JE IDEALE GEWICHT BEHALEN EN BEHOUDEN ZONDER DAT HET VOELT ALS VOLHOUDEN

 

 Fitcooking Switch ondersteund je als uniek persoon in wat je doet, denkt en voelt. Met het meest persoonlijke leefstijlplatform voor voeding, beweging, training én mindset kom jij weer in contact met jezelf, lichaam en geest. 


Duurzaam vet verliezen, op gezond streefgewicht blijven of spieren winnen? Wij verzekeren jou van een gepersonaliseerd totaalplan voor rust, regelmaat en een gegarandeerd resultaat voor al persoonlijke fitnessdoelen.

 

 Fitcooking Switch ondersteund je als uniek persoon in wat je doet, denkt en voelt. Met het meest persoonlijke leefstijlplatform voor voeding, beweging, training én mindset kom jij weer in contact met jezelf, lichaam en geest. 


Duurzaam vet verliezen, op gezond streefgewicht blijven of spieren winnen? Wij verzekeren jou van een gepersonaliseerd totaalplan voor rust, regelmaat en een gegarandeerd resultaat voor al persoonlijke fitnessdoelen.

.

 

Bekijk voordat je verder scrolt even naar de welkomstvideo van Fitcooking Switch 

BEVRIJD JEZELF UIT DE NEGATIEVE DIEETCIRKEL EN DOORBREEK DE EEUWIGE MENTALE KEUZESTRIJD. KIES VOOR EEN GEZONDE VERANDERING IN LICHAAM EN GEEST EN GA SAMEN MET FITCOOKING SWITCH VOOR BALANS IN ETEN, BEWEGEN, LEVEN ÉN GENIETEN.


VOORDAT WE PRECIES VERTELLEN WAT WIJ DOEN ZIJN HIERONDER DE RESULTATEN DIE JE KUNT VERWACHTEN 

JEROEN
Hallo allemaal! Hierbij deel ik mijn verhaal over Fitcooking. Eten heb ik altijd gezien als noodzakelijk. Er was geen kennis en weinig interesse om daarover iets te leren. Maar hierdoor behaalde ik ook al jaren geen resultaat voor mijn fitnessdoelen. Ik had net als elke man ook de wensen voor een gespierder bovenlijf. Fitcooking ben ik tegengekomen op Instagram. Alle gemakken die de app te bieden heeft hebben ervoor gezorgd dat ik een passie heb gecreëerd voor koken. Het smaakvolle voedingsschema dat naar wens wordt samengesteld geeft veel inzicht over voeding en dat geeft rust en vertrouwen. Het is fijn dat er veel keuzes die om het dagschema ook aan te passen, ook bij speciale gelegenheden. Het trainingschema heeft mijn geholpen meer te leren over ver effectief trainen. Dit samen met de kennis, wat inzet en passie voor het koken hebben ervoor gezorgd dat mijn spieren eindelijk gingen groeien.
- JEROEN
KARLIJN
Ik ben inmiddels 50+ en hecht meer waarde aan vitaliteit en gezondheid. Ik was veel te zwaar en dat kwam door mijn leefstijl. Ik werk al ruim 22 jaar in de horeca. Dit heb ik dan ook jarenlang als excuus gebruikt. Het liep uit de hand ook met wat gezondheidsklachten. Fitcooking heeft mij verrast want er was op het begin weinig vertrouwen voor “dieetprogramma”. Ik kwam er al vrij snel achter dat Fitcooking het anders aanpakt. Je mag en kan alles nog eten. Ik heb veel geleerd over eiwitrijke voeding en de balans houden op hoeveel je eet. Het totaalplan is een uitvinding. Dit omdat het persoonlijke voedingsschema je geheel voorziet van maaltijden met de juiste balans. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in de eerste maand al 5 kilo kwijt was. Dit was z’n boost aan vertrouwen en motivatie dat ik met plezier de samenwerken voor lange tijd ben aangaan. Het was een prachtige reis en ik ben mega trots op alle veranderingen die ik heb doorgemaakt.
- KARLIJN
CHARLOTTE
Wat ben ik blij dat ik deze stap voor mijzelf heb gezet. Als ik terug kijk naar oude foto's dan snap ik niet waarom ik het zover heb laten komen. Ik was niet gezond bezig! Ik heb veel tijd in de keuken en mijn thuis gym doorgebracht, maar deze verandering samen met de nieuwe gewoonte om meer te wandelen, hebben mij wij ook zoveel wijzer gemaakt over wat mijn lijf echt blij maakt. De keuzes die ik nu maak voor mijzelf en mijn gezondheid geven mij zoveel terug. Het heeft mij ruim 9 maanden gekost om mijn doel te behalen, maar wat ben ik nu blij en trots op de inzet en alle leermomentjes. Mijn buik is strak en plat en ik alles weer kan dragen dat in mijn kast hangt. Het doel voor onderhoudt voelt ook erg goed. Ik zit nu op 1950 calorieen per dag en kan werkelijk alles eten dat ik wil en geniet daarbij onwijs van alle lekkere maaltijden die Fitcooking te bieden heeft. De pre-bed maaltijd zijn mijn verwenmomentjes voor de dag!
- CHARLOTTE
ERICA
Ik ben gestopt met cardio en hardlopen. Het was geen leuke uitdaging. Maar voor de sportschool was ik te onzeker. Met mijn lijf voelde ik mijzelf daar niet thuis. Het trainingsschema dat Fitcooking na een consult heeft samengesteld heeft mij overgehaald. Ik heb mijn angst overwonnen. De video’s in de app geven ook fijne ondersteunen. Het sporten ging al snel een fijne routine worden omdat ik resultaat ging voelen. Het is heel fijn dat er rekening gehouden wordt met intoleranties. Ik eet geen kip en varkensvlees en ook melkproducten kan ik niet verdragen. Het schema is ondanks dat nog steeds elke dag onwijs divers en de recepten zijn smaakvol en snel op tafel. Wat een mooie leer-momenten en wat een fijne persoonlijke organisatie is Fitcooking! Het vet op mijn buik en mijn heupen ging er na de 2e maand snel af. De opstart ging wat moeizaam ik had weinig geduld. Maar de ondersteuning en adviezen van het consult hebben daarin geholpen.
- ERICA
AMANDA
Ik had een ander doel dan de meeste vrouwen. Fitcooking ben ik niet alleen gestart om af te vallen. Mijn doel was al jaren om meer spieren en ronding te krijgen in de billen. Ik had al veel programma gevolgd maar het was niet persoonlijk of prettig. Ik had ook de tijd niet om heel veel zelfstandig uit te zoeken. Mijn ervaring in de gym was minimaal. Het trainen met een schema was compleet nieuw voor mij. Ik had dus al jaren doelen maar eigenlijk geen concreet idee waarmee ik mijn leefstijl wist te veranderen om daarvoor ook resultaat te behalen. Het heeft 14 maande geduurd om mijn doel te bereiken voor het afvallen en daarna ben ik ben ik gestart met het opbouwen van spiermassa. Daarvoor heb ik verschillenden keren contact gehad met Veerle van Fitcooking. Het was een heel avontuur waarin ik ook zeker mentaal sterker ben geworden. Ik voel mijzelf na jaren sexier dan ooit! Ik ben de vrouw die ik wil zijn en trots op al mijn prestaties!
- AMANDA
MAARTJE
Van maat 42 naar maatje 38. Ik ben natuurlijk een paar maanden bezig geweest en heb mijzelf op de doelen gefocust om zo mijn streefgewicht te behalen. Maar het was het allemaal meer dan waard. Wat ik heb wel genoten van dit traject. Voor mijn gevoel heb geen dieet gevolgd, want in het weekend heb ik genoten van een wijntjes, chips en heerlijke burgers. Fitcooking heeft mij voorzien in de gemakken om keuzes met balans te kunnen maken. Hierdoor heb ik veel geleerd ondanks ik nooit geen calorieen heb hoeven tellen. Het is fijn om te begrijpen wat nodig is om af te vallen en op gewicht te blijven. Het persoonlijke maaltijdplan is heerlijk uitgebreid. De functies voor het wijzigen van het dagschema zijn daarin ideaal. De boodschappen die bestel ik nu ook via de app. Al deze mogelijkheden geven mij rust. Ik heb met plezier naar mijn doel toegewerkt. En ben supertrots op alles dat ik heb bereikt en ben dan ook enthousiast over de werkwijze van Fitcooking.
- MAARTJE
previous arrow
next arrow

DE KLIK OP EEN NAAM NAAR KEUZE OF OP DE PIJLTJESTOETS OM ALLE REVIEWS TE LEZEN

VOEDING
PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN

Zeg maar vast vaarwel tegen het ongezonde dieetverleden. Exit gedoe, frustratie, gepuzzel én calorieën tellen. Wij nemen al het lastige werk in het maken van een gepersonaliseerd voedingsschema geheel uithanden. Jij bent uniek! Wat jouw doelen, eetwensen of (leef)situatie ook is. Je ontvangt van onze voedingsdeskundige een afgestemd totaalplan voor voeding waar jij, je lichaam én geest ook écht blij van worden. Een plan dat zorgt voor rust, regelmaat en resultaat voor je specifieke doelen.

Na het invullen van het Switch assessments maken wij speciaal voor jou, voor iedere week een gepersonaliseerd voedingsschema. Vet verliezen, op streefgewicht blijven, spiermassa aankomen of gezonde eetgewoontes introduceren was nog nooit zo eenvoudig. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen! Wij houden voor de samenstelling rekening met:

• Je persoonlijke fysieke doelstelling.
• Je calorieen-en macronutriënten verdeling.
• Eventuele allergieën of intoleranties.
• Eventuele dieetvoorkeuren.
• Het aantal gewenste eetmomenten.
• Je leef- en werksituatie.
• Je maaltijdvoorkeuren.

