BEDANKT VOOR JE AANMELDING!

ER IS EEN E-MAIL ONDERWEG MET DETAILS OVER JE GRATIS MASTERCLASS. MAAR DAT IS PAS HET BEGIN VAN ALLE VOORDELEN DIE JE KUNT ONTVANGEN. TERWIJL JE EVEN WACHT OP DE E-MAIL, HEBBEN WE EEN EXCLUSIEVE AANBIEDING VOOR JOU. 

ERVAAR DE EFFECTIEVE persoonlijke BENADERING VAN HOLISTISCH GEWICHTSVERLIES EN BEREIK JE STABIELE, GEZONDE GEWICHT ZoNDER CONSTANTE UITDAGINGEN.

Ontvang direct €30 korting op jouw gepersonaliseerde totaalplan.


Wacht nIET TE lang, deze aanbieding geldt alleen vandaag

VOORDAT WE PRECIES VERTELLEN WAT WIJ DOEN ZIJN HIERONDER EEN AANTAL RESULTATEN DIE JE KUNT VERWACHTEN.

ERICA
- Paulien
ERICA
- Iris
MAARTJE
- Roeline
KARLIJN
- Selene
CHARLOTTE
- Nienke
AMANDA
- Daphne
AMANDA
- Analise

Het maakt niet uit waar je nu staat of welke specifieke eetvoorkeuren je hebt. Met ruim 9 jaar ervaring in maatwerkoplossingen, hebben wij de expertise om jou weg naar blijvend succes vorm te geven, zelfs als hormonale disbalans het gevolg is van een lange geschiedenis van diëten.


Bij Fitcooking zetten we ons in voor jou als unieke persoon en begeleiden we je in alles wat je onderneemt, denkt en voelt. We bieden ondersteuning bij gedragsverandering om je relatie met voeding en leefstijlpatronen te verbeteren en de hormonale balans te herstellen. Dit doen we door ons gepersonaliseerde holistische totaalplan te combineren met op maat gemaakte voedingsschema's en het exclusieve Fitcooking-programma, waarbij je ondersteund wordt door het leefstijlplatform voor voeding, training en gedrag.

Ontdek  hieronder wat ons holistische totaalplan  je allemaal te bieden heeft:

VOEDING

VOEDINGSSCHEMA OP MAAT

Wij nemen het complexe maatwerk van het creëren van gepersonaliseerde voedingsschema's volledig uit handen, zodat jij je kunt richten op de dingen waar je werkelijk energie van krijgt. Ons doel is om een persoonlijk evenwichtig eetpatroon te ontwikkelen dat aansluit bij jouw individuele doelen en behoeften. Dit voedingspatroon is niet alleen voedzaam voor je lichaam, maar ondersteunt ook jouw mentale welzijn en hormonale balans. Het exclusieve Fitcooking-programma voor 'Balans in Gewicht en Geest' biedt extra ondersteuning om belangrijke principes met betrekking tot zowel lichamelijke als mentale gezondheid te implementeren. Hierdoor kun je nieuwe patronen ontwikkelen, de kern van het probleem aanpakken en met een bewuste benadering werken aan blijvende oplossingen voor je gewichtsdoelen.In tegenstelling tot traditionele voedingsschema's, die zich vaak alleen richten op jouw energiebalans en bepaalde voedingsstoffen, houden wij rekening met jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Het gaat niet alleen om wat je eet, maar ook waar, hoe vaak, waarom en hoe je eet. Je emotionele relatie met voeding, levensstijlkeuzes, stressniveaus en slaappatronen spelen een belangrijke rol bij het behalen van gewichtsdoelen en hebben een domino-effect op belangrijke lichamelijke en geestelijke factoren. We besteden extra aandacht aan deze aspecten om duurzame resultaten te garanderen.

Jouw gewichtsdoelen bereiken en een stabiel gewicht behouden hoeft niet gepaard te gaan met frustratie en overprikkeling. Wij nemen graag het complexe maatwerk voor je uit handen, zodat jij je kunt richten op je welzijn en sereniteit tijdens je transformatiereis.

Ons doel is het creëren van een evenwichtig en gezond eetpatroon dat niet alleen voedzaam is voor het lichaam, maar ook ondersteunend is voor je mentale gezondheid. Om aan deze behoefte te kunnen voldoen, houden we rekening met al jouw persoonlijke behoeften, eet- en dieetvoorkeuren, intoleranties of allergieën. Wanneer wij het gepersonaliseerde holistische voedingsschema voor je samenstellen, houden we rekening met:

• Je gewichts- en fitnessdoelen.
• De energiebalans.
• Een passende calorieën- en macronutriëntenverdeling.
• Eventuele allergieën of intoleranties.
• Keuze uit 15 verschillende dieetvoorkeuren zoals paleo, vegetarisch, of pescotarisch.
• Het aantal gewenste eetmomenten.
• Gewenste portiegroottes per maaltijd.
• Je leef- en werksituatie. • Je maaltijdvoorkeuren qua bereidingstijd.

