​ONTDEK HOE IK JOU PERSOONLIJK KAN HELPEN OM JE BINNEN 4 WEKEN GEGARANDEERD SLANKER, STRAKKER & ENERGIEKER TE VOELEN ZONDER HET VOLGEN VAN EEN DIEËT OF UREN CARDIO PER WEEK.

PREMIUM 1-OP-1 COACHING

persoonlijk totaalplan

VOEDING, TRAINING & MINDSET

 100 % resultaatgarantie

Heb jij voor je gevoel alles al geprobeerd maar lukt het je niet om het lichaam te krijgen waar je trots op bent? 

WIL JIJ GRAAG VAN JE OVERTOLLIGE KILO'S AF EN DAARNA LEREN NOOIT MEER ÉÉN KILO VET AAN TE KOMEN...MAAR WIL JE DAARVOOR NIET JE LEVEN OVERHOOP GOOIEN?


 Ik weet hoe je jezelf voelt...

De kans is groot dat ik jou niet ken...Maar ik begeleid sinds 2016 vrouwen in de reis naar een fysieke en mentale verandering toe. Ik ben een ervaren voedingsdeskundige, mindset en vetverliescoach. Dagelijks help ik vrouwen naar een gezonde eet- & leefstijlverandering in balans. 


Vrijwel al deze vrouwen waren het diëten evenals het vele sporten meer dan beu en zagen door de bomen het bos niet meer. Sommigen waren de wanhoop nabij. Ze hadden voor hun gevoel werkelijk alles geprobeerd... maar het lukte ze niet om zelfstandig het lichaam te krijgen waar ze zoveel tijd en energie is staken. 


Een gezond, slank, strak, én sterk lijf met mooie vormen en rondingen.


Het is het mijn passie en vak om vrouwen te helpen de krachtigste versie van henzelf te worden. Ik help vrouwen het  vetverliesproces leuk én eenvoudig te houden. Samen maken we een persoonlijk totaalplan voor voeding, training & mindset. Hierin gaan we op zoek naar jou balans in eten, bewegen, leven én Genieten. Dit is samen met een positieve mindset DE sleutel naar blijvend succes.

Ik heb een vraag voor je.... Kijk eens naar jezelf in de spiegel en geef eens eerlijk antwoord.

HERKEN JIJ JEZELF IN ééN VAN ONDERSTAANDE SITUATIES?

 • Je bent op zoek naar een permanente oplossing. Jij wil van dat overtollige vet af, en leren voor altijd op streefgewicht te blijven. Je zoekt een methode met 100% resultaatgarantie. 
 • Je bent klaar met de onrust over je gewicht, slechte gewoontes, voedingskeuzes maken, beweging en alles dat jou onzeker maakt. Je wilt  "gewoon" begrijpen wat je moet doen voor blijvend resultaat.
 • Je bent regelmatig in de sportschool maar je behaalt niet de resultaten waar je zo hard voor traint. Je spieren groeien niet. Je lichaam wordt niet strakker. Jij wilt resultaat zien & voelen. 
 • Je hebt een druk leven. Je wil een simpel plan volgen zonder restricties, om zo weer een gezond, slank & strak lijf te krijgen, zonder daarvoor je leven voor overhoop te gooien.
 • Je voelt jezelf niet aantrekkelijk als je in de spiegel kijkt. Je mist zelfvertrouwen in lichaam en geest en dit heeft te veel invloed op de kwaliteit van jou leven. Jij zoekt rust en balans in je leven.
 • Je hebt voor je gevoel alles al geprobeerd... Steeds val je weer terug in oud (ongezond) gedrag. Je bent klaar met het diëten & de korte termijn methodes. Jij wil een eet- & leefstijl in balans.

KLINK DIT JE BEKEND IN DE OREN? GELOOF ME, JE BENT NIET DE ENIGE...

Ik weet hoe jij jezelf voelt. Ik heb in de afgelopen jaren honderden wanhopige vrouwen geholpen die voor hun gevoel alles hadden geprobeerd om het lichaam te krijgen waar ze ook ECHT blij mee zijn. Ik doe mijn werk al ruim 8 jaar met onwijs veel plezier. Geloof me, jij bent niet "gedoemd" om te blijven zoals je bent. 