Ben je ergens allergisch of intolerant voor zoals gluten, lactose, noten, melk, schelp- of schaaldieren of iets anders? Onze specialisten houden daar graag rekening mee. Zijn er bepaalde voedingsmiddelen die je niet eet? Je kan het allemaal vermelden op het Switch assessments. Ben je vegetarisch of pescotariër? Of eet je liever geen varkensvlees? Ook daar houden wij rekening mee. Het gepersonaliseerde voedingsschema wordt samengesteld na het invullen van het Switch assessment. Onze ervaren voedingsdeskundigen houden ook rekening met je persoonlijke prognose. Daarover delen wij verderop meer informatie.

Lees hieronder wat de module voeding in het platform je nog meer te bieden heeft:

• Een heerlijke receptendatabase met +2000 recepten, waarbij elke recept dat je graag wil wisselen, automatisch wordt aangepast op caloriebehoefte én het schema van de dag.

• Pas eenvoudig het aantal porties of de portiegrootte aan als je voor het gezin kookt. Voeg eventueel losse voedingsmiddelen toe aan het dagschema met de handige barcodescanner, of wissel de ingrediënten van een bepaald recept als je iets niet in huis hebt. Een herberekening op je calorieën wordt heel handig automatisch voor je gemaakt voor het dagschema dat je aanpast.

• Je kan dagen en maaltijden kopiëren. Wil je graag starten met meal preppen of intermittent fasting? Dan kan je daarop zelfstandig heel eenvoudig het voedingsschema op aanpassen. Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit de database of met de handige barcodescanner.

• Wij stimuleren vooruitdenken, en daarom kan je het dagschema altijd 14 dagen vooruitzien. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen. Pas het boodschappenlijstje eventueel aan met overige levensmiddelen en stuur het automatische door via WhatsApp. In dezelfde omgeving kan je ook heel eenvoudig de boodschappen laten thuisbezorgen via Albert Heijn.

Wanneer je jezelf hebt aangemeld bij Fitcooking Switch, dan kom je automatisch terecht bij het Switch assessment. Op deze pagina worden persoonlijke vragen gesteld. Na het invullen van het assessment, nemen onze ervaren voedingsdeskundigen het werk van je over en gaan wij speciaal voor jou aan de slag met het totaalplan.

Ons platform biedt géén "One Size Fits All Formule" aan. Het gepersonaliseerd totaalplan wordt door echte experts samengesteld. Wanneer jij jezelf heb aangemeld start je daarom ook als eerst met het Switch assessment. Wanneer wij het assessment volledig ingevuld hebben ontvangen, dan gaan wij daarmee direct aan de slag. Wij streven ernaar om binnen 72-uur het totaalplan voor jou als uniek persoon samen te stellen. Je ontvangt automatisch bericht via de e-mail wanneer je kan starten met het totaalplan en je prognose-periode.

Jij wil met succes nieuwe gewoontes kunnen introduceren die positief invloed hebben op al jouw persoonlijke gezondheids-welzijn én fitnessdoelen. Wij dragen daarin een gezamenlijk doel. Ook wij willen dat je zo snel als mogelijk, resultaten gaat zien. Om deze missie te kunnen volbrengen is het van belang dat de persoonlijke prognose juist is berekend. Alle informatie die wij nodig hebben om een juiste prognose te kunnen maken, stellen wij je op het Switch assessment. Om er zeker van te zijn dat deze berekening je resultaat gaat geven passen wij altijd een prognose-periode toe. Deze duurt twee weken.

Het lichaam heeft tijd en rust nodig om een verandering in een bepaald eet-of leefpatroon te kunnen verwerken. Elke aanpassing op een bepaald voedingspatroon, dus ook in de hoeveelheid calorieën en de samenstelling van macronutrienten moet het lichaam verwerken. Om je lichaam hier ook de tijd voor te geven is het noodzakelijk om een prognose-periode van twee weken toe te passen. Wanneer je deze periode nauwkeurig doorloopt, dan mag je daarna direct resultaat verwachten.

Bij het aanmelden ontvang je direct het Fitcooking Switch e-book. Hierin staat alle informatie die jij nodig hebt om zo dé Switch te maken naar een vitaal, fit en krachtig leven met een lichaam waar jij trots op gaat zijn.

BEWEGING EN TRAINING
MODULE BEWEGING & TRAINING

Leer samen met Switch in een handomdraai wat slim én effectief trainen is . Of je jij nu thuis wil trainen, in de sportschool of liever aan yoga doet? Met enkele drukken op de knop kan je een persoonlijk trainingsplan maken. Wat je doel ook is, gewicht verliezen, op streefgewicht blijven óf spieren winnen.... de superslimme formule in het platform gaat je helpen resultaat te behalen voor al je fitnessdoelen. Met Switch creëer je in een handomdraai een fijne routine in een actieve levensstijl.

Je hoeft niet vijf keer per week te trainen om gespierde biceps of ronde volle billen te krijgen. Het is ook niet nodig om dure supplementen te gebruiken, en uren te spenderen aan cardio, gaat je ook niet helpen om sneller af te vallen.

Wij begrijpen als geen andere dat jij jezelf energiek, krachtig en trots wil voelen. Daarom dragen we de missie om jouw geheel te ondersteunen, met alle gemakken en hulpmiddelen die jij nodig hebt om zo je fitnessdoelen te bereiken. Zonder dat dit voelt als doorzetten of verspilling van je kostbare tijd. De winnende combinatie hiervan is een effectief én progressief trainingsplan, met een persoonlijk bijpassend maaltijdplan. Wil jij een fijne gewoonte kunnen maken van een actieve levensstijl, die ook écht bij jou past... dan biedt de module: beweging én training je alle gemakken en tools die je nodig hebt in het maken van een persoonlijk trainingsplan.

Urenlang trainen of saaie cardio sessies kunnen straks écht tot het verleden behoren. Lees hieronder wat de module beweging en training je allemaal te bieden heeft:

• Een database met meer dan 500 verschillenden oefeningen voor krachtraining, intervaltrainingen of mobiliteitsoefeningen.

• Met alle oefeningen uit de database kan je met slechts enkele drukken op de knop, een geheel persoonlijk trainingschema samenstellen voor zowel thuis, als voor in de sportschool.

• Kies heel eenvoudig met welke attributen je thuis kan trainen of welke fitnessapparatuur jij tot je beschikking hebt in de sportschool. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen of je graag met weerstandsbanden werkt, een kettlebell of losse gewichten. Maar natuurlijk staan ook alle oefeningen die je toepast met fitnessapparatuur in de database op het platform.

• Sport je graag in de sportschool en wil je daarin graag je kennis vergroten? Dan kies je daarvoor de oefeningen die ook aansluiten bij je trainings-ervaring.

• Jij kiest bij de opmaak van het trainingsschema helemaal naar wens het instapniveau, het aantal gewenste trainingsdagen, het aantal sets en herhalingen, het gewicht en de gewenste rusttijd per set.

• Bij elke oefening die je start kan je de handige instructievideo bekijken voor uitleg over houding en techniek.

• Je kan het trainingsschema geheel automatisch doorplannen voor het aantal gewenste weken dat je het schema wilt volgen. Maak daarbij eventueel persoonlijke notities en log daarbij direct je training-geschiedenis.

Naast de module training, voor het opmaken van het persoonlijk trainingsschema, is het ook mogelijk je dagelijkse activiteit bij te houden. In het platform staat een scala aan verschillende sportactiviteiten en sportlessen die je ook in je persoonlijke agenda kan inplannen. Denk bijvoorbeeld aan: yoga, spinning, boksen, HITT, pilates, crossFit, body step, zwemmen of hardlopen.

Wil je jouw behaalde resultaten en voortgang volgen? Dan doe je dat ook heel eenvoudig in het platform. Wanneer jij je progressie invult, dan worden daar ook automatisch overzichtelijke statistieken voor gemaakt. Daarnaast kan je ook 'voor-en na foto's' uploaden en bepaalde doelen aanpassen. Alle informatie die je daarvoor nodig hebt delen wij in het Fitcooking Switch e-book.

Wanneer jij jezelf hebt aangemeld start je met het Switch assessment. Wij vragen hier naar je gewenste activiteit en de gewenste activiteits-uren in de week. Met deze uren houden wij graag rekening, zodat wij speciaal voor jou een persoonlijke prognose kunnen maken, die ook bij je fitnessdoel aansluit. Het is belangrijk dat deze berekening vervolgens wordt toegepast op het gepersonaliseerde voedingsschema, zo heb jij namelijk een persoonlijk plan met dé winnende combinatie!

Ons platform biedt géén "One Size Fits All Formule" aan. Het gepersonaliseerd totaalplan wordt door echte experts samengesteld. Wij streven ernaar om binnen 72-uur het totaalplan samen te stellen. Je ontvangt daarover automatisch bericht via de e-mail. Bij het aanmelden ontvang je direct het Fitcooking Switch e-book. Hierin staat alle informatie die jij nodig hebt om zo dé Switch te maken naar een energieke levensstijl, die bij jouw en je persoonlijke fysiek doel past.

MINDSET & MEDITATIE
MINDSET EN MEDITATIE

Geluk ontstaat wanneer lichaam, geest en ziel in harmonie en balans zijn. Wij bieden daarom naast het gepersonaliseerde voedingsschema en het unieke trainingsplan, ook een scala aan toffe tools, voor mindset en meditatie. Deze module die ook in het platform staan, ondersteund jou bij gedragsverandering én persoonlijke groei. Creëer in een Switch een positieve geest, zodat je beter weerbaar bent, dieper slaapt, meer energie ervaart, beter kan ontspannen én jij jezelf weer leert omarmen.