Daarnaast biedt onze Fitcooking receptendatabase meer dan 2000 smaakvolle recepten, waarbij elk recept dat je wilt wisselen wordt aangepast aan jouw dagelijkse behoeften. Dit betekent dat je eenvoudig de controle in eigen handen neemt en het voedingsschema dagelijks naar wens kunt aanpassen, zonder zelf bezig te zijn met macronutriënten of calorieën tellen.

Wil je graag starten met meal preppen of intermittent fasting? Dan kun je heel eenvoudig het voedingsschema daarop aanpassen. Hierover geven we meer uitleg in het Fitcooking-programma dat je ontvangt bij je aanmelding.

We stimuleren vooruitdenken, daarom kun je het voedingsschema voor 15 dagen inzien. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wilt doen, pas het boodschappenlijstje eventueel aan met andere levensmiddelen en stuur het automatisch via WhatsApp. In dezelfde omgeving kun je er ook voor kiezen om eenvoudig de boodschappen te bestellen. Ben je benieuwd naar de recepten in het voedingsschema? Kijk dan verder op deze website, onderaan bij veelgestelde vragen, staan vele voorbeelden van onze recepten.


MINDSET & MEDITATIE
HET TRANSFORMATIE PROGRAMMA

Heb je jarenlang de focus gelegd op minder eten om je gewichtsdoelen te bereiken, maar merk je dat deze aanpak niet voor jou werkt? Dan nodigen wij je uit om het roer om te gooien en de verbinding met je innerlijke zelf te herstellen. Van strijd naar vrijheid en flexibiliteit: een holistische transformatie van lichaam, geest en de relatie met voeding. Wanneer je je aansluit bij Fitcooking, ontvang je een tweedelig transformatieprogramma waarin stapsgewijs essentiële onderdelen aan bod komen die je helpen innerlijke balans te ervaren, je gewichtsdoelen te realiseren en met mentale kracht gezonde levensstijlkeuzes te maken, zodat je vol zelfvertrouwen kunt genieten van jouw unieke lichaam. Het is een helende reis van onzekerheid naar sereniteit in lichaam en geest.Wanneer je je goed in je vel voelt, kan de energie stromen. Alle elementen in lichaam en geest zijn in balans, en jij voelt je energiek. Maar wat als deze innerlijke balans verstoord is? Als je al jarenlang strijdt met overgewicht en daardoor je relatie met voeding en andere levensstijlpatronen verstoord is? Je wilt graag goed voor jezelf zorgen, maar op een bepaalde manier lukt het niet om jezelf een eerlijke kans te geven om bepaald gedrag te veranderen. Je valt steeds weer terug in oude patronen en kiest voor snelle methoden die jouw welzijn niet ten goede komen.

Met ons tweedelige programma leggen we een nieuwe basis. Naast op maat gemaakte voedingsschema's die naadloos aansluiten op je behoeften en de handige functies van het leefstijlplatform voor voeding, training en gedrag, helpt ons exclusieve tweedelige programma je bij het integreren van belangrijke lichaams- en geestprincipes. Aangezien we als mensen continu in verbinding staan met onze gedragspatronen, diepgewortelde patronen uit het verleden, onze sociale omgeving en een overvloed aan bewerkte voeding, raken we vaak overprikkeld en beïnvloed, wat onze innerlijke balans verstoort.

Het wordt vaak vergeten, maar naast een passend voedingspatroon en voldoende beweging is het ook belangrijk om naar je welzijn te kijken. Wil je een echte transformatie doormaken, je kostbare tijd en energie investeren in een blijvende oplossing, dan is er vaak ook emotionele en mentale heling nodig. Ons programma ondersteunt je stapsgewijs hierbij.
Zodra je jezelf hebt aangemeld en het persoonlijke assessment hebt ingevuld, gaan we direct aan de slag om een gepersonaliseerd totaalplan voor je samen te stellen. Wanneer alles gereed is, ontvang je direct ons tweedelige programma, inclusief stappenplan en handboek. Hieronder vind je een aantal onderwerpen die aan bod komen: - Wat betekent holisme?
- De opstartfase en jouw persoonlijke prognose.
- Je energiebalans.
- Voeding, beweging en levensstijlkeuzes maken.
Van moeten bewegen naar willen bewegen.
- Lichaamsbewustzijn creëren.
- Jouw denkpatronen en lichaamssignalen.
- Veilig zijn in jezelf en je lichaam.
- Positieve gedragsverandering.
- Van perfectionisme naar zelfacceptatie.
- Wat is jouw caloriebehoefte en een juiste balans van macronutriënten.
- Progressiemeting.
- Emoties reguleren.
- De hormonale balans.
- Comfortabel voelen in je lichaam.
- Stappenplan voor duurzaam gewichtsverlies.
- Het behouden van een stabiel gewicht.
- Effectief trainen, zowel thuis als in de sportschool.
- Wat je moet weten over spiermassa opbouwen

