fitcooking-fitness-receptenboek
 • check-circle
  Recepten voor elke fitness doelstelling. Welke sport je ook beoefent, deze recepten passen perfect in een gezond en voedzaam voedingspatroon.
 • Weten wat je eet. Bij alle recepten staan de calorieën en macronutriënten aangegeven. Alle recepten zijn rijk aan proteïne.
 • Voedingswaarden voor één persoon. Nooit meer moeilijk doen qua porties, of je alleen bent of met je gezin.
 • Nooit meer uren zoeken op internet. Altijd inspiratie om gezond en gevarieerd te eten.
 • check-circle
  Alles in één. Smoothies, ontbijt, lunch, salades, soepen, diner en snacks. Alles wat je nodig hebt in één makkelijk te gebruiken receptenboek.

Nu €27 (direct na betaling in je mailbox)

"Of je er beter uit wilt zien, je fitter wilt voelen, of optimaal wilt presteren tijdens je sport of in het dagelijks leven, voeding is een essentieel element van jouw fitness"

Herken jij jezelf in één van onderstaande situaties?

 • Je saboteert je eigen progressie. Je baalt van jezelf omdat je je voedingspatroon weer niet op orde hebt terwijl je het zo graag beter wilt doen.
 • Gebrek aan inspiratie gaat ten koste van je beleving, gezondheid en resultaat. Teveel nadenken over wat je kan eten om uiteindelijk toch weer "slechte" keuzes te maken. 
 • Tijd en energie verspillen met het zoeken naar recepten. Uren zoeken naar recepten met voedingswaarden die niet kloppen of de verkeerde maateenheden hebben.
 • "Zoeken" naar eten omdat je je niet goed hebt voorbereid. Jezelf klaarstomen voor mislukking door je slechte voorbereiding.
 • Tijd en energie verspillen door sub-optimaal te eten. Al je harde werk tijdens training verpesten door een slecht voedingspatroon.

Baal jij achteraf ook als je weer "slechte" voeding hebt gegeten?

fitcooking-veerle

Met mijn Fitcooking fitness receptenboek kan je ervoor zorgen dat je dit gevoel nooit meer zult ervaren. Ik heb in jouw schoenen gestaan en weet exact hoe het voelt als je keihard je best doet maar jezelf elke keer weer aan dezelfde steen stoot.

Voeding is een belangrijk onderdeel van je fitheid. Naast training, voldoende rust en minimaliseren van stress is voeding één van de belangrijkste elementen voor je gezondheid en essentieel om je fitness doelstelling te behalen.

Of je doel is om er beter uit te zien, je fitter wilt voelen, of optimaal wilt presteren tijdens je sport of in het dagelijks leven, voeding is een essentieel element voor optimale fitness.

Een slecht voedingspatroon is funest voor jouw resultaat. Structuur en regelmaat zijn daarentegen elementen die jou helpen om jouw fitness doel(en) te bereiken. Het is belangrijk dat jij je voedingspatroon op orde hebt. Maak het jezelf daarom zo makkelijk mogelijk, en de kans op het behalen van je doel(en) wordt een stuk groter.

Het Fitcooking fitness receptenboek is speciaal gemaakt om het je makkelijk te maken. Smaakvolle, gezonde en voedzame recepten, allemaal in één makkelijk te gebruiken e-book.

Veerle

"De 127 recepten van fitcooking Zorgen voor plezier in de keuken, genot in je mond, en optimale prestatie in de gym en het dagelijks leven"

We willen ons allemaal fit en gezond voelen. Voeding is daarin essentieel.

We weten allemaal dat voeding belangrijk is. De juiste voeding draagt bij aan een gezonde en energieke lichaam en geest. Toch lukt het veel mensen niet om hun voeding op orde te krijgen. Ze maken ongezonde keuzes en bereiken hun fysieke (en mentale) doel(en) niet.

Waar ligt dit aan? Eerlijk is eerlijk. Als het makkelijk was hadden we minder last van overgewicht en was vrijwel iedereen fit en in shape. Veel mensen weten wel hebben wel een idee wat goed voor ze is maar ze missen inspiratie en motivatie. Of weten gewoonweg niet wat ze het beste kunnen eten. 

recepteboek-fitcooking
fitcooking-receptenboek
fitcooking-recepten

Met het Fitcooking Fitness Receptenboek wil ik daar voor jou verandering in brengen. Ik wil je helpen om elke dag gevarieerd, lekker, gezond en voedzaam te eten. In het Fitcooking fitness receptenboek staan 127 recepten voor smoothies, ontbijt, lunch, salades, soepen, diner en snacks. 

