ONTDEK HOE IK JOU KAN HELPEN OM JE BINNEN 8 WEKEN STRAKKER, SLANKER, FITTER ÉN LEKKERDER IN JE VEL TE VOELEN, ZONDER EEN ONGEZOND (CRASH) DIEËT, SAPPENKUUR, DETOX OF ANDERE MAGISCHE PIL...

100% gegarandeerd resultaat

Super Geavanceerde App

Uniek én persoonlijk plan

​1 op 1 persoonlijke coaching

Heb jij voor je gevoel alles al geprobeerd maar lukt het je niet om het lichaam te krijgen waar je trots op bent? Ik weet hoe je jezelf voelt...

De kans is groot dat ik jou niet ken... Maar ik heb de afgelopen jaren honderden vrouwen (en mannen) geholpen die niet lekker in hun vel zaten en klaar waren om de handdoek in de ring te gooien. Ik heb zelf ook op dat punt gestaan, tot ik ontdekte dat het krijgen van jouw droomlichaam helemaal geen straf hoeft te zijn. Ik heb een vraag voor je. Kijk eens naar jezelf in de spiegel en geef eens eerlijk antwoord. 

HERKEN JIJ JEZELF IN ééN VAN ONDERSTAANDE SITUATIES?

 • Je bent op zoek naar een manier om een strak lijf te krijgen, maar je mist de kennis en motivatie om dit zelfstandig te bereiken.
 • Je voelt je onzeker over je lichaam en baalt hierdoor als je naakt voor spiegel staat.
 • Je bent regelmatig in de sportschool te vinden maar je behaalt niet de resultaten waar je zo hard voor traint.
 • Je wilt geen streng of ingewikkeld dieet volgen, maar je wilt wel graag die overtollige kilo(s) kwijt.
 • ​Je hebt een druk leven en wilt heel graag aan je lichaam en gezondheid werken maar je hebt het gevoel ​dat het je alleen niet lukt.
 • Je voelt je onaantrekkelijk richting je partner en mist hierdoor zelfvertrouwen.
 • Je hebt al verschillende diëten en methodes gevolgd, maar niets leidt tot blijvend zichtbaar resultaat.
 • Je wilt meer spiermassa opbouwen maar weet niet waar je moet beginnen.

KLINK DIT JE BEKEND IN DE OREN? GELOOF ME, JE BENT NIET DE ENIGE...

Ik weet hoe je je voelt. Ik heb de afgelopen jaren honderden gefrustreerde en wanhopige vrouwen en mannen geholpen die ​voor hun gevoel alles hadden geprobeerd. Geloof me, jij bent niet gedoemd om te blijven zoals je bent. ​Ik ga je helpen om binnen 8 weken al ​met meer zelfvertrouwen en trots voor de spiegel te staan.


"aLS JE DENKT DAT JE ALLES HEBT GEPROBEERD MAAR NIETS WERKT, DAN DOE JE IEts WAT NIET BIJ JE PAST ALS UNIEK PERSOON"


HET PROBLEEM IS DAT DE FITNESS MARKT BEHOORLIJK MISLEIDEND IS. ​WAT ALS IK JE VERTEL DAT VRIJWEL ALLES WAT JE ​ONLINE LEEST OVER VOEDING ONZIN IS...

​Het internet staat bomvol met ​onwaarheden over voeding en training. Daardoor kan het lastig zijn om waarheid en fictie van elkaar te onderscheiden. Wat klopt er wel, en wat is pure onzin? Ik wil jou helpen om door de bomen het bos weer te zien. Jij bent uniek, met jouw eigen unieke leefstijl, wensen en fysieke doelen. Met mijn coaching en unieke voedingsapp neem ik alle twijfel en onzekerheid bij jou weg.