MINDSET & MEDITATIE
MINDSET & MEDITATIE

Geluk ontstaat wanneer lichaam, geest en ziel in harmonie en balans zijn. Daarom richten wij ons bewust op deze drie pijlers. Hoe jij jezelf mentaal voelt en de emoties die je ervaart, zijn voelbaar in je hele lichaam. Onrust in je hoofd of lichaam heeft invloed op tal van functies en belangrijke processen, en deze verstoringen kunnen een domino-effect hebben op je gewichtsdoelen. De module 'Mindset & Meditatie' in het leefstijlplatform is gericht op het versterken van jouw emotioneel welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je onder andere werken aan een krachtige denkstijl, het introduceren van nieuwe leefstijlpatronen en innerlijke sereniteit, zodat je beter weerbaar bent, dieper kunt slapen, meer energie ervaart, beter kunt ontspannen en jezelf weer leert omarmen.Om blijvende resultaten te kunnen garanderen voor je gewichtsdoelen, is meer nodig dan alleen een persoonlijk voedingsplan of voldoende beweging. Jouw mentale welzijn speelt een grote rol bij het behalen van succes in elk aspect van het leven. Onrust in je geest heeft invloed op vele functies in het lichaam en kan zelfs je hormoonbalans verstoren. Je lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en emoties en gevoelens zijn voelbaar in je hele lichaam.

Als er sprake is van een lang dieetverleden, kan dit leiden tot fysieke en mentale stress en hormonale disbalans, wat een negatieve invloed heeft op de resultaten die je wilt behalen. Fitcooking richt zich daarom op sereniteit, balans en harmonie voor lichaam en geest, zodat je op een bewuste manier kunt werken aan jouw fysieke en mentale doelen.

We bieden onder andere ondersteuning bij gedragsverandering om je relatie met voeding en leefstijlpatronen te verbeteren en de hormonale balans te herstellen. Hierbij combineren we ons gepersonaliseerde holistische totaalplan met een succesformule, waarbij we op maat gemaakte voedingsschema's en ons exclusieve Fitcooking-programma combineren met het leefstijlplatform Hieronder lees je precies wat de module mindset en meditatie je te bieden heeft:

• Een dagelijkse mindset check-up, waarbij jij je gedachten, emoties en ongewenste gewoontes kunt vastleggen. Met deze handige tool in het leefstijlplatform leer je in een handomdraai bepaalde gedragspatronen te herkennen en leer je hoe je ongewenste gewoontes en patronen kunt doorbreken.

• De mindset leermodules helpen je bij het aanpassen van je denkwijze, zodat je bijvoorbeeld meer in het moment kunt leven en leert manifesteren. Er zijn verschillende leermodules beschikbaar voor voeding, beweging en gedrag, en deze database wordt maandelijks aangevuld met nieuwe en interessante content.

• Leer meer over de positieve effecten van mediteren. Je kunt kiezen uit diverse soorten meditaties, zoals ochtendmeditaties, avondmeditaties, slaapmeditaties of wandelmeditaties. Bovendien kun je zelf bepalen hoe lang je graag de meditaties wilt beluisteren.

• Ben je op zoek naar pure ontspanning of focus, dan biedt het platform ook een scala aan binaural beats voor superfocus en diepe slaap. Als je regelmatig mediteert, weet je dat meditatie een gevoel of stemming kan versterken. Het kan je ontspannen, stress verminderen en inspiratie bevorderen. Maar wist je dat er ook speciale muziek bestaat die deze stemmingen kan opwekken met behulp van binaural beats? Door naar binaural beats te luisteren, kun je een bepaalde gemoedstoestand ervaren. Welke gemoedstoestand dat is, hangt af van het soort binaural beats. In het platform zijn binaural beats beschikbaar voor alle vier de frequenties waarop hersengolven kunnen trillen.

Ons exclusieve Fitcooking-programma, dat je bij je aanmelding ontvangt, verdiept zich in essentiële aspecten van jouw sereniteit en welzijn bij het nastreven van gewichtsdoelen. Hier ontwikkel je een dieper begrip van het maken van gezonde leefstijlkeuzes, het verkennen van je denkpatronen en het bevorderen van positieve gedragsverandering. Dit programma voorziet je zowel fysiek als mentaal van alle benodigde ondersteuning om op een effectieve en duurzame manier naar blijvende resultaten toe te werken. Laat ons het complexe maatwerk voor je uitvoeren, zodat jij je kunt concentreren op het leerproces en je persoonlijke groei, de sleutel tot het vinden van een permanente oplossing voor je gewichtsdoelen.