Met mijn kennis van studies, cursussen die ik heb gevolgd, maar ook het geven van jaren persoonlijke coaching op het gebied van: afvallen, voeding, training & mindset zorgen ervoor dat ik jou persoonlijke situatie ECHT begrijp... en ik jou daarom ook ECHT serieus kan helpen met een uniek totaalplan. Ik weet precies welke tools, tips en adviezen jij nodig heb om fysiek, maar ook mentaal te kunnen veranderen naar de persoon die je graag wilt zijn. 


Dus ook om die mindset knop om te gooien en aangeleerd gedrag te veranderen...als dat nodig is. Ik ga je helpen met een persoonlijk totaalplan voor zowel voeding, training als mindset. Ik ga je helpen om binnen 4 weken met minder kilo's, maar met meer zelfvertrouwen voor de spiegel te staan.


"aLS JE DENKT DAT JE ALLES HEBT GEPROBEERD MAAR NIETS WERKT, DAN DOE JE IEts WAT NIET BIJ JE PAST ALS UNIEK PERSOON"


HET PROBLEEM IS DAT DE FITNESS MARKT BEHOORLIJK MISLEIDEND IS. ​WAT ALS IK JE VERTEL DAT VRIJWEL ALLES WAT JE ​ONLINE LEEST OVER VOEDING ONZIN IS...

Het internet staat bomvol met onwaarheden over afvallen, voeding, supplementen, maar ook over effectief trainen en gedragsverandering. Hierdoor kan het lastig zijn het ook ECHT goed te doen, ook om waarheid en fictie van elkaar te onderscheiden. Wat klopt er nu wel, en wat is pure onzin? Het premium 1-op-1 coaching programma neem al je onrust en twijfels weg. Ik ga je helpen met een persoonlijk totaalplan voor voeding, training & mindet zodat jij jezelf kan focussen op wat ECHT belangrijk is. Als je start met het premium coaching programma ga ik je persoonlijk leren wat je lichaam ECHT nodig heeft om week op week resultaat te zien.


De fitness industrie is een geldmachine. Er gaan jaarlijks vele miljarden in om. Er zijn ontzettend veel zogenaamde "guru's" die jou enkel misleidende verhalen en trends proberen te verkopen, puur en alleen om er zelf beter van te worden. Geloof me, afvallen en daarna voor altijd op streefgewicht blijven, en werken aan een strakker lijf hoeft echt geen strijd te zijn. 


Dit is de conclusie: Het beste eet- & leefpatroon voor vetverlies? Dat is een eet- & leefpatroon wat praktisch goed werkt voor jou als UNIEK persoon. Zowel op de korte- als de lange termijn. Start jij met premium 1-op-1 coaching dan ontvang je een compleet persoonlijk totaalplan op gebied van:  voeding, training & mindset.

"kies VOOR GEMAK EN 100% RESULTAAT. iK GEEF JOU EEN UNIEK EN PERSOONLIJK TOTAALPLAN ÉN mijn PERSOONLIJKE COACHING IN ÉÉN APP"

WAT ALS IK JOU VERTEL DAT HET OOK ANDERS KAN?

MET MIJN UNIEKE METHODE HELP IK JOU OM  KILO'S VET TE VERLIEZEN, DAT VET ER OOK VOOR ALTIJD VANAF TE HOUDEN, SPIERMASSA OP TE BOUWEN, FIT EN GEZOND TE ZIJN, ÉN TE GENIETEN VAN HEERLIJK ETEN.

Je hoeft geen superwoman te zijn om jouw ideale lijf te kunnen bouwen of onderhouden.

Jij kan een gezond, slank, fit en beach-proof lichaam krijgen, zonder dat je daarvoor alle leuke dingen in het leven voor op hoeft te geven. Wat als ik je vertel dat jij dat zelfs kan bereiken terwijl:

 • Jij jouw vetpercentage al in slechts 4 weken drastisch verlaagt terwijl je ALLES kan blijven eten wat je lekker vindt. (dus ook een wijntje, pizza, chips of een biertje).
 • Jij GEEN calorieën of macronutriënten hoeft te tellen ​of alles zelfstandig uit te moeten zoeken. Ik heb al het zware denkwerk al voor je gedaan.
 • Jij een gezond fit, strak en mooi gevormd lichaam kan bouwen door gericht spiermassa op te bouwen d.m.v. de juiste voeding
 • Jij GEEN 5 keer per week hoeft te sporten of allerlei supplementen hoeft te gebruiken die niets voor je doen. Je ontvang een persoonlijk uniek trainingsplan voor thuis of in de sportschool dat wel werkt & binnen je drukke leven past.
 • Jij elke lekker, veel, gezond en voedzaam eet (dag crash dieet of extreme restricties). 

