JE IDEALE GEWICHT BEHALEN EN BEHOUDEN ZONDER DAT HET VOELT ALS VOLHOUDEN

 

 Fitcooking Switch ondersteund je als uniek persoon in wat je doet, denkt en voelt. Met het meest persoonlijke leefstijlplatform voor voeding, beweging, training én mindset kom jij weer in contact met jezelf, lichaam en geest. 


Duurzaam vet verliezen, op gezond streefgewicht blijven of spieren winnen? Wij verzekeren jou van een gepersonaliseerd totaalplan voor rust, regelmaat en een gegarandeerd resultaat voor al persoonlijke fitnessdoelen.

 

 Fitcooking Switch ondersteund je als uniek persoon in wat je doet, denkt en voelt. Met het meest persoonlijke leefstijlplatform voor voeding, beweging, training én mindset kom jij weer in contact met jezelf, lichaam en geest. 


Duurzaam vet verliezen, op gezond streefgewicht blijven of spieren winnen? Wij verzekeren jou van een gepersonaliseerd totaalplan voor rust, regelmaat en een gegarandeerd resultaat voor al persoonlijke fitnessdoelen.

.

 

Bekijk voordat je verder scrolt even naar de welkomstvideo van Fitcooking Switch 

BEVRIJD JEZELF UIT DE NEGATIEVE DIEETCIRKEL EN DOORBREEK DE EEUWIGE MENTALE KEUZESTRIJD. KIES VOOR EEN GEZONDE VERANDERING IN LICHAAM EN GEEST EN GA SAMEN MET FITCOOKING SWITCH VOOR BALANS IN ETEN, BEWEGEN, LEVEN ÉN GENIETEN.


VOORDAT WE PRECIES VERTELLEN WAT WIJ DOEN ZIJN HIERONDER DE RESULTATEN DIE JE KUNT VERWACHTEN 

JEROEN
Hallo allemaal! Hierbij deel ik mijn verhaal over Fitcooking. Eten heb ik altijd gezien als noodzakelijk. Er was geen kennis en weinig interesse om daarover iets te leren. Maar hierdoor behaalde ik ook al jaren geen resultaat voor mijn fitnessdoelen. Ik had net als elke man ook de wensen voor een gespierder bovenlijf. Fitcooking ben ik tegengekomen op Instagram. Alle gemakken die de app te bieden heeft hebben ervoor gezorgd dat ik een passie heb gecreëerd voor koken. Het smaakvolle voedingsschema dat naar wens wordt samengesteld geeft veel inzicht over voeding en dat geeft rust en vertrouwen. Het is fijn dat er veel keuzes die om het dagschema ook aan te passen, ook bij speciale gelegenheden. Het trainingschema heeft mijn geholpen meer te leren over ver effectief trainen. Dit samen met de kennis, wat inzet en passie voor het koken hebben ervoor gezorgd dat mijn spieren eindelijk gingen groeien.
- JEROEN
KARLIJN
Ik ben inmiddels 50+ en hecht meer waarde aan vitaliteit en gezondheid. Ik was veel te zwaar en dat kwam door mijn leefstijl. Ik werk al ruim 22 jaar in de horeca. Dit heb ik dan ook jarenlang als excuus gebruikt. Het liep uit de hand ook met wat gezondheidsklachten. Fitcooking heeft mij verrast want er was op het begin weinig vertrouwen voor “dieetprogramma”. Ik kwam er al vrij snel achter dat Fitcooking het anders aanpakt. Je mag en kan alles nog eten. Ik heb veel geleerd over eiwitrijke voeding en de balans houden op hoeveel je eet. Het totaalplan is een uitvinding. Dit omdat het persoonlijke voedingsschema je geheel voorziet van maaltijden met de juiste balans. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in de eerste maand al 5 kilo kwijt was. Dit was z’n boost aan vertrouwen en motivatie dat ik met plezier de samenwerken voor lange tijd ben aangaan. Het was een prachtige reis en ik ben mega trots op alle veranderingen die ik heb doorgemaakt.
- KARLIJN
CHARLOTTE
Wat ben ik blij dat ik deze stap voor mijzelf heb gezet. Als ik terug kijk naar oude foto's dan snap ik niet waarom ik het zover heb laten komen. Ik was niet gezond bezig! Ik heb veel tijd in de keuken en mijn thuis gym doorgebracht, maar deze verandering samen met de nieuwe gewoonte om meer te wandelen, hebben mij wij ook zoveel wijzer gemaakt over wat mijn lijf echt blij maakt. De keuzes die ik nu maak voor mijzelf en mijn gezondheid geven mij zoveel terug. Het heeft mij ruim 9 maanden gekost om mijn doel te behalen, maar wat ben ik nu blij en trots op de inzet en alle leermomentjes. Mijn buik is strak en plat en ik alles weer kan dragen dat in mijn kast hangt. Het doel voor onderhoudt voelt ook erg goed. Ik zit nu op 1950 calorieen per dag en kan werkelijk alles eten dat ik wil en geniet daarbij onwijs van alle lekkere maaltijden die Fitcooking te bieden heeft. De pre-bed maaltijd zijn mijn verwenmomentjes voor de dag!
- CHARLOTTE
ERICA
Ik ben gestopt met cardio en hardlopen. Het was geen leuke uitdaging. Maar voor de sportschool was ik te onzeker. Met mijn lijf voelde ik mijzelf daar niet thuis. Het trainingsschema dat Fitcooking na een consult heeft samengesteld heeft mij overgehaald. Ik heb mijn angst overwonnen. De video’s in de app geven ook fijne ondersteunen. Het sporten ging al snel een fijne routine worden omdat ik resultaat ging voelen. Het is heel fijn dat er rekening gehouden wordt met intoleranties. Ik eet geen kip en varkensvlees en ook melkproducten kan ik niet verdragen. Het schema is ondanks dat nog steeds elke dag onwijs divers en de recepten zijn smaakvol en snel op tafel. Wat een mooie leer-momenten en wat een fijne persoonlijke organisatie is Fitcooking! Het vet op mijn buik en mijn heupen ging er na de 2e maand snel af. De opstart ging wat moeizaam ik had weinig geduld. Maar de ondersteuning en adviezen van het consult hebben daarin geholpen.
- ERICA
AMANDA
Ik had een ander doel dan de meeste vrouwen. Fitcooking ben ik niet alleen gestart om af te vallen. Mijn doel was al jaren om meer spieren en ronding te krijgen in de billen. Ik had al veel programma gevolgd maar het was niet persoonlijk of prettig. Ik had ook de tijd niet om heel veel zelfstandig uit te zoeken. Mijn ervaring in de gym was minimaal. Het trainen met een schema was compleet nieuw voor mij. Ik had dus al jaren doelen maar eigenlijk geen concreet idee waarmee ik mijn leefstijl wist te veranderen om daarvoor ook resultaat te behalen. Het heeft 14 maande geduurd om mijn doel te bereiken voor het afvallen en daarna ben ik ben ik gestart met het opbouwen van spiermassa. Daarvoor heb ik verschillenden keren contact gehad met Veerle van Fitcooking. Het was een heel avontuur waarin ik ook zeker mentaal sterker ben geworden. Ik voel mijzelf na jaren sexier dan ooit! Ik ben de vrouw die ik wil zijn en trots op al mijn prestaties!
- AMANDA
MAARTJE
Van maat 42 naar maatje 38. Ik ben natuurlijk een paar maanden bezig geweest en heb mijzelf op de doelen gefocust om zo mijn streefgewicht te behalen. Maar het was het allemaal meer dan waard. Wat ik heb wel genoten van dit traject. Voor mijn gevoel heb geen dieet gevolgd, want in het weekend heb ik genoten van een wijntjes, chips en heerlijke burgers. Fitcooking heeft mij voorzien in de gemakken om keuzes met balans te kunnen maken. Hierdoor heb ik veel geleerd ondanks ik nooit geen calorieen heb hoeven tellen. Het is fijn om te begrijpen wat nodig is om af te vallen en op gewicht te blijven. Het persoonlijke maaltijdplan is heerlijk uitgebreid. De functies voor het wijzigen van het dagschema zijn daarin ideaal. De boodschappen die bestel ik nu ook via de app. Al deze mogelijkheden geven mij rust. Ik heb met plezier naar mijn doel toegewerkt. En ben supertrots op alles dat ik heb bereikt en ben dan ook enthousiast over de werkwijze van Fitcooking.
- MAARTJE
BEWEGING EN TRAINING
VOEDING