BEWEGING EN TRAINING
BEWEGING & TRAINING

Met Fitcooking leer je in een handomdraai wat slim en effectief trainen is, ongeacht of je thuis wilt sporten, naar de sportschool gaat of liever aan yoga doet. Het exclusieve Fitcooking-programma in combinatie met de module 'Beweging & Training' in het leefstijlplatform biedt je ondersteuning om aan een krachtig zelfbeeld en een fit lichaam te werken. Met slechts een druk op de knop kun je een persoonlijk trainingschema op maat maken, waarbij de instructievideo's je begeleiden bij houding en techniek, terwijl ons programma je helpt bij het implementeren van essentiële principes voor elk fitnessdoel. Droom je al jaren van meer volume in de billen of een strakke buik met meer spierdefinitie? Met ons holistische totaalprogramma op maat heb jij de winnende combinatie in handen.
Je hoeft niet vijf keer per week te trainen om gespierde biceps of volle billen te krijgen. Ook dure supplementen en urenlange cardio-sessies gaan je niet helpen bij het bereiken van blijvende resultaten in je gewichtsdoelen. Laat ons het complexe werk doen, zodat jij je kunt concentreren op wat werkelijk belangrijk is voor het bereiken van zichtbare resultaten. De sleutel tot succes is een persoonlijk en effectief trainingsplan, gecombineerd met een gepersonaliseerd voedingsplan, en ons totaalprogramma voorziet je van beide gemakken. Hieronder vind je een overzicht van wat de module beweging & training allemaal te bieden heeft:

• Een uitgebreide database met meer dan 600 verschillende oefeningen voor krachttraining, intervaltrainingen en mobiliteitsoefeningen.

• Met slechts enkele drukken op de knop stel je een volledig gepersonaliseerd trainingsschema samen, of je nu thuis traint of in de sportschool. Je kiest eenvoudig welke attributen je thuis hebt of welke fitnessapparatuur je in de sportschool tot je beschikking hebt. Of je nu graag met weerstandsbanden, een kettlebell of losse gewichten werkt, de keuze is aan jou. Alle oefeningen met fitnessapparatuur staan ook in de database.

• Bij elke oefening die je start, kun je gebruikmaken van handige instructievideo's om de juiste houding en techniek te leren. Bovendien kun je het trainingsschema automatisch plannen voor het gewenste aantal weken. Je hebt ook de mogelijkheid om persoonlijke notities toe te voegen en je trainingsgeschiedenis direct bij te houden. Op deze manier kun je gemakkelijk je voortgang volgen en belangrijke informatie vastleggen voor toekomstige referentie.

Wil je je behaalde resultaten en voortgang bijhouden? Dat kan eenvoudig in het leefstijlplatform. Wanneer je je progressie invoert, worden automatisch statistieken gegenereerd. Daarnaast kun je ook 'voor-en-na' foto's uploaden en specifieke doelen aanpassen in het platform. Alle benodigde informatie hiervoor is te vinden in het exclusieve Fitcooking- programma, dat je ontvangt bij je aanmelding.

• Als je graag in de sportschool sport en je kennis wilt vergroten, kun je kiezen voor oefeningen die aansluiten bij je trainingservaring. Je hebt de vrijheid om het instapniveau zelf te bepalen, evenals het aantal gewenste trainingsdagen, sets en herhalingen, het gewicht dat je wilt gebruiken, en de gewenste rusttijd tussen de sets. Op deze manier kun je je trainingsschema volledig aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en doelen.

• Bij elke oefening die je start, kun je gebruikmaken van handige instructievideo's om de juiste houding en techniek te leren. Bovendien kun je het trainingsschema automatisch plannen voor het gewenste aantal weken. Je hebt ook de mogelijkheid om persoonlijke notities toe te voegen en je trainingsgeschiedenis direct bij te houden. Op deze manier kun je gemakkelijk je voortgang volgen en belangrijke informatie vastleggen voor toekomstige referentie.

Naast de module training in het leefstijlplatform, waar je je trainingsschema kunt opstellen, is het ook mogelijk om je dagelijkse activiteiten bij te houden. Het platform biedt een breed scala aan sportactiviteiten en sportlessen die je kunt loggen als activiteit. Denk hierbij aan activiteiten zoals yoga, spinning, boksen, HIIT, pilates, crossFit, body step, zwemmen en hardlopen. Op deze manier kun je al je verschillende sportactiviteiten bijhouden en je voortgang volgen op het gebied van lichamelijke activiteit.

Wil je je behaalde resultaten en voortgang bijhouden? Dat kan eenvoudig in het leefstijlplatform. Wanneer je je progressie invoert, worden automatisch statistieken gegenereerd. Daarnaast kun je ook 'voor-en-na' foto's uploaden en specifieke doelen aanpassen in het platform. Alle benodigde informatie hiervoor is te vinden in het Fitcooking Switch programma en het unieke stappenplan, dat je geheel gratis ontvangt bij je aanmelding.

MANIFESTEER COMMUNITY
FITCOOKING HULPLIJN

We geloven dat het accepteren van hulp niet betekent dat je hebt gefaald; integendeel, het toont aan dat je slim bezig bent en jezelf wilt ontwikkelen. Ongeacht waar je nu staat en wat je transformatiedoelen zijn, kun je bij ons rekenen op begeleiding die zorgt voor sereniteit en helderheid. Wanneer je account actief is, kun je te allen tijde een persoonlijk strategiegesprek inplannen met een ervaren coach, wat rust en duidelijkheid brengt in het proces. We kunnen altijd meekijken in je totaalplan en de stappen die je hebt gezet. We hebben inzicht in jouw eetdagboek en bespreken daarnaast je behaalde progressie en prognose. Op deze manier begrijpen we je huidige situatie en helpen we je deskundig verder de juiste koers te varen.


