AL LANG NIET MEER ENKEL ALS BRANDSTOF OM TE OVERLEVEN. HET BRENGT EMOTIES, TRADITIES EN GEZELLIGHEID MET ZICH MEE. FITCOOKING HELPT JE UIT DE DIEETSTRIJD EN OPENT DE DEUR NAAR VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT. ZO CREËREN WE VOEDINGSSCHEMA'S OP MAAT DIE ZORGEN VOOR SMAAKSENSATIE EN EEN BLIJVENDE TRANSFORMATIE 

Veelgestelde vragen

Wat betekent holisme en hoe wordt het holistische voedingsschema samengesteld?

Holisme is de overtuiging dat alles met elkaar in verband staat. Je emoties zijn onlosmakelijk verbonden met je gedachten en je lichaam is in harmonie met je ziel. Een verstoring op één niveau heeft directe invloed op de andere niveaus. Als je gewicht wilt verliezen zonder mentale of fysieke overprikkeling, dan is jouw innerlijke balans, inclusief je hormonale evenwicht, essentieel.


Het lichaam wordt gezien als de uiterlijke manifestatie van onszelf, een weerspiegeling van hoe we ons voelen, wat we denken en hoe we vervolgens handelen.


Gezond én blijvend afvallen gaat bij Fitcooking dus net wat verder en dieper dan alleen het fysieke aspect of de uiterlijke schijn.


In tegenstelling tot traditionele voedingsschema's, die vaak alleen gericht zijn op jouw energiebalans, zoals bijvoorbeeld het toepassen van een calorietekort voor gewichtsverlies, richten wij ons op een meer zorgvuldige methodiek, een effectieve persoonlijke aanpak die het vernieuwingsproces van binnenuit stimuleert.


Wanneer je met ons in verbinding komt en start met jouw gekozen maatwerkplan, ontvang je wekelijks een persoonlijk voedingsschema. Het voedingsplan wordt vervolgens aangevuld met het tweedelige transformatie-programma en het leefstijlplatform, die je met deskundige kennis en vele handige tools bijstaan in jouw bewustwordingsreis. Zo werk je stap voor stap aan het integreren van nieuwe eet- en leefstijlpatronen die aansluiten bij je persoonlijke transformatiedoelen.


Bij het opstellen van het voedingsplan houden we rekening met:


 • Je energiebalans.
 • De hormonale balans.
 • Een eventueel opgebouwde dieetgeschiedenis.
 • Een passende calorieën- en macronutriëntenverdeling.
 • Eventuele allergieën of intoleranties.
 • Jouw activiteit voorkeuren.
 • Hoeveel uur je in de week actief kunt zijn.
 • Keuzes uit 15 verschillende dieetvoorkeuren zoals paleo, vegetarisch of pescotarisch.
 • Het aantal gewenste eetmomenten.
 • Gewenste portiegroottes per maaltijd.
 • Je leef- en werksituatie.
 • Je maaltijdvoorkeuren qua bereidingstijd.

In de Fitcooking receptendatabase vind je meer dan 2000 smaakvolle recepten, die speciaal zijn afgestemd op jouw dagelijkse behoeften. Hierdoor heb je de vrijheid om zelf het voedingsplan volledig naar jouw voorkeur aan te passen, zonder dat je je druk hoeft te maken over het ingewikkelde proces van het berekenen van macronutriënten of calorieën.


Om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde voedingsschema's, dien je de bijbehorende app te downloaden. Na je aanmelding krijg je hier toegang toe. Deze app, die we in combinatie met jouw holistisch maatwerkplan gebruiken, zal je leven op diverse manieren ontspanning, gemak, helderheid en verdieping bieden.


Ben je geïnteresseerd in intermittent fasting of wil je meer leren over meal preppen? Dan kunnen wij je eenvoudig helpen om je voedingsschema hierop af te stemmen. In het eerste deel van het transformatieprogramma, gericht op lichamelijke transformatie, delen we meer informatie over deze slimme tools en hoe ze positief bijdragen aan het bereiken van je gewichtsdoelen.

WAT VOOR recepten staan er in de database?

Eten overstijgt al lang het doel van alleen maar brandstof om te overleven. Het is verbonden met emotie, traditie, identiteit, gezelligheid en genot! Bij Fitcooking is er veel te proeven en te ontdekken, en we vertellen dan ook vol overtuiging dat je bij ons niet op dieet gaat.