Exit gedoe, frustratie, gepuzzel én calorieën tellen. Wij nemen al het lastige werk in het maken van een gepersonaliseerd voedingsplan geheel uithanden. Bij Fitcooking Switch volg je geen dieet. Wij geloven niet dat tijdelijke methodes je gaan helpen met duurzame resultaten. De ‘dieetindustrie’ is vooral gericht op snelle methodieken die vaak nare restricties meebrengen. Je krijgt richtlijnen toegewezen die niet persoonlijk zijn en hierdoor is het onmogelijk gewoontes te integreren waar jij, je lichaam én geest blij van worden. Dit is niet de uitdaging die jij nog langer met jezelf wil aangaan.Start je met Fitcooking Switch? Dan ontvang je bij elk plan dat je kiest, iedere week een gepersonaliseerd voedingsschema. Vet verliezen, op gezond streefgewicht blijven, spiermassa winnen of gezonde eetgewoontes introduceren was nog nooit zo eenvoudig. Én dat zonder dat je calorieën hoef te tellen!
Jij bent uniek en daarom houden wij graag rekening met al je persoonlijke eetwensen. Kies je voor een totaalplan zónder persoonlijke begeleiding, dan start je na het aanmelding direct met een assessment. Hierop kan jij al je persoonlijke specifieke eetwensen vermelden. Ook houden wij rekening met het uitsluiten van bepaalde ingrediënten die je niet lust, of waar je misschien intolerant voor bent. Kies je voor premium 1-op-1 coaching, dan bespreek je samen met je coach al je persoonlijke voorkeuren tijdens een telefonische consult. Voor de samenstelling van het gepersonaliseerde voedingsschema houden wij rekening met:

• Je persoonlijke doelstel en je energiebalans.
• Je calorieen-en macronutriënten verdeling.
• Eventuele allergieën of intoleranties.
• Eventuele dieetvoorkeuren.
• Het aantal gewenste eetmomenten.
• Je leef- en werksituatie.
• Je maaltijdvoorkeuren.

Ben je ergens allergisch of intolerant voor zoals gluten, lactose, noten, melk, schelp- of schaaldieren of iets anders? Geen probleem. Wij houden daar graag rekening mee. Zijn er bepaalde voedingsmiddelen die je niet lust? Je kan dit allemaal vermelden op het assessments of tijdens het telefonische consult met je coach. Ben je vegetarisch, pescotariër of eet je liever geen varkensvlees? Ook daar houden wij rekening mee. Hieronder lees je wat de module voeding in het leefstijlplatform je allemaal nog meer te bieden heeft:

• Een heerlijke receptendatabase met +2000 recepten, waarbij elke recept dat je graag wil wisselen, automatisch wordt aangepast op caloriebehoefte én het schema van de dag. Dit betekend dat je heel eenvoudige het persoonlijke voedingsschema naar wens kan aanpassen met alle recepten uit de database en je daarvoor zelf geen calorieën meer hoeft te tellen.

• Pas eenvoudig het aantal porties of de portiegrootte aan als je voor een gezin kookt. Voeg eventueel losse voedingsmiddelen toe aan het dagmenu met de handige barcodescanner, of wissel de ingrediënten van een bepaald recept als je iets niet in huis hebt. Een herberekening op je caloriebehoefte en het dagschema gaat automatisch .

• Je kan dagen en maaltijden kopiëren. Wil je graag starten met meal preppen of intermittent fasting? Dan kan je daar zelfstandig heel eenvoudig het voedingsschema op aanpassen.

• Wij stimuleren vooruitdenken en daarom kan je het dagschema altijd 10 dagen vooruitzien. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen. Pas het boodschappenlijstje eventueel aan met overige levensmiddelen en stuur het automatische door via WhatsApp. In dezelfde omgeving kan je ook heel eenvoudig de boodschappen laten thuisbezorgen via Albert Heijn.

Wij bieden géén "One Size Fits All Formule" aan. Het gepersonaliseerd totaalplan wordt door echte experts samengesteld. Daarom start je na je aanmelding voor Fitcooking Switch Experience of het Lifestyle totaalplan, direct met ons assessment. Wanneer wij dit vragenformulier volledig ingevuld hebben ontvangen, gaan wij direct speciaal voor jou aan de slag. Binnen 48-uur ontvang je een e-mail met je inloggegevens, zodat je zelfstandig van start kan gaan met het persoonlijke voedingsplan in het leefstijlplatform.

Alle informatie die wij nodig hebben om een juiste berekening te maken voor je persoonlijke prognose, die ook bij je doel aansluit, stellen wij op het assessment. Wij houden onder andere rekening met je energiebalans, je gewenste activiteit maar ook een eventueel dieetverleden nemen wij mee. Start je met premium 1-op-1 coaching, dan bespreek je de persoonlijke doelen en je persoonlijke prognose telefonisch me je coach, die je daarover ook alles uitlegt.

Kies je voor Fitcooking Switch Experience of het Lifestyle totaalplan, dan ontvang je GRATIS het Fitcooking Switch e-book. Hierin staat alle informatie die jij nodig hebt over de module voeding in het leefstijlplatform. Ook delen wij in dit e-book alle belangrijke basisprincipes voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht en het opbouwen van spiermassa. Start je met Premium 1-op-1 coaching, dan ontvang je persoonlijke begeleiding om deze basisprincipes ook in het dagelijkse leven te integreren. Meer informatie over het leefstijlplatform, de verschillende modules en premium 1-op-1 coaching lees je in het volgende tabblad.


BEWEGING EN TRAINING
BEWEGING & TRAINING

Leer samen met Fitcooking Switch in een handomdraai wat slim én effectief trainen is. Of je jij nu thuis wil sporten, graag naar de sportschool gaat of liever aan yoga doet? Met de module beweging & training in het leefstijlplatform, creëer je in een handomdraai een fijne routine in een actieve levensstijl. Droom jij al jaren van meer volume in je billen, een strakkere buik of wil je graag meer spierdefinitie in je boven? De superslimme formule in het leefstijlplatform gaat je helpen resultaat te behalen voor elke specifiek fitnessdoel. Met de handige instructievideo's leer jij alles over houding, techniek en spiergroei.Je hoeft niet vijf keer per week te trainen om gespierde biceps of volle billen te krijgen. Het is ook niet nodig om dure supplementen te gebruiken, en uren te spenderen aan cardio, gaat je ook niet helpen om sneller af te vallen.