Wanneer je denkt dat alles tegen zit, is het tijd om opnieuw te denken. Fitcooking staat speciaal voor jou klaar en biedt deskundige ondersteuning op elk aspect van je reis, inclusief je acties, gedachten en gevoelens. Via onze hulplijn kun je een persoonlijk strategiegesprek plannen, volledig toegespitst op jouw individuele doelen. Dit consult, dat plaatsvindt in een 1-op-1 setting met een ervaren coach, richt zich op het aanpakken van de kern van de uitdaging en voorziet je van deskundig advies over je huidige situatie en toekomstige strategieën. Het 1-op-1 consult met de coach kan worden afgestemd op je huidige situatie, vorderingen, persoonlijke vragen en eventuele aanpassingen voor nieuwe fysieke doelen.

Verander je je fysieke doelen? Misschien heb je je streefgewicht bereikt en wil je nu leren hoe je op dat gewenste gewicht kunt blijven. In dat geval helpen we graag bij de juiste aanpassing van jouw totaalplan. Zo kun je met vertrouwen je succes voortzetten en moeiteloos je streefgewicht behouden. Meer informatie over de hulplijn en het plannen van een persoonlijk strategiegesprek wordt gedeeld in het Fitcooking-programma, dat je ontvangt bij je aanmelding.

PERSOONLIJKE HULPLIJN
PREMIUM 1-OP-1 COACHING

Wil je niet langer dat je leven wordt beheerst door emoties rondom eten, restricties van diëten met vervelende hormonale schommelingen als gevolg? Zie je door de bomen het bos niet meer en zoek je een stok achter de deur om aan een permanente oplossing te werken voor je gewichtsdoelen? Dan is het tijd om te kiezen voor een deskundige coach die je helpt met een bewuste strategie om samen de kern van het 'probleem' aan te pakken. Je leert onder andere hoe je kunt samenwerken met jouw denk- en gedragspatronen en hoe je verschillende signalen en prikkels van je lichaam en geest herkent én respecteert. Je kennis en zelfvertrouwen groeien, en stapsgewijs leer je te begrijpen wat je werkelijk nodig hebt om jouw gezonde, stabiele gewicht te bereiken.Heb je al een tijdje moeite met het bereiken van je gewichtsdoelen, en heeft dit invloed op zowel je fysieke als mentale gezondheid? Voel je je niet energiek omdat je gevangen lijkt te zitten in een cyclus van diëten? Of zit je minder lekker in je vel omdat je hormoonbalans compleet verstoord lijkt te zijn, waardoor alles wat je probeert averechts lijkt te werken? Geen paniek, want jouw vastberadenheid is bewonderenswaardig.

Je hebt een persoonlijk doel voor ogen en je blijft van dieet naar dieet hoppen, op zoek naar die ene magische oplossing. We kennen het allemaal, de eeuwige queeste naar een methode of een eet- en levensstijl die je duurzame resultaten beloven. Maar laten we eerlijk zijn, elke keer dat je jezelf vertelt wat je "moet" doen of laten, verdwijnt de vreugde en blijft alleen de strijd over. Met alle snelle, tijdelijke methodes kun je je hormoonbalans verstoren, en je eigenwaarde wordt hierdoor ook niet veel beter. Je onderbewuste brein wordt gebombardeerd met negatieve prikkels die je lichaam en geest beïnvloeden. Het is tijd om die stressprikkels te verminderen en jezelf, je lichaam en je geest te geven wat ze echt nodig hebben: sereniteit, persoonlijk deskundig advies en een gemakkelijk plan dat je helpt de kern van het probleem aan te pakken.

Premium 1-op-1 coaching in combinatie met het holistische totaalprogramma op maat van Fitcooking bieden samen de sleutel naar een permanente oplossing voor je gewichtsdoelen. Je hebt de mogelijkheid om op een dieper niveau verbinding te maken met je innerlijke zelf. Als je bereid bent het veranderingsproces te omarmen en samen te werken met je coach aan zelfontwikkeling op het gebied van denk- en gedragspatronen, zul je ontdekken dat je vertrouwen en kennis groeien en je in staat bent om met een bewuste benadering je stabiele gezonde gewicht te bereiken zonder obstakels.

We ondersteunen je bij het bereiken van een gebalanceerde hormoonbalans en het ontwikkelen van een gezonde relatie met voeding en een energieke levensstijl. Ontdek de voordelen van een holistisch op maat gemaakt totaalplan dat gepaard gaat met persoonlijke begeleiding en je gemak, rust en flexibiliteit biedt. Jij bepaalt hoe je gecoacht wilt worden en hoe vaak je contact hebt met je coach. Dit stelt je in staat om je te concentreren op wat werkelijk belangrijk voor je is en op deskundige en betrouwbare ondersteuning te rekenen op elk gewenst moment.

