GEZOND LEVEN.

NOG EENVOUDIGER.

Het meest unieke én geavanceerde leefstijlplatform voor een voeding, beweging, training & mindset mét Manifesteer Community.


Switch naar een vitaal, fit en krachtig leven met een lichaam waar je trots op gaat zijn!

Het meest unieke én geavanceerde leefstijl-platform voor een voeding, beweging, training & mindset mét Manifesteer Community.


Switch naar een vitaal, fit en krachtig leven met een lichaam waar jij trots op gaat zijn!

VAN ‘ALLES OF NIKS’ NAAR BALANS IN ETEN, BEWEGEN, LEVEN ÉN GENIETEN.

Wij bundelden wetenschap, kennis en technologie zodat jij gegarandeerd met gemak én met eeT-& leefgenot al jouw gezondheids-welzijn én fitnessdoelen bereikt.

VOORDAT WE PRECIES VERTELLEN WAT WIJ DOEN ZIJN HIERONDER DE RESULTATEN DIE JE KUNT VERWACHTEN 

Een leven vol uitdagingen kan fantastisch zijn, maar om dit ook zo te ervaren moet succes wel gerealiseerd kunnen worden. Iedere keer een nieuw voedingsplan of trainingschema toepassen én maar hopen dat het resultaten geeft, dat zorgt vast voor een hoop onrust en frustraties. Je blijft maar aanrommelen én alles dat je probeert, dat werkt maar voor even omdat dit voelt als 'volhouden'. Het lukt je maar niet om fijne gewoontes te creëren waar jij, je lichaam én geest ook écht blij van worden. Dit is niet de uitdaging die jij nog langer met jezelf wilt aangaan


Laat het vanaf vandaag allemaal tot jou verleden behoren. Switch heeft alle tools in huis, die je als het ware persoonlijk ‘reset’, om zo in een handomdraai gewoontes te introduceren. Energieke gewoontes die zorgen voor zichtbaar én blijvend resultaat voor je persoonlijke gezondheids-welzijn én fitnessdoelen.


Met Fitcooking Switch verzekeren wij jou van een gepersonaliseerd totaalpakket aan expertise, tools en geavanceerde functies, waardoor ook jij de Switch kunt maken naar een vitaal en krachtig leven met een lichaam waar jij trots op gaat zijn. Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe Fitcooking Switch dé onmisbare schakel in jouw dagelijkse leven word.


 JE IDEALE GEWICHT BEHALEN, OP gezond STREEFGEWICHT BLIJVEN ÓF SPIEREN WINNEN, WIJ BIEDEN JE PERSOONLIJK MAATWERK VOOR meer RUST, REGELMAAT ÉN een GEGARANDEERD RESULTAAT.

VOEDING
PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN

Zeg maar vast vaarwel tegen het ongezonde dieetverleden. Exit gedoe, frustratie, gepuzzel én calorieën tellen. Wij nemen al het lastige werk in het maken van een gepersonaliseerd voedingsschema geheel uithanden. Jij bent uniek! Wat jouw doelen, eetwensen of (leef)situatie ook is. Je ontvangt van onze voedingsdeskundige een afgestemd totaalplan voor voeding waar jij, je lichaam én geest ook écht blij van worden. Een plan dat zorgt voor rust, regelmaat en resultaat voor je specifieke doelen.

Na het invullen van het Switch assessments maken wij speciaal voor jou, voor iedere week een gepersonaliseerd voedingsschema. Vet verliezen, op streefgewicht blijven, spiermassa aankomen of gezonde eetgewoontes introduceren was nog nooit zo eenvoudig. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen! Wij houden voor de samenstelling rekening met:

• Je persoonlijke fysieke doelstelling.
• Je calorieen-en macronutriënten verdeling.
• Eventuele allergieën of intoleranties.
• Eventuele dieetvoorkeuren.
• Het aantal gewenste eetmomenten.
• Je leef- en werksituatie.
• Je maaltijdvoorkeuren.

Ben je ergens allergisch of intolerant voor zoals gluten, lactose, noten, melk, schelp- of schaaldieren of iets anders? Onze specialisten houden daar graag rekening mee. Zijn er bepaalde voedingsmiddelen die je niet eet? Je kan het allemaal vermelden op het Switch assessments. Ben je vegetarisch of pescotariër? Of eet je liever geen varkensvlees? Ook daar houden wij rekening mee. Het gepersonaliseerde voedingsschema wordt samengesteld na het invullen van het Switch assessment. Onze ervaren voedingsdeskundigen houden ook rekening met je persoonlijke prognose. Daarover delen wij verderop meer informatie.

Lees hieronder wat de module voeding in het platform je nog meer te bieden heeft:

• Een heerlijke receptendatabase met +2000 recepten, waarbij elke recept dat je graag wil wisselen, automatisch wordt aangepast op caloriebehoefte én het schema van de dag.

• Pas eenvoudig het aantal porties of de portiegrootte aan als je voor het gezin kookt. Voeg eventueel losse voedingsmiddelen toe aan het dagschema met de handige barcodescanner, of wissel de ingrediënten van een bepaald recept als je iets niet in huis hebt. Een herberekening op je calorieën wordt heel handig automatisch voor je gemaakt voor het dagschema dat je aanpast.

• Je kan dagen en maaltijden kopiëren. Wil je graag starten met meal preppen of intermittent fasting? Dan kan je daarop zelfstandig heel eenvoudig het voedingsschema op aanpassen. Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit de database of met de handige barcodescanner.

• Wij stimuleren vooruitdenken, en daarom kan je het dagschema altijd 14 dagen vooruitzien. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen. Pas het boodschappenlijstje eventueel aan met overige levensmiddelen en stuur het automatische door via WhatsApp. In dezelfde omgeving kan je ook heel eenvoudig de boodschappen laten thuisbezorgen via Albert Heijn.

Wanneer je jezelf hebt aangemeld bij Fitcooking Switch, dan kom je automatisch terecht bij het Switch assessment. Op deze pagina worden persoonlijke vragen gesteld. Na het invullen van het assessment, nemen onze ervaren voedingsdeskundigen het werk van je over en gaan wij speciaal voor jou aan de slag met het totaalplan.

Ons platform biedt géén "One Size Fits All Formule" aan. Het gepersonaliseerd totaalplan wordt door echte experts samengesteld. Wanneer jij jezelf heb aangemeld start je daarom ook als eerst met het Switch assessment. Wanneer wij het assessment volledig ingevuld hebben ontvangen, dan gaan wij daarmee direct aan de slag. Wij streven ernaar om binnen 72-uur het totaalplan voor jou als uniek persoon samen te stellen. Je ontvangt automatisch bericht via de e-mail wanneer je kan starten met het totaalplan en je prognose-periode.

Jij wil met succes nieuwe gewoontes kunnen introduceren die positief invloed hebben op al jouw persoonlijke gezondheids-welzijn én fitnessdoelen. Wij dragen daarin een gezamenlijk doel. Ook wij willen dat je zo snel als mogelijk, resultaten gaat zien. Om deze missie te kunnen volbrengen is het van belang dat de persoonlijke prognose juist is berekend. Alle informatie die wij nodig hebben om een juiste prognose te kunnen maken, stellen wij je op het Switch assessment. Om er zeker van te zijn dat deze berekening je resultaat gaat geven passen wij altijd een prognose-periode toe. Deze duurt twee weken.

Het lichaam heeft tijd en rust nodig om een verandering in een bepaald eet-of leefpatroon te kunnen verwerken. Elke aanpassing op een bepaald voedingspatroon, dus ook in de hoeveelheid calorieën en de samenstelling van macronutrienten moet het lichaam verwerken. Om je lichaam hier ook de tijd voor te geven is het noodzakelijk om een prognose-periode van twee weken toe te passen. Wanneer je deze periode nauwkeurig doorloopt, dan mag je daarna direct resultaat verwachten.

Bij het aanmelden ontvang je direct het Fitcooking Switch e-book. Hierin staat alle informatie die jij nodig hebt om zo dé Switch te maken naar een vitaal, fit en krachtig leven met een lichaam waar jij trots op gaat zijn.

BEWEGING EN TRAINING
MODULE BEWEGING & TRAINING

Leer samen met Switch in een handomdraai wat slim én effectief trainen is . Of je jij nu thuis wil trainen, in de sportschool of liever aan yoga doet? Met enkele drukken op de knop kan je een persoonlijk trainingsplan maken. Wat je doel ook is, gewicht verliezen, op streefgewicht blijven óf spieren winnen.... de superslimme formule in het platform gaat je helpen resultaat te behalen voor al je fitnessdoelen. Met Switch creëer je in een handomdraai een fijne routine in een actieve levensstijl.

Je hoeft niet vijf keer per week te trainen om gespierde biceps of ronde volle billen te krijgen. Het is ook niet nodig om dure supplementen te gebruiken, en uren te spenderen aan cardio, gaat je ook niet helpen om sneller af te vallen.

Wij begrijpen als geen andere dat jij jezelf energiek, krachtig en trots wil voelen. Daarom dragen we de missie om jouw geheel te ondersteunen, met alle gemakken en hulpmiddelen die jij nodig hebt om zo je fitnessdoelen te bereiken. Zonder dat dit voelt als doorzetten of verspilling van je kostbare tijd. De winnende combinatie hiervan is een effectief én progressief trainingsplan, met een persoonlijk bijpassend maaltijdplan. Wil jij een fijne gewoonte kunnen maken van een actieve levensstijl, die ook écht bij jou past... dan biedt de module: beweging én training je alle gemakken en tools die je nodig hebt in het maken van een persoonlijk trainingsplan.

Urenlang trainen of saaie cardio sessies kunnen straks écht tot het verleden behoren. Lees hieronder wat de module beweging en training je allemaal te bieden heeft:

• Een database met meer dan 500 verschillenden oefeningen voor krachtraining, intervaltrainingen of mobiliteitsoefeningen.

• Met alle oefeningen uit de database kan je met slechts enkele drukken op de knop, een geheel persoonlijk trainingschema samenstellen voor zowel thuis, als voor in de sportschool.

• Kies heel eenvoudig met welke attributen je thuis kan trainen of welke fitnessapparatuur jij tot je beschikking hebt in de sportschool. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen of je graag met weerstandsbanden werkt, een kettlebell of losse gewichten. Maar natuurlijk staan ook alle oefeningen die je toepast met fitnessapparatuur in de database op het platform.

• Sport je graag in de sportschool en wil je daarin graag je kennis vergroten? Dan kies je daarvoor de oefeningen die ook aansluiten bij je trainings-ervaring.

