BEDANKT VOOR JE AANMELDING!

ER IS EEN E-MAIL ONDERWEG MET ALLE DETAILS OVER DE GRATIS MASTERCLASS. MAAR DAT IS PAS HET BEGIN VAN DE VOORDELEN DIE JE KUNT ONTVANGEN. TERWIJL JE EVEN WACHT OP DE E-MAIL, HEBBEN WE EEN  EXCLUSIEVE AANBIEDING VOOR JOU. 

 ONTDEK DE KRACHT VAN EEN HOLISTISCH OP MAAT GEMAAKT TOTAALPLAN EN BEREIK & BEHOUD EEN GEZOND GEWICHT ZONDER HET CONSTANTE GEVOEL VAN doorbijten. Bespaar nu €30,- medeze exclusieve aanbieding.

KORTINGSCODE:BEDANKT30EUROKORTING 

 Wacht niet langer, deze speciale aanbieding geldt alleen vandaag

Omarm positieve verandering en verwelkom een nieuwe fase van persoonlijke groei, waarin je bevrijd bent van hormonale schommelingen, de beperkingen van diëten achter je laat en opnieuw harmonie en balans vindt in voeding, beweging en levensstijl.

VOORDAT WE PRECIES VERTELLEN WAT WIJ DOEN ZIJN HIERONDER EEN AANTAL RESULTATEN DIE JE KUNT VERWACHTEN.

Bij Fitcooking Switch zetten we ons in voor jou als unieke persoon en bieden we begeleiding bij alles wat je onderneemt, denkt én voelt. We stimuleren je om de verbinding met je innerlijke zelf te herstellen, zodat je beter kunt begrijpen wat je lichaam en geest werkelijk nodig hebben om duurzame resultaten te behalen voor je gewichtsdoelen. Fitcooking Switch ondersteund bij positieve gedragsverandering, zodat je grip krijgt op emotioneel eten, dieetbeperkingen en hormonale schommeling. Je krijgt toegang tot een gepersonaliseerd holistisch totaalplan met succesformule, waarbij we individuele ondersteuning, persoonlijke voedingsschema's op maat en ons exclusieve programma combineren met het leefstijlplatform voor voeding, training en gedragVOEDING
VOEDING

Wij nemen het lastige werk voor het maken van gepersonaliseerde voedingsschema's geheel op ons, zodat jij je kunt richten op de dingen waar je energie van krijgt. Ons doel is een persoonlijk evenwichtig eetpatroon te creëren dat voedzaam is voor het lichaam en ondersteunend is voor je welzijn en hormoonbalans. Ons exclusieve programma biedt daarbij extra ondersteuning bij het implementeren van essentiële basisprincipes, zodat nieuwe patronen ontwikkeld kunnen worden en jij voorgoed de uitputtende dieetcyclus achter je kunt laten. Je leert prikkels en lichamelijke signalen herkennen, waardoor je de kern van het 'probleem' kunt aanpakken.In tegenstelling tot traditionele voedingsschema's, die zich vaak alleen richten op voedingsstoffen of calorieën, houdt een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema rekening met unieke behoeften en omstandigheden. Het gaat niet alleen om wat je eet, maar ook om waarom en hoe je eet, je emotionele relatie met voedsel, je levensstijl, stressniveaus en slaappatronen. Start je met Fitcooking Switch? Dan ontvang je bij elk totaalplan dat je kiest, iedere week een nieuw gepersonaliseerd holistisch voedingsschema op maat. Duurzaam vet verliezen, op een gezond streefgewicht blijven, spiermassa winnen of nieuwe gezonde eetgewoontes introduceren was nog nooit zo eenvoudig. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen! Het Fitcooking Switch-programma met stappenplan geeft je daarbij extra ondersteuning met belangrijke basisprincipes voor elk fysiek doel dat jij graag wilt bereiken. Ons doel is een evenwichtig en gezond eetpatroon te creëren dat niet alleen voedzaam is voor het lichaam, maar ook ondersteunend is voor je mentale welzijn. Bij Fitcooking Switch zien wij jou als een unieke persoonlijkheid, en daarom houden wij graag rekening met al je persoonlijke wensen. Kies je voor een totaalplan zonder premium coaching, dan start je direct na je aanmelding met het Fitcooking Switch assessment. Hier kun je al je persoonlijke specifieke eetwensen vermelden. Ook houden wij rekening met het uitsluiten van bepaalde ingrediënten die je niet lust of waar je misschien intolerant voor bent. Daarnaast kijken wij naar je dieetverleden en houden we rekening met je hormoonbalans en persoonlijke agenda. Fitcooking Switch stimuleert je om weer verbinding te maken met lichaam en geest, zodat je signalen en prikkels leert herkennen en respecteren, waardoor je beter gaat begrijpen wat je écht nodig hebt voor zichtbaar en duurzaam resultaat. Kies je voor premium 1-op-1 coaching, dan bespreek je samen met je coach al je persoonlijke voorkeuren tijdens een telefonisch consult. Meer informatie hierover lees je in het tabblad 'premium 1-op-1 coaching'. Ga je van start, dan ontvang je een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema dat rekening houdt met:

• Je persoonlijke fitnessdoelstelling en je energiebalans.
• Je calorieën- en macronutriëntenverdeling.
• Eventuele allergieën of intoleranties.
• Eventuele dieetvoorkeuren.
• Het aantal gewenste eetmomenten en portiegroottes.
• Je leef- en werksituatie.
• Je maaltijdvoorkeuren qua bereidingstijd.

