WORDT JE LEVEN NOG TEVEEL BEHEERST DOOR GEDACHTEN & EMOTIES OVER ETEN, RESTRICTIES VAN DIËTEN, GEWICHTSSCHOMMELINGEN OF MIS JIJ DE JUISTE KENNIS EN BEGELEIDING OP HET GEBIED VAN VOEDING, EFFECTIEF TRAINING OF GEDRAGSVERANDERING?

Je bent slechts één stap verwijderd van een positieve levenslange verandering. Bevrijd jezelf uit de negatieve dieetcirkel en doorbreek de eeuwige mentale keuzestrijd. Kies voor een gezonde verandering in lichaam en geest en creëer samen met je coach balans houden in eten, bewegen, leven én genieten. 


Stop met het aanrommelen en het uitproberen van tijdelijke 'vluchtmiddelen' waarmee jij met je gezondheid- en welzijn kan knoeien zoals je hormoonbalans, metabolisme en eigenwaarden. Met premium 1-op-1 coaching leer jij hoe je kan samenwerken met je denkstijl, hoe je verschillende signalen en prikkels van je lichaam en geest gaat herkennen én respecteren.

Je laat voorgoed de negatieve 'fixed- mindset' en alle onzekerheden die je hebt over keuzesmaken los. Met premium 1-op-1 coaching en het gepersonaliseerde totaalplan in het leefstijlplatform, leer jij weer volledig achter jezelf staan. Je mindset wordt krachtiger en je kennis groeit. Stapsgewijs leer jij écht te begrijpen wat je lichaam en geest nodig hebben voor zichtbare én blijvende resultaten.

 De ‘dieet- en fitnessindustrie’ is gericht op snelle commerciële methodes. Tijdelijke 'oplossingen' die nare restricties met zich meebrengen en je daardoor niet voorzien van duurzame resultaten. Je krijgt richtlijnen toegewezen die niet persoonlijk zijn en hierdoor is het onmogelijk nieuwe gewoontes te integreren. Gezonde gewoontes waar jij, je lichaam en geest ook écht blij van worden op de lange termijn.

Keer op keer doe jij keihard je best om op wilskracht een voedings-of trainingsplan te volgen. Maar op het moment dat jij erin gelooft dat je van alles moet doen of moet laten, dan is er enkel nog focus voor doorbijten, discipline tonen en jezelf tekortdoen. Je onderbewuste brein wordt hierdoor voortdurend overladen met negatieve prikkels die voelbaar zijn in lichaam-en geest. Deze stressprikkels verstoren vele proces en de rust die het lichaam nodig heeft om tot een gewenst resultaat te komen. Investeer in jezelf en je gezondheid en kies voor een duurzame oplossing en pak samen met je coach de kern aan. 

Je ideale gewicht behalen en behouden en daarna werken aan een strakker of gespierder lichaam hoeft geen gevecht te zijn. Laat je deskundig begeleiden in de reis naar een levenslange fysieke en mentale verandering. Start vandaag nog met de gratis online screening. Binnen 72-uur nemen wij persoonlijk contact met je op en laten wij je weten of er een juiste match is.


 Iedereen is in staat te veranderen. Zeker als je samenwerkt met een ervaren coach die de juiste kennis en ervaring al in huis heeft. Samen met het gepersonaliseerde totaalplan en alle gemakken en tools in het leefstijlplatform, heb jij dé winnende combinatie naar gegarandeerd en blijvend resultaat. • BEN JE ALLERGISCH OF INTOLERANT VOOR GLUTEN, LACTOSE, NOTEN, MELK, SCHELP- of SCHAALDIEREN? Geen probleemBen je vegetarisch Of eet je missien liever alleen vis of  geheel plantaardig?  START JE MET PREMIUM 1-OP-1 COACHING DAN BESPREEK JE AL JE specieke eetwensen TIJDENENS EEN TELEFONISCH CONSULT.
 • EET JE GRAAG 3 GROTE MAALTIJDEN PER DAG, OF VERDEEL JE LIEVER HET PERSOONLIJKE CALORIEDOEL OVER 6 PORTIES IN HET PERSOONLIJKE VOEDINGSCHEMA? GEEN PROBLEEM. MET PREMIUM COACHING HOUDEN WIJ OVERAL REKEN MEE EN KAN JE OMBEPERKT JE WENSEN WIJZIGINGEN.
 • HEB JE KINDEREN, REIS JE VEEL OF WERK JE IN NACHTDIENSTEN? BEN JE MISSCHIEN ZWANGER OF NET BEVALLEN? GEEN PROBLEEM.  BIJ FITCOOKING SWITCH KIES JE WELKE 'VORM' VAN COACHING HET BESTE BIJ JE past, zodat wij rekening kunnen houdenm met je PERSOONLIJKE AGENDA.
 • Wil je graag 2 of 5 dagen per week sporten? ben je op Zoek naar een trainingsschema met focus voor het bovenlichaam, of richt jij jezelf liever op meer volume  voor de billen?  Train je thuis of sportschool? Geen probleem. Met premium 1-op-1 coaching ontvang je elke 8 weken een trainingsschema met instuctievideos, geheel naar eigen wens en doel.

Het invullen van onderstaand formulier is een persoonlijke screening die deel uitmaak van het selectieproces. Zorg dat je op de hoogte bent alle in's en out's' alvorens je met de screening start. De tarieven voor premium 1-op-1 coaching kan je terugvinden op de website van Fitcooking Switch. 


Vul het formulier gelieve volledig en naar waarheid in. Zo kunnen wij je persoonlijke situatie het beste begrijpen en je daarin ook deskundig begeleiden. Binnen 72-uur neemt je coach persoonlijk contact met je op om zo de verdere procedure, je eventuele vragen en de gewenste startdatum te bespreken.  

 • Let op: vul hier uw volledige mobiele nummer in.
 • MM slash DD slash JJJJ
 • Voeding

  Denk hierbij ook aan de verschillen van je dagelijkse calorie-inname. De wisseling van een calorie-overschot, door overeten en daarna weer een calorie-tekort toepassen, noemen wij ook een dieetverleden.
 • Voedingsgewoonte

 • Sport

 • Voorkeuren en uitsluitingen

 • Alles dat je hier vermeld wordt uitgesloten in je voedingsschema. Zorg ervoor dat je deze informatie nauwkeurig verwerkt, voor zowel ons team, maar ook zeker voor jezelf.
  Let op: het zijn voorkeuren! Vul daarom gelieve maximaal 4 opties in.
  Let op: het zijn voorkeuren! Vul daarom gelieve maximaal 4 opties in.
  Let op: het zijn voorkeuren! Vul daarom gelieve maximaal 4 opties in.
  Let op: het zijn voorkeuren! Vul daarom gelieve maximaal 4 opties in.
 • Overige vragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.