 • Je mag geen koolhydraten eten want dat sla je op als vet. Met andere woorden, je wordt dik van koolydraten.
 • Cardio op een lege maag is beter want dan verbrand je meer vet.
 • Je moet minimaal 6 keer per dag eten want dat geeft je metabolisme een boost.
 • Je mag ’s avonds na 8 uur niet meer eten want dan sla je alles op.
 • Door het keto dieet verlies je meer vet. ​Je moet geen koolhydraten eten want die ​zijn ongezond voor je.
 • Door het ​koolhydraatarm dieet verlies je meer vet. ​​Suikers en koolhydraten zijn slecht voor je.
 • Je ​MOET “X” supplement gebruiken want dat is goed voor vetverlies en spieropbouw.
 • ​Je moet 6 keer per week​ sporten om vet te verliezen en spiermassa op te bouwen.

​HERKENBAAR? GEEN ENKELE VAN DEZE VEEL GEHOORDE CLAIMS IS WAAR. LAAT ​JE NIET MISLEIDEN DOOR ZOGENAAMDE "GURU'S".

​De fitness industrie is een geldmachine. Er gaan jaarlijks vele miljarden in om. Er zijn ontzettend veel zogenaamde "guru's"​ die jou enkel misleidende verhalen en trends ​proberen te verkopen, puur en alleen om er zelf beter van te worden. Dit is de conclusie: Het beste voedingspatroon is het voedingspatroon wat praktisch goed werkt voor jou als UNIEK persoon. Zowel op de korte- als de lange termijn.

"kies VOOR GEMAK EN 100% RESULTAAT. iK GEEF JOU EEN UNIEK EN PERSOONLIJK TOTAALPLAN ÉN mijn PERSOONLIJKE COACHING IN ÉÉN APP"

WAT ALS IK JOU VERTEL DAT HET OOK ANDERS KAN? MET MIJN UNIEKE METHODE HELP IK JOU OM KILO'S VET TE VERLIEZEN, SPIERMASSA OP TE BOUWEN, FIT EN GEZOND TE ZIJN, ÉN TE GENIETEN VAN HEERLIJK ETEN.

Je hoeft geen super(wo)man te zijn om jouw ideale lijf te kunnen bouwen of onderhouden.

Jij kan een strak, slank, fit en beach-proof lichaam krijgen, zonder dat je daarvoor alle leuke dingen in het leven voor op hoeft te geven. ​Jij kan 100% zeker het lichaam van jouw dromen krijgen ​​terwijl je ​kan genieten van al het lekkers wat het leven te bieden heeft. ​Wat als ik je vertel dat jij dat zelfs kan bereiken terwijl:

 • Jij jouw vetpercentage al in slechts 4 weken drastisch verlaagt terwijl je ALLES kan blijven eten wat je lekker vindt. (dus ook een wijntje, pizza, chips of een biertje).
 • Jij GEEN calorieën of macronutriënten hoeft te tellen ​of alles zelfstandig uit te moeten zoeken. Ik heb al het zware denkwerk al voor je gedaan.
 • ​Jij een fit, strak en mooi gevormd lichaam kan bouwen door gericht spiermassa op te bouwen ​d.m.v. de juiste voeding.
 • Jij ​GEEN 6 keer per week hoeft te sporten of allerlei supplementen hoeft te gebruiken die niets voor je doen. Ik geef jou adviezen die werken (d.m.v. coaching in de app).
 • Jij altijd lekker, veel, gezond en voedzaam eet (dag crash dieet of extreme restricties). Mijn doel is altijd om jouw zoveel mogelijk te laten eten terwijl je aan je fysieke doelen werkt.​

Stop met het verspillen van jouw kostbare tijd, energie en geld.

Het leven is soms al lastig genoeg. Ga VANDAAG nog samen met mij aan de slag en laat mij je begeleiden naar jouw droomlichaam, op een eerlijke en no-nonsens manier. Ontdek mijn zeer ​persoonlijke aanpak ​d.m.v. online coaching ​en de meest complete en geavanceerde voedings​app ​op de markt! 