Ben je ergens allergisch voor, intolerant tegenover voedingsmiddelen zoals gluten, lactose, noten, melk, schelp- of schaaldieren, of iets anders? Geen probleem, wij houden daar graag rekening mee. Zijn er specifieke voedingsmiddelen die je niet lust? Je kunt dit allemaal vermelden tijdens het assessment of tijdens het telefonische consult met je coach. Ben je vegetarisch, pescotariër, of vermijd je liever varkensvlees? Ook daar houden wij rekening mee. Hieronder vind je een overzicht van wat de voedingsmodule in het leefstijlplatform nog meer te bieden heeft:

• Een heerlijke receptendatabase met meer dan 2000 recepten, waarbij elk recept dat je graag wilt wisselen door ons wordt aangepast op jouw persoonlijke doel en caloriebehoefte. Dit betekent dat je heel eenvoudig het gepersonaliseerde holistische voedingsschema kan aanpassen naar eigen wens en je dus ook de regie in handen kan houden, zonder dat je zelf uren bezig bent met macronutriënten of calorieën tellen. Wat een gemak en rust gaat dit je opleveren!

• Pas eenvoudig het aantal porties of de portiegrootte aan als je voor een gezin kookt. Voeg eventueel losse voedingsmiddelen toe aan het dagmenu met de handige barcodescanner, of wissel de ingrediënten van een bepaald recept als je iets niet in huis hebt. Een herberekening van je caloriebehoefte en het dagelijkse voedingsschema maken wij direct voor je.

•Je kunt dagen en maaltijden kopiëren. Wil je graag starten met meal preppen of intermittent fasting? Dan kun je zelfstandig heel eenvoudig het voedingsschema daarop aanpassen. Hierover leggen wij ook meer uit in het Fitcooking Switch-programma dat je gratis ontvangt bij je aanmelding.

• Wij stimuleren vooruitdenken en daarom kun je het dagelijkse schema altijd 10 dagen vooruit bekijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wilt doen. Pas het boodschappenlijstje eventueel aan met overige levensmiddelen en stuur het automatisch door via WhatsApp. In dezelfde omgeving kun je ook heel eenvoudig de boodschappen laten thuisbezorgen.

Wij bieden geen 'One Size Fits All' formule aan. Fitcooking Switch zet zich in voor jou als uniek persoon en je ontvangt een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema met totaalplan in het leefstijlplatform. Dit totaalplan wordt opgemaakt door ervaren voedingsdeskundigen die rekening houden met de kern van duurzame gedragsverandering. Je start daarom direct na je aanmelding met het Fitcooking Switch assessment. Zodra wij het volledig ingevulde vragenformulier hebben ontvangen, gaan we speciaal voor jou aan de slag. Je ontvangt direct het Fitcooking Switch-programma met stappenplan. Binnen 48 uur ontvang je vervolgens je totaalplan in het leefstijlplatform voor voeding, training en gedrag. Alle informatie die we nodig hebben om een juiste berekening te maken voor je persoonlijke prognose, die ook bij je doel aansluit, wordt verzameld tijdens het assessment. We houden onder andere rekening met je energiebalans, je gewenste activiteit, de huidige situatie, leefpatronen, je hormonale balans en ook je eventuele dieetverleden nemen we mee. Kies je voor Fitcooking Switch 'Experience'of het 'Lifestyle' totaalplan, dan ontvang je GRATIS het Fitcooking Switch-programma met het stappenplan. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt over de voedingsmodule in het leefstijlplatform. We delen daarnaast ook alle belangrijke basisprincipes voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht en het opbouwen van spiermassa. Het is een zeer uitgebreid programma dat je gaat helpen bij positieve gedragsverandering. Meer informatie over het Fitcooking Switch-programma en het stappenplan lees je bij veelgestelde vragen onderaan deze website.


BEWEGING EN TRAINING
BEWEGING & TRAINING

Met Fitcooking Switch leer je in een handomdraai wat slim en effectief trainen is, ongeacht of je thuis wilt sporten, naar de sportschool gaat of liever aan yoga doet. De module beweging & training ondersteunt je volledig bij het maken van een persoonlijk trainingsplan. Daarnaast bieden de handige instructievideo's kennis over houding en techniek en ondersteunt ons exclusieve programma je bij essentiële basisprincipes voor elk fitnessdoel. Droom je al jaren van meer volume in de billen, een strakke buik of meer spierdefinitie in je bovenlichaam? Met Fitcooking Switch heb je de winnende combinatie in handen voor blijvend succes.
Je hoeft niet vijf keer per week te trainen om gespierde biceps of volle billen te krijgen. Ook dure supplementen en urenlange cardio-sessies zijn geen garantie voor snel gewichtsverlies. Bij Fitcooking Switch begrijpen we dat je graag fit en krachtig wilt zijn. Je wilt zelfverzekerd in de spiegel kijken en vol energie door het leven gaan. Daarom biedt de module beweging & training in het leefstijlplatform alle gemakken en hulpmiddelen die je nodig hebt. De sleutel tot succes ligt in een effectief en progressief trainingsplan, gecombineerd met een gepersonaliseerd voedingsplan van Fitcooking Switch. Lange trainingsuren en saaie cardio-sessies kunnen binnenkort tot het verleden behoren. Hieronder vind je een overzicht van wat de module beweging & training allemaal te bieden heeft:

• Een uitgebreide database met meer dan 600 verschillende oefeningen voor krachttraining, intervaltrainingen en mobiliteitsoefeningen.

• Met slechts enkele drukken op de knop stel je een volledig gepersonaliseerd trainingsschema samen, of je nu thuis traint of in de sportschool. Je kiest eenvoudig welke attributen je thuis hebt of welke fitnessapparatuur je in de sportschool tot je beschikking hebt. Of je nu graag met weerstandsbanden, een kettlebell of losse gewichten werkt, de keuze is aan jou. Ook staan alle oefeningen die je toepast met fitnessapparatuur in de database.

Als je kiest voor premium 1-op-1 coaching, bespreek je jouw wensen en doelen voor het trainingsschema tijdens een telefonisch consult. Vervolgens ontvang je elke 8 weken een volledig gepersonaliseerd trainingsschema van je coach in het leefstijlplatform. Op deze manier wordt jouw trainingsschema regelmatig aangepast aan jouw vooruitgang en behoeften.