• Jij kiest bij de opmaak van het trainingsschema helemaal naar wens het instapniveau, het aantal gewenste trainingsdagen, het aantal sets en herhalingen, het gewicht en de gewenste rusttijd per set.

• Bij elke oefening die je start kan je de handige instructievideo bekijken voor uitleg over houding en techniek.

• Je kan het trainingsschema geheel automatisch doorplannen voor het aantal gewenste weken dat je het schema wilt volgen. Maak daarbij eventueel persoonlijke notities en log daarbij direct je training-geschiedenis.

Naast de module training, voor het opmaken van het persoonlijk trainingsschema, is het ook mogelijk je dagelijkse activiteit bij te houden. In het platform staat een scala aan verschillende sportactiviteiten en sportlessen die je ook in je persoonlijke agenda kan inplannen. Denk bijvoorbeeld aan: yoga, spinning, boksen, HITT, pilates, crossFit, body step, zwemmen of hardlopen.

Wil je jouw behaalde resultaten en voortgang volgen? Dan doe je dat ook heel eenvoudig in het platform. Wanneer jij je progressie invult, dan worden daar ook automatisch overzichtelijke statistieken voor gemaakt. Daarnaast kan je ook 'voor-en na foto's' uploaden en bepaalde doelen aanpassen. Alle informatie die je daarvoor nodig hebt delen wij in het Fitcooking Switch e-book.

Wanneer jij jezelf hebt aangemeld start je met het Switch assessment. Wij vragen hier naar je gewenste activiteit en de gewenste activiteits-uren in de week. Met deze uren houden wij graag rekening, zodat wij speciaal voor jou een persoonlijke prognose kunnen maken, die ook bij je fitnessdoel aansluit. Het is belangrijk dat deze berekening vervolgens wordt toegepast op het gepersonaliseerde voedingsschema, zo heb jij namelijk een persoonlijk plan met dé winnende combinatie!

Ons platform biedt géén "One Size Fits All Formule" aan. Het gepersonaliseerd totaalplan wordt door echte experts samengesteld. Wij streven ernaar om binnen 72-uur het totaalplan samen te stellen. Je ontvangt daarover automatisch bericht via de e-mail. Bij het aanmelden ontvang je direct het Fitcooking Switch e-book. Hierin staat alle informatie die jij nodig hebt om zo dé Switch te maken naar een energieke levensstijl, die bij jouw en je persoonlijke fysiek doel past.

MINDSET & MEDITATIE
MINDSET EN MEDITATIE

Geluk ontstaat wanneer lichaam, geest en ziel in harmonie en balans zijn. Wij bieden daarom naast het gepersonaliseerde voedingsschema en het unieke trainingsplan, ook een scala aan toffe tools, voor mindset en meditatie. Deze module die ook in het platform staan, ondersteund jou bij gedragsverandering én persoonlijke groei. Creëer in een Switch een positieve geest, zodat je beter weerbaar bent, dieper slaapt, meer energie ervaart, beter kan ontspannen én jij jezelf weer leert omarmen.

Om je zichtbare resultaten te kunnen garanderen voor een bepaald doel, is er meer nodig dan een gebalanceerd eetpatroon en voldoende beweging. Jouw mentale gezondheid én welzijn spelen een grote rol in het behalen van succes voor elke doel in het leven.

Onrust in je geest heeft invloed op onrust in je lichaam. Je lichaam en geest zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit klinkt misschien wat zweverig, maar eigenlijk is het heel simpel. Emoties en gevoelens beperken zich niet alleen tot je geest; ze zijn voelbaar in het lichaam. Elke vorm van mentale of fysieke stress, heeft invloed op de resultaten die je wilt bereiken voor je gezondheids-welzijn én fitnessdoelen.

Bewustwording van je lichaam en geest zijn noodzakelijk, als jij je doelen wilt manifesteren én daarbij elke dag kiplekker in je vel wil zitten. Wij bieden daarom in het platform ook een scala aan toffe tools voor mindset en meditatie, die erop gericht zijn om jou te ondersteunen in het creëren van een rustige, positieve én krachtige geest. Switch ondersteund je in hoe je denkt, wat je voelt en wat je doet. Lees hieronder wat de module mindset en meditatie je in het platform allemaal te bieden heeft:

• Een dagelijkse mindset check –up, waarbij jij je gedachten, emoties en ongewenste gewoontes vast kan leggen. Met deze handige tool in het platform, leer je in een handomdraai bepaalde gedragspatronen te herkennen én je leert samen met Switch de ongewenste gewoontes te doorbreken én gezonde nieuwe routines te introduceren.

• De mindset leermodules in het platform, helpen en stimuleren je in je denkwijze, om zo bijvoorbeeld meer in het nu te leven én te manifesteren. Er staan verschillende leermodules voor zowel voeding, beweging als gedrag online. Maar ook deze database wordt maandelijks aangevuld met nieuwe toffe content.

• Er staan verschillend meditaties online in het platform die je dagelijks kan inplannen via de persoonlijke agenda. Je kan daarbij kiezen voor bijvoorbeeld een ochtend- avond- slaap- of wandelmediatie. Je kan zelf kiezen voor hoe lang jij graag de meditaties beluisterd.

• Ben je op zoek naar pure ontspanning of focus, dan bied het platform ook een scala aan binaural beats voor superfocus en diepe slaap. Mediteer jij regelmatig? Dan weet je dat meditatie een gevoel of stemming kan versterken. Je kunt er bijvoorbeeld ontspannen van worden, het kan stress verminderen en het kan inspiratie bevorderen. Maar wist je dat er ook speciale muziek bestaat die deze stemmingen kan opwekken met binaural beats?

Als je binaural beats luistert wordt er dus een bepaalde gemoedstoestand opgeroepen. Wélke gemoedstoestand dat is, is afhankelijk van het soort binaural beats. Hersengolven kunnen op 4 verschillende frequenties trillen en al deze vormen van binaural beats zijn dan ook beschikbaar in het platform.

Jouw huidige realiteit is slechts een samenkomst van de gedachten en gewoontes, die jij nu voor jezelf creëert. Jij bent de master over je eigen brein én de keuzes die je maakt in het leven. Fitcooking Switch gaat jou waar nodig ondersteunen in hoe je denkt, wat je voelt en wat je doet.

Wij geloven erin dat iedereen met onze unieke formule én het platform het inzicht heeft om dé Switch te maken naar een energieke levensstijl in balans. Een fijne levensstijl waarbij rust, regelmaat én resultaat gegarandeerd gemanifesteerd gaan worden. Bij het aanmelden ontvang je direct het Fitcooking Switch e-book. Hierin staat alle informatie die jij nodig hebt om zelfstandig met deze module aan de slag te gaan.

PERSOONLIJKE HULPLIJN
PERSOONLIJK STRATEGIEGESPREK

Wij zijn er speciaal voor jou voor deskundig advies of extra ondersteuning. Wij begrijpen dat het manifesteren van doelen geen lineair proces is. Twijfels of onzekerheden kunnen ontstaan tijdens jouw reis. Daarom bieden wij op elk gewenst moment deskundig advies of extra persoonlijke ondersteuning aan. Via de hulplijn kan je voor elk fysiek doel, een persoonlijk telefonisch strategiegesprek inplannen, zodat rust, regelmaat én blijvend resultaat gegarandeerd gerealiseerd kunnen worden.

Waarom wordt afvallen steeds moeilijker en gaat het nooit lineair? Hoe kan het dat je spieren maar niet niet willen groeien, of dat de buik maar niet strakker wordt ondanks je daarvoor dagelijks traint?

Er bestaan wel duizenden magische middelen, die je allemaal verzekeren zichtbaar én blijvend resultaat te bieden voor de doelen die jij hebt. Vaak staan de aanbevelingen daarvoor haaks op elkaar. Het zijn allemaal "Tel-sell" commercials met misleidende informatie en producten. De ontelbare diëten die enkel voelen als volhouden, gaan je persoonlijk ook niet helpen met een eet-en leefstijl waar jij, je lichaam én geest ook echt blij van worden. Kies niet weer voor een tijdelijke methode waarmee je met de gezondheid- en welzijn aanrommelt. Kies voor verandering en laat Fitcooking Switch je persoonlijk helpen om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen, terwijl je daarmee naar je droomlichaam toewerkt. Wij zijn er speciaal voor jou met deskundig advies of extra persoonlijke ondersteuning voor elk gewenst doel.

Via onze unieke hulplijn kan je op elke gewenst moment een persoonlijk strategiegesprek inplannen. Samen bespreken we telefonisch je huidige situatie, je persoonlijke doelen en je strategie van het gepersonaliseerde totaalplan. Al je vragen worden deskundig besproken met een van onze voedingsdeskundigen, vetverlies- of fitnesscoaches. Wij nemen alle twijfels die jij hebt bij je weg en zorgen er persoonlijk voor dat jij weer rust krijgt in het proces, en resultaat gemanifesteerd gaat worden.

Je kan kiezen voor een persoonlijk strategiegesprek direct bij het aanmelden, zodat je verzekerd bent van een heerlijke kickstart, maar wij staan ook persoonlijk voor je klaar als je je doelen wil wijzigen, of als je een extra steuntje in de rug nodig hebt.

Het team van deskundigen kan altijd met je meekijken in het persoonlijke account en het gepersonaliseerde totaalplan dat je volgt in het platform. Wij maken een persoonlijke prognose bij de opstart, deze kan je ten allen tijde uitgebreid persoonlijk bespreken met een van onze deskundige. Heb je bijvoorbeeld een langer dieetverleden en daardoor misschien wat extra vragen of twijfels, dan zijn wij er speciaal voor jou.

Zo bespreken wij uitgebreid je persoonlijke prognose, de prognoseperiode én het gepersonaliseerde voedingsplan. Al je persoonlijke vragen worden daarnaast deskundig beantwoord, zodat jij garandeert een fijne en rustige opstart kan maken waarbij resultaat gerealiseerd gaat worden.

Heb je jouw specifieke doel al heel snel bereikt? Fantastisch, wij zijn blij en trots! Maar wij pakken ook graag door. Jij wil namelijk vast begrijpen wat je moet doen, om deze mooie behaalde resultaten ook écht voorgoed vast te houden. Deze overstap hoef je natuurlijk niet alleen te maken. Wij zijn er speciaal voor jou op elke gewenst moment én voor elk persoonlijk doel dat jij voor ogen hebt. Wil je graag het persoonlijke totaalplan met daarbij het gepersonaliseerde voedingsschema aanpassen omdat je fysieke doelen zijn veranderd? Wij helpen je met passie.