Je lichaam en geest verdienen meer dan een kortetermijnoplossing die afbreuk doet aan je mentale welzijn. Het is tijd om uit die neerwaartse spiraal te stappen en een positieve verandering te omarmen. Fitcooking heeft een schat aan ervaring in persoonlijke coaching en staat klaar om je met de juiste expertise te begeleiden, zodat je op een bewuste manier kunt werken aan je fysieke en mentale doelen, en tegelijkertijd een blijvende oplossing kunt vinden voor je gewichtsdoelen. Meer informatie over premium 1-op-1 coaching en de tarieven vind je op deze website.

KIES UIT RUIM 2000 SMAAKVOLLE RECEPTEN DIE WIJ AANSLUITEN OP JOUW BEHOEFTEN EN DOELEN, EN ERVAAR FLEXIBILITEIT EN EETGENOT TIJDENS JOUW TRANSFORMATIEREIS. DEEL AL JE SPECIFIEKE WENSEN VOOR HET SAMENGESTELDE HOLISTISCHE TOTAALPLAN, INCLUSIEF JOUW BOODSCHAPPENBUDGET, EN WIJ NEMEN HET COMPLEXE MAATWERK VOLLEDIG UIT HANDEN.

HIER LIGT DE KANS OM EEN NIEUWE FASE VAN PERSOONLIJKE GROEI TE ONTDEKKEN. JE ZULT NIET ALLEEN JE FITHEID, HORMONALE BALANS EN WELZIJN NAAR NIEUWE HOOGTEN TILLEN, MAAR OOK EEN BLIJVENDE OPLOSSING VINDEN VOOR JE GEWICHTSDOELEN.

In tegenstelling tot gangbare methoden, die zich voornamelijk richten op het reguleren van de energiebalans door minder te eten en meer te bewegen voor gewichtsverlies, omarmt de holistische benadering ook jouw individuele externe behoeften. Het draait niet alleen om wat je eet, maar ook om waarom en hoe je eet, evenals je emotionele relatie met voeding.


 Daarnaast houdt ons holistisch totaalplan rekening met jouw welzijn, een eventuele dieetgeschiedenis, en jouw stressniveau, omdat deze aanzienlijke invloed hebben op je hormonale balans, metabolisme en slaappatronen, die op hun beurt van invloed zijn op het gewichtsverliesproces. Wat onze aanpak nog effectiever maakt, is dat we ook rekening houden met specifieke sportvoorkeuren. Jouw mentale doelen en niet te vergeten het boodschappenbudget. 


Laat ons het complexe maatwerk voor je doen, zodat jij je kunt richten op wat innerlijke rust brengt en wat echt geluk voor jou betekent. Jouw sereniteit en welzijn zijn de sleutels tot harmonie, het geheim achter zorgeloos succes bij het bereiken van jouw gewichtsdoelen.


KORTINGSCODE:BEDANKT30EUROKORTING 

 WACHT NIET LANGER, DEZE SPECIALE AANBIEDING GELDT ALLEEN VANDAAG

AMANDA
- Peggy
MAARTJE
- Nathalie
ERICA
- Rita
AMANDA
- Benthe
AMANDA
- Paulien
AMANDA
- Lauren
AMANDA
- Annelot
KARLIJN
- Manon
CHARLOTTE
- Willemijn

OMARM POSITIEVE VERANDERING EN VERWELKOM EEN NIEUWE FASE VAN PERSOONLIJKE GROEI, WAARIN JE BEVRIJD BENT VAN HORMONALE SCHOMMELINGEN, DE BEPERKINGEN VAN DIËTEN ACHTER JE LAAT EN OPNIEUW HARMONIE EN BALANS VINDT IN VOEDING, BEWEGING EN LEVENSSTIJL. 

Veelgestelde vragen

Wat is een holistisch voedingsschema?

In tegenstelling tot traditionele voedingsschema's, die zich vaak alleen richten op calorieën, houdt een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema rekening met unieke behoeften en omstandigheden. Het gaat niet alleen om wat je eet, maar ook om waarom en hoe je eet, je emotionele relatie met voedsel, je levensstijl, hormoonbalans, stressniveau en slaappatronen. Als je begint met Fitcooking, ontvang je bij elk totaalplan dat je kiest wekelijks een persoonlijk holistisch voedingsschema op maat.


Om toegang te krijgen tot het totaalplan en het gepersonaliseerde voedingsschema in het leefstijlplatform, moet je een app downloaden. Het leefstijlplatform zal je leven op vele manieren gemakkelijker maken, met sereniteit en flexibiliteit. Het biedt tal van handige tools om je te helpen je doelen te bereiken. Bovendien biedt het platform handige functies, zoals de mogelijkheid om via WhatsApp een boodschappenlijstje te delen.  Als je liever je boodschappen online bestelt, kun je dit ook via de app doen. Alle functies en hulpmiddelen van het leefstijlplatform zijn te vinden op onze website. Raadpleeg de modules in het leefstijlplatform bovenaan de website voor meer informatie.Met ons exclusieve Fitcooking-programma, op maat gemaakte voedingsschema's en de veelzijdige functies van ons leefstijlplatform krijg je toegang tot jouw persoonlijke holistische succesformule

WAT VOOR RECEPTEN STAAN ER in de database?