Om je zichtbare resultaten te kunnen garanderen voor een bepaald doel, is er meer nodig dan een gebalanceerd eetpatroon en voldoende beweging. Jouw mentale gezondheid én welzijn spelen een grote rol in het behalen van succes voor elke doel in het leven.

Onrust in je geest heeft invloed op onrust in je lichaam. Je lichaam en geest zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit klinkt misschien wat zweverig, maar eigenlijk is het heel simpel. Emoties en gevoelens beperken zich niet alleen tot je geest; ze zijn voelbaar in het lichaam. Elke vorm van mentale of fysieke stress, heeft invloed op de resultaten die je wilt bereiken voor je gezondheids-welzijn én fitnessdoelen.

Bewustwording van je lichaam en geest zijn noodzakelijk, als jij je doelen wilt manifesteren én daarbij elke dag kiplekker in je vel wil zitten. Wij bieden daarom in het platform ook een scala aan toffe tools voor mindset en meditatie, die erop gericht zijn om jou te ondersteunen in het creëren van een rustige, positieve én krachtige geest. Switch ondersteund je in hoe je denkt, wat je voelt en wat je doet. Lees hieronder wat de module mindset en meditatie je in het platform allemaal te bieden heeft:

• Een dagelijkse mindset check –up, waarbij jij je gedachten, emoties en ongewenste gewoontes vast kan leggen. Met deze handige tool in het platform, leer je in een handomdraai bepaalde gedragspatronen te herkennen én je leert samen met Switch de ongewenste gewoontes te doorbreken én gezonde nieuwe routines te introduceren.

• De mindset leermodules in het platform, helpen en stimuleren je in je denkwijze, om zo bijvoorbeeld meer in het nu te leven én te manifesteren. Er staan verschillende leermodules voor zowel voeding, beweging als gedrag online. Maar ook deze database wordt maandelijks aangevuld met nieuwe toffe content.

• Er staan verschillend meditaties online in het platform die je dagelijks kan inplannen via de persoonlijke agenda. Je kan daarbij kiezen voor bijvoorbeeld een ochtend- avond- slaap- of wandelmediatie. Je kan zelf kiezen voor hoe lang jij graag de meditaties beluisterd.

• Ben je op zoek naar pure ontspanning of focus, dan bied het platform ook een scala aan binaural beats voor superfocus en diepe slaap. Mediteer jij regelmatig? Dan weet je dat meditatie een gevoel of stemming kan versterken. Je kunt er bijvoorbeeld ontspannen van worden, het kan stress verminderen en het kan inspiratie bevorderen. Maar wist je dat er ook speciale muziek bestaat die deze stemmingen kan opwekken met binaural beats?

Als je binaural beats luistert wordt er dus een bepaalde gemoedstoestand opgeroepen. Wélke gemoedstoestand dat is, is afhankelijk van het soort binaural beats. Hersengolven kunnen op 4 verschillende frequenties trillen en al deze vormen van binaural beats zijn dan ook beschikbaar in het platform.

Jouw huidige realiteit is slechts een samenkomst van de gedachten en gewoontes, die jij nu voor jezelf creëert. Jij bent de master over je eigen brein én de keuzes die je maakt in het leven. Fitcooking Switch gaat jou waar nodig ondersteunen in hoe je denkt, wat je voelt en wat je doet.

Wij geloven erin dat iedereen met onze unieke formule én het platform het inzicht heeft om dé Switch te maken naar een energieke levensstijl in balans. Een fijne levensstijl waarbij rust, regelmaat én resultaat gegarandeerd gemanifesteerd gaan worden. Bij het aanmelden ontvang je direct het Fitcooking Switch e-book. Hierin staat alle informatie die jij nodig hebt om zelfstandig met deze module aan de slag te gaan.

PERSOONLIJKE HULPLIJN
PERSOONLIJK STRATEGIEGESPREK

Wij zijn er speciaal voor jou voor deskundig advies of extra ondersteuning. Wij begrijpen dat het manifesteren van doelen geen lineair proces is. Twijfels of onzekerheden kunnen ontstaan tijdens jouw reis. Daarom bieden wij op elk gewenst moment deskundig advies of extra persoonlijke ondersteuning aan. Via de hulplijn kan je voor elk fysiek doel, een persoonlijk telefonisch strategiegesprek inplannen, zodat rust, regelmaat én blijvend resultaat gegarandeerd gerealiseerd kunnen worden.

Waarom wordt afvallen steeds moeilijker en gaat het nooit lineair? Hoe kan het dat je spieren maar niet niet willen groeien, of dat de buik maar niet strakker wordt ondanks je daarvoor dagelijks traint?

Er bestaan wel duizenden magische middelen, die je allemaal verzekeren zichtbaar én blijvend resultaat te bieden voor de doelen die jij hebt. Vaak staan de aanbevelingen daarvoor haaks op elkaar. Het zijn allemaal "Tel-sell" commercials met misleidende informatie en producten. De ontelbare diëten die enkel voelen als volhouden, gaan je persoonlijk ook niet helpen met een eet-en leefstijl waar jij, je lichaam én geest ook echt blij van worden. Kies niet weer voor een tijdelijke methode waarmee je met de gezondheid- en welzijn aanrommelt. Kies voor verandering en laat Fitcooking Switch je persoonlijk helpen om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen, terwijl je daarmee naar je droomlichaam toewerkt. Wij zijn er speciaal voor jou met deskundig advies of extra persoonlijke ondersteuning voor elk gewenst doel.

Via onze unieke hulplijn kan je op elke gewenst moment een persoonlijk strategiegesprek inplannen. Samen bespreken we telefonisch je huidige situatie, je persoonlijke doelen en je strategie van het gepersonaliseerde totaalplan. Al je vragen worden deskundig besproken met een van onze voedingsdeskundigen, vetverlies- of fitnesscoaches. Wij nemen alle twijfels die jij hebt bij je weg en zorgen er persoonlijk voor dat jij weer rust krijgt in het proces, en resultaat gemanifesteerd gaat worden.

Je kan kiezen voor een persoonlijk strategiegesprek direct bij het aanmelden, zodat je verzekerd bent van een heerlijke kickstart, maar wij staan ook persoonlijk voor je klaar als je je doelen wil wijzigen, of als je een extra steuntje in de rug nodig hebt.

Het team van deskundigen kan altijd met je meekijken in het persoonlijke account en het gepersonaliseerde totaalplan dat je volgt in het platform. Wij maken een persoonlijke prognose bij de opstart, deze kan je ten allen tijde uitgebreid persoonlijk bespreken met een van onze deskundige. Heb je bijvoorbeeld een langer dieetverleden en daardoor misschien wat extra vragen of twijfels, dan zijn wij er speciaal voor jou.

Zo bespreken wij uitgebreid je persoonlijke prognose, de prognoseperiode én het gepersonaliseerde voedingsplan. Al je persoonlijke vragen worden daarnaast deskundig beantwoord, zodat jij garandeert een fijne en rustige opstart kan maken waarbij resultaat gerealiseerd gaat worden.

Heb je jouw specifieke doel al heel snel bereikt? Fantastisch, wij zijn blij en trots! Maar wij pakken ook graag door. Jij wil namelijk vast begrijpen wat je moet doen, om deze mooie behaalde resultaten ook écht voorgoed vast te houden. Deze overstap hoef je natuurlijk niet alleen te maken. Wij zijn er speciaal voor jou op elke gewenst moment én voor elk persoonlijk doel dat jij voor ogen hebt. Wil je graag het persoonlijke totaalplan met daarbij het gepersonaliseerde voedingsschema aanpassen omdat je fysieke doelen zijn veranderd? Wij helpen je met passie.

Misschien wil je na je fysieke doel van vetverlies, heel graag werken aan je nieuwe doel voor het opbouwen van meer spiermassa . Veranderd je fysieke doel? Dan betekent dit automatisch dat er een nieuwe prognose berekend moet worden en het totaalplan daarop weer wordt afgestemd. Deze overstap hoef je natuurlijk ook nooit alleen te maken.

Onze deskundigen leren je dolgraag écht te begrijpen wat jouw lichaam én geest nodig hebben om voorgoed op gewenste gewicht te blijven. Onze unieke hulplijn kan je op elke gewenst moment inschakelen. Dus ook in de avonduren, of in het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar.

Wil je graag dat een deskundige je persoonlijke trainingsschema voor je opstelt? Wij helpen je deskundig en met passie. Onze fitnesscoaches voorzien van alle kennis om je daarin volledig extra te ondersteunen. Tijdens het telefonische gesprek bespreken we de fitnessdoelen, je trainingservaring en alle wensen die je hebt voor het gepersonaliseerde trainingsschema. Onze fitnesscoaches zorgen er vervolgens voor, dat er binnen 48-uur een persoonlijk trainingsschema, geheel naar eigen wens voor 6 of 12 weken wordt samengesteld. Wij doen dit direct in je eigen account in het platform. Je mag daarbij zelf aangeven voor hoelang je graag het persoonlijk trainingsschema wilt volgen. Wij vragen voor deze service geen extra kosten. Je betaalt enkel het eenmalige bedrag voor het persoonlijke strategiegesprek.

