FITCOOKING MET BALANS DE ZOMER DOOR GAAT JOUW HELPEN TOPFIT DE ZOMER IN TE GAAN & OPTIMAAL TE GENIETEN VAN ALLE ZOMERSEDAGEN ZONDER DAARBIJ OOK MAAR 1 KILO AAN TE KOMEN
EEN KRACHTIGE MINDSET voor  succes in al jouw doelen

een  lichter en luchtiger leven met minder kilo's  

CREëer  rust en balans voor focus  & positiviteit

Een evenwichtig eet-patroon voor een stabiel gewicht

MIS JIJ DE KRACHT IN JOUW BREIN OM EEN positieve vERANDERING DOOR TE MAKEN?  Wil jij jouw leven een energieke twist geven...zodat jij voor altijd leert succesvol te zijn in al jouw mentale en fysieke doelen? 

Mijn naam is Veerle, founder en eigenaar van Fitcooking.nl. Ik ben voedingsdeskundige en mindset- en vetverliescoach.

 Ik help al jarenlang mannen en vrouwen een positieve verandering door te maken. Een positieve verandering voor onze algemene gezondheid, fitheid en welzijn.​


Fit zijn en dit ook met zelfvertrouwen uitstralen gaat uiteraard over je fysieke gezondheid, maar voor mij gaat jezelf fit voelen samen met je mentale welzijn. Als je mentaal sterk en fit bent, zit je lekkerder in je vel, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen beter de baas. Je zal dus een stuk makkelijker succesvol zijn en blijven als je goed voor je mentale welzijn zorgt.


Ik heb een vraag voor je.

"Kijk nog eens goed naar jezelf in die spiegel....en geef eens echt eerlijk antwoord aan jezelf"


Wordt het niet eens tijd om jouw leven te upgraden?  

 • Je bent tevreden over je leven, maar niet met je lichaam. Het maakt je vaak onzeker, je ben niet energiek en daardoor leef jij nu niet je beste leven.
 • Je bent op zoek naar rust en balans in jouw leven. Je bent uitgeput van het rennen in de verkeerde richting. Je wilt resultaat zien van dat harde werk.
 • Jouw mentale welzijn heeft een upgrade nodig. Je wilt meer leren over de kracht van keuze zodat er meer evenwicht komt, en jij succes gaat genereren.
 • Jij wil met balans de zomer door. Genieten zonder ook maar 1 kilo vet aan te komen maar je hebt geen idee hoe dit proces werkt in je brein.
 • Je mist succes in het leven. Het lukt jouw maar niet jouw fysieke en mentale doelen te realiseren omdat de kracht in jouw brein en minset ontbreekt.
 • Je bent klaar met de strijd van je (steef)gewicht, de juiste voeding, de sportschool en alles dat jou onzeker maakt. Je wilt 'gewoon" succesvol zijn.
 • Je mist kwaliteit zelfverzekerdheid in het leven. Je wilt jouw denkstijl veranderen en uit je comfortzone stappen om meer uit het leven te halen. 
 • Je bent klaar met alle restricties in het leven en jouw eetpatroon. Je streeft naar een een simpel & gezond leven dat in balans voor puur geluk.

Als jij jezelf herkent in een van bovenstaande situaties, dan ben je nu niet in evenwicht, je leeft je beste leven niet, je bent dus niet 100% gelukkig.  Dat betekend dat het tijd is om in actie te komen. Dat betekend dat jij klaar bent voor een fysieke en mentale verandering.

Ik ga jouw helpen je brein en je body klaarstomen voor de mooiste (zomer) maanden.
iK GA JOUW HELPEN WEER DOOR EEN POSITIEVE BRIL TE KIJKEN ZODAT SUCCES GEGENEREERD GAAT WORDEN.

Exit gedoe en te weinig aan jezelf toekomen.
Exit alle ballen hooghouden, te weinig energie overhouden.
Meer jij, beter weten wat je écht wilt en hoe je dat bereikt!