Het bedenken van smaakvolle, eiwitrijke recepten die zowel je fysieke als mentale gezondheid bevorderen, is al ruim 9 jaar onze specialiteit.


We streven ernaar om je bewuste vrijheid en flexibiliteit te bieden op jouw helende reis, zodat we je emotioneel welzijn en hormonale balans positief kunnen stimuleren, een methode die leidt tot het realiseren van gewichtsdoelen in sereniteit.


Het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen kan invloed hebben op het veranderingsproces, het ontwikkelen van nieuw gedrag en kan een domino-effect hebben op belangrijke lichamelijke functies en mentale aspecten die het gewichtsverliesproces complex maken. Hierover delen we meer deskundige kennis in het tweedelige transformatieprogramma.


We zijn dol op het creëren van slanke wereldrecepten die budgetvriendelijk zijn en snel op tafel staan. Om een idee te krijgen van de recepten in onze database, waarin meer dan 2000 maaltijden zijn opgenomen waarmee we persoonlijke voedingsschema's samenstellen, geven we hieronder een klein overzicht van wat je kunt verwachten.Wat mag ik verwachtern van het 2-delige transformatieprogramma ?


Voel je je overweldigd door de constante stroom van onrustige gevoelens, verergerd door de tijdsdruk van het moderne leven, wat een belemmering vormt voor je welzijn en gewichtsdoelen?


Wil je een holistische benadering ontdekken die je kan helpen om je gewicht, lichaam, geest en hormonen weer in evenwicht te brengen, zodat je een harmonieuze relatie met voeding en jezelf kunt opbouwen? Een methode die je de sleutel aanreikt om op een dieper niveau met jezelf in contact te komen, zodat je bewustzijn wordt vergroot en jij je welzijn van lichaam en geest erkent.


Ongeacht je huidige situatie en je doelen, geloven wij dat blijvende verandering van binnenuit komt. Het is een proces waarbij je opnieuw balans moet vinden op verschillende niveaus van jezelf: zowel fysiek, emotioneel, mentaal als energetisch. Wanneer je jezelf aanmeldt, beginnen we eerst met een persoonlijke assessment, zodat we jouw behoeften op al deze holistische niveaus beter leren kennen. We richten ons niet alleen op lichamelijke doelen of mentale behoeften; we houden bewust rekening met externe factoren zodat je met innerlijke kracht jouw transformatieproces kunt doorlopen.


Het moment is aangebroken om naar binnen te keren en jouw unieke eigenheid beter te leren begrijpen. Het tweedelige transformatieprogramma voor lichaam en geest is speciaal ontworpen om je te ondersteunen op deze zelfbewustwordingsreis. Met de diverse methoden en tools die binnen het programma worden aangeboden, helpen we je om het onbewuste te onthullen en negatieve gedachtepatronen te doorbreken. Je leert je ware behoeften kennen voor de doelen die je nastreeft. Deze begeleiding in je ontwakingsproces zal niet alleen je innerlijke kracht vergroten, maar je ook op weg helpen naar een gezonde en gebalanceerde levensstijl, waar hormoonharmonie en sereniteit centraal staan.


Na je inschrijving en het voltooien van het persoonlijke assessment, starten we onmiddellijk met het samenstellen van jouw op maat gemaakte holistische plan. Je krijgt direct toegang tot beide delen van het transformatieprogramma, wat het begin vormt van jouw transformatiereis. Hieronder volgt een overzicht van enkele onderwerpen die tijdens het programma behandeld worden, waardoor je een voorproefje krijgt van de ontwikkeling die je zult doormaken.


 • Opstartfase
 • Het veranderingsproces
 • Gedragsbepalers
 • Prognose periode
 • Emotioneel helen
 • Intuïtief eten
 • Slaapgezondheid
 • Bewustzijnsontwikkeling
 • Zelfverbinding
 • Holistisch leven
 • Emotie-eten
 • Energiebalans
 • Resultaatmeting
 • Lichaamsacceptatie
 • Holistische voeding
 • Lichamelijk welbevinden
 • Regie in voeding
 • Ademhaling
 • Trainingsroutine
 • Innerlijke kalmte
 • Emoties reguleren
 • Zelfinzicht
 • Yoga-oefeningen
 • Herprogrammering
 • Zelfvernieuwing
 • Mindfulness-rituelen
 • Mediteren kun je leren
 • Intermittent fasting
 • Darmflora
 • Hormoonharmonie
 • De lichaam- en geestverbinding

Hoe ziet de module 'Mindset & Meditatie' eruit op het leefstijlplatform?