Een persoonlijk strategiegesprek kan je alleen plannen wanneer jij jezelf ook hebt aangemeld bij Fitcooking Switch. Je kan bij het aanmelden direct aangeven of je graag een persoonlijk strategiegesprek wil inplannen. Wanneer de betaling daarvoor is verwerkt, wordt je automatisch doorverwezen naar Callendry. Hier zie je een agenda staan met de beschikbaarheid. Let op: Het persoonlijke strategiegesprek is een telefonisch consult met een deskundige van het Fitcooking Switch team. Zorg ervoor dat je tijdig het gesprek via Callendry aanvraagt, gezien deze dienstverlening enkel aangeboden kan worden op basis van beschikbaarheid.

Wil je graag een vervolggesprek met een van onze deskundige omdat je graag wekelijks of maandelijks persoonlijk de voortgang bespreekt? Wij helpen je graag. Wij kunnen ten alle tijden met je meekijken in het account en je deskundig advies geven om zo rust, regelmaat en gegarandeerd resultaat te behalen. Wil jij jezelf dolgraag aanmelden maar weet je nu nog niet of je een persoonlijk strategiegesprek nodig hebt? Geen probleem! Via onze contact-button op deze website kan je altijd een aanvraag indienen voor het persoonlijke strategiegesprek.

MANIFESTEER COMMUNITY
ONZE MANIFESTEER COMMUNITY

Samenkomen is een begin; bij elkaar blijven is vooruitgang; samen te werken is succes. Kom samen met onze unieke Manifesteer Community uit je comfort zone, door te starten met fysieke én mentale challenges, die je met plezier dichter bij je gezondheids-welzijn én fitnessdoelen brengen. Wie weet win je nog een van de prijzen! Maar bovenal kun je vooral doen waar jij zelf behoefte aan hebt om zo meer kennis, kracht, succes, energie, trots, zelfvertrouwen én zelfliefde te creëren.

Onze Manifesteer Community is een energieke groep met positieve energie. Een groep die samen komt in de groep-chat van het leefstijl-platform. In deze groep stimuleren én motiveren wij elkaar als één familie. Een groep waarin jij helemaal jezelf kan zijn én waar je “stemrecht” hebt als uniek persoon.

Jij bepaalt helemaal zelf over welke onderwerpen je meer wil leren van onze specialisten. Heb je aangeven op het Switch assessment dat je graag wil deelnemen? Dan introduceren we je in onze levendige Manifesteer Community wanneer het persoonlijke totaalplan is samengesteld. Deze gegevens worden automatisch verstuurd wanneer het totaalplan is opgemaakt door een van onze deskundige.

Fitcooking Switch organiseert verschillende challenges die voor vele factoren gezond zijn voor lichaam én geest. Factoren die positief invloed hebben op resultaat voor je fysieke én mentale doelen. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan een 2-wekelijkse 'Beter slaap challenge', of onze toffe 'Hydratatie challenge'.

Wij organiseren ook fysieke challenges voor een bepaalde tijdsduur. Zo helpt bijvoorbeeld onze 6-wekelijkse 'Gewichtsverlies Manifesteer challenge, jou in het doel voor duurzaam vetverlies. Of je zet de boel positief op zijn kop, met onze 6-wekelijkse ''Handstand challenge" om zo uit je comfortzone te komen en jezelf eens op een leuke manier uit te dagen doelen te behalen.

Wanneer jij jezelf aanmeld bij Fitcooking Switch, dan kan je gratis deelnemen aan de challange die op een gewenst moment door ons georganiseerd wordt. Het is mogelijk om toffe prijzen te winnen als je deelneemt. Daarover lees je vanzelf meer, wanneer jij jezelf hebt aangemeld voor een challange geheel naar keuze.

Via het Switch assessment kan jij jouw persoonlijke voorkeur voor de éérste challenge al doorgegeven. Wanneer de stemmen zijn geteld, dan maken wij automatisch bekend wanneer welke challenge precies start. Informatie die voor jou van belang is over een bepaalde challenge, delen wij ook in de besloten Manifesteer Community. De verschillende challenges die Fitcooking Switch organiseert:

• De 12 wekelijkse spiergroei challenge
• De 6 wekelijkse vetverlies challenge
• De 6 wekelijkse handstand challenge
• De 4 wekelijkse intermittent fasting challenge
• De 2 wekelijkse tienduizend stappen challenge
• De 2 wekelijkse beter slaap challenge
• De 7 daagse hydratatie challenge

Naast de challenges die wij organiseren waarover wij verschillende informatie delen, zijn wij natuurlijk ook op een andere manier actief. Hoe wij daar precies invulling aangeven bepaald dé groep.

Jij kan namelijk met bepaalde polls die wij gebruiken in de groep stemmen. Zo kan je bijvoorbeeld een stem uitbrengen, met welke recepten je graag de database wil laten uitbreiden. Iedere maand zullen er nieuwe recepten actief komen in onze unieke receptendatabase van het platform. Deze recepten worden geheel samengesteld door onze voedingsdeskundige op basis van de stemmen die daarvoor binnen komen. Bij het aanmelden ontvang je direct het Fitcooking Switch e-book. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt om jezelf strakjes aan te kunnenmelden bij de Manifesteer Community van Fitcooking Switch.

previous arrow
next arrow
 

 LEES ALLES OVER FITCOOKING SWTICH DOOR TE KLIKKEN & TE SCROLLE BIJ HET + PER MODULE

TOTAALPLAN 1 MAAND
‘SWITCH LIFESTYLE’
€17 p/mnd

( €0,55 cent per dag)

WIJ BIEDEN PERSOONLJK MAATWERK OM RESULTATEN TE KUNNEN GARANDEREN, DAAROM VRAGEN WIJ EEN EENMALIG BEDRAG VOOR HET SAMENSTELLEN VAN HET GEPERSONALISEERDE TOTAALPLAN.

24/7 toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijlplatform.

24/7 toegang tot de Manifesteer Community die je actief stimuleert en motiveert energieke gewoontes te creëren.

Voor één maanden GRATIS deelname aan fysieke en mentale Switch challanges geheel naar keuze.

Wekelijks een nieuw persoonlijk voedingsschema geheel afgestemd op doel, wens én leefsituatie.

24/7 Toegang tot de unieke receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel worden aangepast op jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Een gepersonaliseerd trainingschema voor elke instapniveau, voor thuis of voor in de sportschool, met slecht één druk op de knop.

24/7 Toegang tot de beweging en training database met +500 oefeningen én instructievideo's met uitleg over houding én techniek.

24/7 Toegang tot de mindset & meditatie leermodules voor o.a. gedragsverandering, persoonlijke groei, een krachtig leven in balans met meer rust, regelmaat én blijvend resultaat.

Het Fitcooking Switch e-book voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht én het opbouwen van meer spiermassa.

Mogelijkheid tot uitbreiding persoonlijk strategiegesprek.

Mogelijkheid tot uitbreiding unieke partner koppeling.

TOTAALPLAN 6 MAANDEN
‘SWITCH LIFESTYLE’
€13,99 p/mnd

( €0,45 cent per dag)

WIJ BIEDEN PERSOONLJK MAATWERK OM RESULTATEN TE KUNNEN GARANDEREN, DAAROM VRAGEN WIJ EEN EENMALIG BEDRAG VOOR HET SAMENSTELLEN VAN HET GEPERSONALISEERDE TOTAALPLAN*.

24/7 toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijlplatform.

toegang tot de Manifesteer Community Groep die je actief stimuleert en motiveert energieke gewoontes te creëren.

Voor zes maanden GRATIS deelname aan fysieke en mentale Switch challanges, geheel naar keuze.

Wekelijks een nieuw persoonlijk voedingsschema geheel afgestemd op doel, wens én leefsituatie.

24/7 toegang tot de unieke receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel worden aangepast op jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Een gepersonaliseerd trainingschema voor elke instapniveau, voor zowel thuis als voor in de sportschool, met slecht één druk op de knop.

24/7 toegang tot de beweging en training database met +500 oefeningen én instructievideo's met uitleg over houding én techniek.

24/7 toegang tot de mindset & meditatie leermodules voor o.a. gedragsverandering, persoonlijke groei, een krachtig leven in balans met meer rust, regelmaat én blijvend resultaat..

Het Fitcooking Switch e-book voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht én het opbouwen van meer spiermassa.

Mogelijkheid tot uitbreiding persoonlijk strategiegesprek.

Mogelijkheid tot uitbreiding unieke partner koppeling.

previous arrow
next arrow
Slide
‘SWITCH EXPERIENCE’
€17 p/mnd

(€0,55 cent per dag)

WIJ BIEDEN PERSOONLJK MAATWERK OM RESULTATEN TE KUNNEN GARANDEREN,
DAAROM VRAGEN WIJ EEN EENMALIG BEDRAG VOOR HET SAMENSTELLEN VAN HET GEPERSONALISEERDE TOTAALPLAN*.

24/7 Toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijl-platform.

24/7 Toegang tot de Manifesteer Community die je actief stimuleert en motiveert energieke gewoontes te creëren.

Voor één maand GRATIS deelname aan fysieke en mentale Switch challanges geheel naar eigen keuze.

Wekelijks een nieuw persoonlijk voedingsschema geheel afgestemd op doel, wens én leefsituatie.

24/7 Toegang tot de unieke receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel worden aangepast op jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Een gepersonaliseerd trainingschema voor elke instapniveau, voor zowel thuis als voor in de sportschool, met slechts één druk op de knop.

24/7 toegang tot de 'beweging & training'database met +500 oefeningen én instructievideo's met uitleg over houding én techniek.

24/7 toegang tot de 'mindset & meditatie' leermodules voor o.a. gedragsverandering, persoonlijke groei, een krachtig leven in balans met meer rust, regelmaat én blijvend resultaat.