Stop met het verspillen van jouw kostbare tijd, energie en geld.

Het leven is soms al lastig genoeg. Ga VANDAAG nog samen met mij aan de slag en laat mij je persoonlijk begeleiden naar een gezond eet- & leefpatroon in balans ÉN jouw droomlichaam!


Iedereen is in staat te veranderen. Jij bent nu niet blij met het lichaam waar je nu inzit. Dit heeft invloed op je gezondheid maar ook de kwaliteit van je leven. Jij verdient een leven dat letterlijk lichter en luchtiger aanvoelt. Ongeacht jouw genen, leeftijd, fysieke doel of leefsituatie, ik ga je persoonlijk helpen om in 4 weken al met meer rust, meer vertrouwen maar minder kilo's voor de spiegel te staan. 


Ontdek mijn zeer persoonlijke aanpak d.m.v. premium 1-op-1 coaching in de meest geavanceerde voedingsapp op de markt! Je ontvangt een uniek en persoonlijk totaalplan voor voeding, training & mindset.

Als jij het persoonlijke totaalplan volgt, dan is je resultaat 100 % gegarandeerd. 

Start nu met de gratis online intake in kijk of we een match zijn.


"KIES UIT 1000+ heerlijke RECepten die automatisch worden aangepast op jouW dagelijkse caloriebehoefte, WENSEN & dieetvoorkeuren"


 MAAK EEN EINDE AAN ALLE ONRUST EN FRUSTRATIES EN LAAT MIJ JE PERSOONLIJK HELPEN DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN.  

DIT IS WAT IK VOOR JOU GA DOEN ALS jouw persoonlijke COACH:


Mijn naam is Veerle, eigenaar van Fitcooking.nl. Ik ben ervaren voedingsdeskundige, mindset en vetverliescoach. Ik begeleid sinds 2016 vrouwen naar een positieve verandering toe voor lichaam en geest. Ik wil ook jou helpen om fysiek weer lekker in je vel te zitten en mentaal te groeien naar de persoon die je graag wil zijn.


Met mijn kennis van studies, cursussen die ik heb gevolgd, maar ook het geven van jaren persoonlijke coaching op het gebied van: afvallen, voeding, training & mindset zorgen ervoor dat ik jouw persoonlijke situatie echt begrijp.


Ik neem alle onrust, twijfels en frustraties bij je weg. Ik zorg ervoor dat je focus en motivatie houdt, ook als je even in een diep dal zit. Coachen is gevoel. Het is mijn doel om jou meer rust en controle te geven over je eigen leven, waarbij je precies weet wat jouw lijf en je geest nodig heeft om weer gezond, slank en fit krachtig te zijn.


Wat je startpunt, leeftijd of fysieke doelstelling ook is. Jij kan succesvol zijn als je maar de juiste dingen doet. En daar ga ik je dagelijks persoonlijk mee helpen. Wij stippelen samen een persoonlijk totaalplan uit dat bij je (drukke) leven past. Een totaalplan voor voeding, training en mindset.


Ik ben niet op zoek naar iemand die altijd van mij afhankelijk is of blijft. Het doel van mijn coaching is om jou z.s.m. te leren om op eigen benen verder te gaan. Samengaan we voor de korte termijn resultaat- en de lange termijn succes. Ik ga je stap voor stap helpen naar een gezonde eet- & leefstijl verandering in balans.


BEN JIJ KLAAR OM CONTROLE TE NEMEN OVER JE lichaam éN gezondheid? Ik HELP jou persoonlijk OM FYSIEK EN MENTAAL DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN éN TE BLIJVEN."