Misschien wil je na je fysieke doel van vetverlies, heel graag werken aan je nieuwe doel voor het opbouwen van meer spiermassa . Veranderd je fysieke doel? Dan betekent dit automatisch dat er een nieuwe prognose berekend moet worden en het totaalplan daarop weer wordt afgestemd. Deze overstap hoef je natuurlijk ook nooit alleen te maken.

Onze deskundigen leren je dolgraag écht te begrijpen wat jouw lichaam én geest nodig hebben om voorgoed op gewenste gewicht te blijven. Onze unieke hulplijn kan je op elke gewenst moment inschakelen. Dus ook in de avonduren, of in het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar.

Wil je graag dat een deskundige je persoonlijke trainingsschema voor je opstelt? Wij helpen je deskundig en met passie. Onze fitnesscoaches voorzien van alle kennis om je daarin volledig extra te ondersteunen. Tijdens het telefonische gesprek bespreken we de fitnessdoelen, je trainingservaring en alle wensen die je hebt voor het gepersonaliseerde trainingsschema. Onze fitnesscoaches zorgen er vervolgens voor, dat er binnen 48-uur een persoonlijk trainingsschema, geheel naar eigen wens voor 6 of 12 weken wordt samengesteld. Wij doen dit direct in je eigen account in het platform. Je mag daarbij zelf aangeven voor hoelang je graag het persoonlijk trainingsschema wilt volgen. Wij vragen voor deze service geen extra kosten. Je betaalt enkel het eenmalige bedrag voor het persoonlijke strategiegesprek.

Een persoonlijk strategiegesprek kan je alleen plannen wanneer jij jezelf ook hebt aangemeld bij Fitcooking Switch. Je kan bij het aanmelden direct aangeven of je graag een persoonlijk strategiegesprek wil inplannen. Wanneer de betaling daarvoor is verwerkt, wordt je automatisch doorverwezen naar Callendry. Hier zie je een agenda staan met de beschikbaarheid. Let op: Het persoonlijke strategiegesprek is een telefonisch consult met een deskundige van het Fitcooking Switch team. Zorg ervoor dat je tijdig het gesprek via Callendry aanvraagt, gezien deze dienstverlening enkel aangeboden kan worden op basis van beschikbaarheid.

Wil je graag een vervolggesprek met een van onze deskundige omdat je graag wekelijks of maandelijks persoonlijk de voortgang bespreekt? Wij helpen je graag. Wij kunnen ten alle tijden met je meekijken in het account en je deskundig advies geven om zo rust, regelmaat en gegarandeerd resultaat te behalen. Wil jij jezelf dolgraag aanmelden maar weet je nu nog niet of je een persoonlijk strategiegesprek nodig hebt? Geen probleem! Via onze contact-button op deze website kan je altijd een aanvraag indienen voor het persoonlijke strategiegesprek.

MANIFESTEER COMMUNITY
ONZE MANIFESTEER COMMUNITY

Samenkomen is een begin; bij elkaar blijven is vooruitgang; samen te werken is succes. Kom samen met onze unieke Manifesteer Community uit je comfort zone, door te starten met fysieke én mentale challenges, die je met plezier dichter bij je gezondheids-welzijn én fitnessdoelen brengen. Wie weet win je nog een van de prijzen! Maar bovenal kun je vooral doen waar jij zelf behoefte aan hebt om zo meer kennis, kracht, succes, energie, trots, zelfvertrouwen én zelfliefde te creëren.

Onze Manifesteer Community is een energieke groep met positieve energie. Een groep die samen komt in de groep-chat van het leefstijl-platform. In deze groep stimuleren én motiveren wij elkaar als één familie. Een groep waarin jij helemaal jezelf kan zijn én waar je “stemrecht” hebt als uniek persoon.

Jij bepaalt helemaal zelf over welke onderwerpen je meer wil leren van onze specialisten. Heb je aangeven op het Switch assessment dat je graag wil deelnemen? Dan introduceren we je in onze levendige Manifesteer Community wanneer het persoonlijke totaalplan is samengesteld. Deze gegevens worden automatisch verstuurd wanneer het totaalplan is opgemaakt door een van onze deskundige.

Fitcooking Switch organiseert verschillende challenges die voor vele factoren gezond zijn voor lichaam én geest. Factoren die positief invloed hebben op resultaat voor je fysieke én mentale doelen. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan een 2-wekelijkse 'Beter slaap challenge', of onze toffe 'Hydratatie challenge'.

Wij organiseren ook fysieke challenges voor een bepaalde tijdsduur. Zo helpt bijvoorbeeld onze 6-wekelijkse 'Gewichtsverlies Manifesteer challenge, jou in het doel voor duurzaam vetverlies. Of je zet de boel positief op zijn kop, met onze 6-wekelijkse ''Handstand challenge" om zo uit je comfortzone te komen en jezelf eens op een leuke manier uit te dagen doelen te behalen.

Wanneer jij jezelf aanmeld bij Fitcooking Switch, dan kan je gratis deelnemen aan de challange die op een gewenst moment door ons georganiseerd wordt. Het is mogelijk om toffe prijzen te winnen als je deelneemt. Daarover lees je vanzelf meer, wanneer jij jezelf hebt aangemeld voor een challange geheel naar keuze.

Via het Switch assessment kan jij jouw persoonlijke voorkeur voor de éérste challenge al doorgegeven. Wanneer de stemmen zijn geteld, dan maken wij automatisch bekend wanneer welke challenge precies start. Informatie die voor jou van belang is over een bepaalde challenge, delen wij ook in de besloten Manifesteer Community. De verschillende challenges die Fitcooking Switch organiseert:

• De 12 wekelijkse spiergroei challenge
• De 6 wekelijkse vetverlies challenge
• De 6 wekelijkse handstand challenge
• De 4 wekelijkse intermittent fasting challenge
• De 2 wekelijkse tienduizend stappen challenge
• De 2 wekelijkse beter slaap challenge
• De 7 daagse hydratatie challenge

Naast de challenges die wij organiseren waarover wij verschillende informatie delen, zijn wij natuurlijk ook op een andere manier actief. Hoe wij daar precies invulling aangeven bepaald dé groep.

Jij kan namelijk met bepaalde polls die wij gebruiken in de groep stemmen. Zo kan je bijvoorbeeld een stem uitbrengen, met welke recepten je graag de database wil laten uitbreiden. Iedere maand zullen er nieuwe recepten actief komen in onze unieke receptendatabase van het platform. Deze recepten worden geheel samengesteld door onze voedingsdeskundige op basis van de stemmen die daarvoor binnen komen. Bij het aanmelden ontvang je direct het Fitcooking Switch e-book. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt om jezelf strakjes aan te kunnenmelden bij de Manifesteer Community van Fitcooking Switch.

previous arrow
next arrow
 

Het éérste dat je bij een dieet verliest is goede zin. maak samen met switch een einde aan je dieet-verleden en creër een fijne gewoonte van balans houden in eten, bewegen, leven én genieten.

TOTAALPLAN 1 MAAND
‘SWITCH LIFESTYLE’
€17 p/mnd

( €0,55 cent per dag)

WIJ BIEDEN PERSOONLJK MAATWERK OM RESULTATEN TE KUNNEN GARANDEREN, DAAROM VRAGEN WIJ EEN EENMALIG BEDRAG VOOR HET SAMENSTELLEN VAN HET GEPERSONALISEERDE TOTAALPLAN.
(NU VAN €79 VOOR SLECHTS €47 EENMALIG)

Gepersonaliseerd totaalplan voor één maand (per maand opzegbaar) €0,55 cent per dag.

24/7 toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijlplatform.

24/7 toegang tot de Manifesteer Community die je actief stimuleert en motiveert energieke gewoontes te creëren.

Voor één maanden GRATIS deelname aan fysieke en mentale Switch challanges geheel naar keuze.

Wekelijks een nieuw persoonlijk voedingsschema geheel afgestemd op doel, wens én leefsituatie.

24/7 Toegang tot de unieke receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel worden aangepast op jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Een gepersonaliseerd trainingschema voor elke instapniveau, voor thuis of voor in de sportschool, met slecht één druk op de knop.

24/7 Toegang tot de beweging en training database met +500 oefeningen én instructievideo's met uitleg over houding én techniek.

24/7 Toegang tot de mindset & meditatie leermodules voor o.a. gedragsverandering, persoonlijke groei, een krachtig leven in balans met meer rust, regelmaat én blijvend resultaat.

Het Fitcooking Switch e-book voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht én het opbouwen van meer spiermassa.

Mogelijkheid tot uitbreiding persoonlijk strategiegesprek.

Mogelijkheid tot uitbreiding unieke partner koppeling.

TOTAALPLAN 6 MAANDEN
‘SWITCH LIFESTYLE’
€13,99 p/mnd

( €0,45 cent per dag)

WIJ BIEDEN PERSOONLJK MAATWERK OM RESULTATEN TE KUNNEN GARANDEREN, DAAROM VRAGEN WIJ EEN EENMALIG BEDRAG VOOR HET SAMENSTELLEN VAN HET GEPERSONALISEERDE TOTAALPLAN*.
(NU VAN €79 VOOR SLECHTS €47 EENMALIG)

Gepersonaliseerd totaalplan voor zes maanden. (na zes maanden, per maand opzegbaar) €0,45 cent per dag.

24/7 toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijlplatform.

toegang tot de Manifesteer Community Groep die je actief stimuleert en motiveert energieke gewoontes te creëren.

Voor zes maanden GRATIS deelname aan fysieke en mentale Switch challanges, geheel naar keuze.

Wekelijks een nieuw persoonlijk voedingsschema geheel afgestemd op doel, wens én leefsituatie.

24/7 toegang tot de unieke receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel worden aangepast op jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Een gepersonaliseerd trainingschema voor elke instapniveau, voor zowel thuis als voor in de sportschool, met slecht één druk op de knop.

24/7 toegang tot de beweging en training database met +500 oefeningen én instructievideo's met uitleg over houding én techniek.

24/7 toegang tot de mindset & meditatie leermodules voor o.a. gedragsverandering, persoonlijke groei, een krachtig leven in balans met meer rust, regelmaat én blijvend resultaat..

Het Fitcooking Switch e-book voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht én het opbouwen van meer spiermassa.

Mogelijkheid tot uitbreiding persoonlijk strategiegesprek.

Mogelijkheid tot uitbreiding unieke partner koppeling.

previous arrow
next arrow
Slide
‘SWITCH EXPERIENCE’
€17 p/mnd

(€0,55 cent per dag)

WIJ BIEDEN PERSOONLJK MAATWERK OM RESULTATEN TE KUNNEN GARANDEREN,
DAAROM VRAGEN WIJ EEN EENMALIG BEDRAG VOOR HET SAMENSTELLEN VAN HET GEPERSONALISEERDE TOTAALPLAN*.