• Als je graag in de sportschool sport en je kennis wilt vergroten, kun je kiezen voor oefeningen die aansluiten bij je trainingservaring. Je hebt de vrijheid om het instapniveau zelf te bepalen, evenals het aantal gewenste trainingsdagen, sets en herhalingen, het gewicht dat je wilt gebruiken, en de gewenste rusttijd tussen de sets. Op deze manier kun je je trainingsschema volledig aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en doelen.

• Bij elke oefening die je start, kun je gebruikmaken van handige instructievideo's om de juiste houding en techniek te leren. Bovendien kun je het trainingsschema automatisch plannen voor het gewenste aantal weken. Je hebt ook de mogelijkheid om persoonlijke notities toe te voegen en je trainingsgeschiedenis direct bij te houden. Op deze manier kun je gemakkelijk je voortgang volgen en belangrijke informatie vastleggen voor toekomstige referentie.

Naast de module training in het leefstijlplatform, waar je je trainingsschema kunt opstellen, is het ook mogelijk om je dagelijkse activiteiten bij te houden. Het platform biedt een breed scala aan sportactiviteiten en sportlessen die je kunt loggen als activiteit. Denk hierbij aan activiteiten zoals yoga, spinning, boksen, HIIT, pilates, crossFit, body step, zwemmen en hardlopen. Op deze manier kun je al je verschillende sportactiviteiten bijhouden en je voortgang volgen op het gebied van lichamelijke activiteit.

Wil je je behaalde resultaten en voortgang bijhouden? Dat kan eenvoudig in het leefstijlplatform. Wanneer je je progressie invoert, worden automatisch statistieken gegenereerd. Daarnaast kun je ook 'voor-en-na' foto's uploaden en specifieke doelen aanpassen in het platform. Alle benodigde informatie hiervoor is te vinden in het Fitcooking Switch programma en het unieke stappenplan, dat je geheel gratis ontvangt bij je aanmelding. Kies je voor premium 1-op-1 coaching van Fitcooking Switch? Dan bespreek je wekelijks je resultaten tijdens een persoonlijk voortgangsgesprek. Je coach is verantwoordelijk voor eventuele aanpassingen in het leefstijlplatform. Voor meer informatie over Fitcooking Switch kun je het volgende tabblad raadplegen.

Laat Fitcooking Switch het complexe werk van een op maat gemaakt totaalplan voor je doen, zodat jij je kunt richten op wat je echt gelukkig maakt. Start direct met ons assessment en wij zetten alles op alles om jouw doelen te bereiken. Geniet van gemak en zorgeloosheid terwijl wij jouw weg naar succes vormgeven.

MINDSET & MEDITATIE
MINDSET & MEDITATIE

Geluk ontstaat wanneer lichaam, geest en ziel in harmonie en balans zijn. Het Fitcooking Switch-programma, in combinatie met het leefstijlplatform, richt zich dan ook op deze drie pijlers. Naast het gepersonaliseerde holistische voedingsschema en de module beweging & training, biedt het platform én het exclusieve programma ook ondersteuning bij emotioneel welzijn. De module mindset & meditatie is gericht op gedragsverandering en persoonlijke groei. Je kunt werken aan een krachtige denkstijl, zodat je beter bestand bent tegen stress, dieper kunt slapen, meer energie ervaart, beter kunt ontspannen en jezelf en je lichaam weer leert omarmen.Om zichtbare en blijvende resultaten te garanderen voor jouw persoonlijke doel, is meer nodig dan alleen het volgen van een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema of voldoende beweging. Jouw mentale welzijn speelt een grote rol bij het behalen van succes in elk aspect van het leven. Onrust in je geest heeft invloed op vele functies in het lichaam en kan zelfs je hormoonbalans verstoren. Je lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en emoties en gevoelens zijn voelbaar in je hele lichaam. Als er sprake is van een lang dieetverleden, kan dit leiden tot fysieke en mentale onrust, wat een negatieve invloed heeft op de resultaten die je wilt behalen. Fitcooking Switch richt zich daarom op sereniteit, balans en harmonie voor lichaam en geest, zodat ook je hormoonbalans weer op peil komt en alle functies in je lichaam effectief werken om jouw gewenste doel te bereiken. Meer informatie hierover wordt gedeeld in het exclusieve Fitcooking Switch-programma, dat je direct ontvangt na je aanmelding. Daarnaast biedt het leefstijlplatform ook een scala aan handige tools voor mindset en meditatie die jou ondersteunen bij het creëren van een rustige, positieve en krachtige geest. Hieronder lees je wat de module Mindset & Meditatie in het leefstijlplatform allemaal te bieden heeft:

• Een dagelijkse mindset check-up, waarbij jij je gedachten, emoties en ongewenste gewoontes kunt vastleggen. Met deze handige tool in het leefstijlplatform leer je in een handomdraai bepaalde gedragspatronen te herkennen en leer je hoe je ongewenste gewoontes en patronen kunt doorbreken.

• De mindset leermodules in het leefstijlplatform helpen je bij het aanpassen van je denkwijze, zodat je bijvoorbeeld meer in het moment kunt leven en beter kunt manifesteren. Er zijn verschillende leermodules beschikbaar voor voeding, beweging en gedrag, en deze database wordt maandelijks aangevuld met nieuwe en interessante content.

•Er staan verschillende meditaties online in het leefstijlplatform die je dagelijks kunt inplannen via de persoonlijke agenda. Je kunt kiezen uit verschillende soorten meditaties, zoals ochtendmeditaties, avondmeditaties, slaapmeditaties of wandelmeditaties. Bovendien kun je zelf bepalen hoe lang je graag de meditaties wilt beluisteren.