WAT KAN JE VERWACHTEN van mijn  Premium  1-op-1 COACHING:


 • Mijn persoonlijke 1-op-1 coaching met een uniek en persoonlijk totaalplan voor voeding, training & mindset.
 • 24/7 toegang tot de meest unieke leefstijlapp 
 • 24/7 toegang tot chatfunctie voor al je persoonlijke vragen
 • Wekelijks online voortgang- en vervolggesprek. Hierbij bespreken we de week, je behaalde progressie, de prognose en de nodige vervolgstappen.
 • Dagelijks wordt je foodlog, je trainingen en je progressie bijgehouden in de statistieken.
 • Wekelijks ontvang je een persoonlijk afgestemd voedingsplan, eet-schema, trainingsschema en mindset modules.
 • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding, tips en adviezen waarin je meer leert over duurzaam afvallen, spiermassa opbouw, op gezond gewenst streefgewicht blijven, het creëren van een krachtige mindset, de juiste voeding, macro's & macronutrienten, effectief training voor thuis of in de sportschool, keuzes maken bij sociale uitjes en nog zoveel meer.
 • Ik motiveer en inspireer jou door jou te coachen in jouw denkstijl, en geef jouw persoonlijk advies hoe jij het beste met jouw dagelijkse struggles of ongemakken kan omgaan. Wanneer jij het persoonlijke totaalplan volgt, dan ga je gegarandeerd resultaat behalen én leren te behouden.

WAT KAN JE VERWACHTEN van het persoonlijke totaalplan:


 • Persoonlijke strategie call bij opstart, evaluatie en eindmodule: onderhoudsfase
 • Persoonlijke trainingschema's met uitleg & video's voor zowel thuis als in de sportschool. Ook kan jij verschillende online sportlessen volgen. De persoonlijke trainingsschema's worden per week naar wens, planning én groei aangepast.
 • Wekelijks nieuwe mindset en meditatie modules voor meer rust & balans
 • Een database met 1500+ heerlijke recepten die automatisch worden aangepast op je persoonlijke eet-schema, fysieke doelstelling en al je voorkeuren.
 • Ik houdt rekening met eventuele allergieën en intoleranties, ook kunnen bepaalde  ingrediënten die je niet graag eet uitgesloten. 
 • Kies en wijzig het aantal eet-momenten naar eigen voorkeur en leefstijl. Daarnaast kan je dagen of maaltijden ook kopiëren. Wil je graag starten met food-preppen of eventueel intermittent fasting, dan pas ik daarop je eet-schema persoonlijk op aan.
 • Pas eenvoudig het aantal porties aan, evenals de portiegrootte. Jij kans dus perfect het plan volgen met het hele gezin omdat je ook voor meer personen kan koken.
 • Selecteer voor welke dagen je boodschappen wilt doen, maak  je eigen boodschappenlijstje of laat je boodschappen gratis bezorgen door Albert Heijn.
 • Wekelijks wordt het persoonlijke totaalplan aan gepast op je sociale agenda en werkplanning.  


KIES HIERONDER HET PLAN WAT HET BESTE BIJ JOU PAST

1 MAAND

PER MAAND OPZEGBAAR

197,00

/maand

 • 1 maand totaalplan voor voeding, training & mindset met premium 1-op-1 coaching
 • 24/7 toegang tot de meest unieke leefstijlapp + toegang voor de module training & mindset
 • 24/7 toegang tot chatfunctie voor al je persoonlijke vragen 
 • Wekelijks voortgang, progressie, prognose & vervolg gesprek. 
 • Het Fitcooking coaching e-book 
 • Wekelijks een persoonlijk en uniek voedingsplan, dat met 1 druk op de knop te wijzigen is.
 • Wekelijks een persoonlijk en uniek trainingsplan, dat met 1 druk op de knop te wijzigen is.
 • Iedere week bespreken we je persoonlijke planning en geef ik slimme tips over: voedingskeuzes, sociale uitjes, balans houden, effectief trainen, mentale rust, mindset & motivatie.
 • Persoonlijke strategie call bij opstart, evaluatie en eindmodule: onderhoudsfase
7 MAANDEN