(NU VAN €79 VOOR SLECHTS €47 EENMALIG)

Gepersonaliseerd totaalplan voor één maand (per maand opzegbaar) €0,55 cent per dag.

24/7 Toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijl-platform.

24/7 Toegang tot de Manifesteer Community die je actief stimuleert en motiveert energieke gewoontes te creëren.

Voor één maand GRATIS deelname aan fysieke en mentale Switch challanges geheel naar eigen keuze.

Wekelijks een nieuw persoonlijk voedingsschema geheel afgestemd op doel, wens én leefsituatie.

24/7 Toegang tot de unieke receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel worden aangepast op jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Een gepersonaliseerd trainingschema voor elke instapniveau, voor zowel thuis als voor in de sportschool, met slechts één druk op de knop.

24/7 toegang tot de 'beweging & training'database met +500 oefeningen én instructievideo's met uitleg over houding én techniek.

24/7 toegang tot de 'mindset & meditatie' leermodules voor o.a. gedragsverandering, persoonlijke groei, een krachtig leven in balans met meer rust, regelmaat én blijvend resultaat.

Het Fitcooking Switch e-book voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht én het opbouwen van meer spiermassa.

Mogelijkheid tot uitbreiding persoonlijk strategiegesprek.

Mogelijkheid tot uitbreiding unieke partner koppeling.

‘SWITCH LIFESTYLE’
€13,99 p/mnd

(€0,45 cent per dag)

WIJ BIEDEN PERSOONLJK MAATWERK OM RESULTATEN TE KUNNEN GARANDEREN, DAAROM VRAGEN WIJ EEN EENMALIG BEDRAG VOOR HET SAMENSTELLEN VAN HET GEPERSONALISEERDE TOTAALPLAN*.

(NU VAN €79 VOOR SLECHTS €47 EENMALIG)

Gepersonaliseerd totaalplan voor zes maanden. (na zes maanden, per maand opzegbaar) €0,45 cent per dag.

24/7 Toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijl-platform.

24/7 Toegang tot de Manifesteer Community die je actief stimuleert en motiveert energieke gewoontes te creëren.

Voor zes maanden GRATIS deelname aan fysieke en mentale Switch challanges geheel naar eigen keuze.

Wekelijks een nieuw persoonlijk voedingsschema geheel afgestemd op doel, wens én leefsituatie.

24/7 Toegang tot de unieke receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel worden aangepast op jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Een gepersonaliseerd trainingschema voor elke instapniveau, voor zowel thuis als voor in de sportschool, met slechts één druk op de knop.

24/7 toegang tot de 'beweging & training' database met +500 oefeningen én instructievideo's met uitleg over houding én techniek.

24/7 toegang tot de 'mindset & meditatie' leermodules voor o.a. gedragsverandering, persoonlijke groei, een krachtig leven in balans met meer rust, regelmaat én blijvend resultaat.

Het Fitcooking Switch e-book voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht én het opbouwen van meer spiermassa.

Mogelijkheid tot uitbreiding persoonlijk strategiegesprek.

Mogelijkheid tot uitbreiding unieke partner koppeling.

geluk ontstaat wanneer lichaam, geest en ziel in harmonie & balans zijn. Wij richten ons dan ook op deze 3 pijlers én bieden je daarnaast persoonlijk deskunig advies via de unieke hulpijn.

JEROEN
Hallo allemaal! Hierbij deel ik mijn verhaal over Fitcooking. Eten heb ik altijd gezien als noodzakelijk. Er was geen kennis en weinig interesse om daarover iets te leren. Maar hierdoor behaalde ik ook al jaren geen resultaat voor mijn fitnessdoelen. Ik had net als elke man ook de wensen voor een gespierder bovenlijf. Fitcooking ben ik tegengekomen op Instagram. Alle gemakken die de app te bieden heeft hebben ervoor gezorgd dat ik een passie heb gecreëerd voor koken. Het smaakvolle voedingsschema dat naar wens wordt samengesteld geeft veel inzicht over voeding en dat geeft rust en vertrouwen. Het is fijn dat er veel keuzes die om het dagschema ook aan te passen, ook bij speciale gelegenheden. Het trainingschema heeft mijn geholpen meer te leren over ver effectief trainen. Dit samen met de kennis, wat inzet en passie voor het koken hebben ervoor gezorgd dat mijn spieren eindelijk gingen groeien.
- JEROEN
KARLIJN
Ik ben inmiddels 50+ en hecht meer waarde aan vitaliteit en gezondheid. Ik was veel te zwaar en dat kwam door mijn leefstijl. Ik werk al ruim 22 jaar in de horeca. Dit heb ik dan ook jarenlang als excuus gebruikt. Het liep uit de hand ook met wat gezondheidsklachten. Fitcooking heeft mij verrast want er was op het begin weinig vertrouwen voor “dieetprogramma”. Ik kwam er al vrij snel achter dat Fitcooking het anders aanpakt. Je mag en kan alles nog eten. Ik heb veel geleerd over eiwitrijke voeding en de balans houden op hoeveel je eet. Het totaalplan is een uitvinding. Dit omdat het persoonlijke voedingsschema je geheel voorziet van maaltijden met de juiste balans. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in de eerste maand al 5 kilo kwijt was. Dit was z’n boost aan vertrouwen en motivatie dat ik met plezier de samenwerken voor lange tijd ben aangaan. Het was een prachtige reis en ik ben mega trots op alle veranderingen die ik heb doorgemaakt.
- KARLIJN
CHARLOTTE
Wat ben ik blij dat ik deze stap voor mijzelf heb gezet. Als ik terug kijk naar oude foto's dan snap ik niet waarom ik het zover heb laten komen. Ik was niet gezond bezig! Ik heb veel tijd in de keuken en mijn thuis gym doorgebracht, maar deze verandering samen met de nieuwe gewoonte om meer te wandelen, hebben mij wij ook zoveel wijzer gemaakt over wat mijn lijf echt blij maakt. De keuzes die ik nu maak voor mijzelf en mijn gezondheid geven mij zoveel terug. Het heeft mij ruim 9 maanden gekost om mijn doel te behalen, maar wat ben ik nu blij en trots op de inzet en alle leermomentjes. Mijn buik is strak en plat en ik alles weer kan dragen dat in mijn kast hangt. Het doel voor onderhoudt voelt ook erg goed. Ik zit nu op 1950 calorieen per dag en kan werkelijk alles eten dat ik wil en geniet daarbij onwijs van alle lekkere maaltijden die Fitcooking te bieden heeft. De pre-bed maaltijd zijn mijn verwenmomentjes voor de dag!
- CHARLOTTE
ERICA
Ik ben gestopt met cardio en hardlopen. Het was geen leuke uitdaging. Maar voor de sportschool was ik te onzeker. Met mijn lijf voelde ik mijzelf daar niet thuis. Het trainingsschema dat Fitcooking na een consult heeft samengesteld heeft mij overgehaald. Ik heb mijn angst overwonnen. De video’s in de app geven ook fijne ondersteunen. Het sporten ging al snel een fijne routine worden omdat ik resultaat ging voelen. Het is heel fijn dat er rekening gehouden wordt met intoleranties. Ik eet geen kip en varkensvlees en ook melkproducten kan ik niet verdragen. Het schema is ondanks dat nog steeds elke dag onwijs divers en de recepten zijn smaakvol en snel op tafel. Wat een mooie leer-momenten en wat een fijne persoonlijke organisatie is Fitcooking! Het vet op mijn buik en mijn heupen ging er na de 2e maand snel af. De opstart ging wat moeizaam ik had weinig geduld. Maar de ondersteuning en adviezen van het consult hebben daarin geholpen.
- ERICA
AMANDA
Ik had een ander doel dan de meeste vrouwen. Fitcooking ben ik niet alleen gestart om af te vallen. Mijn doel was al jaren om meer spieren en ronding te krijgen in de billen. Ik had al veel programma gevolgd maar het was niet persoonlijk of prettig. Ik had ook de tijd niet om heel veel zelfstandig uit te zoeken. Mijn ervaring in de gym was minimaal. Het trainen met een schema was compleet nieuw voor mij. Ik had dus al jaren doelen maar eigenlijk geen concreet idee waarmee ik mijn leefstijl wist te veranderen om daarvoor ook resultaat te behalen. Het heeft 14 maande geduurd om mijn doel te bereiken voor het afvallen en daarna ben ik ben ik gestart met het opbouwen van spiermassa. Daarvoor heb ik verschillenden keren contact gehad met Veerle van Fitcooking. Het was een heel avontuur waarin ik ook zeker mentaal sterker ben geworden. Ik voel mijzelf na jaren sexier dan ooit! Ik ben de vrouw die ik wil zijn en trots op al mijn prestaties!
- AMANDA
MAARTJE
Van maat 42 naar maatje 38. Ik ben natuurlijk een paar maanden bezig geweest en heb mijzelf op de doelen gefocust om zo mijn streefgewicht te behalen. Maar het was het allemaal meer dan waard. Wat ik heb wel genoten van dit traject. Voor mijn gevoel heb geen dieet gevolgd, want in het weekend heb ik genoten van een wijntjes, chips en heerlijke burgers. Fitcooking heeft mij voorzien in de gemakken om keuzes met balans te kunnen maken. Hierdoor heb ik veel geleerd ondanks ik nooit geen calorieen heb hoeven tellen. Het is fijn om te begrijpen wat nodig is om af te vallen en op gewicht te blijven. Het persoonlijke maaltijdplan is heerlijk uitgebreid. De functies voor het wijzigen van het dagschema zijn daarin ideaal. De boodschappen die bestel ik nu ook via de app. Al deze mogelijkheden geven mij rust. Ik heb met plezier naar mijn doel toegewerkt. En ben supertrots op alles dat ik heb bereikt en ben dan ook enthousiast over de werkwijze van Fitcooking.
- MAARTJE
previous arrow
next arrow

de hersenen zijn een spier die je in beweging brengt. Laat switch je leren wat slim en effectief trainen is én geniet van de routine in een actieve levenstijl die ook écht bij je past.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik precies starten?

Wij maken geen gebruik van automatische systemen of bots omdat wij persoonlijk maatwerk bieden. Wij dragen de missie om gegarandeerd resultaat te kunnen behalen. En daarvoor is het van belang dat je een persoonlijk plan volgt. De berekening die daarvoor gemaakt moeten worden vraagt om deskundigheid. En om deze berekening nauwkeurig te kunnen maken vragen wij je een Switch assessment te doen.