• Ben je op zoek naar pure ontspanning of focus, dan biedt het platform ook een scala aan binaural beats voor superfocus en diepe slaap. Als je regelmatig mediteert, weet je dat meditatie een gevoel of stemming kan versterken. Het kan je ontspannen, stress verminderen en inspiratie bevorderen. Maar wist je dat er ook speciale muziek bestaat die deze stemmingen kan opwekken met behulp van binaural beats? Door naar binaural beats te luisteren, kun je een bepaalde gemoedstoestand ervaren. Welke gemoedstoestand dat is, hangt af van het soort binaural beats. In het platform zijn binaural beats beschikbaar voor alle vier de frequenties waarop hersengolven kunnen trillen.

Jouw huidige realiteit is het resultaat van de gedachten en gewoontes die je momenteel voor jezelf creëert. Jij hebt de controle over je eigen brein en de keuzes die je in het leven maakt. Wij geloven dat iedereen in staat is om zowel fysiek als mentaal te veranderen, vooral met de extra ondersteuning van alle hulpmiddelen die Fitcooking Switch te bieden heeft. Verwelkom positieve verandering en omarm persoonlijke groei. Ontsnap aan de belemmeringen van diëten en vind sereniteit, flexibiliteit en harmonie in voeding, beweging en levensstijl. Laat ons het complexe werk van een op maat gemaakt totaalplan voor je doen, zodat jij je kunt richten op wat je echt gelukkig maakt. Begin direct met ons assessment en wij zetten alles op alles om jouw doelen te bereiken. Geniet van gemak en zorgeloosheid terwijl wij jouw weg naar succes vormgeven.


MANIFESTEER COMMUNITY
DE HULPLIJN

Bij Fitcooking Switch geloven we dat het accepteren van hulp niet betekent dat je gefaald hebt; integendeel, het laat zien dat je slim bezig bent en jezelf wilt ontwikkelen. Jij wilt groeien en stralen. Fitcooking Switch heeft ruim 9 jaar ervaring in het bieden van persoonlijke ondersteuning op het gebied van gedragsverandering voor een evenwichtige eet- & leefstijl. We begrijpen dat er tijdens een transformatiereis spontaan onzekerheden kunnen ontstaan. Ongeacht waar je nu staat en waar je naartoe wilt groeien, delen wij met passie onze kennis en ervaring om jouw lichaam weer in topvorm te brengen en sereniteit in de geest te ervaren.


Bij ons sta je er nooit alleen voor; je kunt te allen tijde onze unieke hulplijn inschakelen voor een persoonlijk strategiegesprek. Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw. Fitcooking Switch is er speciaal voor jou en ondersteunt je vakkundig in wat je doet, denkt én voelt. Via onze hulplijn kun je een persoonlijk strategiegesprek inplannen voor elk individueel fitnessdoel. Het is een 1-op-1 consult waarbij je samen met een ervaren coach de kern van het 'probleem' aanpakt en deskundig advies ontvangt over je huidige situatie en de strategie voor de toekomst bespreekt. Het telefonisch 1-op-1 consult van 60 minuten kun je naar eigen wens invullen, afhankelijk van je huidige situatie, voortgang, persoonlijke vragen en eventuele vervolgstrategieën voor nieuwe fysieke doelen. De coach zal direct aanpassingen maken in het leefstijlplatform, zoals een persoonlijke prognose, gewenste voorkeurinstellingen of wijzigingen in bijvoorbeeld het trainingsschema.

Als je op dit moment worstelt, weet dan dat je niet alleen bent. Fitcooking Switch staat klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij het overwinnen van obstakels en het bereiken van blijvende resultaten. We hebben in het verleden al verschillende receptenboeken en digitale fitnessprogramma's uitgebracht. Daarnaast begeleiden we sinds 2016 met premium 1-op-1 coaching, niet alleen vrouwen, maar ook mannen. Je kunt erop vertrouwen dat we over alle kennis en vaardigheden beschikken om je op professionele wijze te helpen in elke situatie. We kijken graag met je mee in jouw totaalplan, de keuzes die je hebt gemaakt en de stappen die je al hebt gezet. We kunnen de prognose persoonlijk met je bespreken, zodat je meer rust en duidelijkheid krijgt in het proces en beter begrijpt welke vervolgstrategie en stappen je moet nemen naar zichtbare resultaten. Ons doel is om harmonie te creëren tussen lichaam en geest, zodat je vol vertrouwen kunt bewegen naar jouw gewenste doelen.

Heb jij je huidige doel behaald met Fitcooking Swich? Gefeliciteerd! We delen jouw vreugde en trots. Maar laten we niet stoppen, we willen graag verder gaan. We begrijpen dat je wilt weten hoe je de behaalde resultaten voor altijd kunt behouden. Wissel je van fysiek doel? Dan betekend dit ook dat er een nieuwe prognose gemaakt moet worden voor het totaalplan. Daarom bieden we deskundige begeleiding bij de overstap. Op die manier kun je met vertrouwen jouw succes voortzetten en dus ook je ideale streefgewicht behouden, zonder dat dit voelt als volhouden.

Wil je graag dat een ervaren coach een persoonlijk trainingsschema voor je opstelt in het leefstijlplatform? Bij Fitcooking Switch staan we klaar met passie en uitgebreide kennis om je extra te ondersteunen. Meer informatie over de unieke hulplijn delen wij ook in het Fitcooking Switch e-book dat je gratis ontvangt bij je aanmelding. Wij zijn benieuwd waar je nu staat en hoe wij je verder mogen ondersteunen en kijken daarbij uit naar de kennismaking. Zodra je een actief account hebt bij Fitcooking Switch, ben je altijd welkom om een persoonlijk strategiegesprek in te plannen, zelfs in de avonduren en het weekend. We staan speciaal voor jou klaar op de momenten die jou het beste uitkomen.