NA 7 MAANDEN PER MAAND OPZEGBAAR

147,00

/maand

 • 7 maanden totaalplan voor voeding, training & mindet met premium 1-op-1 coaching
 • 24/7 toegang tot de meest unieke leefstijlapp + toegang voor de module training & mindset
 • 24/7 toegang tot chatfunctie voor al je persoonlijke vragen 
 • Wekelijks voortgang, progressie, prognose & vervolg gesprek. 
 • Het Fitcooking coaching e-book 
 • Wekelijks een persoonlijk en uniek voedingsplan, dat met 1 druk op de knop te wijzigen is.
 • Wekelijks een persoonlijk en uniek trainingsplan, dat met 1 druk op de knop te wijzigen is.
 • Iedere week bespreken we je persoonlijke planning en geef ik slimme tips over: voedingskeuzes, sociale uitjes, balans houden, effectief trainen, mentale rust, mindset & motivatie.
 • Persoonlijke strategie call bij opstart, evaluatie en eindmodule: onderhoudsfase

​​STAP 1. 

Kies hierboven het plan wat het beste bij jou past (1, 3 of 7 maanden premium coaching). Nadat je een plan hebt gekozen kom je direct op de online intake pagina en start het assessment.

​STAP 2.

Vul de online intakeformulier GRATIS in. Zorg ervoor dat je alles zo zorgvuldig en volledig mogelijk in vult. Ik wil jou zo goed mogelijk begrijpen en helpen. Meer informatie helpt daarbij.

​​STAP 3.

Zijn wij een match? Dan neem ik persoonlijk contact met je op voor een kennismaking- en strategiegesprek. Al je vragen en jou gewenste startdatum wordt direct vastgelegd.

​​S​TAP 4.

Staat je startdatum ingepland? Dan ontvang je een betaallink. Wanneer je éérst termijn is betaald ga ik aan de slag met de opmaak van het persoonlijke totaalplan en start het coaching traject.

"LEVEN EN GENIETEN ZONDER EETBUIEN EN VOL ZELFVERTROUWEN! SAMEN GAAN WIJ WERKEN AAN ZICHTBAAR ÉN BLIJVEND RESULTAAT"


JIJ BENT UNIEK! WAT JOUW WENSEN, VOORKEUREN, FYSIEKE DOELSTELLING OF (LEEF)SITUATIE OOK IS. IK ZORG ERVOOR DAT JIJ JE MOEITELOOS AAN JOUW PERSOONLIJKE totaalPLAN KAN HOUDEN.

Ik stel n.a.v. van jouw assessment het totaalplan voor voeding, training & mindset geheel persoonlijk op. Ik geef jou een totaalplan dat past bij jou als uniek persoon. Een totaalplan dat aansluit op jouw: fysieke doel, de sociale agenda, je werkplanning en al je persoonlijke eetwensen. Daarnaast houdt ik ook rekening met je hormoonbalans, of eventuele medische indicaties én intoleranties. 


Met premium coaching krijg je echt 1-op-1 begeleiding, ik deel al mijn tips en adviezen waarin je meer leert over: duurzaam afvallen, spiermassa opbouw, op gezond gewenst streefgewicht blijven, het creëren van een krachtige mindset, de juiste voeding, macro's & macronutrienten, effectief training voor thuis of in de sportschool, keuzes maken bij sociale uitjes.... en nog zoveel meer.


Ik motiveer en inspireer je door jou te coachen in jouw denkstijl, en geef jouw persoonlijk advies hoe jij het beste met jouw dagelijkse struggles of ongemakken kan omgaan. Ik ga je helpen een eet-& leefstijlverandering door te maken die elke dag goed voelt en waar jij positieve energie van krijgt.

​​Start jij met premium coaching dan  houd ik  rekening met al jouw persoonlijke wensen voorkeuren én ALLERGIEËN:

 • Allergieën en intoleranties. Ben je ergens allergisch of intolerant voor zoals gluten, lactose, noten, schelp- of schaaldieren of iets anders? Ik houd er rekening. 
 • Dieet voorkeuren. Ben je vegetarisch, veganistisch of pescetariër? Eet je halal? Geen probleem. Met al jouw persoonlijke voorkeuren houd ik rekening mee.
 • Eetmomenten. Eet jij graag 3 grote maaltijden per dag? Of liever 6 maaltijden? Geen probleem. 
 • Privé situatie. Heb je een drukke baan, reis je veel, draai jij veel nachtdiensten? Of ben je misschien zwanger of net bevallen? Geen probleem. Houd ik rekening mee.
 • Maaltijd voorkeuren. Wil je graag makkelijk te bereiden maaltijden? Ben je liever binnen 10 minuten klaar? Gerechten met minder dan 7 ingrediënten? Geen probleem. Wat je voorkeur ook is, ik houdt er persoonlijk rekening mee.