Geloof me, je bent niet gedoemd om te blijven zoals je bent. Iedereen is in staat te veranderen. Jij verdiend een leven dat letterlijk lichter en luchter aanvoel. Jij kan kan succesvol zijn in al jouw fysieke doelen. Ook in de zomer en dat ongeacht jouw bestemming, je genen, leeftijd, of leefsituatie.


Wanneer je positief bent ingesteld zal je meer succesvol zijn. In vele opzichten. Ook in jouw mentale en fysieke doelen. Jij bent in staat om te veranderen als jouw denkwijze veranderd. Als jij leert door een andere bril te kijken.


Jij bent goed zoals je bent. Vergeet dat nooit maar als jij wilt veranderen naar de krachtigste versie van jezelf dan kan ik dat als mindset-coach alleen maar motiveren. 

Het is persoonlijke groei. En wat is er nu mooier dan daarin in te investeren.
"Geluk ervaar je met een gezond en krachtig brein in balans."

Kies vandaag voor jezelf.
Maak een einde aan de frustatie en onrust in je leven. Ervaar de kracht van keuze en positviteit in jouw brein. 

Je bent verwacht nu niet blij met jouw leefstijl of het lichaam waar je nu inzit. Je bent niet krachtig in jouw denkstijl en keuzes die je maakt voor het leven. 


Je bent klaar voor een mentale en fysieke verandering. 


Het is de hoogste tijd een einde te maken aan de eeuwige strijd, onrust en en frustratie in jouw leven.


Jij wil weer grip krijgen op je eigen leven. Jouw gezondheid, welzijn, fitheid en al jouw voedingskeuzes.


Je bent klaar met de eeuwige teleurstellende gewichtsschommelingen. Je bent klaar met het leven dat je voorbij voorbij haast.


Het leven dat je niet echt leeft omdat er nog zoveel onzekerheid in jouw leeft.


Jij bent er klaar voor om al jouw minder briljante gewoontes voor eens én voor altijd de nek om te draaien.


Het wordt tijd nieuw leven in te blazen, in jouw unieke leven.


Fitcooking met balans de zomer door gaat jouw helpen dit hele proces te begrijpen en eigen te maken.


Je gaat leren alle ballen weer hoog te houden en meer energie over te houden.


 Wanneer jij vandaag de keuze maakt echt voor jezelf te kiezen, jij jezelf aanmeld voor mijn programma dan ga jij letterlijk zien en voelen dat er over 4 weken een andere persoon voor de spiegel staat.DIT IS WAT JE KRIJGT ALS JE VANdaag  START:

 • De Fitcooking mindset cursus voor een krachtige denkstijl.
 • Alles over de mindful eten, de juiste voedingskeuzes maken, jouw energiebalans en het (ideale) streefgewicht. 
 • MasterClass zelftwijfel naar zelfvertrouwen. Werken aan jouw zelfbeeld start in je brein. 
 • Een compleet voedingsplan met variatie opties per recept. Denk aan lactosevrij of vegetarische opties.
 • De basisprincipes voor succes in het proces naar een een duurzame positieve verandering voor lichaam &  geest.
 • 100 heerlijke unieke eiwitrijke zomerrecepten voor het hele gezin, een bewuste picknick en balans BBQ.
 • Alles over buiten sporten, trainingschema's en meer energie generen.
 • De Fitcooking positief denken & handelen cursus.
 • Mentale rust creëren zonder zweverige meditatie. Leer alles over een simpel & gelukkig leven in balans.
 • Alles over de kracht van keuzes maken. Einde keuzestress en eeuwig gepieker. 
 • Persoonlijke macrocalculator om je calorieën- en macronutriënten te berekenen voor elke fysiek doel. 
 •  De Fitcooking barbecue balans tips. Leer te genieten van sociale uitjes en laat voeding enkel een mooie bijzaak zijn.
 • Creëer jouw ideale balans voor elke (vakantie) bestemming, en leer zonder extra bagage kilo's thuis komen. 
 • Creëer een evenwichtig hormonenbalans voor meer kwaliteit en rust in je leven.

Er staan 65 recepten in het programma. Deze zijn verdeeld over de volgende hoofdstukken: Juices & smoothies, ontbijt, lunch, diner, pre-bed & snacks.


