price tabelll good

Gepersonaliseerd holistisch totaalplan voor 8 weken; nu tijdelijk geen €79,00 maar slechts €12,99.
 • Een op maat gemaakt holistisch totaalplan, specifiek ontworpen om te voldoen aan jouw fysieke doelen en mentale behoeften
 • Het exclusieve tweedelige Fitcooking transformatieprogramma voor lichaam & geest, inclusief een gedetailleerd stappenplan met handboek.
 • Wekelijks ontvang je een op maat gemaakt voedingsschema dat is afgestemd op jouw huidige situatie, gewichtsdoelen, dieetgeschiedenis, hormonale balans en al je persoonlijke eetvoorkeuren.
 • Toegang tot de exclusieve Fitcooking receptendatabase met meer dan 2000 recepten, die volledig worden aangepast aan jouw behoeften van de dag.
 • Maak met slechts een paar klikken een op maat gemaakt trainingsschema, zowel geschikt voor thuis als in de sportschool, waarbij je kunt kiezen uit ruim 500 oefeningen met instructievideo's.
 • Onbeperkte toegang tot de 'beweging & training' database met meer dan 500 oefeningen voor thuis en in de sportschool, inclusief instructievideo's.
 • Toegang tot mindset-leermodules, inclusief meditatiesessies, gericht op persoonlijke ontwikkeling  en het versterken van je mentale welzijn.

KORTINGSCODEAANBIEDING8WKN

vragenlaat het werken.

Veelgestelde vragen

Wat is een Holistisch voedingsschema?

In tegenstelling tot traditionele voedingsschema's, die zich vaak alleen richten op calorieën, houdt een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema rekening met unieke behoeften en omstandigheden. Het gaat niet alleen om wat je eet, maar ook om waarom en hoe je eet, je emotionele relatie met voedsel, je levensstijl, hormoonbalans, stressniveau en slaappatronen. Als je begint met Fitcooking, ontvang je bij elk totaalplan dat je kiest wekelijks een persoonlijk holistisch voedingsschema op maat.

Om toegang te krijgen tot het totaalplan en het gepersonaliseerde voedingsschema in het leefstijlplatform, moet je een app downloaden. Het leefstijlplatform zal je leven op vele manieren gemakkelijker maken, met sereniteit en flexibiliteit. Het biedt tal van handige tools om je te helpen je doelen te bereiken. Bovendien biedt het platform handige functies, zoals de mogelijkheid om via WhatsApp een boodschappenlijstje te delen.  Als je liever je boodschappen online bestelt, kun je dit ook via de app doen. Alle functies en hulpmiddelen van het leefstijlplatform zijn te vinden op onze website. Raadpleeg de modules in het leefstijlplatform bovenaan de website voor meer informatie.

Met ons exclusieve Fitcooking-programma, op maat gemaakte voedingsschema's en de veelzijdige functies van ons leefstijlplatform krijg je toegang tot jouw persoonlijke holistische succesformule

hoeveel recepten staan er in de database?

Eten is al lang niet meer alleen bedoeld als brandstof en middel om in leven te blijven. Eten is verbonden met emotie, traditie, identiteit, gezelligheid en genot! Niet voor niets zijn er complete tv-zenders, tijdschriften en socialmedia-kanalen omheen gebouwd. Er is enorm veel te proeven en te ontdekken, ook bij Fitcooking. We vertellen dan ook enthousiast dat je bij ons geen dieet volgt. Wij geloven namelijk niet dat kortstondige methoden duurzame resultaten opleveren. Bovendien hechten wij veel waarde aan jouw welzijn en keuzevrijheid. Het is namelijk gezond voor je emotioneel welzijn om zelf de regie te kunnen nemen in het bepalen van voedingskeuzes. Dit betekent dat je op elk gewenst moment het persoonlijke voedingsschema van Fitcooking kunt aanpassen. Voor meer informatie over deze handige tool, kun je terecht in de 'voeding'-module bovenaan deze website.

In de receptendatabase  vind je meer dan 2000 heerlijke recepten. Alle maaltijden in de database worden door ons aangepast aan jouw behoefte. van de dag. Dit betekent dat je van al onze maaltijden kunt genieten, zonder dat je calorieën of macronutriënten hoeft te tellen! Bovendien kun je recepten eenvoudig aanpassen als je bepaalde ingrediënten niet in huis hebt of niet lekker vindt.

We vullen onze unieke Fitcooking receptendatabase regelmatig aan met nieuwe, heerlijke seizoensrecepten, zodat je altijd voldoende inspiratie en variatie hebt in je persoonlijke voedingsschema. Het creëren van smaakvolle, eiwitrijke recepten is een van onze specialiteiten. We zijn ook gek op wereldrecepten en budgetvriendelijke maaltijden die snel op tafel staan. Op dit moment bevat de receptendatabase meer dan 2000 maaltijden, verdeeld over ontbijt, lunch, diner, pre-bed en snacks. Hieronder vind je enkele voorbeeldrecepten uit onze uitgebreide database:

Wat kan ik verwachten van het 2-delige transformatieprogramma?