Wij begrijpen als geen andere dat jij jezelf graag fit en krachtig wil voelen. Je wil zelfverzekerd zijn als je in de spiegel kijkt en met fijne energie door het leven gaan. De module beweging & training in het leefstijlplatform biedt je alle gemakken en hulpmiddelen die je daarvoor nodig hebt. De winnende combinatie is een effectief én progressief trainingsplan met een bijpassend gepersonaliseerd voedingsplan van Fitcooking Switch. Urenlang trainen of saaie cardio sessies kunnen straks écht tot het verleden behoren. Lees hieronder wat de module beweging & training je allemaal te bieden heeft:

• Een database met meer dan 500 verschillenden oefeningen voor krachtraining, intervaltrainingen of mobiliteitsoefeningen.

• Met alle oefeningen uit de database kan je met slechts enkele drukken op de knop, een geheel persoonlijk trainingsschema samenstellen voor zowel thuis, als voor in de sportschool.
Kies heel eenvoudig met welke attributen je thuis kan trainen of welke fitnessapparatuur jij tot je beschikking hebt in de sportschool. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen of je graag met weerstandsbanden werkt, een kettlebell of losse gewichten.
Maar natuurlijk staan ook alle oefeningen die je toepast met fitnessapparatuur in de database op het platform. Start je met premium 1-op-1 coaching? Dan bespreek je de wensen en doelen voor het trainingsschema in een telefonisch consult. Je ontvangt vervolgens iedere 8 weken een gepersonaliseerd trainingsschema van je coach in het leefstijlplatform.

• Sport je graag in de sportschool en wil je daarin graag je kennis vergroten? Dan kies je daarvoor de oefeningen die ook aansluiten bij je trainings-ervaring. Je kan daarbij het instapniveau zelf bepalen, het aantal gewenste trainingsdagen, aantal sets en herhalingen, het gewicht en de gewenste rusttijd.

• Bij elke oefening die je start kan je de handige instructievideo bekijken voor uitleg over houding en techniek. Je kan het trainingsschema geheel automatisch doorplannen voor het aantal gewenste weken. Maak daarbij eventueel persoonlijke notities en log daarbij direct je training-geschiedenis.

Naast de module training in het leefstijlplatform, voor het opmaken van trainingsschema, is het ook mogelijk je dagelijkse activiteit bij te houden. In het platform staat een scala aan verschillende sportactiviteiten en sportlessen die je ook allemaal als activiteit kan loggen. Denk bijvoorbeeld aan: yoga, spinning, boksen, HITT, pilates, crossFit, body step, zwemmen of hardlopen.

Wil je jouw behaalde resultaten en voortgang volgen? Dan doe je dat heel eenvoudig in het leefstijlplatform. Wanneer jij je progressie invult, dan worden daar automatisch statistieken voor gemaakt. Daarnaast kan je ook 'voor-en na foto's' uploaden en bepaalde doelen aanpassen in het platform. Alle informatie die je daarvoor nodig hebt staat in het Fitcooking Switch e-book.
Kies je voor met premium 1-op-1 coaching van Fitcookig Switch? Dan bespreek je wekelijks de resultaten in een persoonlijk voortgangsgesprek. Je coach neemt daarbij de verantwoordelijkheid voor alle aanpassingen in het leefstijlplatform. Meer informatie over Fitcooking Switch en de verschillende modules in het leefstijlplatform lees je in het volgende tabblad.

MINDSET & MEDITATIE
MINDSET & MEDITATIE

Geluk ontstaat wanneer lichaam, geest en ziel in harmonie en balans zijn. Fitcooking Switch richt zich dan ook op deze drie pijlers. Naast het gepersonaliseerde voedingsschema en de module beweging & training ondersteunt het leefstijlplatform je óók in wat je denkt én voelt! De module mindset & meditatie is gericht op gedragsverandering én persoonlijke groei. Met deze methodiek werk je aan een positieve verandering voor lichaam en geest. Je creëert een krachtige denkstijl, zodat je beter weerbaar bent, dieper je slaapt, meer energie ervaart, beter kan ontspannen én jij jezelf weer leert omarmen.Om je zichtbare resultaten te kunnen garanderen voor een bepaald fitnessdoel, is er meer nodig dan een gebalanceerd eetpatroon en voldoende beweging. Jouw mentale gezondheid én welzijn spelen een grote rol in het behalen van succes voor elke doel in het leven. Onrust in je geest heeft invloed op onrust in je lichaam. Je lichaam en geest zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Emoties en gevoelens beperken zich niet alleen tot je geest; ze zijn voelbaar in het lichaam. Elke vorm van mentale of fysieke stress, heeft invloed op de resultaten die je wilt bereiken

Het leefstijlplatform biedt een scala aan toffe tools voor mindset en meditatie, die erop gericht zijn om jou te ondersteunen in het creëren van een rustige, positieve én krachtige geest. Hieronder lees wat het de module mindset & meditatie je in het leefstijlplatform je allemaal te bieden heeft:

• Een dagelijkse mindset check –up, waarbij jij je gedachten, emoties en ongewenste gewoontes vast kan leggen. Met deze handige tool in het leefstijlplatform, leer je in een handomdraai bepaalde gedragspatronen te herkennen én leer je de ongewenste gewoontes en patronen te doorbreken.

• De mindset leermodules in het leefstijlplatform, helpen en stimuleren je in je denkwijze, om zo bijvoorbeeld meer in het nu te leven én te manifesteren. Er staan verschillende leermodules voor zowel voeding, beweging als gedrag online. Maar ook deze database wordt maandelijks aangevuld met nieuwe toffe content.

• Er staan verschillend meditaties online in het leefstijlplatform die je dagelijks kan inplannen via de persoonlijke agenda. Je kan daarbij kiezen voor bijvoorbeeld een ochtend- avond- slaap- of wandelmediatie. Je kan zelf kiezen voor hoe lang jij graag de meditaties beluisterd.

• Ben je op zoek naar pure ontspanning of focus, dan bied het platform ook een scala aan binaural beats voor superfocus en diepe slaap. Mediteer jij regelmatig? Dan weet je dat meditatie een gevoel of stemming kan versterken. Je kunt er bijvoorbeeld ontspannen van worden, het kan stress verminderen en het kan inspiratie bevorderen. Maar wist je dat er ook speciale muziek bestaat die deze stemmingen kan opwekken met binaural beats? Als je binaural beats luistert wordt er dus een bepaalde gemoedstoestand opgeroepen. Wélke gemoedstoestand dat is, is afhankelijk van het soort binaural beats. Hersengolven kunnen op 4 verschillende frequenties trillen en al deze vormen van binaural beats zijn dan ook beschikbaar in het platform.