Eten is al lang niet meer alleen bedoeld als brandstof en middel om in leven te blijven. Eten is verbonden met emotie, traditie, identiteit, gezelligheid en genot! Niet voor niets zijn er complete tv-zenders, tijdschriften en socialmedia-kanalen omheen gebouwd. Er is enorm veel te proeven en te ontdekken, ook bij Fitcooking. We vertellen dan ook enthousiast dat je bij ons geen dieet volgt. Wij geloven namelijk niet dat kortstondige methoden duurzame resultaten opleveren. Bovendien hechten wij veel waarde aan jouw welzijn en keuzevrijheid. Het is namelijk gezond voor je emotioneel welzijn om zelf de regie te kunnen nemen in het bepalen van voedingskeuzes. Dit betekent dat je op elk gewenst moment het persoonlijke voedingsschema van Fitcooking kunt aanpassen. Voor meer informatie over deze handige tool, kun je terecht in de 'voeding'-module bovenaan deze website.

In de receptendatabase  vind je meer dan 2000 heerlijke recepten. Alle maaltijden in de database worden door ons aangepast aan jouw behoefte. van de dag. Dit betekent dat je van al onze maaltijden kunt genieten, zonder dat je calorieën of macronutriënten hoeft te tellen! Bovendien kun je recepten eenvoudig aanpassen als je bepaalde ingrediënten niet in huis hebt of niet lekker vindt.

We vullen onze unieke Fitcooking receptendatabase regelmatig aan met nieuwe, heerlijke seizoensrecepten, zodat je altijd voldoende inspiratie en variatie hebt in je persoonlijke voedingsschema. Tevens vragen we ook regelmatig om jouw persoonlijke input, zodat we de receptendatabase kunnen aanvullen met recepten die jij lekker vindt.

Voor degenen die Fitcooking mogelijk al een tijdje volgen, bijvoorbeeld via ons Instagram-platform, zal het wellicht bekend zijn dat wij al meer dan 9 jaar actief zijn in de fitnesswereld. Gedurende deze tijd hebben wij diverse receptenboeken en fitnessprogramma's geschreven.   Onze focus ligt op persoonlijk maatwerk met een holistische aanpak. Het creëren van smaakvolle, eiwitrijke recepten is een van onze specialiteiten. We zijn ook gek op wereldrecepten en budgetvriendelijke maaltijden die snel op tafel staan. Op dit moment bevat de receptendatabase meer dan 2000 maaltijden, verdeeld over ontbijt, lunch, diner en snacks. Hieronder vind je enkele voorbeeldrecepten uit onze uitgebreide database:


Wat staat er in het Fitocoking-programma?


Nadat je je hebt aangemeld en het assessment hebt ingediend, ontvang je direct ons Fitcooking-programma, inclusief een stappenplan. Dit programma is ontworpen om je op een holistische wijze naar je gewenste resultaten te begeleiden. Het is een uitgebreid programma waarin alle belangrijke principes stapsgewijs worden uitgelegd om een gezond en stabiel gewicht te bereiken. We raden je aan om het programma en het stappenplan grondig door te lezen voordat je aan de prognoseperiode begint, dit is namelijk de opstartfase van jouw holistische totaalplan. Hieronder vind je een aantal voorbeeldonderwerpen die aan bod komen:

 • Wat houdt een holistische benadering in als het gaat om gewichtsverliesdoelen?
 • De opstartfase van jouw gekozen totaalplan.
 • Een prognoseperiode.
 • Jouw energiebalans.
 • Voeding, beweging en levensstijlkeuzes.
 • Jouw denkpatronen.
 • Gedragsverandering.
 • Wat je moet weten over calorieën en macronutriënten?
 • Progressiemeting.
 • Je Lichamelijke en geestelijke factoren.
 • Stappenplan voor duur vetverlies.
 • Hoe behoud je een gezond streefgewicht?
 • Start met effectief trainen.
 • Spiermassa opbouwen.

MOET IK LID ZIJN bij een SPORTSCHOOl als ik start?

Nee, dat is niet nodig. Bij Fitcooking vinden wij het belangrijk dat je vrijheid ervaart in de keuzes die je hebt, zodat je op een plezierige manier je fitnessdoelen kunt bereiken. Met de module Beweging in het leefstijlplatform, dat we gebruiken in combinatie met het holistische totaalprogramma, de voedingsschema's op maat en het exclusieve Fitcooking-programma, leer je in een handomdraai wat slim en effectief trainen is.

Daarnaast bieden de handige instructievideo's kennis over houding en techniek, en ons exclusieve Fitcooking programma ondersteunt je stapsgewijs bij de implementatie van belangrijke trainings- en voedingsprincipes. Ben je uitgeput van al het proberen, het zoeken en het puzzelen voor een persoonlijk en effectief trainingsplan?

Wil je van een actieve levensstijl een fijne gewoonte kunnen maken, dan bieden wij je alle ondersteuning die je nodig hebt. Dit is je kans om een nieuwe fase van persoonlijke groei te ontdekken. Laat ons het complexe maatwerk voor je uitvoeren, zodat jij je kunt concentreren op wat daadwerkelijk belangrijk voor jou is. Jouw sereniteit en welzijn zijn de sleutels tot harmonie, het geheim achter een succesvolle transformatiereis zonder obstakels.

hoe snel kan ik starten?