Sluit je je aan bij Fitcooking, dan ontvang je een tweedelig transformatieprogramma waarin essentiële onderdelen aan bod komen in het veranderingsproces van binnenuit. Wanneer je je goed in je vel voelt, kan de energie stromen.

Alle elementen in lichaam en geest zijn in balans, en jij voelt je energiek. Maar wat als deze innerlijke balans verstoord is? Als je al jarenlang strijdt met overgewicht en daardoor je relatie met voeding en andere levensstijlpatronen verstoord is? Je wilt graag goed voor jezelf zorgen, maar op een bepaalde manier lukt het niet om jezelf een eerlijke kans te geven om bepaald gedrag te veranderen. Je valt steeds weer terug in oude patronen en kiest voor snelle methoden die jouw welzijn niet ten goede komen.

Met ons tweedelige programma leggen we een nieuwe basis. Naast op maat gemaakte voedingsschema's die naadloos aansluiten op je behoeften en de handige functies van het leefstijlplatform voor voeding, training en gedrag, helpt ons exclusieve tweedelige programma je bij het integreren van belangrijke lichaams- en geestprincipes. Aangezien we als mensen continu in verbinding staan met onze gedragspatronen, diepgewortelde patronen uit het verleden, onze sociale omgeving en een overvloed aan bewerkte voeding, raken we vaak overprikkeld en beïnvloed, wat onze innerlijke balans verstoort.

Zodra je jezelf hebt aangemeld en het persoonlijke assessment hebt ingevuld, gaan we direct aan de slag om een gepersonaliseerd totaalplan voor je samen te stellen. Wanneer alles gereed is, ontvang je direct ons tweedelige programma, inclusief stappenplan en handboek.

Hieronder vind je een aantal onderwerpen die aan bod komen:

 • De opstartfase bij Fitcooking.
 • Jouw persoonlijke prognose.
 •  Wat is holisme?
 • Je energiebalans.
 • Voeding en levensstijlkeuzes.
 • Van moeten bewegen naar willen bewegen.
 • Lichaamsbewustzijn creëren.
 • Jouw denkpatronen en lichaamssignalen.
 • Veilig zijn in jezelf en je lichaam.
 • Positieve gedragsverandering.
 • Van perfectionisme naar zelfacceptatie.
 • Caloriebehoefte.
 • Macronutriënten in balans.
 • Progressiemeting.
 • Emoties reguleren.
 • De hormonale balans.
 • Comfortabel voelen in je lichaam.
 • Stappenplan voor duurzaam gewichtsverlies.
 • Het behouden van een stabiel gewicht.
 • Effectief trainen, zowel thuis als in de sportschool.
 • Wat je moet weten over spiermassa opbouwen.

MOET IK LID ZIJN bij een SPORTSCHOOl?

Nee, dat is niet nodig. Bij Fitcooking vinden wij het belangrijk dat je vrijheid ervaart in de keuzes die je hebt, zodat je op een plezierige manier je fitnessdoelen kunt bereiken. Met de module Beweging in het leefstijlplatform, dat we gebruiken in combinatie met het holistische totaalprogramma, de voedingsschema's op maat en het exclusieve Fitcooking-programma, leer je in een handomdraai wat slim en effectief trainen is.

Daarnaast bieden de handige instructievideo's kennis over houding en techniek, en ons exclusieve Fitcooking programma ondersteunt je stapsgewijs bij de implementatie van belangrijke trainings- en voedingsprincipes. Ben je uitgeput van al het proberen, het zoeken en het puzzelen voor een persoonlijk en effectief trainingsplan?

Wil je van een actieve levensstijl een fijne gewoonte kunnen maken, dan bieden wij je alle ondersteuning die je nodig hebt. Dit is je kans om een nieuwe fase van persoonlijke groei te ontdekken. Laat ons het complexe maatwerk voor je uitvoeren, zodat jij je kunt concentreren op wat daadwerkelijk belangrijk voor jou is. Jouw sereniteit en welzijn zijn de sleutels tot harmonie, het geheim achter een succesvolle transformatiereis zonder obstakels.

wat is de partner koppeling?

Wil je graag samen met je partner werken aan je gezondheid, welzijn en fitnessdoelen? Supergoed! De unieke partnerkoppeling in het leefstijlplatform is daarvoor een onwijs handige uitvinding en tool.

Als de partnerkoppeling actief is, zorgen wij ervoor dat beide voedingsschema's volledig overeenkomen met de maaltijden naar keuze, terwijl jullie allebei je eigen doel bereiken! Heb je bijvoorbeeld zelf het doel om duurzaam vet te verliezen, maar wil je partner graag spiermassa aankomen? Geen probleem! Als je kiest voor de partnerkoppeling in het platform, krijgen jullie beiden een gepersonaliseerd voedingsschema, volledig naar eigen wens en doel, waarbij de maaltijden in het schema overeenkomen. Dit kan indien gewenst voor elke maaltijd worden aangepast. Je kunt direct bij het aanmelden kiezen voor de partnerkoppeling, maar het is ook mogelijk dat de partner op een later moment instapt.

welke opties zijn er om te starten?