Bij elke recept is een vegetarische opties mogelijk. Daarnaast is er rekening gehouden met intoleranties zoals bijvoorbeeld een lactose-intolerantie. Alle voedingswaarden (calorieën en macronutriënten) zijn berekend voor één persoon. Met de recepten kan je een eigen voedingsschema maken voor je persoonlijke fysieke doelstelling. 

Hoe je dit doet wordt stapsgewijs uitgelegd in dit programma.


Nu tijdelijk geen €67 maar slechts €37 eenmalig.

11
Days
02
Hours
01
Minutes
45
Seconds

"ZELFZORG GAAT ER VEEL MEER OM WAT JE DENKT DAN WAT JE DOET"STOP MET HET VERSPILLEN VAN JOUW KOSTBARE TIJD, ENERGIE EN GELD. meld jezelf vandaag nog aan & til jouw mentale en fysieke welzijn naar een hoger niveau!

Mijn naam is Veerle, ervaren voedingsdeskundige, mindset- en vetverliescoach. Het is het mijn missie om jou te helpen te veranderen naar de krachtigste versie van jezelf. Ik heb dit programma geschreven om mensen zoals jou te helpen meer rust en balans te creëren voor lichaam en geest. Dit is samen met een sterke drive in je bol... en een evenwichtig eetpatroon DE sleutel naar succes.


Maar hoe pak je dit hele proces NU juist aan.... zonder daarvoor je hele leven voor overhoop te gooien?


Het kan tegenwoordig een hele uitdaging zijn om je lichaam gezond en energiek te houden. Dit komt omdat onze leefomgeving drastisch veranderd is in de afgelopen jaren. We hebben zoveel revoluties doorgemaakt. Dit betekent dat we anders zijn gaan leven, anders zijn gaan eten, veel minder zijn gaan bewegen, meer stress hebben en er komen (te) veel meer prikkels op ons af. Het leven is misschien wel "te" comfortabel geworden... waardoor ons lichaam niet meer wordt uitgedaagd. We leven niet meer maar we worden geleefd.


Het lichaam wordt langzaam futloos, slapper, minder weerbaar en ervaart veel stress. Daarnaast wordt de mentale welzijn ook flink aangetast.


De cijfers liegen hier ook niet om: 1 op de 7 Nederlanders heeft last van burn-out klachtenNederlanders zitten gemiddeld 8,7 uur per dag, 48,7 % van de Nederlanders heeft overgewicht en.... 9,9 miljoen Nederlanders zijn chronisch ziek....


Het moet je duidelijk zijn dat we hier praten oven levens die verwaarloosd worden. Wat de reden dan ook mag zijn...  Het is een serieuze zaak die mij raak. En om precies deze reden is het niet alleen mijn missie, maar ook mijn passie dit probleem aan te pakken. Ik ben hier om jouw te helpen.


Ik wil jouw leven weer een boost geven zodat jij draadkrachtig en positief in het leven staat


Ik wil jou helpen het lichaam te krijgen waar jij jezelf meer dan comfortabel bij voelt. Jij verdiend het om weer te stralen en dat is alleen mogelijk als je lekker in je vel zit met een gezonde dosis zelfvertrouwen.


Mijn programma neemt je aan de hand mee om dit proces te ontdekken en eigen te maken.


Ik ga je helpen om jouw denkstijl positief te veranderen. Het leven luchtiger en positiever te zien. We gaan aan de slag met je mindset. Er staan verschillende opdrachtjes in het programma, die jou gaan helpen weer met beide benen op de grond te staan. Die jouw helpen draadkrachtig te denken.


 Wanneer jij met een sterke mindset denkt, dan kan jij met focus de juiste keuzes maken. Jij leert vooruit denken en plannen. Er komt rust en positiviteit in jouwe leven.


Jij leert succes te genereren voor jouw fysieke doelen omdat jij grip en balans hebt in het leven. Jij weet precies wat je wil... en hoe jij dat gaat bereiken.