PERSOONLIJKE HULPLIJN
PREMIUM 1-OP-1 COACHING

Wil je niet langer dat je leven wordt beheerst door emoties rond eten, restricties van diëten of hormonale uitbarstingen? Mis je een stok achter de deur en zoek je begeleiding bij gedragsverandering op het gebied van voeding, beweging en jouw levensstijl in balans? Dan is het tijd om te kiezen voor een deskundige coach die je helpt om de kern aan te pakken. Je leert onder andere hoe je samenwerkt met je denkpatronen, hoe je verschillende signalen en prikkels van je lichaam en geest herkent én respecteert. Je kennis en zelfvertrouwen groeien, en stapsgewijs leer je te begrijpen wat je werkelijk nodig hebt om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.Heb je al een tijdje moeite met het bereiken van je gewichtsdoelen, en heeft dit invloed op zowel je fysieke als mentale gezondheid? Voel je je niet energiek omdat je gevangen lijkt te zitten in een cyclus van diëten? Of zit je minder lekker in je vel omdat je hormoonbalans compleet verstoord lijkt te zijn, waardoor alles wat je probeert averechts lijkt te werken? Geen paniek, want jouw vastberadenheid is bewonderenswaardig. Je hebt een persoonlijk doel voor ogen en je blijft van dieet naar dieet hoppen, op zoek naar die ene magische oplossing. We kennen het allemaal, de eeuwige queeste naar een methode of eet- en levensstijl die je duurzame resultaten beloven. Maar laten we eerlijk zijn, elke keer dat je jezelf vertelt wat je "moet" doen of laten, verdwijnt de vreugde en blijft alleen de strijd over. Met alle snelle tijdelijke methodes kun je je hormoonbalans verstoren en je eigenwaarde wordt hierdoor ook niet veel beter. Je onderbewuste brein wordt gebombardeerd met negatieve prikkels die je lichaam en geest beïnvloeden. Het is tijd om die stressprikkels te verminderen en jezelf, je lichaam en je geest te geven wat ze echt nodig hebben: sereniteit, persoonlijk deskundig advies en een gemakkelijk plan dat je helpt de kern van het probleem aan te pakken. Met premium 1-op-1 coaching in combinatie met het gepersonaliseerde totaalprogramma van Fitcooking Switch, bieden we een gegarandeerde permanente oplossing met een holistische aanpak.

Met Premium 1-op-1 coaching word je als uniek persoon stapsgewijs begeleid in wat je doet, denkt en voelt. Je hebt de mogelijkheid om op een dieper niveau verbinding te maken met je innerlijke zelf. Als je bereid bent het veranderingsproces te omarmen en samen te werken met je coach aan zelfontwikkeling op het gebied van denkpatronen, voeding, beweging en levensstijl, zul je ontdekken dat je vertrouwen en kennis groeien en je in staat bent je gezonde gewicht te bereiken en behouden zonder het gevoel van een constante strijd. We ondersteunen je bij het bereiken van een gebalanceerde hormoonbalans en het ontwikkelen van een gezonde relatie met voeding en je eigen lichaam. Ontdek de voordelen van een holistisch op maat gemaakt totaalplan, dat gepaard gaat met persoonlijke begeleiding en je gemak, rust en flexibiliteit biedt. Jij bepaalt hoe je gecoacht wilt worden en hoe vaak je contact hebt met je coach. Dit stelt je in staat om je te concentreren op wat werkelijk belangrijk voor je is en op deskundige en betrouwbare ondersteuning te rekenen op elk gewenst moment. Begin direct na je aanmelding met ons assessment, en jouw persoonlijke coach neemt dezelfde dag nog telefonisch contact met je op om kennis te maken en een plan van aanpak te bespreken. Ervaar harmonie en zorgeloosheid met persoonlijke maatwerkbegeleiding en laat ons jouw weg naar een permanente oplossing verder vormgeven.

Voel je je al een tijdje gefrustreerd en vastgelopen in je streven naar fysieke doelen? Ben je moe van de constante mentale strijd en het gevoel dat niets lijkt te werken? Je verdient beter dan dat! Het is tijd om uit die neerwaartse spiraal te stappen en een positieve verandering te omarmen. Begrijpelijk, de verleiding van snelle oplossingen en tijdelijke 'diëten' is groot. Maar laten we eerlijk zijn, ze bieden zelden de duurzame resultaten waar je naar verlangt. Je lichaam en geest verdienen meer dan een korte termijn fix. Het is tijd om de focus te verleggen naar een gezonde en gebalanceerde levensstijl met een holistische aanpak, waar je echt van kunt genieten op de lange termijn. Bij Fitcooking Switch begrijpen we jouw unieke behoeften en doelen. Daarom bieden we premium 1-op-1 coaching die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Geen standaardrichtlijnen, maar een persoonlijke holistische aanpak die rekening houdt met jouw eet- en sportwensen. We streven ernaar om jou te ondersteunen bij het bereiken van een gezonder en stralender lichaam, met meer spierdefinitie en een optimale balans in jouw leven.

Realiseer duurzaam gewichtsverlies, behoud een stabiel gewicht en werk aan een krachtige fysieke én mentale gezondheid. Met premium 1-op-1 coaching in combinatie met het gepersonaliseerde totaalprogramma bieden we een gegarandeerde permanente oplossing met een holistische aanpak.

MET ONS EXCLUSIEVE PROGRAMMA, DE OP MAAT GEMAAKTE VOEDINGSSCHEMA'S EN DE VEELZIJDIGE FUNCTIES VAN HET LEEFSTIJLPLATFORM VOOR VOEDING, TRAINING EN GEDRAG, KRIJG JE TOEGANG TOT JOUW PERSOONLIJKE SUCCESFORMULE.

FITCOOKING SWITCH-PROGRAMMA IN COMBINATIE MET HET 'LIFESTYLE' TOTAALPLAN VOOR 6 MAANDEN

€12 p/mnd

Een op maat gemaakt holistisch totaalplan, inclusief ons exclusieve programma met stappenplan, specifiek ontworpen om aan jouw persoonlijke fysieke én mentale doelen te voldoen.