Jouw huidige realiteit is slechts een samenkomst van de gedachten en gewoontes die jij nu voor jezelf creëert. Jij bent de master over je eigen brein én de keuzes die je maakt in het leven. Wij geloven erin dat iedereen het in zicht heeft om zowel fysiek al mentaal te veranderen. Zeker als je daarbij ondersteund wordt met alle gemakken die het leefstijlplatform je te bieden heeft.
Heb je veel onzekerheden, een langer dieetverleden of een specifiek fitnessdoel? Ben jij op zoek naar een persoonlijke totaalplan waarbij je ook deskundig en persoonlijk begeleid wordt in het zetten van élke stap? Lees dan alle informatie over premium 1-op-1 coaching van Fitcooking Switch in het volgende tabblad.

PERSOONLIJKE HULPLIJN
PREMIUM 1-OP-1 COACHING

Wordt je leven nog teveel beheerst door emoties over eten, restricties van diëten, gewichts-schommelingen of mis jij de juiste kennis en begeleiding op het gebied van voeding, effectief trainen of gedragsverandering? Dan verdien jij een persoonlijke coach die je helpt met het aanpakken van dé kern. Met premium 1-op-1 coaching leer jij hoe je kan samenwerken met je denkstijl, hoe je verschillende signalen en prikkels van je lichaam en geest gaat herkennen én respecteren. Je mindset wordt krachtiger en je kennis groeit. Stapsgewijs leer jij écht te begrijpen je als uniek persoon nodig hebt voor zichtbare én blijvende resultaten.Je struggled al een geruime tijd met je fysieke doelen en de eeuwige mentale keuzestrijd. Je voelt jezelf niet topfit, zit minder lekker in je vel en hebt het idee dat je maanden aan het overleven bent. Maar jij bent vastberaden, want je hebt een bepaald fysiek doel voor ogen. Je blijft van dieet naar dieet hoppen in de hoop dé magische oplossing te vinden. Een methode of een bepaalde eet-en leestijl die je verzekerd van duurzaam resultaat. Elke kwartaal doe jij keihard je best om op wilskracht weer een bepaald voedings-of trainingsplan toepassen. Maar op het moment dat jij erin gelooft dat je van alles 'moet' doen of 'moet' laten, dan is er enkel nog focus voor doorbijten en jezelf tekortdoen. Je onderbewuste brein wordt hierdoor voortdurend overladen met negatieve prikkels die voelbaar zijn in lichaam-en geest. Deze stressprikkels verstoren vele proces maar ook de rust die het lichaam nodig heeft om tot een gewenst resultaat te komen.

Stop met het aanrommelen en het uitproberen van tijdelijke 'vluchtmiddelen' waarmee jij met je gezondheid- en welzijn kan knoeien zoals je hormoonbalans, metabolisme en eigenwaarden. Met premium 1-op-1 coaching leer jij hoe je kan samenwerken met je denkstijl, hoe je verschillende signalen en prikkels van je lichaam en geest gaat herkennen én respecteren. Je laat voorgoed de negatieve 'fixed- mindset' en alle onzekerheden die je hebt over keuzesmaken los. Met premium 1-op-1 coaching en het gepersonaliseerde totaalplan in het leefstijlplatform, leer jij weer volledig achter jezelf staan. Je mindset wordt krachtiger en je kennis groeit. Stapsgewijs leer jij écht te begrijpen wat je lichaam en geest nodig hebben voor zichtbare én blijvende resultaten.

Kies voor een duurzame verandering en til daarmee je gezondheid naar een hoger niveau, terwijl je daarmee naar je droomlichaam toewerkt. Je gaat van de 'alles of niets' mentaliteit naar balans in eten, bewegen, leven én genieten. Je hoeft niet alles op wilskracht of discipline te doen. Investeer in jezelf en kies voor de duurzame oplossing waarbij je samen met je coach de kern aanpakt. Je gaat meer leren over je lichaam en bepaalde gedragspatronen. Daarbij ga je aan de slag met je denkstijl en leer je keuzes maken in balans. Je leert stapsgewijs meer over duurzaam vetverlies, energiebalans, het metabolisme, je hormoonbalans, eiwitrijke voeding, een stabiel gewicht, effectief training, keuzes maken bij sociale uitjes én nog zo veel meer.

Start vandaag nog met de gratis online screening voor premium 1-op-1 coaching. Binnen 72-uur nemen wij persoonlijk contact met je op en laten wij je weten of er een juiste match is.

Je ideale gewicht behalen en behouden en daarna werken aan een strakker of gespierder lichaam hoeft geen gevecht te zijn. Laat je deskundig begeleiden in de reis naar een levenslange fysieke en mentale verandering. Ongeacht je leeftijd, genen, het dieetverleden, je leef-of werksituatie en de persoonlijke eetvoorkeuren, je ontvang geheel naar wens en invulling een totaalplan met de persoonlijke begeleiding en ondersteuning die ook écht bij je situatie past. Iedereen is in staat te veranderen. Zeker als je samenwerkt met een ervaren coach die de juiste kennis en ervaring al in huis heeft. Samen met het gepersonaliseerde totaalplan en alle gemakken en tools in het leefstijlplatform, heb jij dé winnende combinatie op één unieke plek naar gegarandeerd en blijvend resultaat.WIJ BUNDELDEN DE WETENSCHAP, KENNIS EN TECHNOLOGIE ZODAT jij met al je persoonlijke EETwensen en SPORTVOORKEUREN JE IDEALE GEWICHT GAAT BEHALEN EN BEHOUDEN ZÓNDER DAT HET VOELT ALS VOLHOUDEN.

TOTAALPLAN 1 MAAND
FITCOOKING SWITCH PREMIUM COACHING
€147 p/mnd

Onbeperkt toegang tot alle functionaliteiten van Fitcooking Switch +

Premium 1-op-1 begeleiding waarbij je per periode kiest welke 'vorm' van contact en begeleiding het beste bij je situatie past.

Wekelijks voortgang, progressie, prognose en vervolggesprek.

Ontvang elke 8 weken een persoonlijk trainingsschema voor thuis of in de sportschool dat door ons wordt afgestemd op je doel, groei en je persoonlijk agenda.

Iedere week bespreek je met je coach het persoonlijke voedingsschema en je foodlog en leer je meer leert over voeding, keuzesmaken een balans houden in eten, bewegen, leven en genieten.

Kies iedere week naar keuze een coach-leermodule voor meer kennis en persoonlijke ontwikkeling en leer meer over het lichaam, energiebalans, macronutriënten, voedingskeuzes, gedragspatronen, mindset, effectief trainen, spiermassa, hormoonbalans of het metabolisme.

Veranderd je persoonlijke agenda of wil je de voorkeuren voor het persoonlijke voedingsschema of het trainingsplan wijzingen? Of veranderd misschien je fysieke doel? Met premium coaching kan je onbeperkt persoonlijke wijzigingen aanvragen.

Het Fitcooking Switch coaching e-book voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht én opbouwen van spiermassa.

FITCOOKING SWITCH PREMIUM COACHING IS NA DRIE MAANDEN PER MAAND OPZEGBAAR
De persoonlijke screening maakt deel uit van het selectieproces voor premium 1-op-1 coaching. De screening is gratis. Binnen 72-uur laten wij je persoonlijk weten of er een juiste match is.
TOTAALPLAN 1 MAAND
FITCOOKING SWITCH LIFESTYLE
€12 p/mnd

24/7 Toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijlplatform.

Toegang tot de Manifesteer Community

Gratis deelname vetverlies Challange.