 Het maakt niet uit of je nu wilt afvallen, voor altijd op streefgewicht wil blijven, meer spiermassa wil opbouwen, een lichaam wil dat strakker is, of gewoon gezonder wilt leven en eten. Jij kan werkelijk alles bereiken wat je maar wilt als je letterlijk je brein juist voed.


Ik leer je exact welke elementen nodig zijn om jouw reis naar een mentale en fysieke verandering tot een groot succes te brengen, zodat jij de krachtigste versie van jezelf kan worden met het lichaam waar jij zelfverzekerd mee bent. 


Ik ga je helpen dagelijks door een positieve bril te kijken en weer tiptop in je vel te zitten.


Of het nu zomer is, jij jezelf bevind op een tropische bestemming... of welke plek dan ook waar geleerd moet worden...!! Jij leert voor jezelf en jouw gezondheid kiezen en weet hierdoor voor altijd de juiste balans te houden. 


De zomer, vakantie, het weekend, de bestemming, of dat sociale uitje heeft geen invloed meer op de keuzes die jij maakt.

 

Jij hebt een leefstijl gecreëerd die bij jou past. De verandering heeft je leven in positive zin zo veranderd dat jij nooit meer anders wilt. 

Nu tijdelijk geen €67 maar slechts €37 eenmalig.

11
Days
02
Hours
01
Minutes
45
Seconds

"Creer samen met mij jouw eigen unieke balans in het leven"vELE fitcooking CLIENTEN GINGEN JE MET SUCCES VOOR.
zIJ KREEGEN MEER ZELFVERTOUWEN, EEN KRACHTIGE MINDSET, EEN STRAKKER LIJF, MEER SPIERMASSA, EEN BETERE GEZONDHEID, MAXIMALE ENERGIE, MEER RUST ÉN DE JUISTE BALANS IN ETEN, BEWEGEN, LEVEN & GENIETEN. 

Nu tijdelijk geen €67 maar slechts €37 eenmalig.

11
Days
02
Hours
01
Minutes
45
Seconds

"ZELFZORG GAAT ER VEEL MEER OM WAT JE DENKT DAN WAT JE DOET"

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe ontvang ik het programma?

WAT KRIJG IK PRECIES ALS IK VAN START GA?

KAN IK DIT PROGRAMMA EENVOUDIG 365 DAGEN PER JAAR VOLHOUDEN?

HOELANG DUURT HET VOORDAT IK RESULTAAT GA ZIEN? 

MOET IK LID ZIJN VAN EEN SPORTSCHOOL OM TE KUNNEN DEELNEMEN?

HOE WORDT MIJN PROGRESSIE EN  VOORTGANG GEMETEN?

Ik kan geen gluten verdragen is dat een probleem?

IK ZIT IN DE OVERGANG EN ERVAAR HORMOONDIS-BALANS IS DIT PROGRAMMA WEL EFFECTIEF VOOR MIJ?

Hoe verloopt het betaalproces?

Welke betaalopties zijn er beschikbaar?

Kan ik het programma gebruiken om af te vallen?

Is het programma geschikt om spiermassa op te bouwen?

Is het programma  ook geschikt voor veganisten en vegetariërs?

WORDT ER REKENING GEHOUDEN MET EEN DRUKKE WEEKPLANNING? 

BEHAALT IEDEREEN ZIJN OF HAAR GEWENSTE RESULTAAT?

IK BEN EEN GROTE EMOTIE-ETER EN ERVAAR EETBUIEN.  KAN IK DIT AFLEREN MET DIT PROGRAMMA?

IK WIL GRAAG VAN MIJN BUIKVET AF & STRAKKER WORDEN.  IS DIT PROGRAMMA GESCHIKT?

IK HEB EEN VRAAG DIE HIER NIET VERMELD STAAT? WAT MOET IK NU DOEN OM GEHOLPEN TE WORDEN? 

Nu tijdelijk geen €67 maar slechts €37 eenmalig.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds© 2022 Fitcooking.nl. Alle rechten voorbehouden.


Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op via het e-mailadres: info@fitcooking.nl.Nieuwendijk 42, 5591 JK Heeze. KVK 81362927 - BTW NL003561532B32