We vinden dat een gezond en fit leven voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom denken we mee in onze dienstverlening. We willen het zo eenvoudig mogelijk maken om aan boord te stappen. Daarom biedt Fitcooking 3 mogelijkheden. Je kunt beginnen met het holistische totaalplan voor één maand. Voor een langere periode kun je kiezen voor het totaalplan voor 6 maanden, en wanneer je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, of als je al een langer dieetverleden hebt en deskundige ondersteuning wilt bij gedragsverandering, adviseren we je te kiezen voor het holistische totaalplan in combinatie met premium 1-op-1 coaching.

Als je je aanmeldt voor het gekozen totaalplan zonder coaching, dan is er op elk gewenst moment mogelijkheid voor een persoonlijk strategiegesprek in te plannen met een coach voor extra 1-op-1 begeleiding tijdens jouw persoonlijke transformatiereis. 

hoe snel kan ik starten?

We vinden dat een gezond en fit leven voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom denken we mee in onze dienstverlening. We willen het zo eenvoudig mogelijk maken om aan boord te stappen. Daarom biedt Fitcooking 3 mogelijkheden. Je kunt beginnen met het holistische totaalplan voor één maand. Voor een langere periode kun je kiezen voor het totaalplan voor 6 maanden, en wanneer je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, of als je al een langer dieetverleden hebt en deskundige ondersteuning wilt bij gedragsverandering, adviseren we je te kiezen voor het holistische totaalplan in combinatie met premium 1-op-1 coaching.

Als je je aanmeldt voor het gekozen totaalplan zonder coaching, dan is er op elk gewenst moment mogelijkheid voor een persoonlijk strategiegesprek in te plannen met een coach voor extra 1-op-1 begeleiding tijdens jouw persoonlijke transformatiereis. 

HOELANG DUURT HET VOORDAT IK RESULTAAT ZIEN? 

Dit is wat je kunt verwachten in de eerste 2 weken. Wanneer je begint met je gekozen totaalplan, start je met een prognoseperiode. Elke aanpassing in je voedingspatroon, activiteit of leefgewoonten moet tijd krijgen om door je lichaam en geest te worden verwerkt. Om zowel je lichaam als geest de rust te geven voor dit proces, hanteren wij altijd een prognoseperiode van twee weken. Als je deze periode nauwgezet doorloopt zoals we uitleggen in het Fitcooking-programma dat je ontvangt bij je aanmelding, zul je resultaten zien én voelen!

Wanneer kan ik de HULPLIJN gebruiken?

Wanneer je actief bent bij Fitcooking, kun je altijd gebruikmaken van onze hulplijn en een persoonlijk strategiegesprek plannen. Via een 1-op-1 consult zal een ervaren coach je begeleiden bij het aanpakken van de kern van je uitdagingen. Dit gesprek kan plaatsvinden via de telefoon of via Zoom. Tijdens het persoonlijke strategiegesprek bespreek je jouw huidige situatie, persoonlijke doelen en de vervolgstappen. Er is voldoende ruimte voor al je persoonlijke vragen en de coach zal eventuele twijfels wegnemen. Indien nodig passen wij ook je persoonlijke prognose aan en stemmen wij het totaalplan opnieuw af op jouw wensen.

Als je worstelt met je trainingsdoelen, staat een ervaren fitnesscoach klaar om je te helpen met een op maat gemaakt trainingsprogramma. In een persoonlijk strategiegesprek bespreek je je doelen, huidige niveau en voorkeuren voor oefeningen, waarna de coach aan de slag gaat en een 8 weken durend trainingsprogramma opstelt dat zowel thuis als in de sportschool kan worden gevolgd. Bij Fitcooking hoef je het nooit alleen te doen. We zijn erg benieuwd naar je huidige situatie en hoe we je verder kunnen begeleiden. We kijken uit naar onze kennismaking en je kunt via onderstaande link jouw strategiegesprek plannen

Klik op deze en maak direct gebruik van de tijdelijke exclusieve aanbieding met 40% korting.

WAT mag IK VERWACHTEN van PREMIUM 1-op-1 COACHING van fitcooking?

Zoek je deskundige begeleiding om in sereniteit aan je gewichtsdoelen te werken? Met Premium 1-op-1 coaching word je stap voor stap begeleid in je acties, gedachten en emoties. Samen met je coach leer je hoe je kunt samenwerken met je denkpatronen, hoe je verschillende signalen en prikkels van je lichaam en geest kunt herkennen en respecteren. Je gedachtenpatronen worden sterker en je kennis groeit. Stap voor stap leer je te begrijpen wat je echt nodig hebt om een gezond en stabiel gewicht te bereiken.

We ondersteunen je bij het bereiken van een gebalanceerde hormoonbalans en het ontwikkelen van een gezonde relatie met voeding en je eigen lichaam. Ontdek de voordelen van een holistisch op maat gemaakt totaalplan, dat gepaard gaat met persoonlijke begeleiding en je gemak, rust en flexibiliteit biedt.