Word je leven nog teveel beheerst door gedachten én emoties over eten, restricties van diëten, motivatie voor het sporten of een frustrerende weegschaal die nog te vaak als een jojo op en neer blijft gaan?

BEN Jij OP ZOEK NAAR JOUW IDEALE BALANS IN ETEN, BEWEGEN, LEVEN ÉN GENIETEN...ZODAT JE EINDELIJK serieus WERK KAN maken van jou gezondhied & het LICHAAM WAAR JIJ AL JAREN VAN DROOMT?

START DAN NU MET DE GRATIS ONLINE INTAKE VOOR HET PREMIUM COACHING PROGRAMMA VAN FITCOOKING. WANNEER IK JE INTAKE VOLLEDIG INGEVULD HEB ONTVANGEN NEEM IK PERSOONLIJK CONTACT MET JE OP OM JE TE LATEN WETEN OF EEN MATCH ZIJN...EN DE VERVOLG STAPPEN VERDER TE BESPREKEN. 

REVIEWS RESULTATEN 


Vele vrouwen gingen je al met succes voor. Zij kregen meer zelfvertrouwen, een krachtige mindset, een slanker en strakker lijf, een betere gezondheid, maximale energie én een optimale balans in eten, bewegen, leven én genieten.


Karlijn: Ik ben inmiddels 50+ en hecht meer waarden aan vitaliteit en gezondheid. Ik was gewoon te zwaar en dat kwam hoofdzakelijk door mijn leefstijl. We hebben samen een band opgebouwd en werkte echt samen naar mijn doel. Het is fijn om begrepen te worden en passende informatie te krijgen van iemand die de kennis heeft. Veerle is iemand die je emoties begrijpt en heel veel geduld met je heeft.Wendy :Ik ben echt supertrots wat we samen behaald hebben Veerle. Ik wil wel zeggen dat ik het nooit verwacht had dat het mij zou gaan lukken, maar dat staat zo negatief... alsof ik geen vertrouwen in mijzelf heb, maar ik had ondertussen al zoveel geprobeerd, en nooit eigenlijk het gewenste resultaat behaald. Dus echt supertrots en blij. Nu ga ik door met mijn volgende doel. Voor altijd op dit gewicht blijven.Dagmar: Ik ken Veerle al een tijdje van haar boeken. Met het Fitcooking programma was ik zelfstandig al 4 kilo kwijt. Maar mijn doel was het krijgen van een strakke buik met zichtbare lijnen. Hier had ik alleen wel echt professionele hulp bij nodig. Ik miste gewoon de discipline dit helemaal alleen te doen. Daarnaast was is mega nieuwsgierig naar de Fitcooking voedingsapp. Dit is echt een uitkomst! Wat een top app en coach.


Jess: De app is overzichtelijk en het bespaard enorm veel gedoe qua voedingsschema’s. Het is echt de meest handige app die ik ooit gebruikt heb. Alles wordt geheel naar wens aangepast en persoonlijk ingesteld. Ik ben namelijk geen makkelijk eter dus een passend voedingsschema dat ik naar wens kon volgen was erg lastig te vinden. Maar de Fitcooking app is werkelijk fantastisch. Ben jij ook op zoek naar een begripvolle coach? Iemand die je echt begrijpt en naar je luister. Een coach die weet waar ze het over heeft en je bijstuurt waar het nodig is? Ga dan zeker aan de slag met deze Veerle. Ze heeft mij zoveel geleerd en gesteund. Bedankt voor alle wijsheid!