Het Fitcooking Switch e-book voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht én het opbouwen van meer spiermassa.

Mogelijkheid tot uitbreiding persoonlijk strategiegesprek.

Mogelijkheid tot uitbreiding unieke partner koppeling.

‘SWITCH LIFESTYLE’
€13,99 p/mnd

(€0,45 cent per dag)

WIJ BIEDEN PERSOONLJK MAATWERK OM RESULTATEN TE KUNNEN GARANDEREN, DAAROM VRAGEN WIJ EEN EENMALIG BEDRAG VOOR HET SAMENSTELLEN VAN HET GEPERSONALISEERDE TOTAALPLAN*.

24/7 Toegang tot alle functionaliteiten en tools in het leefstijl-platform.

24/7 Toegang tot de Manifesteer Community die je actief stimuleert en motiveert energieke gewoontes te creëren.

Voor zes maanden GRATIS deelname aan fysieke en mentale Switch challanges geheel naar eigen keuze.

Wekelijks een nieuw persoonlijk voedingsschema geheel afgestemd op doel, wens én leefsituatie.

24/7 Toegang tot de unieke receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel worden aangepast op jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Een gepersonaliseerd trainingschema voor elke instapniveau, voor zowel thuis als voor in de sportschool, met slechts één druk op de knop.

24/7 toegang tot de 'beweging & training' database met +500 oefeningen én instructievideo's met uitleg over houding én techniek.

24/7 toegang tot de 'mindset & meditatie' leermodules voor o.a. gedragsverandering, persoonlijke groei, een krachtig leven in balans met meer rust, regelmaat én blijvend resultaat.

Het Fitcooking Switch e-book voor duurzaam vetverlies, een stabiel gewicht én het opbouwen van meer spiermassa.

Mogelijkheid tot uitbreiding persoonlijk strategiegesprek.

Mogelijkheid tot uitbreiding unieke partner koppeling.

WIJ BUNDELDEN DE WETENSCHAP, KENNIS EN TECHNOLOGIE ZODAT jij met al je persoonlijke wensen en met eet- & leefgenot JE IDEALE GEWICHT GAAT BEHALEN EN BEHOUDEN, ZÓNDER DAT HET VOELT ALS VOLHOUDEN.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik precies starten?

Wij maken geen gebruik van automatische systemen of bots omdat wij persoonlijk maatwerk willen bieden. Wij dragen de missie om gegarandeerd resultaat te kunnen behalen. En daarvoor is het van belang dat je een persoonlijk plant volgt. De berekeningen die daarvoor gemaakt moeten worden vragen om deskundigheid. En om deze berekening nauwkeurig te kunnen maken vragen wij je na het aanmelden te starten met het Switch assessment.


Wanneer wij het volledig ingevulde assessment hebben ontvangen, gaan wij direct voor jou aan de slag om het totaalplan persoonlijk samen te stellen in het leefstijl platform. Wij streven ernaar om binnen 72-uur het persoonlijk totaalplan samen te stellen.


Wanneer het totaalplan en het gepersonaliseerde voedingsschema is samengesteld, ontvang je automatisch een e-mail. In deze e-mail staan ook je inlog-gegevens en de link van de app, waarop het leefstijl-platform is gebouwd. 

wat mag ik verwachten van het persoonlijke strategiegesprek?

Wij begrijpen dat het manifesteren van een persoonlijk fitnessdoel geen lineair proces. Hierdoor kunnen er vragen of onzekerheden ontstaan in de reis naar resultaat. Ook wij begrijpen dat er behoefte kan ontstaan naar deskundig advies of extra ondersteuning wanneer bepaalde doelen wijzigen of resultaat niet snel genoeg zichtbaar is. Twijfels en onzekerheden kunnen soms uit het "niets" ontstaan en daarom willen wij je graag laten weten dat je er bij ons nooit alleen voor staat. Via de unieke hulplijn kan je een persoonlijk strategiegesprek inplannen met een ervaren voedingsdeskundige, vetverlies- of fitnesscoach. Bij het inplannen van het online consult, kan je precies aangeven waarvoor je deskundig advies wil inwinnen of waarin je extra persoonlijke ondersteuning zoekt. Samen bespreken we je huidige situatie, je persoonlijke doelen en de strategie van het gepersonaliseerde totaalplan. Al je vragen worden deskundig besproken en wij nemen daarbij direct eventuele twijfels bij je weg.


Je kan kiezen voor een persoonlijk strategiegesprek direct bij het aanmelden, om zo ook de persoonlijke prognose en totaalplan te bespreken. Zo ben je verzekerd van een heerlijke kickstart. Maar wij staan ook persoonlijk voor je klaar als je een andere vraag hebt of even een extra steuntje in de rug nodig hebt.


Wil je graag dat een deskundige je persoonlijke trainingsschema voor je opstelt wanneer je fitnessdoelen wijzigen? Wij helpen je met passie en zijn voorzien van alle kennis om je daarin extra te begeleiden.  Tijdens het gesprek bespreken we de fitnessdoelen, je trainings-ervaring en alle sportwensen. Vervolgens gaan wij na het consult direct voor jou aan de slag en staat binnen 24 uur het persoonlijke trainingsschema voor je klaar. Je kan ervoor kiezen om dit schema voor 6 of 12 weken toe te passen.  Deze keuze mag je zelf maken en wij delen hierover het advies bij het online consult. Wij vragen voor het samenstellen van het persoonlijke trainingsschema in het leefstijl-platform geen extra kosten.


Heb je jouw specifieke doel al heel snel bereikt met Fitcooking Switch? Fantastisch, wij zijn blij en trots! Maar wij pakken ook graag door. Jij wil namelijk vast begrijpen wat je moet doen om deze mooie behaalde resultaten, ook écht voorgoed vast te houden. Deze overstap hoef je natuurlijk niet alleen te maken. Wij zijn er speciaal voor jou, op elke gewenst moment én voor elke persoonlijk fitness doel dat jij voor ogen hebt.


Wij leren je dus ook heel graag te begrijpen wat jouw lichaam én geest nodig hebben om voorgoed op gewenst gezond streefgewicht te blijven. Ook daarvoor maken wij graag een nieuwe persoonlijke prognose zodat het totaalplan daarvoor gewijzigd kan worden.  Ook voor deze service vragen wij geen extra kosten.


Onze unieke hulplijn kan je op elke gewent moment inschakelen. Dus ook in de avonduren, of in het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar. Wanneer jij jezelf gaat aangemeld kan je direct de optie selecteren voor een persoonlijk strategiegesprek.  Wanneer de aanmelding is verwerkt ontvang je automatisch een link van Callendry.

Via deze link kan je heel eenvoudig het online consult plannen. Je ziet in de agenda direct onze beschikbaarheid. Wanneer het gesprek staat ingepland in de agenda van Switch, ontvang je daarvan direct een bevestiging en sturen wij je een dag vooraf ook nog even een herinnering.

Wat is de MANIFESTEER COMMUNITY?

De Fitcooking Switch manifesteer community is een energieke groep met positieve energie. Een groep die samen komt in de groep-chat in het leefstijl-platform. In deze groep stimuleren én motiveren wij elkaar als één familie. Heb je aangeven op het Switch assessment dat je graag wil deelnemen? Dan introduceren we je in onze levendige community, wanneer het persoonlijke totaalplan is samengesteld. Je maakt geheel zelf de keuze om jezelf aan te melden voor de community.


Wij van Fitcooking Switch vinden het belangrijk dat je vrijheid ervaart in het maken van keuzes. Zo kies je onder andere ook geheel zelf over welke onderwerpen je meer wilt leren. Daarnaast organiseren wij ook verschillende fysieke maar ook mentale challanges waar je geheel GRATIS aan mag deelnemen. Switch ondersteund in hoe je denkt, wat je voelt en wat je doet. Onze challenges zijn op vele factoren gezond zijn voor lichaam én geest. Factoren die positief invloed hebben op resultaat voor je fitnessdoelen.


Je kan bijvoorbeeld geheel gratis deelnemen aan een 2-wekelijkse beter slaap challenge, of de toffe hydratatie challenge! Wij organiseren verschillende fysieke en mentale challenges voor een bepaalde tijdsduur. Zo helpt bijvoorbeeld onze 8-wekelijkse manifesteer vetverlies challenge, jou in het doel voor duurzaam vetverlies. Maar heb jij het doel om meer spiermassa op te bouwen? Dan kan jij ook geheel gratis deelnemen aan de manifesteer spiergroei challanges. Wil je samen met ons uit je comfortzone komen en jezelf op spelenderwijze trots maken? Zet dan de boel positief op zijn kop, met de 6-wekelijkse handstand challenges! Via het Switch assessment kan je direct al je voorkeur doorgeven voor jou éérste gewenste challenges.


Naast de verschillende challenges, waarover wij waardevolle informatie delen, zullen wij ook op een andere manier actief zijn en je inspireren en motiveren dichter bij je fitnessdoelen te komen. Hoe wij daar precies invulling aangeven bepaald dé groep. Jij mag namelijk je stem laten horen en via bepaalde polls die wij gebruiken stemmen. Zo kan je bijvoorbeeld je stem uitbrengen, met welke recepten je graag de unieke recepten database wil laten uitbreiden. Iedere maand zullen er nieuwe recepten actief komen in het platform. Meer informatie over onze inbreng volgt vanzelf wanneer je bent toegelaten tot de groep.


zijn er verschillen in het totaalplan?