Nadat je je hebt aangemeld voor een gekozen totaalplan van Fitcooking, word je automatisch doorverwezen naar onze assessmentpagina. Wij zetten ons graag in voor maatwerkoplossingen en maken daarom geen gebruik van automatische systemen of bots. Het is namelijk essentieel dat je een persoonlijk plan volgt om de beste resultaten te kunnen garanderen.

We vragen je om een persoonlijk assessment in te vullen, zodat wij een dieper inzicht kunnen krijgen in jouw huidige situatie en persoonlijke fysieke doelen. In het assessment stellen wij vragen over diverse aspecten en extra behoeften. Op basis van deze informatie kunnen wij een op maat gemaakt totaalplan voor je creëren. We streven ernaar om binnen 48 uur het gepersonaliseerde totaalplan voor je klaar te hebben, en je ontvangt automatisch een e-mail van de coach die je heeft geholpen met de samenstelling. We vragen hiervoor vriendelijk je geduld.

HOELANG DUURT HET VOORDAT IK RESULTAAT kan ZIEn? 

Dit is wat je kunt verwachten in de eerste 2 weken. Wanneer je begint met je gekozen totaalplan, start je met een prognoseperiode. Elke aanpassing in je voedingspatroon, activiteit of leefgewoonten moet tijd krijgen om door je lichaam en geest te worden verwerkt. Om zowel je lichaam als geest de rust te geven voor dit proces, hanteren wij altijd een prognoseperiode van twee weken. Als je deze periode nauwgezet doorloopt zoals we uitleggen in het Fitcooking-programma dat je ontvangt bij je aanmelding, zul je resultaten zien én voelen!

wat is de missie van Fitcooking?


Voor degenen die Fitcooking al geruime tijd volgen, bijvoorbeeld via ons Instagram-platform, zal het geen verrassing zijn dat wij al meer dan 9 jaar actief zijn in de fitnesswereld. Gedurende deze periode hebben wij diverse receptenboeken en fitnessprogramma's geschreven. Bovendien bieden wij sinds 2016 premium 1-op-1 coaching aan om extra persoonlijke ondersteuning te bieden tijdens deze prachtige en leerzame transformatiereis.

Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het aanpakken van emotioneel eten, dieetbeperkingen en ongemakkelijke hormonale schommelingen. Onze focus ligt op persoonlijk maatwerk met een holistische aanpak. We moedigen je aan om de verbinding met je innerlijke zelf te herstellen, zodat je beter kunt begrijpen wat je lichaam en geest werkelijk nodig hebben om een gezond en stabiel gewicht te bereiken. Een holistische benadering richt zich niet alleen op voeding en lichaamsbeweging, maar ook op externe factoren zoals mentaal welzijn, stressniveau, slaapkwaliteit en zelfzorg.

Het maakt niet uit waar je nu staat en wat je transformatiedoelen zijn. Wij hebben de expertise om je in elke persoonlijke situatie vakbekwaam vooruit te helpen. Wij geloven niet dat snelle oplossingen mentaal iets goeds kunnen brengen. Diëten kunnen negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid en welzijn, zoals verstoring van je hormoonbalans en eigenwaarde. Keer op keer doe jij je best om op wilskracht een voedings- of trainingsplan te volgen. Maar op het moment dat je gelooft dat je van alles moet doen of laten, blijft er alleen maar focus op doorzetten, discipline tonen en jezelf tekortdoen. Dit is niet de uitdaging die je nog langer met jezelf wilt aangaan. Wij bieden persoonlijk maatwerk om blijvende resultaten te garanderen. Bij ons staat jouw persoonlijke transformatiereis centraal, en wij staan klaar om je te ondersteunen in alles wat je onderneemt, denkt en voelt. Laat ons het complexe maatwerk voor je verzorgen, zodat jij je kunt concentreren op wat jou sereniteit biedt en werkelijk jouw geluk bepaalt. Ontdek de impact van een persoonlijke holistische aanpak en herstel de verbinding tussen lichaam en geest. Leer prikkels en signalen herkennen en respecteren, zodat je werkt aan een evenwichtige eet- en levensstijl. 

HOE VERLOOPT HET BETAALPROCES?

Wanneer je op de aanmeldknop klikt, word je direct naar de 'betaalpagina' van Plug & Pay geleid. Op deze pagina kun je je gegevens invullen en je aanmelding voltooien met verschillende beschikbare betaalmethoden. Voor Belgische klanten is het mogelijk om te betalen met Bancontact en Mister Cash

KORTINGSCODE:BEDANKT30EUROKORTING 

 WACHT NIET LANGER, DEZE SPECIALE AANBIEDING GELDT ALLEEN VANDAAG


ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. FITCOOKING.NL © 2023Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem GERUST contact OP.

  iNFO@FITCOOKING.NL #fitcooking.nl