"KIES UIT 1000+ heerlijke RECepten die automatisch worden aangepast op jouW dagelijkse caloriebehoefte , WENSEN & dieetvoorkeuren"


 MAAK EEN EINDE AAN AL JE FRUSTRATIE & WANHOOP EN LAAT MIJ JE PERSOONLIJK HELPEN DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN.  

DIT IS WAT IK VOOR JOU GA DOEN ALS jouw persoonlijke ONLINE COACH:


Mijn naam is Veerle, founder en eigenaar van Fitcooking.nl. Ik ben schrijfster van inmiddels vier zeer succesvolle edities van Fitcooking. Daarnaast ben ik voedings-deskundige en lifestyle- en vetverliescoach. 


Met mijn jaren ervaring als coach help ik jou om door de bomen het bos weer te zien. Ik neem alle twijfels en frustratie bij je weg. Ik zorg ervoor dat je focus en motivatie houdt, ook als je even in een diep dal zit. Coachen is gevoel. 


Met mijn kennis en ervaring help ik jou. Als het goed gaat maar ook als het even tegen zit. Ik ben een luisterend oor, en heb altijd een oplossing voor jou zodat jij weer 3 stappen voorwaarts kan maken (toen je 1 stap terug viel).


Het is mijn doel om jou meer rust en controle te geven over je eigen leven, waarbij je precies weet wat jouw lijf en je geest nodig heeft om in topvorm te zijn. Wat je startpunt, leeftijd of fysieke doelstelling ook is. Jij kan succesvol zijn als je maar de juiste dingen doet. En daar ga ik je dagelijks mee helpen.


Ik ben niet op zoek naar iemand die altijd van mij afhankelijk is of blijft. Het doel van mijn coaching is om jou z.s.m. te leren om op eigen benen verder te gaan. Samen werken we richting jouw fysieke doel(en), op een voor jou comfortabel tempo.


Wij stippelen samen een totaalplan uit. Het enige wat jij hoeft te doen is het persoonlijke plan te volgen. Heel eenvoudig, in één app

"ALTIJD EN OVERAL JOUW PESOONLIJKE TOTAALPLAN, VOEDINGSDESKUNDIGE EN ONLINE LIFESTYLE COACH IN JE BROEKZAK."


 JIJ ONTVANGT MIJN PERSOONLIJKE ONLINE COACHING, IN COMBINATIE MET HET MEEST COMPLETE VOEDINGSPLATFORM OOIT.

Ik ga je helpen met een persoonlijk totaalplan in combinatie met mijn persoonlijke coaching in de meest geavanceerde voedingsapp die er op de markt is. 100% zichtbaar en blijvend resultaat gegarandeerd. Ik stop namelijk niet voordat jij tevreden bent. Jij kan over 4 weken al vol trots en met meer zelfvertrouwen voor de spiegel staan.

stel je het volgende eens voor:

 • 1. Je start deze week met mijn persoonlijke online coaching én mijn unieke voedingsapp.
 • ​2. Binnen een week eet jij gezond en lekker, en voel je jezelf al een stuk fitter en energieker.
 • 3. Je volgt mijn persoonlijk op jou afgestemde voedingsschema in de app, en ik coach je dagelijks waar nodig met alle tools die jij nodig hebt.
 • 4. Na 2 weken begin je al resultaat te zien, en te voelen. Je twijfels zijn weg en je voelt dat je het kan.
 • 5. Je raakt steeds meer gemotiveerd en denkt al aan je favoriete zomerjurkje of broek (die je eigenlijk niet meer paste).
 • ​6. Na 3 weken zie je je lichaam al duidelijk veranderen, je begint je zelfverzekerder te voelen.
 • ​7. Ik help jouw met je persoonlijke “struggles” zodat er focus blijft én jij vooruitgang boekt.
 • ​8. Na 4 weken sta je trots naakt voor de spiegel, en zegt iedereen in je omgeving dat je er mega goed uit ziet. Je begint weer te stralen.
 • 9. Na 8 weken voel je je een ander mens. Je zit lekker in je vel en voelt je trots en vol zelfvertrouwen.
 • 10. Je bent klaar om de wereld te veroveren, en gelooft erin dat jij fysiek alles kan bereiken waar je van droomt.