Jij bepaalt hoe je gecoacht wilt worden en hoe vaak je contact hebt met je coach. Dit stelt je in staat om je te concentreren op wat voor jou echt belangrijk is en op deskundige en betrouwbare ondersteuning te rekenen op elk gewenst moment.

Begin direct na je aanmelding met ons assessment, en jouw persoonlijke coach zal dezelfde dag nog telefonisch contact met je opnemen om kennis te maken en een plan van aanpak te bespreken.HOE VERLOOPT HET BETAALPROCES?

Wanneer je op de aanmeldknop klikt, word je direct naar de 'betaalpagina' van Plug & Pay geleid. Op deze pagina kun je je gegevens invullen en je aanmelding voltooien met verschillende beschikbare betaalmethoden. Voor Belgische klanten is het mogelijk om te betalen met Bancontact en Mister Cash

de missie van Fitcooking?

Voor degenen die Fitcooking al geruime tijd volgen, bijvoorbeeld via ons Instagram-platform, zal het geen verrassing zijn dat wij al meer dan 9 jaar actief zijn in de fitnesswereld. Gedurende deze periode hebben wij diverse receptenboeken en fitnessprogramma's geschreven. Bovendien bieden wij sinds 2016 premium 1-op-1 coaching aan om extra persoonlijke ondersteuning te bieden tijdens deze prachtige en leerzame transformatiereis.

Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het aanpakken van emotioneel eten, dieetbeperkingen en ongemakkelijke hormonale schommelingen. Onze focus ligt op persoonlijk maatwerk met een holistische aanpak. We moedigen je aan om de verbinding met je innerlijke zelf te herstellen, zodat je beter kunt begrijpen wat je lichaam en geest werkelijk nodig hebben om een gezond en stabiel gewicht te bereiken. Een holistische benadering richt zich niet alleen op voeding en lichaamsbeweging, maar ook op externe factoren zoals mentaal welzijn, stressniveau, slaapkwaliteit en zelfzorg.

Het maakt niet uit waar je nu staat en wat je transformatiedoelen zijn. Wij hebben de expertise om je in elke persoonlijke situatie vakbekwaam vooruit te helpen. Wij geloven niet dat snelle oplossingen mentaal iets goeds kunnen brengen. Diëten kunnen negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid en welzijn, zoals verstoring van je hormoonbalans en eigenwaarde. Keer op keer doe jij je best om op wilskracht een voedings- of trainingsplan te volgen. Maar op het moment dat je gelooft dat je van alles moet doen of laten, blijft er alleen maar focus op doorzetten, discipline tonen en jezelf tekortdoen. Dit is niet de uitdaging die je nog langer met jezelf wilt aangaan. Wij bieden persoonlijk maatwerk om blijvende resultaten te garanderen. Bij ons staat jouw persoonlijke transformatiereis centraal, en wij staan klaar om je te ondersteunen in alles wat je onderneemt, denkt en voelt. Laat ons het complexe maatwerk voor je verzorgen, zodat jij je kunt concentreren op wat jou sereniteit biedt en werkelijk jouw geluk bepaalt. Ontdek de impact van een persoonlijke holistische aanpak en herstel de verbinding tussen lichaam en geest. Leer prikkels en signalen herkennen en respecteren, zodat je werkt aan een evenwichtige eet- en levensstijl. 

Behoefte aan een gratis kennismaking?

Wil je graag kennismaken met Fitcooking? Doe dan mee aan onze gratis masterclass 'Holistisch & Duurzaam Vetverlies'. Ontdek hoe je de verbinding tussen lichaam en geest herstelt en krijg een dieper begrip van wat je werkelijk nodig hebt voor het behalen van een gezond, stabiel gewicht. Bij Fitcooking staan we voor samenwerking en geloven we in de kracht van gedeelde kennis. Daarom bieden we de masterclass tijdelijk gratis aan.

Klik op deze link én doe óók gratis mee!

hoe kom ik in contact?

Heb je een vraag over Fitcooking en kan je het antwoord niet terug vinden op de website? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail.

1234790-=09=-0

testteet1111

TEST WEBSITE111

TOTAALPLAN 1 MAAND
HOLISTISCH MAATWERKPLAN VOOR 6 MAANDEN
€12 p/mnd

Op maat gemaakt totaalplan, specifiek ontworpen om aan je lichamelijke doelen en mentale behoeften te voldoen.

Toegang tot ons holistische tweedelige transformatie-programma, inclusief stappenplan, progressietabel en handboek. Waar het eerste deel zich richt op je lichamelijke doelen, zal het tweede deel je ondersteunen op mentaal niveau, zelfverbinding en de veranderingen van binnenuit.

Wekelijks ontvang je een op maat gemaakt voedingsschema dat is afgestemd op jouw huidige situatie, gewichtsdoelen, dieetgeschiedenis, hormonale balans en de eetvoorkeuren.

Toegang tot onze exclusieve receptendatabase met meer dan 2000 smeuïge, eiwitrijke recepten.

Maak met slechts een paar klikken een op maat gemaakt trainingsschema, zowel geschikt voor thuis als in de sportschool, waarbij je kunt kiezen uit ruim 500 oefeningen met instructievideo's.