Wekelijks een nieuw persoonlijk voedingsschema geheel afgestemd op doel, wens én leefsituatie.

24/7 Toegang tot de unieke receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel worden aangepast op jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Maak met enkele drukken op de knop een gepersonaliseerd trainingsschema voor elke instapniveau, voor zowel thuis als voor in de sportschool.

Het Fitcooking Switch e-book voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht én opbouw van spiermassa.

Mogelijkheid tot uitbreiding persoonlijk strategiegesprek en de unieke partnetkoppeling met 25% korting

FITCOOKING SWITCH LIFESTYLE IS NA ZES MAANDEN PER MAAND OPZEGBAAR
Wij bieden persoonlijk maatwerk om resultaten te kunnen garanderen en daarom vragen wij een eenmalig bedrag voor het samenstellen van het gepersonaliseerde totaalplan.
TOTAALPLAN 1 MAAND
FITCOOKING SWITCH EXPERIENCE
€17 p/mnd

24/7 Toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijlplatform.

Toegang tot de Manifesteer Community

Gratis deelname vetverlies Challange.

Wekelijks een nieuw persoonlijk voedingsschema geheel afgestemd op doel, wens én leefsituatie.

24/7 Toegang tot de unieke receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel worden aangepast op jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Maak met enkele drukken op de knop een gepersonaliseerd trainingsschema voor elke instapniveau, voor zowel thuis als voor in de sportschool.

Het Fitcooking Switch e-book voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht én opbouw van spiermassa.

Mogelijkheid tot uitbreiding persoonlijk strategiegesprek en de unieke partnetkoppeling met 25% korting

FITCOOKING SWITCH EXPERIENCE IS PER MAANDEN OPZEGBAAR
Wij bieden persoonlijk maatwerk om resultaten te kunnen garanderen en daarom vragen wij een eenmalig bedrag voor het samenstellen van het gepersonaliseerde totaalplan.
previous arrow
next arrow
Slide
FITCOOKING SWITCH PREMIUM COACHING
€147 p/mnd

Onbeperkt toegang tot alle functionaliteiten van Fitcooking Switch +

Premium 1-op-1 begeleiding waarbij je per periode kiest welke 'vorm' van contact en begeleiding het beste bij je situatie past.

Wekelijks voortgang, progressie, prognose en vervolggesprek.

Ontvang elke 8 weken een persoonlijk trainingsschema voor thuis of in de sportschool dat door ons wordt afgestemd op je doel, groei en je persoonlijk agenda.

Iedere week bespreek je met je coach het persoonlijke voedingsschema en je foodlog en leer je meer leert over voeding, keuzesmaken een balans houden in eten, bewegen, leven en genieten.

Kies iedere week naar keuze een coach-leermodule voor meer kennis en persoonlijke ontwikkeling en leer meer over het lichaam, energiebalans, macronutriënten, voedingskeuzes, gedragspatronen, mindset, effectief trainen, spiermassa, hormoonbalans of het metabolisme.

Veranderd je persoonlijke agenda of wil je de voorkeuren voor het persoonlijke voedingsschema of het trainingsplan wijzingen? Of veranderd misschien je fysieke doel? Met premium coaching kan je onbeperkt persoonlijke wijzigingen aanvragen.

FITCOOKING SWITCH PREMIUM COACHING IS NA DRIE MAANDEN PER MAAND OPZEGBAAR

De persoonlijke screening maakt deel uit van het selectieproces voor premium 1-op-1 coaching. De screening is gratis. Binnen 72-uur laten wij je persoonlijk weten of er een juiste match is.

FITCOOKING SWITCH LIFESTYLE
€17 p/mnd

24/7 Toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijlplatform.

Toegang tot de Manifesteer Community

Gratis deelname vetverlies Challange.

Wekelijks een nieuw persoonlijk voedingsschema geheel afgestemd op doel, wens én leefsituatie.

24/7 Toegang tot de unieke receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel worden aangepast op jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Maak met enkele drukken op de knop een gepersonaliseerd trainingsschema voor elke instapniveau, voor zowel thuis als voor in de sportschool.

24/7 toegang tot de 'beweging & training'database met +500 oefeningen én instructievideo's met uitleg over houding én techniek.

24/7 toegang tot de 'mindset & meditatie' leermodules voor o.a. gedragsverandering, persoonlijke groei, een krachtig leven in balans met meer rust, regelmaat én blijvend resultaat.

Het Fitcooking Switch e-book voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht én opbouw van spiermassa.

Mogelijkheid tot uitbreiding persoonlijk strategiegesprek en de unieke partnetkoppeling met 25% korting .

FITCOOKING SWITCH EXPERIENCE IS PER MAAND OPZEGBAAR

Wij bieden persoonlijk maatwerk om resultaten te kunnen garanderen en daarom vragen wij een eenmalig bedrag voor het samenstellen van het gepersonaliseerde totaalplan.

FITCOOKING SWITCH EXPERIENCE
€12 p/mnd

24/7 Toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijlplatform.

Toegang tot de Manifesteer Community

Gratis deelname vetverlies Challange.

Wekelijks een nieuw persoonlijk voedingsschema geheel afgestemd op doel, wens én leefsituatie.

24/7 Toegang tot de unieke receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel worden aangepast op jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Maak met enkele drukken op de knop een gepersonaliseerd trainingsschema voor elke instapniveau, voor zowel thuis als voor in de sportschool.

24/7 toegang tot de 'beweging & training'database met +500 oefeningen én instructievideo's met uitleg over houding én techniek.

24/7 toegang tot de 'mindset & meditatie' leermodules voor o.a. gedragsverandering, persoonlijke groei, een krachtig leven in balans met meer rust, regelmaat én blijvend resultaat.

Het Fitcooking Switch e-book voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht én opbouw van spiermassa.

Mogelijkheid tot uitbreiding persoonlijk strategiegesprek en de unieke partnetkoppeling met 25% korting

FITCOOKING SWITCH LIFESTYLE IS NA ZES MAANDEN PER MAAND OPZEGBAAR

Wij bieden persoonlijk maatwerk om resultaten te kunnen garanderen en daarom vragen wij een eenmalig bedrag voor het samenstellen van het gepersonaliseerde totaalplan.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik precies starten Als ik kies voor Fitcooing Switch zónder persoonlijke begeleiding?

Wij maken geen gebruik van automatische systemen of bots omdat wij persoonlijk maatwerk willen bieden. En daarvoor is het van belang dat je een persoonlijk plan volgt. Wil je graag zelfstandig aan je doelen werken en kies je voor het totaalplan van Fitcooking Switch 'Experience' of het totaalplan voor zes maanden met Fitcooking Switch 'Lifestyle', dan start je na het aanmelden direct met het Switch assessment.  Je wordt automatisch doorverwezen naar deze pagina als je betaling is verwerkt.


Wanneer wij je volledig ingevulde assessment hebben ontvangen, gaan wij direct voor jou aan de slag. Wij streven ernaar om binnen 48- uur het gepersonaliseerde totaalplan samen te stellen in het leefstijlplatform.


Je ontvang van ons automatisch een e-mail wanneer alles voor je klaarstaat.  In deze e-mail staan ook je inlog-gegevens en de link om de app te downloaden. Het Fitcooking Switch e-book ontvang je al wel direct na je aanmelding. Zo kan jij jezelf ook goed voorbereiden en een fijne opstart ervaren. 