 De oplossing: een persoonlijk totaalplan + online coaching in het meest complete voedingsplatform ooit!

Mijn doel is altijd om jou zo snel mogelijk onafhankelijk te maken. Geloof me, dit kan ECHT. Ik coach jou richting een nieuwe levensstijl. Een levensstijl waarmee jij jouw droomlichaam kan krijgen, én behouden!

"LEVEN EN GENIETEN ZONDER EETBUIEN EN VOL ZELFVERTROUWEN! SAMEN gaan wij WERKEN AAN ZICHTBAAR ​ÉN BLIJVEND RESULTAAT"

REVIEWS EN RESULTATEN 

Vele mannen en vrouwen gingen je met succes voor.

Zij kregen meer zelfvertrouwen, een strakker lijf, een betere gezondheid, maximale energie én een optimale balans.

Laurien: Wat ben ik blij dat ik Veerle (Fitcooking) tegen ben gekomen, iemand die oprecht interesse heeft in mij als persoon maar ook in mijn probleem.  Ik heb een dochter van bijna vier, dus ben eigenlijk altijd erg druk. Ook hierdoor vond ik het moeilijk mijn doelen te bereiken. Ik ben nogal van het gemak;) Maar de recepten zijn eigenlijk allemaal wel lekker en ook nog eens snel te bereiden.


Danique:  Ik ben verpleegsters van beroep, dus eten was vaak op het werk in de kantine of een kant-en-klaar maaltijd. Fitcooking heeft mij zoveel geleerd over voeding, hoe belangrijk eiwitten bijvoorbeeld voor je zijn, maar ook hoeveel ik moest eten om mijn fysieke doelen te kunnen behalen. Daarnaast was Veerle ook mega creatief in het bedenken van heerlijke maaltijden die ik naar het werk kan meenemen. 


Sophie: Voordat ik Veerle leerde kennen had ik bijna alle diëten in 1 jaar tijd uitgeprobeerd. Ik was zo gefrustreerd dat eigenlijk niets echt werkte voor mij. We hebben mijn eetgedrag besproken, dit was de 1e stap. Daarnaast ben ik gaan trainen i.p.v. van enkel wat hardlopen. Het was een lange weg, maar zeker goed vol te houden. Ik ben inmiddels ook al ruim 2 maanden op mijn streefgewicht. 


Karlijn: Ik ben inmiddels 50+ en hecht meer waarden aan vitaliteit en gezondheid. Ik was gewoon te zwaar en dat kwam hoofdzakelijk door mijn leefstijl. We hebben samen een band opgebouwd en werkte echt samen naar mijn doel. Het is fijn om begrepen te worden en passende informatie te krijgen van iemand die de kennis heeft. Veerle is iemand die je emoties begrijpt en heel veel geduld met je heeft.


Wendy :Ik ben echt supertrots wat we samen behaald hebben Veerle. Ik wil wel zeggen dat ik het nooit verwacht had dat het mij zou gaan lukken, maar dat staat zo negatief... alsof ik geen vertrouwen in mijzelf heb, maar ik had ondertussen al zoveel geprobeerd, en nooit eigenlijk het gewenste resultaat behaald. Dus echt supertrots en blij. Nu ga ik door met mijn volgende doel. Voor altijd op dit gewicht blijven.


Annabel: Ik ken Veerle al een tijdje van haar boeken. Met het Fitcooking programma was ik zelfstandig al 4 kilo kwijt. Maar mijn doel was het krijgen van een strakke buik met zichtbare lijnen. Hier had ik alleen wel echt professionele hulp bij nodig. Ik miste gewoon de discipline dit helemaal alleen te doen. Daarnaast was is mega nieuwsgierig naar de Fitcooking voedingsapp. Dit is echt een uitkomst! Wat een top app en coach.