Nee, deze zijn er niet. Wij houden het graag duidelijk en eenvoudig. Wij vinden dat een gezond en fit leven voor iedereen toegankelijk moet zijn en denken daarin ook mee in onze dienstverlening. Ook houden wij het graag zo eenvoudig als mogelijk om aan boord te stappen. Daarom zijn er bij Fitcooking Switch twee verschillen in het totaalplan dat wij je aanbieden.


Zo kan je starten met het ‘ Switch Experience’ totaalplan voor één maand of het ‘Switch Lifestyle’ totaalplan voor 6 maanden. Start je met het totaalplan voor één maand dan kan je ervaren hoe ook jij in een handomdraai fijne gewoontes kan introduceren, die zorgen voor rust, regelmaat een resultaat. Ben je dus een twijfelkont, dan heb je zo toch alles mee dat Switch biedt om te proeven en te ervaren.  Kies je voor de ‘Switch Lifestyle’ van 6 maanden, dan kunnen wij samen met alles dat je hebt geleerd aan de slag, om dit volledig te integreren in jouw dagelijks leven en ga jij gegarandeerd je ideale gewicht behalen en dat ook leren te behouden, zonder dat dit voelt als volhouden.  


Wil je graag geheel persoonlijk 1-op-1 begeleid worden in de reis naar resultaat voor je specifieke fitnessdoelen, dan kan je starten met premium coaching van Fitcooking Switch. Premium 1-op-1 coaching kan alleen gegeven worden op basis van beschikbaarheid. Wil je jezelf hiervoor aanmelden, dan start je daarom als eerste met een persoonlijke screening. Deze screening is online én geheel gratis. Wanneer wij je screening hebben ontvangen plannen wij een telefonisch consult in, zodat wij vervolgens een gewenste startdatum kunnen vast te leggen. Klik op deze link en start direct de screening voor premium coaching van Fitcooking Switch.


HOE VERLOOPT HET BETAALPROCES en wat zijn de voorwaarden? 

Wanneer je op de button klikt om jezelf aan te melden, dan kom je direct in de 'winkelwagen' van Plug & Pay, die ondersteunt word door Molli. Je kan direct online de betaling in orde maken met een van de verschillende betaalmogelijkheden die onderaan deze website staan vermeld. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om te betalen middels Bancontact/Mister Cash.


Na je aanmelding ontvang je direct een factuur via de e-mail en wordt je direct doorverwezen naar het Switch assessment. Wanneer wij het assessment volledig ingevuld hebben ontvangen,  gaan wij direct aan de slag met de opmaak van het gepersonaliseerde totaalplan.

Heb je gebruik gemaakt van de aanbieding voor het persoonlijke strategiegesprek, dan ontvang je daarover automatisch bericht via de e-mail, daarin staat een om het online consult in te plannen via Calendly.


Wij bieden alleen persoonlijk maatwerk aan. Het gepersonaliseerde totaalplan wordt door een deskundige speciaal voor jou samengesteld in het leefstijl-platform. Wij streven ernaar om binnen 72 uur na betaling én het invullen van het Switch assessment, contact met je op te nemen met de Inloggevens.

waarom moet ik een assessment doen?

Dit mag je al verwachten in de eerste twee weken. Je start bij Fitcooking eerst met een prognose periode en wanneer je deze doorloopt volgens de basisprincipes, dan zal je al direct resultaat mogen zien en voelen.  


Het lichaam heeft de tijd en rust nodig om een verandering in een bepaald eet-of leefpatroon te kunnen verwerken. Elke aanpassing op een bepaald voedingspatroon, dus ook in de hoeveel van calorieën of de samenstelling van macronutrienten, moet het lichaam verwerken. Om je lichaam hier de tijd voor te geven is het nodig om een prognose periode van twee weken toe te passen.


Alle informatie die je nodig hebt voor de basisprincipes van je specifieke fitnessdoel en de prognose periode, lees je in het Fitcooking Switch e-book. Je kan dit e-book geheel gratis downloaden direct na je aanmelding.


wat voor recepten staan er in de database van het platform?

Eten is allang niet meer alleen bedoeld als brandstof en middel om in leven te blijven. Eten is gelinkt met emotie, traditie, identiteit, gezelligheid en genot! Niet voor niets zijn hier complete tv-zenders, tijdschriften en social mediakanalen omheen gebouwd. Er is enorm veel te proeven en te ontdekken. Ook bij Fitcooking Switch!


Wanneer jij jezelf hebt aangemeld, dan maken onze voedingsdeskundigen speciaal voor jou een persoonlijk maaltijdplan. Dit doen wij aan de hand van het Switch assessment, waarop jij al je persoonlijke specifieke eet wensen kan vermelden. Onze ervaren voedingsdeskundigen kunnen met elke voorkeur rekening houden. Ook met het uitsluiten van bepaalde ingredienten die je eventueel niet lust, of waar je intolerant voor bent.


Bij Fitcooking Switch volg je geen dieet. Wij geloven niet in tijdelijke methodes en willen heel graag samen met jou de missie volbrengen, om je te te voorzien van zichtbare resultaten die ook écht blijvend zijn. Tijdelijke dieten geven tijdelijke resultaten. Om onze missie te kunnen volbrengen is het belangrijk dat het maaltijdplan naar wens is en dat er voldoende keuzes zijn. Wij van Fitcooking Switch houden niet van restricties en vinden vrijheid en keuzes kunnen maken onwijs belangrijk! Dit s gezond voor je mentale welzijn.


Jij wil daarom ook de regie zelf in eigen handen kunnen nemen, om zo het persoonlijke schema ten allen tijde naar wens aan te passen. Dit is dan ook op verschillende manieren mogelijk. De receptendatabase met meer dan 2000 recepten bieden je een scala aan heerlijke eiwitrijke recepten. Alle recepten die je ziet in de database, worden allemaal aangepast op je persoonlijke caloriebehoefte. Dit betekend dat je alle recepten mag en kan gaan proeven en dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen! De porties van de recepten worden namelijk geheel naar het persoonlijke doel aangepast, zodat het binnen je huidige dagschema van je caloriebehoefte past. Ook kan je heel eenvoudig recepten zelf aanpassen, als je een bepaald ingrediënt niet in huis hebt of niet lust. Ook bij deze wijziging worden de calorieën goed gezet in je dagschema.


Alle functie die het platform je hierin te bieden heeft lees je bij de module voeding op deze website.

Onze voedingsdeskundigen vullen de database maandelijks aan met nieuwe recepten. Dit doen we aan de hand van wensen die worden opgegeven in de Manifesteer Community. Meld jij jezelf aan bij

Fitcooking Switch, dan bepaal je dus helemaal zelf wat je graag extra wil zien én wilt proeven!


Wie Fitcooking al een tijdje volgt via bijvoorbeeld Instagram, weet dat wij al ruim 8 jaar meegaan in de Fitnesswereld. Wij zijn dan ook zeer gepassioneerd over voeding en hebben in het verleden vele receptenboeken uitgebracht. Het samenstellen van smaakvolle recepten die daarnaast positief invloed hebben op bepaalde fysieke doelen, is een grote specialiteit en vaardigheid van Fitcooking Switch. Wij zijn dol op ‘Wereldrecepten’ maar ook op budgetmaaltijden die snel op tafel staan.

Er staan +2000 recepten in de receptendatabase en deze worden verdeeld onder: ontbijt, lunch, diner en snacks. Zie hieronder een aantal foto's van recepten die je kan terugvinden in onze unieke smeuïge receptendatabase.
HOELANG DUURT HET VOORDAT IK RESULTAAT kan ZIEN? 

Dit mag je al verwachten in de eerste twee weken. Wanneer het Switch assessment volledig én naar waarheid is ingevuld, dan kan je dit automatisch versturen. Een deskundige van ons team, gaat vervolgens speciaal voor jou aan de slag met de berekening voor de prognose, die gemaakt moet worden voor het persoonlijke fysiek doel dat je graag wilt bereiken.


Wanneer deze berekening is gemaakt, maken wij daarvoor ook het totaalplan op. Wanneer je start bij Fitcooking Switch, dan start je met een prognoseperiode. Deze duurt twee weken. Je bepaald helemaal zelf wanneer jij het een gewenst moment vindt, om deze periode te starten. Onze voedingsdeskundigen beschikken over de kwaliteiten om voor jou een persoonlijke berekening te maken, die aansluit op de fysieke doelstelling én daarbij houden wij ook rekening met de verschillende lichaamstypen. Alle informatie die wij nodig hebben om een juiste prognose te kunnen maken, stellen wij je bij het Switch assessment. Om er zeker van te zijn dat deze berekening jou ook de gewenste resultaten gaat geven, passen wij bij Fitcooking Switch altijd een prognoseperiode toe. Jij wil namelijk zo snel mogelijk resultaten zien én daar zetten wij ons geheel voor in.


Het lichaam heeft de tijd en rust nodig om een verandering in een bepaald eet-of leefpatroon te kunnen verwerken. Elke aanpassing op een bepaald voedingspatroon, dus ook in de hoeveel van calorieën of de samenstelling van macronutrienten, moet het lichaam verwerken. Om je lichaam hier te tijd voor te geven is het nodig om een prognoseperiode toe te passen. Wanneer je deze periode correct doorloopt dan zal je in de eerste twee weken als resultaten mogen zien en voelen.

Wij kunnen geen resultaten garanderen, als je de prognoseperiode niet toepast of als je daar een eigen invulling aangeeft. Alle informatie die jij nodig hebt voor de prognoseperiode, lees je in het Fitcooking Switch e-book dat je geheel gratis van ons ontvangt direct na het aanmelden

De organisatie en de missie van fitcooking Switch.