Wanneer wij het volledig ingevulde assessment hebben ontvangen gaan wij direct voor jou aan de slag om het totaalplan persoonlijk samen te stellen in het platform.

Het Switch assessment kan je direct starten na je aanmelden. Op deze pagina kom je automatisch als de betaling is afgerond. Je kan heel eenvoudig online het assessment direct naar ons team van deskundigen versturen.


Wij streven ernaar om binnen 72-uur het persoonlijk totaalplan speciaal voor jou samen te stellen.

Een van onze voedingsdeskundigen start eerst met de berekening voor je prognose. Deze berekening maken wij aan de hand van je gegevens op het assessment. Als de prognose is gemaakt, dan stellen wij op basis van al je persoonlijke wensen en voorkeuren het totaalplan op.

Wanneer ook het gepersonaliseerde voedingsschema is samengesteld, ontvang je automatisch een e-mail. In deze e-mail staan je inlog-gegevens en de link van de app, waarop het leefstijlplatform is gebouwd.

wat mag ik verwachten van het persoonlijke strategiegesprek?

Wij begrijpen dat het manifesteren van bepaalde fysieke of mentale doelen niet altijd even gemakkelijk is. Ook wij begrijpen dat er behoefte kan ontstaan naar deskundig advies of extra ondersteuning in de reis naar resultaat voor specifieke doelen die je hebt. Twijfels en onzekerheden kunnen kunnen soms uit het "niets" ontstaan. Daarom willen wij je graag laten weten dat je er bij ons nooit alleen voor staat! Ons team van professionals staat klaar om jou te helpen én te ondersteunen voor elke doel dat jij graag wil behalen.


Via de hulplijn kan je een persoonlijk strategiegesprek inplannen met een ervaren voedingsdeskundige, vetverlies- of fitnesscoach. Bij het inplannen van het telefonische consult kan je precies aangeven waarvoor je deskundig advies wil inwinnen of waarin je extra persoonlijke ondersteuning zoekt.

Samen bespreken we telefonisch je huidige situatie, je persoonlijke doelen en de strategie van het gepersonaliseerde totaalplan. Al je persoonlijke vragen worden deskundig besproken en wij nemen daarbij direct alle twijfels bij je weg.


Jij kan kiezen voor een persoonlijk strategiegesprek direct bij het aanmelden, om zo ook de persoonlijke prognose en totaalplan te bespreken. Zo ben je verzekerd van een heerlijke kickstart! Maar ook wij staan persoonlijk voor je klaar als je een andere vraag hebt of even een steuntje in de rug nodig hebt. Wil je graag dat een deskundige je persoonlijke trainingsschema voor je opstelt? Wij helpen je met passie en zijn voorzien van alle kennis, om je daarin extra te ondersteunen. Tijdens het gesprek bespreken we de fitnessdoelen, je trainingservaring en alle wensen die je hebt voor het gepersonaliseerde trainingsschema. Onze fitnesscoaches zorgen er vervolgens voor dat er binnen 24 uur nog een persoonlijk trainingsschema, geheel naar eigen wens voor 6 of 12 weken wordt samengesteld. Dit doen wij in je persoonlijk account op het platform.


 Je mag daarbij geheel zelf aangeven voor hoelang je graag het persoonlijk trainingsschema wilt toepassen. Wij vragen voor deze service geen extra kosten. Je betaald enkel het eenmalige bedrag voor het persoonlijke strategiegesprek. De kosten daarvan zie je automatisch bij het aanmelden.

Heb je jouw specifieke doel al heel snel bereikt met Switch? Fantastisch, wij zijn blij en trots! Maar wij pakken ook graag door. Jij wil namelijk vast begrijpen wat je moet doen, om deze mooie behaalde resultaten ook écht voorgoed vast te houden. Deze overstap hoef je natuurlijk niet alleen te maken. Wij zijn er speciaal voor jou, op elke gewenst moment én voor elke persoonlijk doel dat jij voor ogen hebt.


Wij leren je dus ook heel graag te begrijpen wat jouw lichaam én geest nodig hebben om voorgoed op gewenst gewicht te blijven. Ook daarvoor maken wij graag een nieuwe persoonlijke prognose. Vervolgens gaat een deskundige van ons team, direct voor jou aan de slag om het gepersonaliseerde totaalplan geheel naar wens én het nieuwe doel opstellen. Wij zorgen ervoor dat het aangepaste totaalplan binnen 24 uur is opgesteld in je persoonlijke account. Ook voor deze service vragen wij geen extra kosten. Je betaald enkel het eenmalige bedrag voorn het persoonlijke strategiegesprek.


Onze unieke hulplijn kan je op elke gewent moment inschakelen. Dus ook in de avonduren, of in het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar. Wanneer jij jezelf hebt aangemeld kan je direct in de winkelwagen de optie selecteren voor een persoonlijk strategiegesprek. Is de betaling is verwerkt dan ontvang je van ons automatisch een link van Callendry. Via deze link kan je heel eenvoudig voor elke gewenst moment het gesprek plannen. Je ziet direct in de agenda de beschikbaarheid van ons team. Wanneer het gesprek staat ingepland in de agenda van Switch, ontvang je daarvan direct een bevestiging en ook sturen wij je een dag vooraf een herinnering.


Let op: Het persoonlijke strategiegesprek is een telefonisch consult met deskundige van het Fitcooking Switch team. Zorg ervoor dat je tijdig het gesprek via Callendry aanvraagt gezien deze dienstverlening enkel aangeboden kan worden op basis van beschikbaarheid. Je kan alleen via deze methode het persoonlijke strategiegesprek inplannen. Wil je graag na het aanmelden bepalen of je een persoonlijk strategiegesprek wilt inplannen? Dan mag je daarvoor natuurlijk altijd contact opnemen. Dit doe je via de contact- button op deze website. Meer informatie over de unieke hulplijn en het persoonlijke strategiegesprek lees je op deze website maar ook in het Fitcooking Switch e-book delen wij daarover meer informatie.

Wat is de MANIFESTEER COMMUNITY?

De Fitcooking Switch manifesteer community is een energieke groep met positieve energie. Een groep die samen komt in de groep-chat in het leefstijlplatform. In deze groep stimuleren én motiveren wij elkaar als één familie.


Wij van Fitcooking Switch houden niet van oordelen of negativiteit. Dit past niet binnen onze visie van manifesteren. Het is voor ons belangrijk dat jij helemaal jezelf kan zijn. Daarom zijn er natuurlijk bepaalde regels. Deze lees je in het Fitcooking Switch e-book.


Om de sfeer warm, respectvol en veilig te houden vragen wij alle leden de regels in acht te nemen. Behandel een ander zoals je zelf graag behandelt wilt worden. De groep is er om elkaar te ondersteunen, inspireren én te motiveren.


Heb je aangeven op het Switch assessment dat je graag wil deelnemen? Dan introduceren we je in onze levendige manifesteer community, wanneer het persoonlijke totaalplan is samengesteld. Daarover ontvang je automatisch bericht binnen 72-uur.


Je maakt geheel zelf de keuze om jezelf aan te melden voor de community. Wij van Fitcooking Switch vinden het belangrijk dat je vrijheid ervaart in het maken van keuzes. Zo kies je onder andere ook geheel zelf over welke onderwerpen je meer wilt leren van onze specialisten. 


Daarnaast organiseren wij verschillende fysieke maar ook mentale challanges waar je geheel GRATIS aan mag deelnemen. Switch ondersteund in hoe je denkt, wat je voelt en wat je doet. Onze challenges zijn op vele factoren gezond zijn voor lichaam én geest. Factoren die positief invloed hebben op resultaat voor je doelen.

 

Je kan bijvoorbeeld geheel gratis deelnemen aan een 2-wekelijkse beter slaap challenge, of de toffe hydratatie challenge! Wij organiseren verschillende fysieke en mentale challenges voor een bepaalde tijdsduur.

Zo helpt bijvoorbeeld onze 8-wekelijkse manifesteer vetverlies challenge, jou in het doel voor duurzaam vetverlies. Maar heb jij het doel om meer spiermassa op te bouwen? Dan kan jij ook geheel gratis deelnemen aan de manifesteer spiergroei challanges. Wil je samen met ons uit je comfortzone komen en jezelf op spelenderwijze trots maken? Zet dan de boel positief op zijn kop, met de 6-wekelijkse handstand challenges!


Onze challange worden georganiseerd in de manifesteer community. Is het totaalplan actief, dan kan je gratis deelnemen aan de challange die op een gewenst moment door ons georganiseerd wordt. Het is mogelijk om toffe prijzen te winnen als je deelneemt aan een fysieke challange. Daarover lees je vanzelf meer wanneer je start met jouw gewenste challange.


Via het Switch assessment kan je direct al je voorkeur doorgeven voor jou  éérste gewenste challenges. Wanneer de stemmen zijn geteld, dan maken wij automatisch bekend wanneer welke challenges precies start. De informatie die voor jou van belang is ook ook deel te nemen wordt door ons team gedeeld in de groep. Wij zorgen ervoor dat je deze informatie tijdig ontvangt, zodat je jezelf ook kan voorbereiden.


Naast de verschillende fysieke en mentale challenges, waarover wij waardevolle informatie delen, zullen wij ook op een andere manier actief zijn en je inspireren en motiveren dichter bij je gezondheids-welzijn én fitnessdoelen te komen. Hoe wij daar precies invulling aangeven bepaald dé groep. Jij mag namelijk je stem laten horen en via bepaalde polls die wij gebruiken stemmen. Zo kan je bijvoorbeeld je stem uitbrengen, met welke recepten je graag de unieke database wil laten uitbreiden. Iedere maand zullen er nieuwe recepten actief komen in het platform. Deze worden geheel samengesteld door onze voedingsdeskundige op basis van de stemmen die daarvoor binnen komen. Meer informatie over onze inbreng volgt vanzelf wanneer je bent toegelaten tot de groep.


Let op: Wij beantwoorden geen persoonlijke vragen via de Manifesteer community.  Heb je behoefte aan deskundig advies of extra begeleiding, dan kan je ten alle tijden onze hulplijn inschakelen en een persoonlijk strategiegesprek inplannen met een van onze deskundige.

zijn er verschillen in het totaalplan?

Nee, deze zijn er niet. Wij houden het graag duidelijk en eenvoudig bij Fitcooking Switch. Wij vinden dat een gezond en fit leven voor iedereen toegankelijk moet zijn en denken daarin ook mee in onze dienstverlening. 


Ook houden wij het graag zo eenvoudig als mogelijk om aan boord te stappen. Daarom zijn er bij Fitcooking Switch enkel  twee verschillen in het totaalplan dat wij je aanbieden. Zo kan je starten met het ‘ Switch Experience’ totaalplan voor één maand of het ‘Switch Lifestyle’ totaalplan voor 6 maanden.