Niels: De app is overzichtelijk en het bespaard enorm veel gedoe qua voedingsschema’s. Alles wordt geheel naar wens aangepast. Ik ben namelijk geen makkelijk eter. Ben jij ook op zoek naar een begripvolle coach? Een coach die weet waar ze het over heeft en je bijstuurt waar het nodig is? Ga dan zeker aan de slag met deze dame. Want ik kan ze heeft mij onwijs goed heeft geholpen. Bedankt voor alle steun en wijsheid Veerle.


Wendy D: Ik heb eigenlijk dagelijks contact gehad met Veerle. We bespraken mijn sociale uitjes, hier paste we het eetschema op aan. Daarnaast bespreken we wekelijks mijn progressie en voortgang. Ik heb ik heel veel geleerd over voeding, mijn lichaam, training, mijn eigen gedrag en herstel. Ik ben onwijs trots op het eindresultaat. Ik kan niet wachten om nieuwe bikini’s te gaan shoppen en eindelijk mijn vakantie te gaan boeken.


Nanda: Ik ben gestart met 1 maand coaching en ben vervolgens 3 maanden met Veerle aan de slag gegaan. Je volgt geen strikt dieet, maar een heerlijk persoonlijk eetschema wat je zelf eventueel heel eenvoudig kan aanpassen. De app is echt super en de database is mega uitgebreid qua recepten. Ik heb eigenlijk dagelijks contact gehad met Veerle. Ik heb ik heel veel geleerd over voeding mijn eigen gedrag en training. Ik ben onwijs trots en blij.


Nikita: Ik wist niet goed wat ik moest eten om vet te verliezen en spiermassa op te kunnen bouwen. Ook omdat ik geen makkelijke eter ben. Veerle heeft mij enorm geholpen de balans weer te krijgen in het maken van bepaalde keuzes. Ook in het weekend. Ik heb ruimt 13 maanden hard gewerkt, veel getraind maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik aan het diëten was. Mijn persoonlijke plan was heel goed te volgen omdat er geen restrictie was en ik elke dag meer als voldoende kon eten.


Charlotte: Ik heb een drukke baan en dus weinig tijd om uren bezig te zijn met voeding of trainen. Hierover heb veel contact gehad met Veerle en hier heeft ze me onwijs goed in geholpen. Haar kennis, haar motivatie en tips hebben mij er doorheen gesleept.  Wat het was niet altijd makkelijk. Maar Veerle was er wel atltijd voor me. Ik heb in ongeveer 7 maanden tijd mijn doel weten te bereiken! Mijn buik is compleet weg en weer strak. Nooit gedacht dat me dit ooit nog zal lukken. Helemaal happy!


Sanne: Mijn humeur ging er letterlijk aan, ik wist niet meer wat ik moest doen om mijn doel te bereiken. Ik had werkelijk al zoveel geprobeerd maar ik kom simpelweg niets echt goed volhouden. Ik had last van eetbuien en voelde me steeds schuldig na een stukje chocolade. Ik wist gewoon niet de juiste balans te krijgen over mijn voeding. Na 3 maanden coaching weet ik wat mijn lijf nodig heeft. Weet ik wat ik moet doen en heb ik weer rust over mijn gezondheid en mijn lichaam. Bedankt voor al je kennis.


Pauline  Ik ben inmiddels ook al ruim 2 maanden op mijn streefgewicht. Ik weet nu wat mijn lijf nodig heeft om op gewicht te blijven en mijzelf fit te voelen. Ik sport weer met plezier. Ik heb heb bepaalde gewoontes aangepast, hier heb ik echt goede tips over gekregen. Daarnaast heb ik meer geleerd over trainen waardoor ik ook echt progressie ging maken. De app is echt fantastisch! Het eten is zo lekker en de porties zijn onwijs groot. Dus het was totaal geen straf om geholpen te worden op deze manier.