Wil je graag staren met Premium 1-op-1 coaching van Fitcooking Switch, dan vragen wij je als eerste te starten met een persoonlijke screening. Wij leren je eerst graag  persoonlijk wat beter kennen, zodat we er beide ook zeker van zijn dat er ook een juiste match is. 


Met Premium 1-op-1 coaching wordt je als uniek persoon stapsgewijs begeleid in wat je doet, denkt en voelt. Je komt weer in contact met jezelf, lichaam en geest. Jij bepaalt zelf welke ‘vorm’ van persoonlijke begeleiding het beste bij je past, zodat het coachingtraject ook écht dagelijks goed voelt.


Zorg dat je op de hoogte bent alle in's en out's' alvorens je start met de screening. De tarieven voor premium 1-op-1 coaching kan je ook terugvinden op deze website.


Klik hier om de gratis online screening voor Premium 1-op-1 coaching te starten

Wat zijn de verschillen in het totaalplan en de begeleiding?

Wij houden het graag duidelijk en eenvoudig bij Fitcooking Switch. Wij vinden dat een gezond en fit leven voor iedereen toegankelijk moet zijn en denken daarin ook mee in onze dienstverlening. Wij houden het dan ook graag zo eenvoudig als mogelijk om aan boord te stappen. Daarom zijn er bij Fitcooking Switch 3 mogelijkheden.


Zo kan je starten met het Fitcooking Switch ‘ Experience’ totaalplan voor één maand. Het Fitcooking  ‘Lifestyle’ totaalplan voor 6 maanden of met Premium 1-op-1 coaching van Fitcooking Switch.


Start je met het totaalplan voor één maand dan kan je ervaren hoe ook jij in een handomdraai fijne gewoontes kan introduceren voor je persoonlijke doelen. Ben je dus een twijfelkont, dan heb je zo toch alles mee dat het Fitcooking Switch leefstijlplatform te biedt om te proeven en te ervaren.  


Kies je voor de ‘Switch Lifestyle’ van 6 maanden, dan kan je zelfstandig stapsgewijs aan de slag met alles dat je hebt geleerd, om dit volledig te integreren in jouw dagelijks leven en ga jij gegarandeerd je ideale gewicht behalen en dat ook leren te behouden.


Wil je graag persoonlijk en deskundig begeleid worden in de reis naar resultaat voor je specifieke fitnessdoelen, dan kan je starten met premium 1-op-1 coaching van Fitcooking Switch.


Met premium 1-op-1 coaching leer jij hoe je kan samenwerken met je denkstijl, hoe je verschillende signalen en prikkels van je lichaam en geest gaat herkennen én respecteren. 


Stop met het aanrommelen en het uitproberen van tijdelijke 'vluchtmiddelen' waarmee jij met je gezondheid- en welzijn kan knoeien zoals je hormoonbalans, metabolisme en eigenwaarden. Met premium 1-op-1 coaching en het gepersonaliseerde totaalplan in het leefstijlplatform, leer jij weer volledig achter jezelf staan.

Je mindset wordt krachtiger en je kennis groeit.

Stapsgewijs leer jij écht te begrijpen wat je lichaam en geest nodig hebben voor zichtbare én blijvende resultaten.


Start vandaag nog met de gratis online screening voor premium 1-op-1 coaching en binnen 72- uur nemen wij persoonlijk contact met je op om je te laten weten of er een juiste macht is. 


Zorg dat je op de hoogte bent alle in's en out's' alvorens je start met de screening. De tarieven voor premium 1-op-1 coaching kan je ook terugvinden op deze website.


Klik hier om de gratis online screening voor Premium 1-op-1 coaching te starten

wat voor recepten staan er in het leefstijlplatform

Eten is allang niet meer alleen bedoeld als brandstof en middel om in leven te blijven. Eten is gelinkt met emotie, traditie, identiteit, gezelligheid en genot! Niet voor niets zijn hier complete tv-zenders, tijdschriften en socialmedia-kanalen omheen gebouwd. Er is enorm veel te proeven en te ontdekken. Ook bij Fitcooking Switch!


Wanneer jij jezelf aanmeldt dan maken wij speciaal voor jou een persoonlijk maaltijdplan. Deze unieke dienstverlening bieden wij aan bij elk totaalplan dat je kiest.


Kies je voor een totaalplan zonder persoonlijke begeleiding, dan start je als eerste met een assessment, waarop jij al je persoonlijke specifieke eetwensen kan vermelden.  Ook met het eventueel uitsluiten van bepaalde ingrediënten die je niet lust, of waar je intolerant voor bent houden wij rekening.


Kies je voor premium 1-op-1 coaching dan bespreek je samen met je coach al je persoonlijke eet-en sportmensen tijdens het éérste telefonische consult. 


Bij Fitcooking Switch volg je geen dieet. Wij geloven namelijk niet dat tijdelijke methodes je gaan helpen met duurzame resultaten. De ‘dieetindustrie’ is vooral gericht op snelle 'oplossingen'.  Tijdelijke 'redmiddelen' die vaak nare restricties meebrengen en je daardoor niet voorzien van blijvende resultaten. 


Daarnaast vinden wij vrijheid in keuzesmaken belangrijk. Dit is ook gezond voor je mentale welzijn. Jij wil ook zelf de regie in handen kunnen nemen en zo het persoonlijke voedingsschema in het leefstijlplatform kunnen aanpassen op elke gewenst moment. Dit is dan ook op verschillende manieren mogelijk. Lees hiervoor alle informatie in de module voeding bovenaan deze website.


De receptendatabase in het leefstijl platform telt meer dan 2000 heerlijke recepten.  Alle maaltijden die je ziet in de database, kunnen allemaal aangepast worden op je persoonlijke caloriebehoefte. Dit betekend dat je al onze maaltijden kan en mag proeven én dat zonder dat je calorieën of macronutrienten hoeft te tellen!


Ook kan je heel eenvoudig recepten aanpassen als je een bepaald ingrediënt niet in huis hebt of niet lust. Ook bij deze wijziging wordt het dagschema voor je aangepast. 


De receptendatabase vullen wij ook regelmatig aan met nieuwe heerlijke seizoensrecepten. Zo blijft er voldoende inspiratie en variatie in je persoonlijke voedingsschema. 

Fitcooking gaat al ruim 9 jaar meer in de Fitnesswereld. In het verleden zijn er vele receptenboeken uitgebracht. Het samenstellen van smaakvolle eiwitrijke recepten is een grote specialiteit en vaardigheid van ons.  Ook zijn wij dol op ‘Wereldrecepten’ maar ook op budgetmaaltijden die snel op tafel staan.


Momenteel staan er meer dan 2000 maaltijden in de receptendatabase en deze worden verdeeld onder: ontbijt, lunch, diner en snacks. Hieronder zie je aantal voorbeeld recepten van onze smeuïge database.HOELANG DUURT HET VOORDAT IK RESULTAAT kan ZIEN? 

Dit kan je al verwachten in de éérste 2 weken. Wanneer je start bij Fitcooking Switch dan start je altijd al eerste met een prognoseperiode. De prognoseperiode start je met elk totaalplan dat wij aanbieden. Deze duurt twee weken. Je bepaald helemaal zelf wanneer jij het een gewenst moment vindt om hiermee te starten. 