Kies je voor het totaalplan 1 maand, dan ontvang je precies dezelfde service als bij het totaalplan van 6 maanden. Zo kun je ervaren hoe je met Fitcooking Switch in een handomdraai fijne gewoontes kan introduceren, die zorgen voor resultaat voor je persoonlijke gezondheids-welzijn én fitnessdoelen.

Ben je dus een twijfelkont, dan heb je zo toch alles mee dat Switch biedt om te proeven en te ervaren.


Kies je voor de ‘Switch Lifestyle’ van 6 maanden, dan kunnen wij samen met alles dat je hebt geleerd aan de slag, om dit volledig te integreren in jouw dagelijks leven.... en de grond te leggen voor gegarandeerd succes in het behalen én behouden van resultaten, waarop jij gegarandeerd trots op gaat zijn!


De voorwaarden over het aanmelden, het wisselen of het beëindigen van een bepaald totaalplan, lees je op deze website. Ook staan de voorwaarden  in het Fitcooking Switch e-book vermeld. 


HOE VERLOOPT HET BETAALPROCES en wat zijn de voorwaarden? 

Wanneer je op de button klikt om jezelf aan te melden, dan kom je direct in de 'winkelwagen' van Plug & Pay terecht, die ondersteunt word door Molli. Je kan direct online de betaling in orde maken met een van de verschillende betaalmogelijkheden die onderaan deze website staan vermeld. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om te betalen middels Bancontact/Mister Cash. 


Na je aanmelding ontvang je direct een factuur via de e-mail en wordt je direct doorverwezen naar het Switch assessment. Je kan het Switch assessment automatisch versturen. Wanneer wij het assessment volledig ingevuld hebben ontvangen dan gaan wij direct aan de slag met de opmaak van het gepersonaliseerde totaalplan.

Na het invullen van het Switch assessment kom je uit op de bedankpagina van Fitcooking Switch. Hier kan je ter voorbereiding het Fitcooking Switch e-book downloaden.

Heb je gebruik gemaakt van de aanbieding voor het persoonlijke strategiegesprek, dan ontvang je daarover automatisch bericht via de e-mail met een link om het telefonisch consult in te plannen via Calendly.


Mocht je gebruik maken van de aanbieding van de unieke partnerkoppeling vermeld dit dan ook op het Switch assessment. Wij nemen dan automatisch contact met je op zodat wij ook de juiste partner aan je account kunnen koppelen. 


Wij bieden enkel persoonlijk maatwerk aan. Het gepersonaliseerde totaalplan wordt door een van onze deskundige speciaal voor jou samengesteld in het leefstijl-platform. Wij streven ernaar om binnen 72 uur na betaling én het invullen van het Switch assessment, contact met je op te nemen met de inloggevens, zodat je van start kan gaan met het persoonlijke totaalplan van Fitcooking Switch. 

waarom moet ik een assessment doen?

Wij willen heel graag onze missie voldoen om jou als uniek persoon geheel te voorzien van een totaalplan dat zorgt voor rust, regelmaat en gegarandeerd resultaat!


Jaag je al langer een fitte leefstijl na, dan heb je vast al het nodige geprobeerd om jezelf ook echt trots, opgewekt én krachtig te kunnen voelen. Je bent klaar met het ellendige dieet hoppen, het testen van supplementen én het betalen van dure personal trainers…die je uiteindelijk niet voorzien van een effectief totaalplan. Al het gene dat je uitgeprobeerd hebt, dat kan je uiteindelijk niet omzetten naar fijne gewoontes. Het voelt als zwaar werk, doordouwen én het enthousiasme waarmee je was begonnen, dat ebt al weer snel weg. Tijdelijk redmiddelen, geven je tijdelijke resultaten en dat zorgt voor mentale ergernissen en tegenslagen. En ja, ook dit kost je weer een hoop verspilde tijd, energie én geld. Die teleurstelling moet je jezelf niet langer meer aan willen aandoen. Het werken aan gezondheids- en fitnessdoelen moet je positieve energie opleveren. En daar gaat Fitcooking Switch je geheel in voorzien.  


Jij wilt met succes nieuwe gewoontes kunnen introduceren die positief invloed hebben op al jouw persoonlijke gezondheids-welzijn én fitnessdoelen. Om je daarin als unieke persoon geheel in te kunnen voorzien, is het van groot belang dat het totaalplan, ook écht aansluit op doel, leefsituatie én al je eet- en levensbehoeftes. Wanneer jij jezelf heb aangemeld start je daarom ook als eerste met het Switch assessment. Het is voor ons team van deskundige belangrijk, dat je het assessment volledig en naar waarheid invult, zodat wij ook in staat zijn het gepersonaliseerde totaalplan geheel naar wens en doel op te stellen. Fitcooking Switch is er voor iedereen!  Wij ondersteunen je als uniek persoon in wat je denkt, voelt en wat je doet. Wat je doel ook is, gewicht verliezen, op gezond gewicht blijven óf spieren winnen, wij bieden je een persoonlijk plan van aanpak en alle hulpmiddelen die jij nodig hebt op één unieke plek. Daarbij houden wij rekening met al je persoonlijke wensen, je dieetvoorkeuren maar ook de sociale agenda

 

Gun het jezelf om eindelijk voor gemak en zekerheid te gaan. Dit betekend namelijk meer rust in je hoofd en wanneer er sereniteit is, dan heb je prettige focus én dat zorgt voor motivatie én resultaat voor al je doelen.

wat voor recepten staan er in de database van het platform?

Eten is allang niet meer alleen bedoeld als brandstof en middel om in leven te blijven. Eten is gelinkt met emotie, traditie, identiteit, gezelligheid en genot! Niet voor niets zijn hier complete tv-zenders, tijdschriften en social mediakanalen omheen gebouwd. Er is enorm veel te proeven en te ontdekken. Ook bij Fitcooking Switch!


Wanneer jij jezelf hebt aangemeld, dan maken onze voedingsdeskundigen speciaal voor jou een persoonlijk maaltijdplan. Dit doen wij aan de hand van het Switch assessment, waarop jij al je persoonlijke specifieke eet wensen kan vermelden. Onze ervaren voedingsdeskundigen kunnen met elke voorkeur rekening houden. Ook met het uitsluiten van bepaalde ingredienten die je eventueel niet lust, of waar je intolerant voor bent.


Bij Fitcooking Switch volg je geen dieet. Wij geloven niet in tijdelijke methodes en willen heel graag samen met jou de missie volbrengen, om je te te voorzien van zichtbare resultaten die ook écht blijvend zijn. Tijdelijke dieten geven tijdelijke resultaten. Om onze missie te kunnen volbrengen is het belangrijk dat het maaltijdplan naar wens is en dat er voldoende keuzes zijn. Wij van Fitcooking Switch houden niet van restricties en vinden vrijheid en keuzes kunnen maken onwijs belangrijk! Dit s gezond voor je mentale welzijn.


Jij wil daarom ook de regie zelf in eigen handen kunnen nemen, om zo het persoonlijke schema ten allen tijde naar wens aan te passen. Dit is dan ook op verschillende manieren mogelijk. De receptendatabase met meer dan 2000 recepten bieden je een scala aan heerlijke eiwitrijke recepten. Alle recepten die je ziet in de database, worden allemaal aangepast op je persoonlijke caloriebehoefte. Dit betekend dat je alle recepten mag en kan gaan proeven en dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen! De porties van de recepten worden namelijk geheel naar het persoonlijke doel aangepast, zodat het binnen je huidige dagschema van je caloriebehoefte past. Ook kan je heel eenvoudig recepten zelf aanpassen, als je een bepaald ingrediënt niet in huis hebt of niet lust. Ook bij deze wijziging worden de calorieën goed gezet in je dagschema.


Alle functie die het platform je hierin te bieden heeft lees je bij de module voeding op deze website.

Onze voedingsdeskundigen vullen de database maandelijks aan met nieuwe recepten. Dit doen we aan de hand van wensen die worden opgegeven in de Manifesteer Community. Meld jij jezelf aan bij

Fitcooking Switch, dan bepaal je dus helemaal zelf wat je graag extra wil zien én wilt proeven!


Wie Fitcooking al een tijdje volgt via bijvoorbeeld Instagram, weet dat wij al ruim 8 jaar meegaan in de Fitnesswereld. Wij zijn dan ook zeer gepassioneerd over voeding en hebben in het verleden vele receptenboeken uitgebracht. Het samenstellen van smaakvolle recepten die daarnaast positief invloed hebben op bepaalde fysieke doelen, is een grote specialiteit en vaardigheid van Fitcooking Switch. Wij zijn dol op ‘Wereldrecepten’ maar ook op budgetmaaltijden die snel op tafel staan.

Er staan +2000 recepten in de receptendatabase en deze worden verdeeld onder: ontbijt, lunch, diner en snacks. Zie hieronder een aantal foto's van recepten die je kan terugvinden in onze unieke smeuïge receptendatabase.
HOELANG DUURT HET VOORDAT IK RESULTAAT kan ZIEN? 

Dit mag je al verwachten in de eerste twee weken. Wanneer het Switch assessment volledig én naar waarheid is ingevuld, dan kan je dit automatisch versturen. Een deskundige van ons team, gaat vervolgens speciaal voor jou aan de slag met de berekening voor de prognose, die gemaakt moet worden voor het persoonlijke fysiek doel dat je graag wilt bereiken.


Wanneer deze berekening is gemaakt, maken wij daarvoor ook het totaalplan op. Wanneer je start bij Fitcooking Switch, dan start je met een prognoseperiode. Deze duurt twee weken. Je bepaald helemaal zelf wanneer jij het een gewenst moment vindt, om deze periode te starten. Onze voedingsdeskundigen beschikken over de kwaliteiten om voor jou een persoonlijke berekening te maken, die aansluit op de fysieke doelstelling én daarbij houden wij ook rekening met de verschillende lichaamstypen. Alle informatie die wij nodig hebben om een juiste prognose te kunnen maken, stellen wij je bij het Switch assessment. Om er zeker van te zijn dat deze berekening jou ook de gewenste resultaten gaat geven, passen wij bij Fitcooking Switch altijd een prognoseperiode toe. Jij wil namelijk zo snel mogelijk resultaten zien én daar zetten wij ons geheel voor in.