Toegang tot mindset-leermodules, inclusief meditatiesessies, gericht op sereniteit, persoonlijke ontwikkeling, gedragsverandering en het versterken van jouw emotionele en mentale welzijn.

Je hebt de mogelijkheid om op elk gewenst moment de Fitcooking hulplijn te gebruiken en een strategiegesprek in te plannen met je coach, die je persoonlijk bijstaat in de voortgang van jouw lichamelijke en mentale transformatiereis

Onze oplossingen worden op maat gemaakt om zeker te zijn van resultaat. Voor het samenstellen van het holistische totaalplan vragen wij een eenmalige vergoeding.
TOTAALPLAN 1 MAAND
HOLISTISCH MAATWERKPLAN VOOR 1 MAAND
€17 p/mnd

Op maat gemaakt totaalplan, specifiek ontworpen om aan je lichamelijke doelen en mentale behoeften te voldoen.

Toegang tot ons holistische tweedelige transformatie-programma, inclusief stappenplan, progressietabel en handboek. Waar het eerste deel zich richt op je lichamelijke doelen, zal het tweede deel je ondersteunen op mentaal niveau, zelfverbinding en de veranderingen van binnenuit.

Wekelijks ontvang je een op maat gemaakt voedingsschema dat is afgestemd op jouw huidige situatie, gewichtsdoelen, dieetgeschiedenis, hormonale balans en de eetvoorkeuren.

Toegang tot onze exclusieve receptendatabase met meer dan 2000 smeuïge, eiwitrijke recepten.

Maak met slechts een paar klikken een op maat gemaakt trainingsschema, zowel geschikt voor thuis als in de sportschool, waarbij je kunt kiezen uit ruim 500 oefeningen met instructievideo's.

Toegang tot mindset-leermodules, inclusief meditatiesessies, gericht op sereniteit, persoonlijke ontwikkeling, gedragsverandering en het versterken van jouw emotionele en mentale welzijn.

Je hebt de mogelijkheid om op elk gewenst moment de Fitcooking hulplijn te gebruiken en een strategiegesprek in te plannen met je coach, die je persoonlijk bijstaat in de voortgang van jouw lichamelijke en mentale transformatiereis.

Onze oplossingen worden op maat gemaakt om zeker te zijn van resultaat. Voor het samenstellen van het holistische totaalplan vragen wij een eenmalige vergoeding.
TOTAALPLAN 1 MAAND
FITCOOKING PREMIUM 1-OP-1 COACHING VOOR 3 MAANDEN
€147 p/mnd

Krijg toegang tot alle voordelen van ons holistische totaalplan, waarbij je persoonlijk wordt begeleid door je coach tijdens jouw transformatiereis.

Wekelijks heb je een individuele sessie met je coach om je actuele situatie te bespreken, de voortgang te evalueren en toekomstige strategieën te plannen. Tijdens deze gesprekken krijg je alle gelegenheid om je persoonlijke vragen te stellen.

Kies wekelijks een persoonlijke coachings-leermodule voor zelfontwikkeling en ontdek meer over essentiële lichaams- en geestprocessen, het maken van bewuste levensstijlkeuzes, jouw gedragspatronen, hormonaal evenwicht en effectief trainen.

Je ontvangt elke 8 weken een persoonlijk trainingsschema dat voor thuis of in de sportschool wordt opgesteld door je coach, waarbij we rekening houden met je specifieke fysieke doelen en het instapniveau.

Wekelijks bespreek je jouw voedingsschema, waarbij je meer leert over voeding en jouw lichaam. We passen samen je eet- en leefstijlkeuzes aan op basis van je sociale agenda en delen restaurantaanbevelingen en tips voor het toepassen van intermittent fasting.

Je kunt onbeperkt verzoeken indienen voor aanpassingen aan jouw holistische totaalplan en het voedingsschema. Daarnaast ondersteunen we je bij elke overstap voor je lichamelijke doelen, inclusief de persoonlijke prognose.

Voor de samenstelling van het holistische totaalplan rekenen wij in combinatie met premium coaching, geen extra kosten. Je bespreekt het plan telefonisch bij de start met je coach.
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

onte time offerrr

FITCOOKING SWITCH-PROGRAMMA IN COMBINATIE MET HET 'EXPERIENCE' TOTAALPLAN VOOR ÉÉN MAAND

€17 p/mnd


 • Een persoonlijk totaalpakket, inclusief programma en stappenplan, dat op maat voor jou is gemaakt en gericht is op je persoonlijke doelen.
 • We bieden wekelijks een op maat gemaakt, holistisch voedingsschema aan, dat volledig is afgestemd op jouw huidige situatie, fysieke doelen, hormonale balans, eventueel dieetverleden en al je persoonlijke eetwensen.
 • Toegang tot onze unieke Fitcooking receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel door ons worden aangepast op jouw  caloriebehoefte.
 • Maak eenvoudig met enkele drukken op de knop een gepersonaliseerd trainingsschema voor elke instapniveau, voor zowel thuis als voor in de sportschool.
 • onbeperkte toegang, tot de 'beweging & training' database met meer dan 500 oefeningen, inclusief instructievideo’s.
 • toegang tot leermodules over 'mindset & meditatie', met focus op zelfontwikkeling, gedragsverandering, het ontwikkelen van een krachtige denkwijze en het vergroten van sereniteit.