Ons emotionele welzijn heeft een grote invloed op onze dagelijkse beleving. Het stelt ons in staat om onze emoties te begrijpen en in balans te brengen, wat ons helpt om ons beter te concentreren, ons geheugen te verbeteren en weloverwogen beslissingen te nemen. Bewustzijn is een krachtig middel om ons mentale welzijn te bevorderen, omdat het ons de mogelijkheid biedt om meer rust, focus en harmonie in ons leven te ervaren.


Het holistische maatwerkplan dat we speciaal voor jou samenstellen, voorziet je van verschillende tools om je bewustzijn te vergroten. De module 'Mindset en Meditatie' zal je ondersteunen tijdens deze prachtige ontdekkingsreis naar zelfontplooiing. Daarnaast helpt deze module je om veerkracht te ontwikkelen, zodat je flexibeler kunt omgaan met veranderingen en emotioneel stabiel kunt blijven, zelfs in uitdagende tijden. De synergie tussen veerkracht en bewustzijn draagt bij aan een verbeterd geestelijk welzijn en opent de deur naar persoonlijke groei.


Je hebt de vrijheid om te kiezen uit verschillende hulpmiddelen om jezelf te verdiepen tijdens je transformatiereis. Hieronder vind je een aantal tools die we aanbieden:


 • Ontdek verschillende meditatietechnieken, zoals concentratie-meditaties, chakra-meditatie, vipassana-meditatie, slaapmeditaties en wandelmeditaties.
 • Verdiep je in diverse ademhalingstechnieken en ademhalingsmeditaties.
 • Maak gebruik van de mogelijkheid tot journaling om je emoties en gedachten dagelijks bij te houden met behulp van je persoonlijke 'mood tracker'.
 • Verken diverse technieken en activiteiten om zowel superfocus als diepe ontspanning te bereiken.
 • Luister naar binaurale beats om je stemming te beïnvloeden.
 • Profiteer van regelmatig nieuwe leermodules om je algemene kennis te vergroten.
 • Integreer ochtend- en avondrituelen, yoga, intuïtieve kaartleggingen en meer in je dagelijkse leven.

MOET IK LID ZIJN bij een SPORTSCHOOl?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Wij hechten waarde aan het feit dat je keuzes kunt maken die bij jou passen.


We begeleiden je bij het ontwikkelen van bewuste gewoonten om actiever te zijn en bieden inzicht in de voordelen en diverse vormen van beweging, waaronder bijvoorbeeld krachttraining en yoga. Meer uitleg hierover lees je onder de module 'Beweging & Training'.

hoe snel kan ik starten?

Na je aanmelding begin je met een persoonlijk assessment, waardoor we op een dieper niveau met elkaar in contact komen en meer inzicht krijgen in jouw persoonlijke situatie, je kenmerken en de transformatiedoelen die je nastreeft.


Dit stelt ons in staat om aan de slag te gaan met het samenstellen van jouw holistische maatwerkplan. We vragen hier doorgaans twee werkdagen voor.

Zodra alles gereed is, nemen we persoonlijk contact met je op en start je met de prognoseperiode, die een duur heeft van twee weken. Gedurende deze periode beoordelen we samen of het totaalplan, dat specifiek voor jou is samengesteld, overeenkomt met de gewenste resultaten die je wilt behalen voor je gewichtsdoelen.


Alle informatie over je beginfase, het vertrekpunt van jouw bewustwordingsreis, en de persoonlijke prognose die gekoppeld is aan jouw maatwerkplan, wordt gedeeld in het tweedelige transformatieprogramma dat je ontvangt met je inloggegevens wanneer het totaalplan gereed voor je is.

WAT IS DE MISSIE VAN FITCOOKING EN WAT MAG JE VERWACHTENvan het maatwerkplan?