Wekelijks ontvang je op maat gemaakte voedingsschema's die volledig zijn afgestemd op jouw huidige situatie, hormonale balans, eventueel dieetverleden én al je speciefeke eetwensen.

 TOEGANG TOT ONZE FITCOOKING RECEPTENDATABASE MET KEUZE UIT +2000 RECEPTEN, DIE GEHEEL WORDEN AANGEPAST OP JOUW BEHOEFTE VAN DE DAG.

MAAK EENVOUDIG MET ENKELE DRUKKEN OP DE KNOP EEN GEPERSONALISEERD TRAININGSSCHEMA VOOR ELKE INSTAPNIVEAU, VOOR ZOWEL THUIS ALS VOOR IN DE SPORTSCHOOL.

ONBEPERKTE TOEGANG TOT DE 'BEWEGING & TRAINING' DATABASE MET MEER DAN 500 OEFENINGEN VOOR THUIS EN IN DE SPORTSCHOOL, INCLUSIEF INSTRUCTIEVIDEO’S.

ONBEPERKTE TOEGANG TOT MINDSET-LEERMODULES EN MEDITATIESESSIES, gericht op zelfontwikkeling, het veranderen van gedrag, het versterken van je mentaliteit en het bevorderen van innerlijke rust en harmonie.

Wij bieden persoonlijk maatwerk om resultaten te kunnen garanderen en daarom vragen wij een eenmalig bedrag voor het samenstellen van het gepersonaliseerde totaalplan.

KORTINGSCODE:BEDANKT30EUROKORTING 


WACHT NIET LANGER, DEZE SPECIALE AANBIEDING GELDT ALLEEN VANDAAG


DIT IS JOUW KANS OM EEN NIEUWE FASE VAN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING TE VERWELKOMEN, WAARIN JE NIET ALLEEN JE FITHEID, HORMOONBALANS WELZIJN NAAR EEN HOGER NIVEAU TILT, MAAR JE OOK EEN PERMANENTE OPLOSSING BIEDT VOOR JE GEWICHTSDOELEN. 


In tegenstelling tot gangbare methoden, die zich voornamelijk richten op het reguleren van de energiebalans, houden wij ook rekening met externe behoeften. Het draait niet alleen om wat je eet, maar ook om waarom en hoe je eet, evenals je emotionele relatie met voeding, je stressniveau, je dieetverleden, hormonale balans en slaappatronen. Wat onze aanpak nog effectiever maakt, is dat we ook rekening houden met sportvoorkeuren, mentale doelen en niet te vergeten het boodschappenbudget.Of je nu de voorkeur geeft aan 4 of 6 maaltijden per dag, van specifieke gerechten houdt, bepaalde ingrediënten volledig wilt vermijden of specifieke dieetwensen hebt vanwege intoleranties, wij verzekeren dat je tijdens je transformatiereis harmonie, sereniteit en flexibiliteit zult ervaren.

 

Laat ons het complexe maatwerk voor je doen, zodat jij je kunt richten op wat jou innerlijke rust brengt en écht bepaalt wat geluk voor jou betekent. Jouw sereniteit en welzijn zijn namelijk de sleutels tot jouw innerlijke harmonie. Deze essentiële principes vormen dan ook de basis om niet alleen je hormoonbalans te herstellen, maar ook om het proces van gewichtsverlies op gang te brengen en positieve gedragsverandering te bewerkstelligen.

KORTINGSCODE:BEDANKT30EUROKORTING 

 WACHT NIET LANGER, DEZE SPECIALE AANBIEDING GELDT ALLEEN VANDAAG

Veelgestelde vragen

Wat is een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema?

In tegenstelling tot traditionele voedingsschema's, die zich vaak alleen richten op calorieën, houdt een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema rekening met unieke behoeften en omstandigheden. Het gaat niet alleen om wat je eet, maar ook om waarom en hoe je eet, je emotionele relatie met voedsel, je levensstijl, hormoonbalans, stressniveau en slaappatronen. Als je begint met Fitcooking Switch, ontvang je bij elk totaalplan dat je kiest wekelijks een persoonlijk holistisch voedingsschema op maat.


Wij bieden je een op maat gemaakt voedingsschema aan dat volledig is afgestemd op jouw behoeften, persoonlijke doelen, eventueel dieetverleden en al je specifieke eetwensen. We houden ook rekening met eventuele allergieën of intoleranties, evenals je persoonlijke voorkeuren voor voeding, inclusief wat je graag eet of juist helemaal niet. Het op maat gemaakte voedingsschema wordt voor je samengesteld in het leefstijlplatform op basis van de persoonlijke gegevens en wensen die je invult in het Fitcooking Switch-assessment. Je begint met het assessment zodra je je hebt aangemeld voor een geselecteerd totaalplan. 


Dit is jouw kans om een nieuwe fase van persoonlijke ontwikkeling te verwelkomen die niet alleen je fitheid, hormoonbalans en algehele gezondheid  naar een hoger niveau tilt, maar er ook voor zorgt dat jij je gewichtsdoelen behaalt zonder het constante gevoel van volhouden.

 Het Fitcooking Switch-programma, in combinatie met het op maat gemaakte voedingsschema voor het bereiken van een gezond en stabiel streefgewicht, en de uitgebreide mogelijkheden van het leefstijlplatform, vormt een persoonlijk samengesteld plan dat succes garandeert.

WAT VOOR RECEPTEN STAAN ER in de database?

Eten is allang niet meer alleen bedoeld als brandstof en middel om in leven te blijven. Eten is gelinkt aan emotie, traditie, identiteit, gezelligheid en genot! Niet voor niets zijn er complete tv-zenders, tijdschriften en socialmedia-kanalen omheen gebouwd. Er is enorm veel te proeven en te ontdekken, ook bij Fitcooking Switch! Wanneer jij jezelf aanmeldt, maken wij speciaal voor jou een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema op maat. Deze unieke dienstverlening bieden wij aan bij elk gekozen programma of totaalplan van Fitcooking Switch dat je kiest.