Op elk gewenst moment kun je het 'Experience' Totaalplan aanpassen of beëindigen.


FITCOOKING SWITCH-PROGRAMMA IN COMBINATIE MET HET 'EXPERIENCE' TOTAALPLAN VOOR ÉÉN MAAND

€17 p/mnd


 • Een persoonlijk totaalpakket, inclusief programma en stappenplan, dat op maat voor jou is gemaakt en gericht is op je persoonlijke doelen.
 • We bieden wekelijks een op maat gemaakt, holistisch voedingsschema aan, dat volledig is afgestemd op jouw huidige situatie, fysieke doelen, hormonale balans, eventueel dieetverleden en al je persoonlijke eetwensen.
 • Toegang tot onze unieke Fitcooking receptendatabase met keuze uit +2000 recepten, die geheel door ons worden aangepast op jouw  caloriebehoefte.
 • Maak eenvoudig met enkele drukken op de knop een gepersonaliseerd trainingsschema voor elke instapniveau, voor zowel thuis als voor in de sportschool.
 • onbeperkte toegang, tot de 'beweging & training' database met meer dan 500 oefeningen, inclusief instructievideo’s.
 • toegang tot leermodules over 'mindset & meditatie', met focus op zelfontwikkeling, gedragsverandering, het ontwikkelen van een krachtige denkwijze en het vergroten van sereniteit.

Op elk gewenst moment kun je het 'Experience' Totaalplan aanpassen of beëindigen.


VRAGENEEEEENNNN

Veelgestelde vragen

Welke opties zijn er beschikbaar om te starten met Fitcooking Switch?

We vinden dat een gezond en fit leven voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom denken we mee in onze dienstverlening. We willen het zo eenvoudig mogelijk maken om aan boord te stappen. Daarom biedt Fitcooking Switch 3 mogelijkheden.


Je kunt beginnen met het Fitcooking Switch-programma in combinatie met het 'Experience' totaalplan voor één maand.


Voor een langere periode kun je kiezen voor het Fitcooking Switch-programma in combinatie met het 'Lifestyle' totaalplan voor 6 maanden.


Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, of als je al een langer dieetverleden hebt en deskundige ondersteuning wilt bij gedragsverandering, kun je kiezen voor Premium 1-op-1 coaching.


Op onze website vind je alle informatie en tarieven over deze drie mogelijkheden die Fitcooking Switch te bieden heeft. Als je je aanmeldt voor het Fitcooking Switch-programma, heb je ook de mogelijkheid om dit nog uit te breiden met een persoonlijk strategiegesprek.


Wanneer kan ik starten met het Fitcooking Switch-programma?

Het Fitcooking Switch-programma, in combinatie met het stappenplan voor het bereiken van een gezond en stabiel streefgewicht, en de diverse functies van het leefstijlplatform, biedt een op maat gemaakte formule voor gegarandeerd succes.


Wij streven naar persoonlijk maatwerk en maken daarom geen gebruik van automatische systemen of bots.  Het is essentieel dat je een persoonlijk plan volgt om je zo ook de beste resultaten te kunnen garanderen.  Zodra de betaling voor het door jou gekozen programma is verwerkt, word je automatisch doorverwezen naar de pagina voor het Fitcooking Switch-assessment. 


Graag vragen wij je om een persoonlijk assessment in te vullen, zodat wij een dieper inzicht kunnen krijgen in jouw huidige situatie en persoonlijke fysieke doelen. In het assessment stellen wij vragen over diverse aspecten, waaronder jouw dieetverleden, specifieke probleemgebieden, de gewenste tijdsduur om je doelen te bereiken, jouw gezinssituatie, sportvoorkeuren en specifieke voedingswensen. We willen graag weten hoeveel maaltijden je per dag wilt eten, welke voedingsmiddelen je graag consumeert en welke je juist niet lust, en of we rekening moeten houden met intoleranties of allergieën. Op basis van deze informatie kunnen wij een op maat gemaakt totaalplan voor je creëren, dat je kunt combineren met het Fitcooking Switch-programma en het stappenplan.


Nadat je je hebt aangemeld en het Fitcooking Switch-assessment hebt ingediend, ontvang je direct van ons het programma en stappenplan. In de tussentijd gaan wij persoonlijk voor je aan de slag om het op maat gemaakte totaalplan speciaal voor jou samen te stellen. We streven ernaar om binnen 48 uur het gepersonaliseerde totaalplan voor je klaar te hebben in het leefstijlplatform. Je ontvangt automatisch een e-mail van ons zodra alles voor je klaarstaat.

WAT KAN IK VERWACHTEN ALS IK KIES VOOR PREMIUM 1-OP-1 COACHING?