Suze: Ik heb eigenlijk dagelijks contact gehad met Veerle. We bespraken mijn sociale uitjes, hier paste we het schema op aan. Daarnaast bespreken we wekelijks mijn progressie en voortgang. Ik heb ik heel veel geleerd over voeding, mijn lichaam, training, mijn eigen gedrag en herstel. Ik ben onwijs trots op het eindresultaat. Ik kan niet wachten om nieuwe bikini’s te gaan shoppen en eindelijk mijn vakantie te gaan boeken.Amira: Ik ben gestart met 1 maand coaching en ben vervolgens 2 maanden met Veerle aan de slag gegaan. Je volgt geen strikt dieet, maar een heerlijk persoonlijk eet-schema wat je zelf eventueel heel eenvoudig kan aanpassen. De app is echt super en de database is mega uitgebreid qua recepten. Ik heb eigenlijk dagelijks contact gehad met Veerle. Ik heb ik heel veel geleerd over voeding mijn eigen gedrag en training. Ik ben onwijs trots en blij.


Nikita: Ik wist niet goed wat ik moest eten om vet te verliezen en spiermassa op te kunnen bouwen. Ook omdat ik geen makkelijke eter ben. Veerle heeft mij enorm geholpen de balans weer te krijgen in het maken van bepaalde keuzes. Ook in het weekend. Ik heb ruimt 13 maanden hard gewerkt, veel getraind maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik aan het diëten was. Mijn persoonlijke plan was heel goed te volgen omdat er geen restrictie was en ik elke dag meer als voldoende kon eten.Laurien: Wat ben ik blij dat ik Veerle (Fitcooking) tegen ben gekomen, iemand die oprecht interesse heeft in mij als persoon maar ook in mijn probleem.  Ik heb een dochter van bijna vier, dus ben eigenlijk altijd erg druk. Ook hierdoor vond ik het moeilijk mijn doelen te bereiken. Ik ben nogal van het gemak;) Maar de recepten zijn eigenlijk allemaal wel lekker en ook nog eens snel te bereiden.


Charlotte: Ik heb een drukke baan en dus weinig tijd om uren bezig te zijn met voeding of trainen. Hierover heb veel contact gehad met Veerle en hier heeft ze me onwijs goed in geholpen. Haar kennis, haar motivatie en tips hebben mij er doorheen gesleept.  Wat het was niet altijd makkelijk. Maar Veerle was er wel atltijd voor me. Ik heb in ongeveer 7 maanden tijd mijn doel weten te bereiken! Mijn buik is compleet weg en weer strak. Nooit gedacht dat me dit ooit nog zal lukken. Helemaal happy!


Pauline  Ik ben inmiddels ook al ruim 2 maanden op mijn streefgewicht. Ik weet nu wat mijn lijf nodig heeft om op gewicht te blijven en mijzelf fit te voelen. Ik sport weer met plezier. Ik heb heb bepaalde gewoontes aangepast, hier heb ik echt goede tips over gekregen. Daarnaast heb ik meer geleerd over trainen waardoor ik ook echt progressie ging maken. De app is echt fantastisch! Het eten is zo lekker en de porties zijn onwijs groot. Dus het was totaal geen straf om geholpen te worden op deze manier.Sophie: Voordat ik Veerle leerde kennen had ik bijna alle diëten in 1 jaar tijd uitgeprobeerd. Ik was zo gefrustreerd dat eigenlijk niets echt werkte voor mij. We hebben mijn eetgedrag besproken, dit was de 1e stap. Daarnaast ben ik gaan trainen i.p.v. van enkel wat hardlopen. Het was een lange weg, maar zeker goed vol te houden. Ik ben inmiddels ook al ruim 2 maanden op mijn streefgewicht. 


Fathia : Ik eet geen vlees en hierdoor was het voor mij erg lastig een bepaald programma te volgen. Maar deze app is z'n uitkomst. Veerle houdt werkelijk overal rekening mee. Er staan echt heel veel lekkere recepten in de app. Hierdoor heb ik nooit na hoeven denken over wat ik ging koken... en of dit wel binnen mijn macro's was. Ik sprak Veerle dagelijks via de app over mijn progressie. De app en haar coaching was de perfectie combi. Dit heeft er voor gezorgd dat ik einde een sixpack heb. Zo blij!