Bij Fitcooking Switch volg je geen traditioneel dieet. Wij geloven namelijk niet dat kortstondige methoden duurzame resultaten opleveren. De dieetindustrie richt zich voornamelijk op snelle oplossingen en tijdelijke 'redmiddelen', die vaak gepaard gaan met beperkingen en geen blijvende resultaten bieden.


Bovendien hechten wij veel waarde aan keuzevrijheid. Het is namelijk ook belangrijk voor je mentale welzijn om zelf de regie te kunnen nemen en op elk gewenst moment het persoonlijke voedingsschema in het leefstijlplatform aan te passen. Dit kan op verschillende manieren. Voor meer informatie kun je terecht in de 'voeding'-module bovenaan deze website.

In de receptendatabase van het leefstijlplatform vind je meer dan 2000 heerlijke recepten. Alle maaltijden in de database worden aangepast aan jouw persoonlijke caloriebehoefte. Dit betekent dat je van al onze maaltijden kunt genieten zonder dat je calorieën of macronutriënten hoeft te tellen! Je ontvangt van ons een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema, dat geheel aansluit op je behoefte, de  persoonlijke fysieke doelen, een eventueel dieetverleden, je specifieke eetwensen, de hormoonbalans en de sociale agenda. 

Bovendien kun je recepten eenvoudig aanpassen als je bepaalde ingrediënten niet in huis hebt of niet lekker vindt. Bij een dergelijke wijziging wordt het dagelijkse schema automatisch aangepast.


We vullen de receptendatabase regelmatig aan met nieuwe, heerlijke seizoensrecepten, zodat je altijd voldoende inspiratie en variatie hebt in je persoonlijke voedingsschema. Tevens vragen we ook regelmatig om jouw persoonlijke input, zodat we de receptendatabase kunnen aanvullen met recepten die jij lekker vindt.

Voor degenen die Fitcooking mogelijk al een tijdje volgen, bijvoorbeeld via ons Instagram-platform, zal het wellicht bekend zijn dat wij al meer dan 9 jaar actief zijn in de fitnesswereld. Gedurende deze tijd hebben wij diverse receptenboeken en fitnessprogramma's geschreven.  Bij Fitcooking Switch volg je geen dieet. Wij bieden ondersteuning bij positieve gedragsverandering, om grip te krijgen op emotioneel eten, dieetbeperkingen en ongemakkelijke hormonale schommelingen.  Onze focus ligt op persoonlijk maatwerk met een holistische aanpak. Het creëren van smaakvolle, eiwitrijke recepten is een van onze specialiteiten. We zijn ook gek op wereldrecepten en budgetvriendelijke maaltijden die snel op tafel staan.


Op dit moment bevat de receptendatabase meer dan 2000 maaltijden, verdeeld over ontbijt, lunch, diner en snacks. Hieronder vind je enkele voorbeeldrecepten uit onze uitgebreide database:


Wat staat er in het Fitocoking Switch-programma?

Nadat je je hebt aangemeld en het Fitcooking Switch-assessment hebt ingediend, ontvang je direct van ons het exclusieve Fitcooking Switch programma met stappenplan. Dit programma is ontwikkeld om je op een holistische wijze naar je gewenste resultaten te begeleiden. Het is een uitgebreid programma waarin alle belangrijke basisprincipes stapsgewijs worden uitgelegd om je ideale gewicht te bereiken en te behouden. We raden je aan om het programma en het stappenplan rustig door te lezen voordat je aan de prognoseperiode begint. Dit is de opstartfase van het totaalplan van Fitcooking Switch. Het Fitcooking Switch-programma, in combinatie met het stappenplan voor het bereiken van een gezond en stabiel streefgewicht, en de diverse functies van het leefstijlplatform, bieden een op maat gemaakte formule voor gegarandeerd succes.


Hieronder vind je een aantal voorbeeldonderwerpen die aan bod komen in het Fitcooking Switch-programma en het stappenplan:


  • De opstartfase bij Fitcooking Switch
  • Een prognoseperiode
  • Voeding, beweging en levensstijl in balans
  • Denkpatronen en gedragsverandering
  • Je energiebalans
  • Calorieën en macronutriënten (je hoeft ze niet te tellen, wij maken namelijk een persoonlijk voedingsschema op maat, maar we willen je wel meer hierover leren)
  • Progressiemeting
  • De basisprincipes voor een duurzaam vetverlies
  • Het behouden van een gezond streefgewicht
  • Effectief trainen voor meer spiermassa en een strakker lichaam.

MOET IK LID ZIJN bij een SPORTSCHOOl als ik start?

Nee, dat is niet nodig. Bij Fitcooking Switch vinden wij het belangrijk dat je vrijheid ervaart in de keuzes die je hebt, zodat je op een plezierige manier je fitnessdoelen kunt bereiken. Ben je uitgeput van al het proberen, het zoeken en het puzzelen voor een persoonlijk en effectief trainingsplan? Wil je van een actieve levensstijl een fijne gewoonte maken? Fitcooking Switch biedt je alle ondersteuning die je nodig hebt. Kies het totaalplan dat het beste bij je past en wij helpen je met passie naar het gewenste en blijvende resultaat.


Het unieke leefstijlplatform is ontwikkeld om jou volledig te ondersteunen bij het maken van een gepersonaliseerd trainingsschema dat aansluit op je doelen, behoeften en wensen. Of je nu thuis wilt sporten, in de sportschool wilt trainen of liever aan yoga doet, met slechts een paar klikken kun je een aangepast trainingsschema creëren dat je leert wat slim en effectief trainen inhoudt. Heb je bijvoorbeeld als fysiek doel om gewicht te verliezen met behoud van spiermassa? Dan kun je eenvoudig een volledig persoonlijk schema maken voor zowel thuis als in de sportschool.

hoe snel kan ik starten?