Je vitaliteit omvat een harmonieuze balans op diverse dimensies van je wezen: lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch. Als je ervoor openstaat, kun je ook je spirituele welzijn erbij betrekken. Elk aspect van je wezen, van je gedachten tot je emoties en verlangens, beïnvloedt het geheel en vormen samen je realiteit.


Door je bewust te worden van deze diepgaande verbinding, kun je je behoeften op een dieper niveau begrijpen en zo je weg vinden naar zelfvernieuwing.


Het idee is dat alles met elkaar in verbinding staat en invloed uitoefent op elkaar. Gezond én blijvend afvallen gaat daarom verder dan alleen het lichamelijke aspect; jouw zelfbewustzijn, gevormde gedragspatronen, hormonale balans, stressniveau, voldoende zelfzorg en de omgeving waarin jij je bevindt, hebben allemaal invloed op het veranderingsproces van binnenuit.

Het draait om het begrip van de totale persoon en hoe verschillende aspecten van het lichaam en de geest samenwerken.


Duurzaam gewichtsverlies overstijgt de basisformule van minder eten en meer bewegen, en jezelf goed voeden gaat verder dan alleen gezond eten. Het gevoel van een harmonieus welzijn strekt zich uit voorbij tevredenheid met je uiterlijk.


Voor degenen die Fitcooking misschien al kennen, zal het geen verrassing zijn dat we al meer dan 9 jaar actief zijn in de voedings- en gewichtsverliesbranche, waarbij we vrouwen ondersteunen bij het bereiken van hun gewichtsdoelen met op maat gemaakte oplossingen.


Wat ons onderscheidt, is dat we niet meegaan met de massa als het gaat om dieetmethodieken of afslankmethodes die voornamelijk gericht zijn op uiterlijk vertoon. Wij geloven dat blijvende verandering een diepgaand proces is, een aanpak die het emotioneel welzijn en de hormonale balans ondersteunt als basis voor het realiseren van innerlijke vernieuwingen.


Met onze schat aan ervaring en deskundige kennis staan we je bij op jouw hele reis en bieden we verlichting met een nuchtere benadering van holistisch welzijn. Dit zorgt ervoor dat je de synergie tussen lichaam en geest voelt en een stroom van energie ervaart, waardoor zowel lichamelijke als mentale transformaties mogelijk worden gemaakt.


De weg naar binnen leidt tot verheldering, verdieping en vernieuwing. Het is je innerlijk kompas dat je leidt naar zelfvernieuwing.

Hoelang duurt het voordat ik fysieke verbetering of mentale verandering kan waarnemen?

Wanneer we je holistische maatwerkplan hebben opgesteld, ontvang je per e-mail een persoonlijk welkomstbericht. Hierin leggen we uit welke aanpak we hebben ontwikkeld en hoe de persoonlijke prognose is berekend en toegepast op jouw plan.De reis begint met een prognoseperiode die zich eerst richt op je lichamelijke transformatiedoelen. We willen controleren of de prognose, die gebaseerd is op de informatie uit je assessment, overeenkomt met het resultaat dat je voor ogen hebt.

Elke verandering in je voedingspatroon, activiteit of leefgewoonten heeft tijd nodig om te worden verwerkt; zowel belangrijke lichaamsprocessen als mentale aspecten spelen daarbij een rol. Om zowel je lichaam als geest de benodigde rust te geven tijdens dit ontwikkelingsproces, hanteren we een prognoseperiode van twee weken.


Wanneer je deze periode netjes doorloopt, zul je gegarandeerd fysieke veranderingen opmerken die in lijn zijn met je lichamelijke transformatiedoelen en zullen we je verder begeleiden bij het vervolg van het vernieuwingsproces, zodat nieuwe gewoontevorming je zal leiden naar het realiseren van blijvende resultaten.

Fitcooking HULPLIJN inzetten?

Wanneer je kiest voor het persoonlijke holistische totaalplan van Fitcooking, blijven we met elkaar in verbinding. Ongeacht je huidige situatie en waar je jezelf bevindt op je helende reis, staan we klaar om je deskundige ondersteuning te bieden die zorgt voor helderheid, kalmte en vertrouwen.