Het lichaam heeft de tijd en de rust nodig om een verandering te kunnen verwerken. Elke aanpassing op een bepaald voedingspatroon, je activiteit of leefgewoontes moet het lichaam verwerken. Om het lichaam hier ook de tijd en rust voor te geven, passen wij altijd voor twee weken een prognose-periode toe. Wanneer je deze periode netjes doorloopt, dan zal je in de eerste twee weken als resultaten mogen zien en voelen. Alle informatie die jij nodig hebt voor de prognoseperiode  lees je in het Fitcooking Switch e-book, dat je geheel gratis van ons ontvangt direct bij je aanmelding.

HOE VERLOOPT HET BETAALPROCES?

Wanneer je op de button klikt om jezelf aan te melden voor Fitcooking Switch 'experience' of het Fitcooking Switch 'lifestyé totaalplan, dan kom je direct in de 'winkelwagen' van Plug & Pay .


Via deze pagina kan je de betaling in orde maken met verschillende betaalmogelijkheden. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om te betalen met Bancontact en Mister Cash.


Wil jij graag starten met Premium 1-op-1 coaching dan ontvang je na het telefonische consult een unieke betaallink, om zo je aanmelding te bevestigen. Wij gaan direct voor je aan de slag met het samenstellen van het coachingsplan wanneer je éérste termijn is verwerkt.

Wat is de missie van fitcooking Switch.

Fitcooking ondersteunt al ruim 9 jaar op verschillende manieren in het creëren van een gezonde levensstijl in balans. Waarin door middel van voeding, krachtraining, je mindset én manifestatie jouw lichaam in topvorm komt.


In het verleden hebben wij dan ook verschillende receptenboeken en digitale fitnessprogramma's uitgebracht. In 2023 hebben wij de kennis, wetenschap en technologie samengebundeld in en het Fitcooking Switch leefstijlplatform.


Wij begrijpen dat het tegenwoordig een hele uitdaging kan zijn om een persoonlijk plan te vinden dat je ook doelgericht helpt naar duurzaam resultaat. Een totaalplan waar jij, je lichaam en geest ook echt blij van worden. 

Er bestaan heel wat extreme diëten en tijdelijke ‘oplossing’ en er zijn ook net zoveel mensen die maar al te graag deze methodes uitproberen om ook maar wat kilo's kwijt te raken. Wij geloven niet in deze vluchtmiddelen. Je kan hiermee met je gezondheid en welzijn aanrommelen zoals je hormoonbalans maar ook je eigenwaarde.


Keer op keer doe jij keihard je best om op wilskracht een voedings-of trainingsplan te volgen. Maar op het moment dat jij erin gelooft dat je van alles moet doen of moet laten...dan is er enkel nog focus voor doorbijten, discipline tonen en jezelf tekortdoen.  Dit is niet de uitdaging die jij nog langer met jezelf wil aangaan.


Fitcooking Switch biedt geen  "One Size Fits All Formule" aan. Wij bieden persoonlijk maatwerk om je te kunnen garanderen van blijvende resultaten. Bevrijd jezelf uit de negatieve dieetcirkel en doorbreek de eeuwige mentale keuzestrijd. Kies voor een gezonde verandering in lichaam en geest en creëer weer balans eten, bewegen, leven én genieten. 


Met Fitcooking Switch verzekeren wij jou van een gepersonaliseerd totaalpakket aan expertise, tools en geavanceerde functies, waardoor ook jij je ideale gewicht gaat behalen en behouden zonder dat dit voelt als volhouden. 


Kies het totaalplan dat het beste bij je past en laat je deskundig helpen in de reis naar een positieve verandering voor lichaam en geest.

Wat kan ik verwachten als ik kies voor Premium 1-op- 1 coaching van Fitcooing Switch?  

Wordt je leven nog teveel beheerst door gedachten & emoties over eten, restricties van diëten, gewichtsschommelingen, of mis jij dé juiste kennis over voeding, effectief trainen of gedragsverandering?


Met Premium 1-op-1 coaching wordt je als uniek persoon stapsgewijs begeleid in wat je doet, denkt en voelt. Je komt weer in contact met jezelf, lichaam en geest. Jij bepaalt zelf welke ‘vorm’ van persoonlijke begeleiding het beste bij je past, zodat het coachingtraject ook dagelijks goed voelt.


Premium 1-op-1 coaching wordt gegeven door Veerle, de eigenaar van Fitcooking Switch en kan daardoor alleen op basis van beschikbaarheid gegeven worden.   


Sinds 2016 begeleid Veerle, vrouwen maar ook mannen in de reis naar een fysieke en mentale verandering toe. Met premium coaching wordt je 1-op-1 begeleid om weer grip te krijgen op je denkpatronen, je leef- en eetgewoontes en hoe je keuzes kan maken in balans.


Je laat voorgoed de negatieve 'fixed- mindset' en alle onzekerheden los. Met premium coaching en het gepersonaliseerde totaalplan in het leefstijlplatform, leer jij weer volledig achter jezelf staan. Je mindset wordt krachtiger en je kennis groeit. Stapsgewijs leer jij écht te begrijpen wat je lichaam en geest nodig hebben voor zichtbare én blijvende resultaten.


Stop met het aanrommelen en het uitproberen van tijdelijke 'vluchtmiddelen' waarmee jij met je gezondheid- en welzijn kan knoeien zoals je hormoonbalans, metabolisme en eigenwaarden. Met premium 1-op-1 coaching leer jij hoe je kan samenwerken met je denkstijl, hoe je verschillende signalen en prikkels van je lichaam en geest gaat herkennen én respecteren.


De ‘dieet- en fitnessindustrie’ is gericht op snelle commerciële methodes. Tijdelijke 'oplossingen' die nare restricties met zich meebrengen en je daardoor niet voorzien van duurzame resultaten. Je krijgt richtlijnen toegewezen die niet persoonlijk zijn en hierdoor is het onmogelijk gewoontes te integreren voor een fijne eet-en leefstijl in balans. Gezonde gewoontes waar jij, je lichaam en geest ook écht blij van worden voor de lange termijn.


Keer op keer doe jij keihard je best om op wilskracht een voedings-of trainingsplan te volgen. Maar op het moment dat jij erin gelooft dat je van alles 'moet doen of moet laten’...dan is er enkel nog focus voor doorbijten, discipline tonen en jezelf tekortdoen.


Dit is niet de uitdaging in het leven die jij nog langer met jezelf wil aangaan.  Je bent slechts één stap verwijderd van een positieve levenslange fysieke en mentale verandering. Bevrijd jezelf uit de negatieve dieetcirkel en doorbreek de eeuwige mentale keuzestrijd. Kies voor een gezonde verandering in lichaam en geest en creëer weer balans eten, bewegen, leven én genieten.


Kies voor een gezonde verandering in lichaam en geest en til samen met je coach de gezondheid naar een hoger niveau, terwijl je daarmee stapsgewijs naar jouw droomlichaam toewerkt.


Start je met premium 1-op-1 coaching van Fitcooking Switch? Dan houden wij graag rekening met je persoonlijke situatie en al je eet- & sportwensen. Daarbij bepaald jij helemaal zelf welke 'vorm' van persoonlijke begeleiding het beste bij je past.  De wensen die je daarvoor hebt bespreek je tijdens een telefonisch consult met je coach.