Ben je klaar om je leven niet langer te laten beheersen door emotioneel eten, beperkende dieten, frustrerende gewichtsschommelingen en hormonale uitbarstingen?  Wil je deskundige begeleiding om in sereniteit op weg naar duurzame resultaten door de kern van het probleem aan te pakken en positieve gedragsverandering te realiseren? 


Bij Fitcooking Switch staan we klaar om jou te ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling en groei. We moedigen je aan om de verbinding met je innerlijke zelf te herstellen en meer te leren over jezelf, je lichaam en je geest. Door open te staan voor het leerproces, het veranderingsproces en het opdoen van kennis over voeding, beweging, training en gedrag, zul je merken dat je vertrouwen groeit.


Dit vertrouwen is van essentieel belang om ongewenste patronen te doorbreken en een positieve invloed uit te oefenen op je denkstijl. Met Premium 1-op-1 coaching word je als individu stapsgewijs begeleid in je acties, gedachten en gevoelens.  Samen met je coach leer je hoe je kunt samenwerken met je denkstijl, hoe je verschillende signalen en prikkels van je lichaam en geest herkent en respecteert. Je mindset wordt krachtig en je kennis groeit. Stap voor stap leer je echt te begrijpen wat je nodig hebt voor zichtbare en blijvende resultaten


Jij hebt de regie over welke vorm van persoonlijke begeleiding het beste past bij jouw situatie, zodat het coachingtraject dat je volgt dagelijks goed aanvoelt. Je hebt de keuze in hoe vaak je contact wilt hebben met je coach en of je de voorkeur geeft aan telefonische begeleiding of begeleiding via de chat. Met premium 1-op-1 coaching ontvang je persoonlijke begeleiding om grip te krijgen op je denkpatronen, je leef- en eetgewoontes, en hoe je evenwichtige keuzes kunt maken. Je laat voorgoed de negatieve 'fixed mindset' en alle bijbehorende onzekerheden achter je.


Realiseer duurzaam gewichtsverlies, behoud een gezond streefgewicht en werk vervolgens aan een sterk en strak lichaam. Je coach staat je bij met persoonlijke begeleiding bij het behalen van elk gewenst doel. Met een gepersonaliseerd voedings- en trainingsprogramma, samen met handige tools in het leefstijlplatform, ben je verzekerd van ontwikkeling, sereniteit, flexibiliteit en succes!


Stop met experimenteren en proberen van tijdelijke 'quick fixes' die je gezondheid en welzijn kunnen schaden, zoals verstoring van hormoonbalans, metabolisme en zelfwaarde.


De dieet- en fitnessindustrie richt zich op snelle commerciële methoden, tijdelijke 'oplossingen' die fysieke en mentale onrust veroorzaken. Ze beperken je genot van het leven en bieden zelden duurzame resultaten. Richtlijnen die niet persoonlijk zijn maken het moeilijk om gezonde en gebalanceerde gewoontes te integreren die jou en je lichaam en geest op lange termijn echt gelukkig maken.


Keer op keer zet je jezelf hard in om wilskrachtig een voedings- of trainingsplan te volgen. Maar zodra je gelooft dat je van alles moet doen of opofferen, blijft er alleen ruimte over voor doorzettingsvermogen en ontbering. Hierdoor wordt je onderbewuste voortdurend blootgesteld aan negatieve prikkels. Deze stressprikkels hebben invloed op zowel je lichaam als geest. Ze houden je gevangen in een negatieve spiraal, verstoren je innerlijke rust en kunnen leiden tot hormonale onbalans, waardoor het gewichtsverliesproces verstoord raakt.


Begin vandaag nog met de gratis online screening en ontdek of we bij elkaar passen. Als je kiest voor premium 1-op-1 coaching van Fitcooking Switch, houden we rekening met je doelen, persoonlijke situatie, dieetverleden en voedings- en sportvoorkeuren, zodat het totaalplan en de coaching volledig op maat kunnen worden samengesteld.


Na het starten van de online gratis screening bespreek je je wensen in een telefonisch consult. Meer informatie over premium 1-op-1 coaching en de tarieven vind je bovenaan deze website.


Premium 1-op-1 coaching wordt aangeboden op basis van beschikbaarheid. Start vandaag nog met de gratis online screening en binnen 72 uur nemen we persoonlijk contact met je op om te laten weten of er een juiste match is. Zorg ervoor dat je volledig op de hoogte bent van alle details voordat je met de screening begint. De tarieven hiervoor zijn ook te vinden op deze website.


Klik op deze link en start direct de gratis online screening voor premium 1-op-1  coaching van Fitcooking Switch.
HOELANG DUURT HET VOORDAT IK RESULTAAT kan ZIEN? 

Dit kun je verwachten in de eerste 2 weken. Wanneer je begint bij Fitcooking Switch, begin je altijd eerst met een prognoseperiode. Deze periode start met elk totaalplan dat wij aanbieden en duurt twee weken. Je bepaalt zelf wanneer je wilt beginnen.