Fathia : Ik eet geen vlees en hierdoor was het voor mij erg lastig een bepaald programma te volgen. Maar deze app is z'n uitkomst. Veerle houdt werkelijk overal rekening mee. Er staan echt heel veel lekkere recepten in de app. Hierdoor heb ik nooit na hoeven denken over wat ik ging koken... en of dit wel binnen mijn macro's was. Ik sprak Veerle dagelijks via de app over mijn progressie. De app en haar coaching was de perfectie combi. Dit heeft er voor gezorgd dat ik einde een sixpack heb. Zo blij!


Agnes: Ik heb zoveel geleerd over mindset en het maken van bepaalde keuzes. Want hier ging het mis. Vooral in het weekend. Ik ben een levensgenieter en hou gewoon van borrelen. Dat gaat natuurlijk niet echt samen met afvallen. Maar door mijn coaching heb ik geleerd hier anders mee om te gaan. In het weekend was er dus zeker ruimte voor een glaasje wijn en een kaasje. Hierdoor kon ik het heel goed volhouden en weet ik nu wat ik moet doen om op streef gewicht te blijven. Ik ben je zo dankbaar. 


"jE VETPERCENTAGE VERLAGEN, SPIERMASSA OPBOUWEN OF OP JE STREEFGEWICHT BLIJVEN (ZONDER JOJO-EN) WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG."


JIJ BENT UNIEK! WAT JOUW WENSEN, VOORKEUREN, FYSIEKE DOELSTELLING OF (LEEF)SITUATIE OOK IS. IK ZORG ERVOOR DAT JIJ JE MOEITELOOS AAN JOUW PERSOONLIJKE PLAN KAN HOUDEN.

Ik stel n.a.v. van jouw intake de app persoonlijk voor jou in. Ik geef jou een totaalplan dat past bij jou als uniek persoon. Een plan dat aansluit op jouw fysieke doelen, persoonlijke wensen en voorkeuren, en eventuele medische indicaties. Daarnaast coach ik jou dagelijks en krijg je alle begeleiding om te zorgen dat jij 100% zichtbaar resultaat gaat behalen én daarna kan behouden.

Ik EN DE APP houd rekening met al jouw persoonlijke wensen voorkeuren én ALLERGIEËN:

 • Allergieën en intoleranties. Ben je ergens allergisch of intolerant voor zoals gluten, lactose, noten, schelp- of schaaldieren of iets anders? Ik houd er rekening. 
 • Dieet voorkeuren. Ben je vegetarisch, veganistisch of pescetariër? Eet je halal? Geen probleem. Met al jouw persoonlijke voorkeuren houd ik rekening mee.
 • Eetmomenten. Eet jij graag 3 grote maaltijden per dag? Of liever 6 maaltijden? Geen probleem. In de app stel ik jou persoonlijke voorkeur in (is later evt. aan te ​passen)​.
 • ​​Privé situatie. Ben je zwanger, net bevallen, veel op reis, of draai jij veel nachtdiensten? Geen probleem. Houd ik rekening mee.
 • Maaltijd voorkeuren. ​Wil je graag makkelijk te bereiden maaltijden? Ben je liever binnen 10 minuten klaar? Gerechten met minder dan 7 ingrediënten? Geen probleem. Wat je voorkeur ook is, mijn app geeft onbeperkte mogelijkheden.

​WAT JOUW UNIEKE PERSOONLIJKE ​SITUATIE OOK IS, IK GA JOU HELPEN OM JOUW FYSIEKE DOELSTELLINGEN GEGARANDEERD TE REALISEREN.

​​Ik stel een persoonlijk totaalplan voor jou op. Met ​mijn coaching ​én de meest geavanceerde voedingsapp op de markt ​krijg jij het beste persoonlijke plan dat er bestaat.

BEN JIJ KLAAR OM CONTROLE TE NEMEN OVER JE lichaam éN gezondheid? Ik HELP jou persoonlijk OM FYSIEK EN MENTAAL DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN éN TE BLIJVEN."

"IK STOP NIET VOORDAT JIJ 100% TEVREDEN BENT. sAMEN WERKEN WIJ GERICHT NAAR JOUW FYSIEKE DOELEN, IN JOUW EIGEN TEMPO."​

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN ONLINE COACHING?