Fitcooking ondersteunt al ruim 9 jaar op verschillende manieren in het creëren van een gezonde levensstijl in balans. Waarin door middel van voeding, krachtraining, je mindset én manifestatie jouw lichaam in topvorm komt. In 2015 is Fitcooking door Veerle (34 jaar) opgezet en is Fitcooking Switch inmiddels uitgegroeid naar een succesvolle organisatie met ervaren voedingsdeskundigen, vetverlies en fitnesscoaches.


Wij begrijpen dat het tegenwoordig een hele uitdaging kan zijn om tussen alle verschillende programma's, digitale producten, de receptenboeken én alle tips & tricks die Google je geeft, door de bomen nog het bos nog te zien en resultaat te behalen voor je persoonlijke fitnessdoelen. Instagram is daarnaast een nieuwe “Telsell” commercial-app geworden, waarbij enkel nog het "perfecte" plaatje wordt geschetst en je de gekste middelen worden aangeboden. Er bestaan heel wat extreme diëten en tijdelijke ‘oplossing’ en er zijn ook net zoveel mensen die maar al te graag deze methodes uitproberen om ook maar wat kilo's kwijt te raken.


Wij geloven niet in tijdelijke methodes en dus ook niet in dieten. Het is niet gezond voor lichaam en geest en het gaat je ook niet helpen met een permanente oplossing voor gewichtsverlies. De wereld evolueert en Fitcooking Switch beweegt daarin graag mee.  Bij Fitcooking zijn wij namelijk dol op groeien. In 2023 is Fitcooking Switch opricht en daarmee hebben wij de wetenschap, kennis én technologie samengebundeld, zodat jij met elk gewenst doel én al jouw persoonlijke wensen- en levensbehoeftes, succes bereikt in de reis naar gegarneerd blijvend resultaat.

Het leefstijlplatform biedt geen "One Size Fits All Formule" aan. Wij gaan voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord en willen je dan ook resultaten kunnen garanderen die permanent zijn.  Wij bieden daarom ook alleen persoonlijk maatwerk. Met Fitcooking Switch verzekeren wij jou van een gepersonaliseerd totaalpakket aan expertise, tools en geavanceerde functies, waardoor ook jij de Switch kunt maken naar een energiek leven in balans met een lichaam waar je trots op kan zijn.

Waar moet ik rekening meehouden?

Wij van Fitcooking Switch dragen de missie om jou zo goed als maar mogelijk te kunnen ondersteunen, in het bereiken van al je persoonlijke fitnessdoelen. Wij willen dan ook net zo graag als jou, resultaten zien die blijvend zijn! Daarvoor is het van groot belang dat je rustig en nauwkeurig te werk gaat en de informatie die wij delen in het Fitcooking Switch e-book serieus toepast. Wij dragen namelijk de zorg over je gezondheid en welzijn.


Je wil graag veranderen op de manier hoe je nu voor jezelf zorgt en hoe je eruitziet, dit kan invloed hebben op de gezondheid en welzijn. Het is daarom voor ons belangrijk dat je serieus omgaat met de adviezen die wij met je delen. Je ontvang na het aanmelden van ons direct het Fitcooking Switch e-book. Je kan het e-book direct downloaden wanneer je aanmelding is verwerkt. Ons advies is om het e-book direct te gaan lezen na je aanmelding.  Zo kan jij jezelf ook goed voorbereiden in de tijd dat wij het totaalplan voor je samenstellen.


Wanneer je jezelf hebt aangemeld bij Fitcooking Switch en je hebt de Inloggegevens ontvangen, dan start je al eerste met een ‘prognose periode’. Deze prognose periode duurt twee weken. Alle informatie daarover lees je terug in het Fitcooking Switch e-book.

word er ook persoonlijke coaching gegeven?

Ja, ook dat is mogelijk bij Fitcooking Switch.  Wil je graag persoonlijk 1-op-1 begeleid worden naar je specifieke fitnessdoel, dan helpen wij je deskundig en met passie met het premium 1-op-1 coaching totaalplan. Premium coaching wordt momenteel alleen gegevens door Veerle, eigenaar en ervaren voedingsdeskundige, vetverlies en mindset coach van Fitcooing Switch.


Sinds 2016 begeleid Veerle, vrouwen maar ook mannen in de reis naar een fysieke en mentale verandering toe. Met premium coaching wordt je 1-op-1 begeleid, om zo weer grip te krijgen op denkpatronen, gewoontes en keuzesmaken voor een eet-en leefstijl in balans. Wanneer je openstaat voor een verandering in je denkstijl, dan kan je gewoontes gaan introduceren waar jij, je geest en lichaam ook echt blij van worden. Kies niet weer voor een tijdelijk oplossing, zoals een dieet waarmee jij met je gezondheid aanrommelt, zoals de hormoonbalans of je metabolisme. Kies voor een verandering en til samen met je coach 1-op-1 de gezondheid naar een hoger niveau, terwijl je daarmee stapsgewijs naar jouw droomlichaam toewerkt.


Door de kennis van vele studies en cursussen maar ook het geven van jaren persoonlijke coaching op het gebied van duurzaam vetverlies, hormoonbalans, energiebalans, metabolisme, voeding, training, psychologie en mindset, zorgen ervoor dat je coach de persoonlijke situatie ook echt begrijpt. Door je daarbij effectief te coachen met tools, tips en adviezen die ook écht aansluiten bij jou als uniek persoon, ben jij verzekerd van dé winnende combinatie. 


De persoonlijke wensen voor de invullen van je coachingtraject die bepaal jij helemaal zelf bij Fitcooking Switch. Je wensen hiervoor bespreek je tijdens het online consult na het ontvangen van je screening. Start je met premium 1-op-1 coaching, dan kan je alle begeleiding verwachten over het toepassen van alle basisprincipes voor je specifieke fitnessdoel en daarbij wordt je ook persoonlijk ondersteund in het opvolgen van het totaalplan in het leefstijl-platform. Vele vrouwen maar ook mannen gingen je al meer zeer mooi resultaat voor. Zij kregen een betere gezondheid, meer zelfvertrouwen, een krachtige mindset, een slanker en strakker lichaam met meer spierdefinitie en een optimale balans in eten, bewegen, leven én genieten.


Meer informatie over het premium 1-op-1 coaching totaalplan lees je bovenaan deze website. Premium coaching kan alleen aangeboden worden op basis van beschikbaarheid. Wil jij dolgraag samenwerken met een zeer ervaren coach en je aanmelden voor premium coaching, dan start je als eerste met een screening. De persoonlijke screening is online én geheel gratis. Wanneer wij je screening hebben ontvangen, neemt je coach persoonlijk contact met je op voor een online consult en wordt de gewenste startdatum ook direct vastgelegd in de agenda. Klik op deze link en start direct de screening voor premium coaching van Fitcooking Switch.


Moet ik een app downloaden?

Ja, het is nodig om een app te downloaden om toegang te krijgen voor het leefstijl-platform en daarmee aan de slag te gaan met het gepersonaliseerde totaalplan. De app waarop het leefstijlplatform is gebouwd biedt ondersteuning voor zowel Android als voor iOS.

Wanneer het persoonlijk totaalplan speciaal voor jou is samengesteld, ontvang je automatisch een e-mail met daarin je Inloggegevens en de link om de app te kunnen downloaden.


Het is ook mogelijk om in te loggen via een tablet of via een vaste computer. Daarnaast zitten er verschillende handige tools in het platform waarmee je bijvoorbeeld een koppeling kan maken met WhatsApp. Zo kan je bijvoorbeeld het persoonlijke boodschappenlijstje, met enkele drukken op de knop doorsturen via een koppeling met WhatsApp.


Bestel je liever de boodschappen? Dan is er ook ondersteuning met een automatische koppeling in het platform waarmee je direct de boodschappen kan bestellen. Alle functies en hulpmiddelen die het platform je te bieden heeft, lees je op deze website en staan ook uitgelegd in het Fitcooking Switch e-book. Daarbij ontvang je ook de handleiding voor het gebruik van de app wanneer je gaat starten met het totaalplan.

Wat staat er in het Switch e-book?

Wanneer je jezelf hebt aangemeld en het Switch assessment hebt ingediend, kan je direct het Switch e-book gratis downloaden. Wil je een fijne en rustige opstart maken, zorg er dan voor dat je het Fitcooking Switch e-book helemaal gelezen hebt, alvorens je start met de prognose periode.


Wij dragen dé missie om het leven in een handomdraai een positieve en gezonde Switch te geven, zodat jij als unieke persoon gegarandeerd gaat behalen voor al je fitnessdoelen. Wij kunnen deze missie alleen volbrengen, als jij jezelf ook goed voorbereid en het advies opvolgt dat wij met je delen in het Fitcooking Switch e-book. Onderstaande onderwerpen worden daarin stapsgewijs aan je uitgelegd:


• De opstartfase bij Fitcooking Switch

• Wat je wil weten over energiebalans

• Wat je wil weten over calorieën en macronutrienten

• Wat je moet weten over progressie meten

• Wat je moet weten over de prognoseperiode

• Wat je wil weten voor  zichtbaar & blijvend resultaat 

• Meer informatie over het persoonlijke strategiegesprek

• Meer informatie over de manifesteer community

• Meer informatie over de unieke partner-koppeling

• De Fitcooking Switch voorwaarden


Met Fitcooking Switch verzekeren wij jou van een gepersonaliseerd totaalpakket aan expertise, tools en geavanceerde functies, waardoor ook jij je ideale gewicht gaat behalen én behouden. Het maakt daarvoor niet uit waar je nu staat, hoe buitengewoon jij als persoon bent of wat je leeftijd of levensbehoeften ook zijn. Fitcooking Switch gaat al ruim 9 jaar mee in de fitnesswereld. Wij voorzien van de kennis om jou als uniek persoon te ondersteunen naar zichtbaar en blijvend resultaat voor elke fitnessdoel. Het mooie van het leefstijl- platform en Fitcooking Switch is dat je wordt gezien voor wie je bent en precies die ondersteuning krijgt die bij jou past als uniek persoon. Om ervoor te zorgen dat jij een kick-start kan maken met Fitcooking Switch, vragen wij je het Fitcooking Switch e-book met daarbij de handleiding goed door te lezen én het advies dat wij met je delen serieus te nemen.