Het lichaam heeft de tijd en rust nodig om een verandering in een bepaald eet-of leefpatroon te kunnen verwerken. Elke aanpassing op een bepaald voedingspatroon, dus ook in de hoeveel van calorieën of de samenstelling van macronutrienten, moet het lichaam verwerken. Om je lichaam hier te tijd voor te geven is het nodig om een prognoseperiode toe te passen. Wanneer je deze periode correct doorloopt dan zal je in de eerste twee weken als resultaten mogen zien en voelen.

Wij kunnen geen resultaten garanderen, als je de prognoseperiode niet toepast of als je daar een eigen invulling aangeeft. Alle informatie die jij nodig hebt voor de prognoseperiode, lees je in het Fitcooking Switch e-book dat je geheel gratis van ons ontvangt direct na het aanmelden

De organisatie en de missie van fitcooking Switch.

Fitcooking ondersteunt al ruim 8 jaar op verschillende manieren in het creëren van een gezonde levensstijl in balans. Waarin door middel van voeding, krachtraining, je mindset én manifestatie jouw lichaam in topvorm komt. In 2015 is Fitcooking door mede-eigenaar Veerle ( 34 jaar ) opgezet en is Fitcooking Switch inmiddels uitgegroeid naar een succesvolle organisatie met een team aan ervaren voedingsdeskundigen, vetverlies en fitnesscoaches.


Wij begrijpen dat het tegenwoordig een hele uitdaging kan zijn om tussen alle verschillende programma's, digitale producten, de receptenboeken én alle tips & tricks die Google je geeft, door de bomen nog het bos nog te zien en resultaat te behalen voor je persoonlijke gezondheids-welzijn en fitnessdoelen. Instagram is daarnaast een nieuwe “Telsell” commercial-app geworden, waarbij enkel nog het "perfecte" plaatje wordt geschetst en je de gekste middelen worden aangeboden. Er bestaan heel wat extreme diëten en tijdelijke oplossing en er zijn ook net zoveel mensen die maar al te graag deze methodes uitproberen om ook maar wat kilo's kwijt te raken.


Wij geloven niet in dieten. Het is niet gezond voor lichaam en geest en het gaat je ook niet helpen met een permanente oplossing voor gewichtsverlies.

De wereld evolueert en Fitcooking Switch beweegt daarin graag mee! Bij Fitcooking zijn wij namelijk dol op groeien. In 2023 is Fitcooking Switch opricht en daarmee hebben wij de wetenschap, kennis én technologie samengebundeld, zodat jij met elk gewenst doel én al jouw persoonlijke wensen- en levensbehoeftes, succes bereikt in de reis naar een fysieke én mentale verandering.


Ons platform biedt geen "One Size Fits All Formule" aan. Wij gaan voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord en willen je dan ook resultaten kunnen garanderen waar jij ook echt trots op gaat zijn. Switch heeft alle tools in huis, die je als het ware persoonlijk ‘reset’, om zo in een handomdraai gewoontes te introduceren. Energieke gewoontes die zorgen voor zichtbaar én blijvend resultaat. Met Fitcooking Switch verzekeren wij jou van een gepersonaliseerd totaalpakket aan expertise, tools en geavanceerde functies, waardoor ook jij de Switch kunt maken naar een energiek leven in balans. Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe Fitcooking Switch dé onmisbare schakel in jouw dagelijkse leven wordt.

WIE ZIJN DE DESKUDIGEN VAN HET TEAM FIITCOOKING SWITCH?

Fitcooking ondersteunt al ruim 8 jaar op verschillende manieren in het creëren van een gezonde levensstijl in balans. Waarin door middel van voeding, krachtraining, je mindset én manifestatie jouw lichaam in topvorm komt. In 2015 is Fitcooking door mede-eigenaar Veerle ( 34 jaar ) opgezet en is Fitcooking Switch inmiddels uitgegroeid naar een succesvolle organisatie met een team aan ervaren voedingsdeskundigen, vetverlies en fitnesscoaches.


Wij begrijpen dat het tegenwoordig een hele uitdaging kan zijn om tussen alle verschillende programma's, digitale producten, de receptenboeken én alle tips & tricks die Google je geeft, door de bomen nog het bos nog te zien en resultaat te behalen voor je persoonlijke gezondheids-welzijn en fitnessdoelen. Instagram is daarnaast een nieuwe “Telsell” commercial-app geworden, waarbij enkel nog het "perfecte" plaatje wordt geschetst en je de gekste middelen worden aangeboden. Er bestaan heel wat extreme diëten en tijdelijke oplossing en er zijn ook net zoveel mensen die maar al te graag deze methodes uitproberen om ook maar wat kilo's kwijt te raken.


Wij geloven niet in dieten. Het is niet gezond voor lichaam en geest en het gaat je ook niet helpen met een permanente oplossing voor gewichtsverlies.

De wereld evolueert en Fitcooking Switch beweegt daarin graag mee! Bij Fitcooking zijn wij namelijk dol op groeien. In 2023 is Fitcooking Switch opricht en daarmee hebben wij de wetenschap, kennis én technologie samengebundeld, zodat jij met elk gewenst doel én al jouw persoonlijke wensen- en levensbehoeftes, succes bereikt in de reis naar een fysieke én mentale verandering.


Ons platform biedt geen "One Size Fits All Formule" aan. Wij gaan voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord en willen je dan ook resultaten kunnen garanderen waar jij ook echt trots op gaat zijn. Switch heeft alle tools in huis, die je als het ware persoonlijk ‘reset’, om zo in een handomdraai gewoontes te introduceren. Energieke gewoontes die zorgen voor zichtbaar én blijvend resultaat. Met Fitcooking Switch verzekeren wij jou van een gepersonaliseerd totaalpakket aan expertise, tools en geavanceerde functies, waardoor ook jij de Switch kunt maken naar een energiek leven in balans. Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe Fitcooking Switch dé onmisbare schakel in jouw dagelijkse leven wordt.

Waar moet ik rekening meehouden?

Wij van Fitcooking Switch dragen de missie om jou zo goed als maar mogelijk te kunnen ondersteunen, in het bereiken van al je gezondheids-welzijn én fitnessdoelen. Wij willen dan ook net zo graag als jou, resultaten zien die blijvend zijn! Daarvoor is het van groot belang dat je rustig en nauwkeurig te werk gaat en de informatie leest die wij met je delen in het Fitcooking Switch e-book. Je ontvang ons e-book direct na het invullen van het Switch assessment.


Je kan ons e-book direct downloaden via de ‘bedank-pagina’. Op deze pagina kom je automatisch terecht na het invullen van het Switch assessment. Neem de tijd om de informatie die wij met je te delen goed door te lezen. Ons advies is om het e-book direct te lezen wanneer jij jezelf hebt aangemeld. Zo kan jij jezelf voorbereiden in de tijd dat ons team het totaalplan voor je samen stelt.


Wanneer je jezelf hebt aangemeld bij Fitcooking Switch en je hebt de inloggegevens ontvangen… dan start je al eerste met een ‘prognose periode’. Deze prognose periode duurt twee weken. Alle uitleg daarover lees je in het Fitcooking Switch e-book.

Wat moet ik weten over de prognose en de periode daarvan?

Wanneer het Switch assessment volledig én naar waarheid is ingevuld, dan kan je dit automatisch versturen naar ons team. Een deskundige gaat daarmee vervolgens voor jou mee aan de slag en start met de berekening voor je prognose. Dit is de berekening die gemaakt moet worden voor het persoonlijke fysiek doel dat je graag wilt behalen. Wanneer deze berekening is gemaakt dan stellen wij het totaalplan daarop af.


Wanneer je start met Fitcooking Switch, dan begint de reis naar een prognose periode toe. Deze duurt twee weken. Je bepaald helemaal zelf wanneer jij het een gewenst moment vindt om deze periode te starten. Onze voedingsdeskundige die de berekening voor de prognose maakt, beschikt over de kwaliteiten om voor jou een persoonlijke berekening te maken, die aansluit op je fysieke doelstelling én daarbij houden wij ook rekening met de verschillende lichaamstypen.


Een prognose berekening maken komt zeer nauwkeurig en is altijd persoonlijk. Alle informatie die wij nodig hebben om een juiste prognose te kunnen maken, ‘stellen wij bij’ in het Switch assessment. Om er zeker van te zijn dat deze berekening je ook de gewenste resultaten gaat geven, passen wij dus altijd een prognose periode toe. Wij hebben een gezamenlijk doel. Wij willen net zo graag als jou resultaten zien én daar zetten wij ons ook voor in.


Het lichaam heeft de tijd en rust nodig om een verandering in een bepaald eet-of leefpatroon te kunnen verwerken. Elke aanpassing op een bepaald voedingspatroon, dus ook in de hoeveelheid van calorieën, of de samenstelling van macronutrienten moet het lichaam verwerken. Om je lichaam hier de tijd voor te geven is het nodig om een prognose periode toe te passen van twee weken. Wanneer je deze periode correct doorloopt, dan zal je in de tijd daarna al direct resultaten mogen zien en voelen.


Wij kunnen geen resultaten garanderen als je de prognose periode niet toepast, of als je daar een eigen invulling aangeeft. Alle informatie die je nodig hebt over de prognose en de periode daarvan, lees je in het Fitcooking Switch e-book. Je kan het Switch e-book gratis downloaden na het invullen van het Switch assessment.

Moet ik een app downloaden?

Ja, het is nodig om een app te downloaden om toegang te krijgen voor het leefstijl-platform en daarmee aan de slag te gaan met het gepersonaliseerde totaalplan. De app waarop het leefstijlplatform is gebouwd biedt ondersteuning voor zowel Android als voor iOS.

Wanneer het persoonlijk totaalplan speciaal voor jou is samengesteld, ontvang je automatisch een e-mail met daarin je inloggegevens en de link om de app te kunnen downloaden. Wij streven ernaar om deze gegevens binnen 72-uur met je te delen via de e-mail.


Het is ook mogelijk om in te loggen via een tablet of via een vaste computer. Daarnaast zitten er verschillende handige tools in het platform waarmee je bijvoorbeeld een koppeling kan maken met WhatsApp. Zo kan je bijvoorbeeld jou boodschappenlijstje, met enkele drukken op de knop doorsturen via een koppeling met WhatsApp. Bestel je liever de boodschappen? Dan is er ook ondersteuning met een automatische koppeling in het platform waarmee je direct de boodschappen kan bestellen.


Alle functies en hulpmiddelen die het platform je te bieden heeft, lees je op deze website en staan ook uitgelegd in het Fitcooking Switch e-book. Daarbij ontvang je ook de handleiding voor het gebruik van de app

Wat staat er in het Switch e-book?