 • 1-op-1 coaching met een uniek persoonlijk traject en dagelijks persoonlijke begeleiding.


 • 24/7 toegang tot de meest complete voedingsapp ooit.


 • Wekelijks online voortgang- en vervolg gesprek.

 • Wekelijks een persoonlijk en uniek afgestemd voedingsplan en eetschema, dat met 1 druk op de knop te wijzigen is naar al jouw voorkeuren.


 • 24/7 de mogelijkheid tot online vragen stellen via de chatfunctie in de voedingsapp. 


 • Dagelijks persoonlijke begeleiding, tips en adviezen waarin je meer leert over jezelf, voeding, training en het behalen van jouw persoonlijke fysieke doelen. 


 • Ik motiveer jou door jou te coachen in mindset en positiviteit, en geef jou persoonlijk advies hoe jij het beste met jouw dagelijkse struggles kan omgaan.


 • Het Fitcooking coaching eBook met waardevolle tips, weetjes en adviezen over voeding en training. Daarnaast ontvang je alles over progressie meten met daarbij een progressietabel. "Wat je doel ook is... mooiE strakke en ronde billen, armen zonder die gevreesde ‘kipfilets’ , of een strakke EN platte buik? samen gaan wij aan de slag om jouw persoonlijke doel te bereiken"

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DE VOEDINGSAPP?


 • Een database met 1000+ heerlijke gezonde recepten die automatisch worden aangepast op jouw dagelijkse caloriebehoefte. De database wordt wekelijks aangevuld met unieke Fitcooking recepten. Alle maaltijden zijn gebaseerd op jouw persoonlijke wensen, doelstelling en dieetvoorkeuren.


 • Met een druk op de knop staat er een andere maaltijd voor je klaar, zo kan je zelf altijd je eigen dagmenu wijzigen. Je coach houdt rekening met al je dieetvoorkeuren, zo kunnen er 12 allergieën evenals verschillende ingrediënten worden uitgesloten.


 • Voeg eenvoudig eigen maaltijden toe, zoek eenvoudig in het receptenoverzicht naar een maaltijd naar wens. Of voeg losse ingrediënten toe, zoals een appel, bakje kwark of een stukje chocolade.


 • Pas eenvoudig het aantal porties aan, evenals de portiegrootte. Zo zijn er ook portiegrootte voor kinderen samen te stellen. Kies en wijzig het aantal eetmomenten naar eigen voorkeur en leefstijl.


 • Je kunt bij je dagmenu 10 dagen vooruit kijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wilt doen en voeg eventueel extra ingrediënten toe, of laat je boodschappen via de app thuis bezorgen via Albert Heijn.


 • Jouw persoonlijke coach houdt je voortgang, foodlog en progressie bij in de statistieken. Via de chatfunctie stuur ik je bij waar nodig, en kan je daarnaast 24/7 al jouw vragen stellen via de app.


 " wekelijks ontvang je nieuwe  unieke fitcooking recepten die automatisch worden aangepast op jouw dagelijks caloriebehoefte"

BEN JIJ KLAAR OM MIJN VOLGENDE SUCCESVERHAAL TE WORDEN? volg ONDERSTAANDE STAPPEN OM VAN START TE GAAN:

​​STAP 1. 

Kies hieronder het plan wat het beste bij jou past (1, 3 of 6 maanden coaching). Nadat je een plan hebt gekozen kom je bij de online intake pagina.

​STAP 2.

Vul de online intake GRATIS in. Zorg ervoor dat je alles zo zorgvuldig en volledig mogelijk in vult. Ik wil jou zo goed mogelijk helpen. Meer informatie helpt daarbij.

​​STAP 3.

Verzend de online intake met de verzendknop. Nadat ik jouw intake heb doorgenomen krijg je van mij binnen 48 uur bericht of we samen aan de slag gaan.

​​S​TAP 4.