Wat moet ik weten over de prognose en de periode daarvan?

Wanneer het Switch assessment volledig is ingevuld, dan kan je dit automatisch versturen. Een voedingsdeskundige gaat daarmee direct aan de slag om zoals eerste de persoonlijke prognose te berekening. Wanneer deze berekeningen zijn gemaakt dan stellen wij het totaalplan daaropaf.


Wanneer je start met Fitcooking Switch, dan begint de leerzame reis eerst met een prognose periode. Deze duurt twee weken. Je bepaald helemaal zelf wanneer jij het een gewenst moment vindt om deze periode te starten. Onze voedingsdeskundige die de berekening voor de prognose maakt, beschikt over de kwaliteiten om deze berekening zeer nauwkeurig te maken. Een prognose berekening is altijd persoonlijk. Alle informatie die wij nodig hebben voor de prognose, ‘stellen wij bij’ in het Switch assessment. Om er zeker van te zijn dat deze berekening je ook de gewenste resultaten gaat geven, passen wij dus altijd een prognose periode toe van twee weken. Wij dragen een gezamenlijk doel. Ook wij willen dat je snel resultaat behaald en daar zetten wij ons ook zeker voor in.  


Het lichaam heeft de tijd en rust nodig om een verandering in een bepaald eet-of leefpatroon te kunnen verwerken. Je lichaam zal namelijk vrij moeten zijn van alle prikkels, om zo ook resultaat voor het gewenste doel te kunnen zien. Elke aanpassing op een bepaald voedingspatroon, dus ook in de hoeveelheid van calorieën, of de samenstelling van macronutrienten moet het lichaam verwerken. Wanneer je de prognose periode volgens de basisprincipes toepast, dan zal je direct resultaten mogen zien en voelen die bij je persoonlijke doel aansluiten.

 

De informatie over de prognose periode en de basisprincipes die daarvoor van belang zijn worden uitgelegd in het Switch e-book. Je kan het Switch e-book gratis downloaden na het invullen van het Switch assessment.

MOET IK LID ZIJN VAN EEN SPORTSCHOOl?

Nee, dat is niet nodig. Wij van Fitcooking Switch vinden het belangrijk dat je de vrijheid ervaart in de keuzes die je hebt, om zo ook plezierig en geheel naar eigen wens je fitnessdoelen te bereiken. Ben je uitgeput van al het probeerwerk, dé zoektocht of het gepuzzel voor een persoonlijk én effectief trainingsplan? Wil jij ook een fijne gewoonte kunnen maken van een actieve levensstijl, die ook écht bij jouw past als uniek persoon? Ons team met professionals gaan je helpen!


Het unieke leefstijl platform is zo ontwikkeld om jou geheel op doel, behoefte en wens te ondersteunen in het maken van een gepersonaliseerd trainingsschema. Of je nu thuis wil sporten, of in de sportschool, liever aan yoga doet…Het unieke leefstijl platform biedt werkelijk alle tools binnen handbereik, om fijne actieve gewoontes te creëren in een handomdraai. Gewoontes die leiden tot succes én niet aanvoelen als volhouden.


Ons platform biedt je met enkele drukken op de knop een geheel afgestemd persoonlijk trainingsschema, dat je gaat leren wat slim én effectief trainen is. Heb jij bijvoorbeeld het fysieke doel om gewicht te verliezen, met behoud van spiermassa? Dan kan je daar in een handomdraai een geheel persoonlijk schema voor maken, voor zowel thuis, als voor in de sportschool.


Jij kiest zelf het instap niveau, de aantal gewenste trainingsdagen, trainingsduur en de intensiteit, het enige wat jij nog hoeft te doen is de training met plezier te beleven! De handige instructievideo’s, met uitleg over houding en techniek leren je direct wat je precies moet doen, om zo ook snel het gewenste resultaat te behalen. Je hoeft dus nooit meer onzeker de sportschool binnen te lopen, of te twijfelen dat jij de kostbare tijd voor activiteit, ook efficiënt én effectief benut.


Met onze ‘superslimme’ formule en technologie in het platform, creëer je een gezonde én actieve levensstijl in balans. Wat je persoonlijke situatie, leeftijd, wensen of levensbehoeften ook zij, jij bent uniek én het team van Switch.. met het unieke leefstijl platform past zich daar geheel op aan

Kan iedereen zich aanmelden voor fitcooking switch?

Nee, dat is niet nodig. Wij van Fitcooking Switch vinden het belangrijk dat je de vrijheid ervaart in de keuzes die je hebt, om zo ook plezierig en geheel naar eigen wens je fitnessdoelen te bereiken. Ben je uitgeput van al het probeerwerk, dé zoektocht of het gepuzzel voor een persoonlijk én effectief trainingsplan? Wil je een fijne gewoonte kunnen maken van een actieve levensstijl, die ook écht bij jou past als uniek persoon? Wij bieden je alle ondersteuning die je nodig hebt.


Het meest persoonlijke leefstijl-platform is zo ontwikkeld om jou geheel op doel, behoefte en wens te ondersteunen in het maken van een gepersonaliseerd trainingsschema. Of je nu thuis wil sporten, of in de sportschool, liever aan yoga doet…Het unieke leefstijl platform biedt werkelijk alle tools binnen handbereik, om fijne actieve gewoontes te creëren in een handomdraai. Gewoontes die leiden tot succes én niet aanvoelen als volhouden.


Ons platform biedt je met enkele drukken op de knop een geheel afgestemd persoonlijk trainingsschema, dat je gaat leren wat slim én effectief trainen is. Heb jij bijvoorbeeld het fysieke doel om gewicht te verliezen, met behoud van spiermassa? Dan kan je daar in een handomdraai een geheel persoonlijk schema voor maken, voor zowel thuis, als voor in de sportschool.


Jij kiest zelf het instapniveau, het aantal gewenste trainingsdagen, trainingsduur en de intensiteit, het enige wat jij nog hoeft te doen is de training met plezier te beleven! De handige instructievideo’s, met uitleg over houding en techniek leren je direct wat je precies moet doen, om zo ook snel het gewenste resultaat te behalen. Je hoeft dus nooit meer onzeker de sportschool binnen te lopen, of te twijfelen dat jij de kostbare tijd voor activiteit, ook efficiënt én effectief benut. Met onze ‘superslimme’ formule en technologie in het platform, creëer je een gezonde én actieve levensstijl in balans.


Wat je persoonlijke situatie, leeftijd, wensen of levensbehoeften ook zij, jij bent uniek en wij passen ons daarop geheel aan zodat gegarandeerd resultaat gerealiseerd kan worden.

wat mag ik verwachten van de partner koppeling in het platform?

Wil je graag samen met je partner aan je gezondheids-welzijn én fitnessdoelen werken? Supergoed! De unieke partner koppeling in het leefstijl-platform is daarvoor een onwijs handige uitvinding en tool.

.

Is de partnetkoppeling actief bij Fitcooking Switch, dan zorgen wij ervoor dat beide voedingsschema’s geheel overeenkomen met de maaltijden naar keuze, terwijl je wel beiden je eigen doel bereikt! Heb je bijvoorbeeld zelf een doel voor duurzaam vetverlies maar een partner die graag wil aankomen in spiermassa? Geen probleem! Wanneer jij kiest voor de partner koppeling in het platform, dan krijgen jullie beiden een gepersonaliseerd voedingsschema, geheel naar eigen invulling, wens én doel waarbij de maaltijden in het schema overeenkomen. Dit kan naar wens voor elke maaltijd aangepast worden.


Je kan direct bij het aanmelden kiezen voor de partner-koppeling maar het is ook mogelijk dat de partner op een later moment instoomt. Wij maken geen gebruik van automatische systemen of bots, omdat wij alleen persoonlijk maatwerk bieden. Het gepersonaliseerde voedingsschema in het leefstijl-platform, wordt op basis van het Switch assessment geheel naar doel en wens samengesteld. Maak je gebruik van de partner-koppeling, dan betekend dit automatisch dat ook je partner het Switch assessment moet doen. Een partner kan alleen gekoppeld wordt aan een actief totaalplan van Fitcooking Switch.

Ik heb een andere vraag hoe neem ik contact op?

Heb je een vraag over Fitcooking Switch en kan je het antwoord niet terug vinden op deze website, dan mag je daarvoor altijd contact opnemen via de e-mail.

MAAK NU GRATIS KENNIS MET FITCOOKING SWITCH EN ONTVANG ONZE VETVERLIES & MINDET CURSUS!


  Bevrijd jezelf uit de negatieve dieetcirkel en doorbreek de eeuwige mentale keuzestrijd. Kies voor een gezonde verandering voor lichaam en geest en creëer samen met Fitcooking balans in eten, bewegen, leven én genieten. Leer hoe je kan samenwerken met je denkstijl, hoe je verschillende signalen en prikkels van je lichaam gaat herkennen én recepten. 


Vul hieronder je naam en e-mailadres in en start direct de gratis vetverlies cursus van Fitcooking Switch. Als bonus ontvang je het voorbeeld receptenboek met 35 heerlijke eiwitrijke recepten.