Het fitcooking persoonlijke coaching programma is de weg naar een permanente oplossing en geeft je 100% resultaatgarantie"

1 MAAND

PER MAAND OPZEGBAAR

197,00

/maand

 • 1 maand totaalplan voor voeding, training & mindet met premium 1-op-1 coaching
 • 24/7 toegang tot de meest unieke leefstijlapp + toegang voor de module training & mindset
 • 24/7 toegang tot de chatfunctie voor al je persoonlijke vragen 
 • Wekelijks voortgang, progressie, prognose & vervolg gesprek. 
 • Het Fitcooking coaching e-book 
 • Wekelijks een persoonlijk en uniek voedingsplan, dat met 1 druk op de knop te wijzigen is. 
 • Wekelijks een persoonlijk en uniek trainingsplan, dat met 1 druk op de knop te wijzigen is. 
 • ​Iedere week bespreken we je persoonlijke planning en geef ik slimme tips over: voedingskeuzes, sociale uitjes, balans houden, effectief trainen, mentale rust, mindset & motivatie.
 • + Persoonlijke strategie call bij opstart, evaluatie en eindmodule: onderhoudsfase
7 MAANDEN

NA 7 MAANDEN PER MAAND OPZEGBAAR

147,00

/maand

 • 7  maanden totaalplan voor voeding, training & mindet met premium 1-op-1 coaching
 • 24/7 toegang tot de meest unieke leefstijlapp + toegang voor de module training & mindset
 • 24/7 toegang tot de chatfunctie voor al je persoonlijke vragen 
 • Wekelijks voortgang, progressie, prognose & vervolg gesprek. 
 • Het Fitcooking coaching e-book 
 • Wekelijks een persoonlijk en uniek voedingsplan, dat met 1 druk op de knop te wijzigen is.
 • Wekelijks een persoonlijk en uniek trainingsplan, dat met 1 druk op de knop te wijzigen is. 
 • Iedere week bespreken we je persoonlijke planning en geef ik slimme tips over: voedingskeuzes, sociale uitjes, balans houden, effectief trainen, mentale rust, mindset & motivatie.
 • +  Persoonlijke strategie call bij opstart, evaluatie en eindmodule: onderhoudsfase

VEELGESTELDE VRAGEN

WAAROM MOET IK ME INSCHRIJVEN?

WAT KRIJG IK PRECIES ALS IK START MET PREMIUM 1-OP -1  COACHING?

KAN IK OOK ALLEEN GEBRUIK MAKEN VAN DE LEEFSTIJLAPP ZONDER COACHING?

KAN IK STRAKS NOG CHEATMEALS ETEN OF IS DIT NIET MEER MOGELIJK?

HOELANG DUURT HET VOORDAT IK RESULTAAT GA ZIEN? 

MOET IK LID ZIJN VAN EEN SPORTSCHOOL OM TE KUNNEN DEELNEMEN?

HOE WORDT MIJN PROGRESSIE EN  VOORTGANG GEMETEN?

HOE VERLOOPT HET BETAALPROCES EN WELKE BETAALOPTIES ZIJN ER BESCHIKBAAR? 

HOE VAAK KOMEN ER PLAATSEN VRIJ?

WAT KAN IK VAN HET TOTAALPLAN EN DE  LEEFSTIJLAPP VERWACHTEN?

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE VERSCHILLENDE PAKKETEN?

HOEVEEL WEKEN HEB IK MINIMAAL COACHING NODIG? 

WAT IS DE MINIMALE LEEFTIJD OM TE STARTEN MET ONLINE COACHING?

WORDT ER REKENING GEHOUDEN MET EEN DRUKKE WEEKPLANNING? 

BEHAALT IEDEREEN ZIJN OF HAAR GEWENSTE RESULTAAT?

MOET IK MIJZELF AAN EEN ERG STRENG VOEDINGSPATROON HOUDEN TIJDENS OF NA HET COACHING TRAJECT?

KAN IEDEREEN DEELNEMEN AAN HET ONLINE COACHING PROGRAMMA IN DE APP OF ZIJN ER VOORWAARDEN?

IK HEB EEN VRAAG DIE HIER NIET VERMELD STAAT? WAT MOET IK NU DOEN OM GEHOLPEN TE WORDEN? 

© 2022 Fitcooking.nl. Alle rechten voorbehouden. Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem contact op via ​coaching@fitcooking.nl.