Alle voedingswaarden staan per recept voor één persoon vermeld. Nooit meer moeilijk rekenen voor de juiste voedingswaarden. Makkelijk te bereiden. Geen dure ingrediënten. Perfect voor het samenstellen van jouw voedingsschema.

fitcooking-fitness-receptenboek

Fitcooking 

Fitness receptenboek

€27 Direct na betaling te downloaden

Bestel nu en ontvang direct het Fitcooking fitness receptenboek met 127 gezonde en voedzame recepten in je mailbox. 

arrow

Slechts €0,21 cent per recept

Waarom je voor het Fitcooking fitness receptenboek kiest?

1. Verbeteren van je fitness

Of je nou spiermassa wil kweken, meer kracht wil, je conditie wilt verbeteren, of je vetpercentage wilt verlagen. De recepten van Fitcooking dragen bij aan jouw fitness doelstelling, wat je doel ook is.

2. Alles in één receptenboek

In dit receptenboek vind je 127 recepten voor elk moment van de dag. Smoothies, ontbijt, lunch, salades, soepen, diner en snacks. Eindeloos variëren en nooit meer nadenken over wat je kan en mag eten.

3. De juiste balans

De recepten zijn met veel zorg samengesteld en bevatten alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding. Gezond en voedzaam eten werd nog nooit zo makkelijk .

4. Voedingswaarden voor één

Bij alle recepten staan de kilocalorieën en macronutriënten voor één persoon aangegeven. Nooit meer moeilijk rekenen en makkelijk te gebruiken in elk voedingsschema. 

5. Alle recepten zijn eiwitrijk

Het Fitcooking fitness receptenboek is gemaakt voor actieve- en sportieve mensen. Dagelijks voldoende eiwit consumeren is met name voor deze doelgroep essentieel voor de gezondheid en de progressie.

6. Eenvoudig en smaakvol

Geen keukenprins- of prinses? Geen probleem! Het Fitcooking fitness receptenboek bevat smaakvolle simpel te bereiden recepten waarbij je niet uren in de keuken hoeft te staan. Makkelijk, betaalbaar, lekker!

Voor wie is het Fitcooking fitness receptenboek?

Actieve en sportieve  mannen en vrouwen

Iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft

Iedereen die hun fitness wil verbeteren

Iedereen die zijn of haar vetpercentage wil verlagen of spiermassa aan wil komen

Bekijk het Fitcooking fitness receptenboek op je favoriete device

fitcooking-devices

Veelgestelde vragen

Hoe ontvang ik het product?

Wat krijg ik precies als ik het Fitcooking fitness receptenboek koop?

Krijg ik een hardcopy boek thuis gestuurd?

Is dit boek geschikt voor veganisten/vegetariërs?

Voor hoeveel personen zijn de recepten?

Ik kan geen gluten verdragen. Zijn deze recepten geschikt voor mij?

Ik eet geen zuivel. Zijn deze recepten geschikt voor mij?

Ik weet niet zeker of dit boek voor mij geschikt is.

Hoe verloopt het betaalproces?

Welke betaalopties zijn er beschikbaar?

Kan ik de recepten gebruiken om af te vallen?

Zijn de recepten geschikt om spiermassa op te bouwen?

Ik ben niet ervaren in de keuken. Is dat een probleem?

Ik wil minder koolhydraten eten. Zijn deze recepten geschikt voor mij?

Ik sport niet of nauwelijks. Zijn deze recepten geschikt voor mij?

Ik heb een vraag die hier niet vermeld staat. Wat moet ik doen?

fitcooking-fitness-receptenboek

Fitcooking 

Fitness receptenboek

€27 Direct na betaling te downloaden

Bestel nu en ontvang direct het Fitcooking fitness receptenboek met 127 gezonde en voedzame recepten in je mailbox. 

arrow

Slechts €0,21 cent per recept

fitcooking-logo

© 2020 Fitcooking.nl. Alle rechten voorbehouden.


Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem contact op via info@fitcooking.nl.


Droog Trainen Academie. Denenburg 55, 3085 KC ROTTERDAM. KvK 63416107