Wanneer je jezelf hebt aangemeld en het Switch assessment hebt ingediend, kom je automatisch op de ‘bedankpagina’. Op deze pagina kan je het Fitcooking Switch e-book gratis downloaden. Wil je een fijne en rustige opstart maken, zorg er dan voor dat je het Fitcooking Switch e-book helemaal gelezen hebt alvorens je start met het gepersonaliseerde totaalplan dat wij voor je samenstellen in het platform. Alle informatie over de opstart, je prognose-periode maar óók wat er daarna komt, staat staps-gewijs uitgelegd in het e-book.


Wij dragen dé missie om het leven in een handomdraai een positieve en gezonde switch te geven. Wij willen je zo goed als mogelijk ondersteunen, om zo ook al je persoonlijke gezondheids-welzijn én fitnessdoelen te bereiken. Wij willen dan ook net zo graag als jij, resultaten zien die blijvend zijn!


Wij kunnen deze missie alleen volbrengen, als jij jezelf ook goed voorbereid en het advies opvolgt dat wij met je delen in het Fitcooking Switch e-book. Onderstaande informatie ga je terugvinden in het e-book dat wij met je delen na je aanmelding:


• De opstartfase bij Fitcooking Switch

• De handleiding voor het leefstijlplatform

• Wat je wil weten over energiebalans

• Wat je wil weten over calorieën en macronutrienten

• Wat je moet weten over progressie meten

• Wat je moet weten over de prognoseperiode

• Wat je moet weten om zichtbaar en blijvend resultaat te behalen

• Meer informatie over het persoonlijke strategiegesprek

• Meer informatie over de manifesteer community

• Meer informatie over de unieke partner-koppeling

• De Fitcooking Switch voorwaarden


Met Fitcooking Switch verzekeren wij jou van een gepersonaliseerd totaalpakket aan expertise, tools en geavanceerde functies, waardoor ook jij de Switch kunt maken naar een krachtig leven met een lichaam waar jij trots op gaat zijn. Het maakt daarvoor niet uit waar je nu staat, hoe buitengewoon jij als persoon bent of wat je leeftijd of levensbehoeften ook zijn.


Fitcooking Switch draagt de missie om jouw geheel te voorzien in alle wensen en behoeftes die je hebt. Het mooie van ons platform is namelijk dat je wordt gezien voor wie je bent en precies die ondersteuning krijgt die bij jou past. Om ervoor te zorgen dat jij een kick-start kan maken met Fitcooking Switch, vragen wij je het Fitcooking Switch e-book met daarbij de handleiding goed door te lezen én het advies dat wij met je delen, serieus te neme

Kan iedereen zich aanmelden voor fitcooking switch?

Fitcooking Switch is er voor vrouwen én mannen met een gezonde missie! Wij vinden dat een vitaal en krachtig leven in balans voor iedereen toegankelijk moet zijn. Jij wil met succes nieuwe gewoonten kunnen introduceren die positief invloed hebben op al jouw persoonlijke gezondheids-welzijn én fitnessdoelen. Om je daarin als unieke persoon geheel in te kunnen voorzien, is het van groot belang dat het totaalplan ook écht aansluit op het doel, de leefsituatie én al je eet- en levensbehoeftes.


Er zijn geen speciale voorwaarden om jezelf aan te melden bij Fitcooking Switch. Wij helpen en ondersteunen je met passie om al je fysieke en mentale doelen te bereiken.

Wanneer jij jezelf hebt aangemeld, start je daarom ook als eerste met het Switch assessment. Het is voor ons team van deskundigen belangrijk om je wat beter te leren kennen. Wij vragen dan ook om het Switch assessment volledig en naar waarheid in te vullen, zodat wij ook in staat zijn het gepersonaliseerde totaalplan naar wens en doel op te stellen.


Fitcooking Switch is er voor iedereen! Wij ondersteunen je als uniek persoon in wat je denkt, voelt en wat je doet. Wat je doel ook is, gewicht verliezen, op gezond gewicht blijven óf spieren winnen, wij bieden je een persoonlijk plan van aanpak en alle hulpmiddelen die jij nodig hebt op één unieke plek. Daarbij houden wij rekening met al je persoonlijke wensen, je dieet voorkeuren maar ook de sociale agenda. Heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor een vegetarisch of pescetarisch voedingsschema voor duurzaam vetverlies? Geen probleem! Ben je allergisch of intolerant voor bepaalde voeding? Onze specialisten houden daar graag rekening mee.


Wij zorgen dat je volledig voorzien wordt van een uniek gepersonaliseerd voedingsschema waar je van gaat “watertanden”. Je ontvangt van onze voedingsdeskundigen een gepersonaliseerd voedingsschema waarbij je geheel zelf kiest: wat je graag eet, wat je niet lust, over hoeveel maaltijden jij je persoonlijke caloriedoel wilt verdelen...en wat de gewenste voorkeur is in de calorie-verdeling per maaltijd. Daarbij geef je ook je voorkeuren op voor de gewenste bereidingstijd per maaltijd van de dag.


Onze voedingsdeskundigen zijn gespecialiseerd in het creëren van maaltijden die een positieve invloed hebben op jouw fysieke doelen. Al maaltijden die je ziet in onze unieke receptendatabase worden persoonlijke aangepast op jouw specifieke doel, je activiteit én het schema van de dag. Zeg maar vast vaarwel tegen al dat tijdrovende tel- en giswerk in calorieën berekenen. Wij bundelden wetenschap, kennis en technologie, zodat jij als uniek persoon gegarandeerd met gemak én plezier al jouw gezondheids- en fitnessdoelen bereikt.

MOET IK LID ZIJN VAN EEN SPORTSCHOOl?

Nee, dat is niet nodig. Wij van Fitcooking Switch vinden het belangrijk dat je de vrijheid ervaart in de keuzes die je hebt, om zo ook plezierig en geheel naar eigen wens je fitnessdoelen te bereiken. Ben je uitgeput van al het probeerwerk, dé zoektocht of het gepuzzel voor een persoonlijk én effectief trainingsplan? Wil jij ook een fijne gewoonte kunnen maken van een actieve levensstijl, die ook écht bij jouw past als uniek persoon? Ons team met professionals gaan je helpen!


Het unieke leefstijl platform is zo ontwikkeld om jou geheel op doel, behoefte en wens te ondersteunen in het maken van een gepersonaliseerd trainingsschema. Of je nu thuis wil sporten, of in de sportschool, liever aan yoga doet…Het unieke leefstijl platform biedt werkelijk alle tools binnen handbereik, om fijne actieve gewoontes te creëren in een handomdraai. Gewoontes die leiden tot succes én niet aanvoelen als volhouden.


Ons platform biedt je met enkele drukken op de knop een geheel afgestemd persoonlijk trainingsschema, dat je gaat leren wat slim én effectief trainen is. Heb jij bijvoorbeeld het fysieke doel om gewicht te verliezen, met behoud van spiermassa? Dan kan je daar in een handomdraai een geheel persoonlijk schema voor maken, voor zowel thuis, als voor in de sportschool.


Jij kiest zelf het instap niveau, de aantal gewenste trainingsdagen, trainingsduur en de intensiteit, het enige wat jij nog hoeft te doen is de training met plezier te beleven! De handige instructievideo’s, met uitleg over houding en techniek leren je direct wat je precies moet doen, om zo ook snel het gewenste resultaat te behalen. Je hoeft dus nooit meer onzeker de sportschool binnen te lopen, of te twijfelen dat jij de kostbare tijd voor activiteit, ook efficiënt én effectief benut.


Met onze ‘superslimme’ formule en technologie in het platform, creëer je een gezonde én actieve levensstijl in balans. Wat je persoonlijke situatie, leeftijd, wensen of levensbehoeften ook zij, jij bent uniek én het team van Switch.. met het unieke leefstijl platform past zich daar geheel op aan

wat mag ik verwachten van de partner koppeling in het platform?

Wil je graag samen met je partner aan je gezondheids-welzijn én fitnessdoelen werken? Supergoed! De unieke partner koppeling in het leefstijl-platform is daarvoor een onwijs handige uitvinding en tool.

Wanneer je deze optie hebt geselecteerd in de winkelwagen én je dit óók hebt vermeld op het Switch assessment, dan nemen wij daarover contact met je op.

Wij zullen je vragen aan welke account je graag gekoppeld wil worden, alvorens wij het persoonlijke totaalplan opstellen.


Is de partnetkoppeling actief, dan zorgen wij ervoor dat beide voedingsschema’s geheel overeen komen met de maaltijden naar keuze, terwijl je wel beiden je eigen doel bereikt! Heb je bijvoorbeeld zelf een doel om af te slanken maar een partner die graag wil aankomen in spiermassa? Geen probleem! Wanneer jij kiest voor de partner koppeling in het platform, dan krijgen jullie beiden een gepersonaliseerd voedingsschema, geheel naar eigen invulling, wens én doel waarbij de maaltijden in het schema overeenkomen.


Let op: Wij maken geen gebruik van automatische systemen of bots omdat wij persoonlijk maatwerk bieden. Het gepersonaliseerde voedingsschema in het leefstijl-platform, wordt op basis van jou assessment geheel naar doel en wens samengesteld. Maak je gebruik van de partner koppeling, dan betekend dit automatisch dat ook je partner het Switch assessment moet doen. Wij kunnen alleen het totaalplan opstellen en koppelen als wij het het Switch assessment als koppel hebben ontvangen.


Wij stellen je via het Switch assessment dan ook de vraag of je de keuze hebt gemaakt bij je betaling. Een partner kan alleen gekoppeld wordt aan een actief totaalplan van Fitcooking Switch.

word er ook persoonlijke coaching gegeven?

Nee. Persoonlijke coaching wordt momenteel niet aangeboden door Fitcooking Switch. Wij helpen en ondersteunen je persoonlijk met passie en liefde via de unieke hulplijn. Daarvoor kan je op elke gewenst moment en voor elk persoonlijk doel, een persoonlijk strategiegesprek inplannen. Alle informatie daarover lees je op deze website. Het is alleen mogelijk om een persoonlijk strategiegesprek te plannen wanneer het ‘totaalplan actief’ is.

Ik heb een andere vraag hoe neem ik contact op?

Heb je een vraag over Fitcooking Switch en kan je het antwoord niet terug vinden op deze website, dan mag je daarvoor altijd contact opnemen via de e-mail.

HOE NEEM IK CONTACT OP VOOR EEN ANDERE VRAAG?

Heb je een vraag over Fitcooking Switch en kan je het antwoord niet terug vinden op deze website, dan mag je daarvoor altijd contact opnemen via de e-mail.

voor je lichaam en geest zorgen is een INVESTERING. Het is de enige investering die voor ons allen onbetaalbaar is. Elke INVESTERING in jezelf is een leerproces dat je mag omarmen.