​​Ik stuur je een betaallink. Zodra je betaald hebt gaan we van start. Je ontvangt van mij alle informatie om te starten, toegang tot de app en mijn coaching.

KIES HIERONDER HET PLAN WAT HET BESTE BIJ JOU PAST

1 MAAND

PER MAAND OPZEGBAAR

Nu tijdelijk geen €115 maar slechts

105,00

/maand

 • ​1 maand totaalplan met 1-op-1 coaching 
 • 24/7 toegang tot de online voedingsapp 
 • 24/7 toegang tot de online chatfunctie
 • Wekelijks online voortgang en vervolg gesprek via de chat
 • Het Fitcooking coaching e-book 
 • Wekelijks een persoonlijk en uniek voedingsplan en eetschema, dat met 1 druk op de knop te wijzigen is.
 • Wekelijks nieuwe unieke Fitcooking recepten die worden aangepast op jouw doelstelling en voorkeuren.
6 MAANDEN

NA 6 MAANDEN PER MAAND OPZEGBAAR

Nu tijdelijk geen €95 maar slechts

85,00

/maand

 • ​6 maanden totaalplan met 1-op-1 coaching 
 • 24/7 toegang tot de online voedingsapp 
 • 24/7 toegang tot de online chatfunctie
 • Wekelijks online voortgang en vervolg gesprek via de chat
 • Het Fitcooking coaching e-book 
 • Wekelijks een persoonlijk en uniek voedingsplan en eetschema, dat met 1 druk op de knop te wijzigen is.
 • Wekelijks nieuwe unieke Fitcooking recepten die worden aangepast op jouw doelstelling en voorkeuren.

 "MAAK eindelijk jouw buikspieren zichtbaar ZONDER oneindig TE  moeten trainen of jezelf uit te hongeren"

VEELGESTELDE VRAGEN

WAAROM MOET IK ME INSCHRIJVEN?

WAT KRIJG IK PRECIES ALS IK START MET ONLINE COACHING?

KAN IK OOK ALLEEN GEBRUIK MAKEN VAN DE APP ZONDER COACHING?

KAN IK STRAKS NOG CHEATMEALS ETEN OF IS DIT NIET MEER MOGELIJK?

HOELANG DUURT HET VOORDAT IK RESULTAAT GA ZIEN? 

MOET IK LID ZIJN VAN EEN SPORTSCHOOL OM TE KUNNEN DEELNEMEN?

HOE WORDT MIJN PROGRESSIE EN  VOORTGANG GEMETEN?

HOE VERLOOPT HET BETAALPROCES EN WELKE BETAALOPTIES ZIJN ER BESCHIKBAAR? 

HOE VAAK KOMEN ER PLAATSEN VRIJ?

WAT KAN IK VAN DE VOEDINGSAPP VERWACHTEN?

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE VERSCHILLENDE PAKKETEN?

HOEVEEL WEKEN HEB IK MINIMAAL ONLINE COACHING NODIG? 

WAT IS DE MINIMALE LEEFTIJD OM TE STARTEN MET ONLINE COACHING?

WORDT ER REKENING GEHOUDEN MET EEN DRUKKE WEEKPLANNING? 

BEHAALT IEDEREEN ZIJN OF HAAR GEWENSTE RESULTAAT?

MOET IK MIJZELF AAN EEN ERG STRENG VOEDINGSPATROON HOUDEN TIJDENS OF NA HET ONLINE COACHING TRAJECT?

KAN IEDEREEN DEELNEMEN AAN HET ONLINE COACHING PROGRAMMA IN DE APP?

IK HEB EEN VRAAG DIE HIER NIET VERMELD STAAT? WAT MOET IK NU DOEN OM GEHOLPEN TE WORDEN? 

© 2021 Fitcooking.nl. Alle rechten voorbehouden. Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem contact op via ​coaching@fitcooking.nl.

-

Droog Trainen Academie. Kaarderhof 50, 5709 GJ HELMOND. KvK 63416107