Vele vrouwen maar ook mannen gingen je al meer zeer mooi resultaat voor. Zij kregen een betere gezondheid, meer zelfvertrouwen, een krachtige mindset, een slanker en strakker lichaam met meer spierdefinitie en een optimale balans in eten, bewegen, leven én genieten.


Meer informatie over premium 1-op-1 coaching en de tarieven lees je bovenaan deze website. Premium 1-op-1 coaching wordt aangeboden op basis van beschikbaarheid. Start vandaag nog met de gratis online screening en binnen 72-uur nemen wij persoonlijk contact met je op om je te laten weten of er een juiste match is. 


Ongeacht je leeftijd, de genen, het dieetverleden, je leef-of werksituatie en al je persoonlijke eetvoorkeuren, je ontvang geheel naar wens en invulling een totaalplan met de begeleiding en 1-op-1 ondersteuning die bij jou past als uniek persoon.


Zorg dat je op de hoogte bent alle in's en out's' alvorens je met de screening start. Ook de tarieven daarvoor staan op deze website.


Klik op deze link en start direct de gratis online screening voor premium 1-op-1  coaching van Fitcooking Switch.

Wat kan ik verwachten van het fitcooking switch e-book?

Wanneer je jezelf hebt aangemeld en het Switch assessment hebt ingediend, kan je direct het Switch e-book gratis downloaden. Wij adviseren het e-book rustig door te lezen voordat je start met de prognoseperiode. Ook delen wij in dit e-book alle informatie over dé belangrijkste basisprincipes die nodig zijn voor het behalen van blijvende resultaten.


Start je met Premium 1-op-1 coaching dan ontvang je het premium coaching e-book en alle persoonlijke begeleiding voor het toepassen van de  basisprincipes.


Hieronder lees je een aantal voorbeeld onderwerpen die in beide e-books aanbod komen:

• De opstartfase 

• Energiebalans

• Calorieën en macronutrienten

• Progressiemeten

• Prognoseperiode

• Je ideale gewicht behalen & behouden

MOET IK LID ZIJN VAN EEN SPORTSCHOOl als ik start met een bepaald totaal?

Nee, dat is niet nodig. Wij van Fitcooking Switch vinden het belangrijk dat je vrijheid ervaart in de keuzes die je hebt, om zo plezierig en geheel naar wens je fitnessdoelen te bereiken.


Ben je uitgeput van al het probeerwerk, dé zoektocht of het gepuzzel voor een persoonlijk én effectief trainingsplan? Wil je een fijne gewoonte kunnen maken van een actieve levensstijl? Fitcooking Switch geeft je alle ondersteuning die je nodig hebt. Kies een totaalplan dat het beste bij je past en wij gaan je met passie helpen naar gewenst en blijvend resultaat.


Het unieke leefstijlplatform is zo ontwikkeld om jou geheel op doel, behoefte en wens te ondersteunen in het maken van een gepersonaliseerd trainingsschema. Of je nu thuis wil sporten, in de sportschool of liever aan yoga doet? 

Met enkele drukken op de knop creëer je een afgestemd trainingsschema, dat je gaat leren wat slim én effectief trainen is.


Heb jij bijvoorbeeld het fysieke doel om gewicht te verliezen met behoud van spiermassa? Dan kan je daar in een handomdraai een geheel persoonlijk schema voor maken, voor zowel thuis, als voor in de sportschool.


Kies je voor premium 1-op-1 coaching dan maken wij speciaal voor jou elke  8 weken een persoonlijk trainingsschema in het leefstijlplatform. Alle wensen die je daarvoor hebt bespreken wij tijdens het eerste telefonische consult. 

Moet ik een app downloaden?

Ja, het is nodig om een app te downloaden om toegang te krijgen tot het totaalplan dat in het leefstijlplatform is samengesteld. Dit is ook nodig wanneer je start met premium 1-op-1 coaching. De app wordt ondersteund voor zowel Android als voor iOS. Wanneer het persoonlijk totaalplan voor jou is samengesteld, ontvang je automatisch een e-mail met daarin je Inloggegevens en de link om de app te kunnen downloaden.


Het is ook mogelijk om in te loggen via een tablet of via een vaste computer. Daarnaast zitten er verschillende handige tools in het platform waarmee je bijvoorbeeld een koppeling kan maken met WhatsApp.


Zo kan je bijvoorbeeld het boodschappenlijstje met enkele drukken op de knop doorsturen via WhatsApp. Bestel jij liever de boodschappen, dan kan je dit ook doen via de app. Alle functies en de hulpmiddelen die het leefstijlplatform je te bieden heeft lees je op deze website. Kijk daarvoor bij de modules in het leefstijlplatform bovenaan de website

wat is de partner-koppeling in het leeftstijlplatfom?

Wil je graag samen met je partner aan je gezondheids-welzijn én fitnessdoelen werken? Supergoed! De unieke partner koppeling in het leefstijl-platform is daarvoor een onwijs handige uitvinding en tool.

.

Is de partnetkoppeling actief bij Fitcooking Switch, dan zorgen wij ervoor dat beide voedingsschema’s geheel overeenkomen met de maaltijden naar keuze, terwijl je wel beiden je eigen doel bereikt! Heb je bijvoorbeeld zelf een doel voor duurzaam vetverlies maar een partner die graag wil aankomen in spiermassa? Geen probleem! Wanneer jij kiest voor de partner koppeling in het platform, dan krijgen jullie beiden een gepersonaliseerd voedingsschema, geheel naar eigen invulling, wens én doel waarbij de maaltijden in het schema overeenkomen. Dit kan naar wens voor elke maaltijd aangepast worden.


Je kan direct bij het aanmelden kiezen voor de partner-koppeling maar het is ook mogelijk dat de partner op een later moment instoomt. Wij maken geen gebruik van automatische systemen of bots, omdat wij alleen persoonlijk maatwerk bieden. Het gepersonaliseerde voedingsschema in het leefstijl-platform, wordt op basis van het Switch assessment geheel naar doel en wens samengesteld. Maak je gebruik van de partner-koppeling, dan betekend dit automatisch dat ook je partner het Switch assessment moet doen. Een partner kan alleen gekoppeld wordt aan een actief totaalplan van Fitcooking Switch.

Ik heb een andere vraag. 

Heb je een vraag over Fitcooking Switch en kan je het antwoord niet terug vinden op deze website, dan mag je daarvoor altijd contact opnemen via de e-mail.

MAAK Nu KENNIS MET FITCOOKING SWITCH éN ONTVANG direct  de gratis VETVERLIES & MINDET CURSUS!


  Bevrijd jezelf uit de negatieve dieetcirkel en doorbreek de eeuwige mentale keuzestrijd. Kies voor een gezonde verandering voor lichaam en geest en creëer weer een fijne balans in eten, bewegen, leven én genieten. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en start direct de gratis vetverlies cursus van Fitcooking Switch. Als bonus ontvang je het voorbeeld receptenboek met 35 heerlijke eiwitrijke recepten.

DOWNLOAD

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

FITCOOKING.NL © 2023 

 Heb je vragen en/of opmerkingen?

Neem GERUST contact MET ONS OP. INFO@FITCOOKING.NL

#FITCOOKINGNL

MA- VR 09:00U-18:00U