Via de hulplijn kun je een 1-op-1 strategiegesprek plannen met een ervaren coach. Tijdens dit gesprek richten we ons op de kern van jouw uitdaging, bieden we advies en passen we indien nodig je holistische totaalplan aan op basis van je situatie en gewenste resultaten. We hebben inzicht in alle stappen die je hebt gezet, de voedingskeuzes die je hebt gemaakt en kijken met je mee welke resultaten er zijn behaald en of het nodig is om een vernieuwde koers te varen. 


We helpen je op het pad te komen dat leidt naar het realiseren van je gezonde stabiele gewicht in sereniteit. Misschien heb je al sneller dan verwacht jouw gewichtsverliesdoelen bereikt en wil je graag leren hoe je op stabiel gewicht kunt blijven. We staan klaar om je bij deze aanpassing, een verschuiving in het totaalplan, te ondersteunen. 


Wanneer je worstelt met je trainingsdoelen, staat een ervaren fitnesscoach klaar om je te helpen met een op maat gemaakt trainingsprogramma. In een persoonlijk strategiegesprek bespreek je je lichamelijke doelen, je trainingsniveau en je voorkeuren voor oefeningen, waarna de coach aan de slag gaat en een 8 weken durend trainingsprogramma opstelt dat zowel thuis als in de sportschool kan worden gevolgd.


Samen komen is een begin, samen werken is de weg naar blijvend succes. Bij Fitcooking hoef je het nooit alleen te doen. We zijn de steun in de rug op jouw holistische zelfontdekkingsreis en bieden met ruim 9 jaar kennis in maatwerkoplossingen de ondersteuning die je nodig hebt. Wanneer je behoefte hebt aan meer persoonlijke hulp bij je opstartfase, boek dan direct je strategiegesprek wanneer je jezelf aanmeldt, zodat we je door je opstartfase in coachingvorm kunnen begeleiden.


Maak nu gebruik van de tijdelijke aanbieding waarbij je profiteert van maar liefst €70 korting. Je betaalt geen €117, maar slechts eenmalig €47.


Klik hier en maak direct gebruik van de tijdelijke exclusieve aanbieding.

Hoe ziet DE MODULE 'BEWEGING & TRAINING' eruit OP HET LEEFSTIJLPLATFORM. 

Beweging in het dagelijks leven en het beoefenen van sportactiviteiten spelen een belangrijke rol in een holistische benadering van welzijn, omdat ze talrijke voordelen bieden voor zowel de fysieke als mentale gezondheid. Het is echter niet nodig om vijf keer per week te sporten om gespierde biceps of volle billen te krijgen.


Dure fitnesssupplementen, superfoods of urenlange cardiosessies zullen je ook niet sneller resultaat opleveren in het bereiken van je gewichtsdoelen.

Overmatige training kan leiden tot overprikkeling, terwijl langdurige cardio-training kan resulteren in spierverlies, vooral wanneer gecombineerd met een caloriearm voedingspatroon. Wanneer je met ons in verbinding komt en begint met een gekozen maatwerkplan, bieden we ondersteuning bij het herkennen van de ware behoeften van zowel je lichaam als geest, zodat deze in lijn liggen met je transformatiedoelen.


Of je nu duurzaam gewicht wilt verliezen, op een gezond stabiel gewicht wilt blijven of wilt werken aan een lichaam met meer volume en vrouwelijke vormen, de module Beweging & Training op het leefstijlplatform biedt diverse tools en handigheden om een verandering op lichamelijk niveau te bewerkstelligen.


Bij Fitcooking streven we ernaar je te begeleiden bij het ontwikkelen van actieve gewoonten en bieden we inzichten in de voordelen van verschillende vormen van sport en beweging, zoals krachttraining, yoga en cardio.


Tijdens je transformatiereis, gericht op het realiseren van je lichamelijke doelen, heb je de vrijheid om te kiezen welke vorm van activiteit je wilt toepassen of verkennen. Hieronder vind je een aantal tools die we aanbieden in de module Beweging en Training op het leefstijlplatform:


 • Met slechts een paar klikken stel je een volledig gepersonaliseerd trainingsschema samen, of je nu thuis traint of in de sportschool. Je kiest simpelweg welke attributen je thuis hebt of welke fitnessapparatuur je in de sportschool gebruikt, of het nu weerstandsbanden, een kettlebell of losse gewichten zijn.
 • Een uitgebreide database van meer dan 600 verschillende oefeningen voor krachttraining, intervaltraining en mobiliteitsoefeningen staan tot je beschikking.
 • Leer welke vorm van activiteit, zoals yoga of krachttraining, het beste effect heeft op je lichamelijke transformatiedoelen.
 • Elke oefening wordt ondersteund door handige instructievideo's die je helpen de juiste houding en techniek aan te leren. Ook kun je het trainingsschema automatisch plannen voor de gewenste duur en persoonlijke notities toevoegen terwijl je je trainingsgeschiedenis bijhoudt.
 • Je krijgt meer kennis en inzicht in resultaatmeting, zelfbeeld en de manier waarop het voortgangsproces bijdraagt aan zelfontwikkeling. Zo begrijp je hoe vernieuwing en verandering zowel fysiek als mentaal worden ervaren van binnenuit. 
 • Via deze module in het leefstijlplatform kun je eenvoudig je voortgang bijhouden voor verschillende doelen en gewoonten, evenals je hydratatie, het maken van 'voor-en-na' foto's en meer.

HOE VERLOOPT HET BETAALPROCES?

Wanneer je op de aanmeldknop klikt, word je direct naar de 'betaalpagina' van Plug & Pay geleid. Op deze pagina kun je je gegevens invullen en je aanmelding voltooien met verschillende beschikbare betaalmethoden.


Voor Belgische klanten is het mogelijk om te betalen met Bancontact en Mister Cash.

Zodra de betaling is verwerkt, begin je direct met het persoonlijke assessment. Hierdoor komen we op een dieper niveau met elkaar in contact en krijgen we meer inzicht in jouw persoonlijke situatie, je kenmerken en de


 transformatiedoelen die je nastreeft. Dit stelt ons in staat om aan de slag te gaan met het samenstellen van jouw holistische maatwerkplan. We vragen hier doorgaans twee werkdagen voor.

hoe kom ik in contact?

Heb je een persoonlijke vraag en kan je het antwoord niet terug vinden op deze website? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail.


TERWIJL SOMMIGEN SUCCES BOEKEN MET EEN AANPAK VAN CALORIEBEPERKING EN VERHOOGDE FYSIEKE ACTIVITEIT, ERVAREN VELEN OBSTAKELS, VOORAL WANNEER EEN VERLEDEN VAN WISSELENDE EET- EN DIEETMETHODEN DE HORMONALE BALANS HEBBEN ONTREGELD EN EMOTIONELE FACTOREN HET OVERGEWICHT IN STAND HOUDEN. VERKEN EEN NIEUWE WEG DIE JE LEIDT NAAR VERHELDERING, VERLICHTING EN VERNIEUWING.

 WIE CONSTANT JAAGT NAAR FYSIEK SNEL RESULTAAT, ZAL NIET BLIJVEND VERANDEREN. VERSCHUIF JE FOCUS NAAR VERNIEUWING, EEN DIEPGAANDERE METHODIEK, DIE JE EEN DUURZAAM RESULTAAT BIEDT.
Fitcooking

KORTINGSCODE: AANBIEDING8WKN

DEZE AANBIEDING IS ECHT ALLEEN VANDAAG BESCHIKBAAR

LAAT JE NIET LANGER BEÏNVLOEDEN DOOR ONPERSOONLIJKE AFSLANKMETHODEN DIE JE INNERLIJKE RUST VERSTOREN EN HET PROCES VAN VERANDERING BLOKKEREN. DURF DIEPER IN JEZELF TE GAAN EN TE LUISTEREN NAAR DE WARE BEHOEFTEN VAN JE LICHAAM EN GEEST, EEN BENADERING DIE JE WELZIJN NAAR ONGEKENDE HOOGTEN TILT EN JE NAAR EEN STABIEL GEWICHT IN SERENITEIT LEIDT.

KORTINGSCODE: AANBIEDING8WKN

DEZE AANBIEDING IS ECHT ALLEEN VANDAAG BESCHIKBAAR

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. FITCOOKING.NL © 2024INFO@FITCOOKING.NL #fitcooking.nl Nieuwendijk 42 5591JK te Heeze  kvk: 81362927.

Veerle | oprichter Fitcooking, Holistisch Gewichtsverlies- & Voedingsdeskundige.