Wij streven naar persoonlijk maatwerk en maken daarom geen gebruik van automatische systemen of bots. Het is essentieel dat je een persoonlijk plan volgt om je zo ook de beste resultaten te kunnen garanderen.  Zodra de betaling voor het door jou gekozen programma is verwerkt, word je automatisch doorverwezen naar de pagina voor het Fitcooking Switch-assessment. Graag vragen wij je om een persoonlijk assessment in te vullen, zodat wij een dieper inzicht kunnen krijgen in jouw huidige situatie en persoonlijke fysieke doelen. In het assessment stellen wij vragen over diverse aspecten, waaronder jouw dieetverleden, specifieke probleemgebieden, de gewenste tijdsduur om je doelen te bereiken, jouw gezinssituatie, sportvoorkeuren en specifieke voedingswensen. We willen graag weten hoeveel maaltijden je per dag wilt eten, welke voedingsmiddelen je graag consumeert en welke je juist niet lust, en of we rekening moeten houden met intoleranties of allergieën. Op basis van deze informatie kunnen wij een op maat gemaakt totaalplan voor je creëren, dat je kunt combineren met het Fitcooking Switch-programma en het stappenplan.


Nadat je je hebt aangemeld en het Fitcooking Switch-assessment hebt ingediend, ontvang je direct van ons het programma en stappenplan. In de tussentijd gaan wij persoonlijk voor je aan de slag om het op maat gemaakte totaalplan speciaal voor jou samen te stellen. We streven ernaar om binnen 48 uur het gepersonaliseerde totaalplan voor je klaar te hebben in het leefstijlplatform. Je ontvangt automatisch een e-mail van ons zodra alles voor je klaarstaat.

HOELANG DUURT HET VOORDAT IK RESULTAAT kan ZIEn? 

Dit kun je verwachten in de eerste 2 weken. Wanneer je begint bij Fitcooking Switch, begin je altijd eerst met een prognoseperiode. Deze periode start met elk totaalplan dat wij aanbieden en duurt twee weken. Je bepaalt zelf wanneer je wilt beginnen.

Het lichaam heeft tijd en rust nodig om veranderingen te kunnen verwerken. Elke aanpassing in je voedingspatroon, activiteit of leefgewoonten moet door het lichaam worden verwerkt. Om het lichaam voldoende tijd en rust te geven, passen wij altijd een prognoseperiode van twee weken toe. Als je deze periode netjes doorloopt, zul je resultaten kunnen zien en voelen in de eerste twee weken. Alle informatie die je nodig hebt voor de prognoseperiode kun je vinden in het exclusieve Fitcooking Switch programma inclusief stappenplan, dat je geheel gratis van ons ontvangt bij je aanmelding.

wat is de hulplijn van Fitcooking switch?

Als je al een actief account hebt bij Fitcooking Switch, kun je altijd onze hulplijn inschakelen en een persoonlijk strategiegesprek inplannen. Via een telefonisch 1-op-1 consult gaat een ervaren coach je helpen om de kern van het probleem aan te pakken. Tijdens het persoonlijke strategiegesprek bespreek je jouw huidige situatie, persoonlijke doelen en de vervolgstrategie. Tijdens het gesprek van 60 minuten is er voldoende ruimte voor al jouw persoonlijke vragen en zal de coach eventuele twijfels bij je wegnemen. Indien nodig passen wij ook je persoonlijke prognose aan en stemmen wij het totaalplan opnieuw af op jouw wensen.


Zit jij in de knoop met je trainingsdoelen? Dan helpt een ervaren fitnesscoach je persoonlijk met een samengesteld trainingsprogramma op maat. In een persoonlijk strategiegesprek bespreek je je doelen, je instapniveau en jouw oefeningsvoorkeuren, waarna een coach aan de slag gaat en een 8 weken durend trainingsprogramma voor je opstelt dat zowel thuis als in de sportschool kan worden uitgevoerd. Bij Fitcooking Switch sta je er nooit alleen voor. We ondersteunen je graag met onze unieke hulplijn om jouw weg naar succes verder vorm te geven. We zijn erg benieuwd naar waar je momenteel staat en hoe we je verder kunnen begeleiden. We kijken uit naar onze kennismaking


Klik op deze en maak direct gebruik van de tijdelijke exclusieve aanbieding met 40% korting.

HOE VERLOOPT HET BETAALPROCES?

Wanneer je op de knop klikt om je aan te melden voor Fitcooking Switch 'Experience' of het Fitcooking Switch 'Lifestyle' totaalplan, kom je direct in de 'winkelwagen' van Plug & Pay terecht.


Op deze pagina kun je de betaling regelen met verschillende betaalmogelijkheden. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om te betalen met Bancontact en Mister Cash.


Als je wilt beginnen met Premium 1-op-1 coaching, ontvang je na het telefonische consult een unieke betaallink om je aanmelding te bevestigen. Zodra je eerste termijn is verwerkt, gaan we direct aan de slag met het samenstellen van het persoonlijke coachingsplan. Daarbij kun je zelf aangeven wat je wensen zijn met betrekking tot de begeleiding, hoe vaak je contact wilt hebben en of je de voorkeur geeft aan telefonisch of chatcontact met je coach.

KORTINGSCODE:BEDANKT30EUROKORTING 

 WACHT NIET LANGER, DEZE SPECIALE AANBIEDING GELDT ALLEEN VANDAAG

KORTINGSCODE:BEDANKT30EUROKORTING 

 WACHT NIET LANGER, DEZE SPECIALE AANBIEDING GELDT ALLEEN VANDAAG


ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. FITCOOKING.NL © 2023Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem GERUST contact OP.

  iNFO@FITCOOKING.NL #fitcooking.nl