Het lichaam heeft tijd en rust nodig om veranderingen te kunnen verwerken. Elke aanpassing in je voedingspatroon, activiteit of leefgewoonten moet door het lichaam worden verwerkt. Om het lichaam voldoende tijd en rust te geven, passen wij altijd een prognoseperiode van twee weken toe. Als je deze periode netjes doorloopt, zul je resultaten kunnen zien en voelen in de eerste twee weken.


Alle informatie die je nodig hebt voor de prognoseperiode kun je vinden in het Fitcooking Switch e-book, dat je gratis van ons ontvangt bij je aanmelding

exclusieve aanbieding hulplijn .

Boek nu je persoonlijke strategiegesprek en profiteer direct van €70 korting.


Fitcooking Switch ondersteunt al ruim 9 jaar op verschillende manieren in het creëren van een gezonde levensstijl in balans. Waarin door middel van een persoonlijk maatplan, gedragsverandering en zelfontwikkeling op het gebied van voeding, beweging en levensstijl weer in topvorm komt. Het maakt niet uit waar je nu staat. Wij voorzien van de juiste kennis en ervaring om je vakbekwaam vooruit te helpen in elke persoonlijke situatie.

Via onze hulplijn kun je een telefonisch consult inplannen, waarbij je samen met een ervaren coach de kern van het probleem aanpakt. Tijdens het persoonlijke strategiegesprek bespreek je jouw huidige situatie, persoonlijke doelen en de vervolgstrategie. Tijdens het 1-op-1 consult van 60 minuten is er voldoende ruimte voor al jouw persoonlijke vragen en zal de coach eventuele twijfels bij je wegnemen. Indien nodig passen wij je persoonlijke prognose aan en stemmen wij het totaalplan opnieuw af naar jouw wensen.

Grijp nu de kans en profiteer van onze eenmalige aanbieding, waarbij een deskundige fitnesscoach je voorziet van een op maat gemaakt trainingsplan. In een persoonlijk strategiegesprek bespreek je je doelen, het niveau en al je persoonlijke voorkeuren, waarna wij een 8 weken durend trainingsprogramma voor je ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften, zowel voor thuis als in de sportschool. Is je account actief bij Fitcooking Switch? Dan kan je ten alle onze hulplijn inschakelen en een persoonlijk strategiegesprek inplannen. Wij zijn onwijs benieuwd waar je nu staat en hoe wij je verder mogen begeleiden en kijken daarbij uit naar de kennismaking.


Klik op deze en maak direct gebruik van de tijdelijke exclusieve aanbieding met 40% korting.

HOE VERLOOPT HET BETAALPROCES?

Wanneer je op de knop klikt om je aan te melden voor Fitcooking Switch 'Experience' of het Fitcooking Switch 'Lifestyle' totaalplan, kom je direct in de 'winkelwagen' van Plug & Pay terecht.


Op deze pagina kun je de betaling regelen met verschillende betaalmogelijkheden. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om te betalen met Bancontact en Mister Cash.


Als je wilt beginnen met Premium 1-op-1 coaching, ontvang je na het telefonische consult een unieke betaallink om je aanmelding te bevestigen. Zodra je eerste termijn is verwerkt, gaan we direct aan de slag met het samenstellen van het persoonlijke coachingsplan. Daarbij kun je zelf aangeven wat je wensen zijn met betrekking tot de begeleiding, hoe vaak je contact wilt hebben en of je de voorkeur geeft aan telefonisch of chatcontact met je coach.

Wat is onze missie?

Fitcooking Switch ondersteunt al ruim 9 jaar op verschillende manieren in het creëren van een gezonde levensstijl in balans. Waarin door middel van een persoonlijk maatplan, gedragsverandering en zelfontwikkeling op het gebied van voeding, beweging en levensstijl weer in topvorm komt. Het maakt niet uit waar je nu staat. Wij voorzien van de juiste kennis en ervaring om je vakbekwaam vooruit te helpen in elke persoonlijke situatie.


In het verleden hebben wij diverse receptenboeken en digitale fitnessprogramma's ontwikkeld. Sinds 2016 bieden wij ook premium 1-op-1 coaching aan, zowel voor vrouwen als mannen. Nu bundelen wij al onze kennis, wetenschap en technologie en werken wij samen met het leefstijlplatform. Hier vind je tevens onze uitgebreide en smakelijke receptendatabase met alle Fitcooking recepten.


Wij begrijpen dat het tegenwoordig een grote uitdaging kan zijn om een persoonlijk plan te vinden dat je daadwerkelijk helpt om duurzame resultaten te behalen. Een totaalplan waar jij, je lichaam en geest echt blij van worden.


Er zijn talloze extreme diëten en tijdelijke 'oplossingen' die mensen graag uitproberen om wat kilo's kwijt te raken.


Je brein gaat erg goed op al deze tijdelijke methodes omdat je hersenen voorrang geven aan snelle en makkelijke technieken, maar dit is niet hoe je de kern van een probleem aanpakt en werk maakt van een duurzame verandering.


Bij ons ben je daarom niet aan het juiste adres voor snelle oplossingen en restrictieve methoden op korte termijn.  Verandering vereist intenties voor de lange termijn, zodat je kunt werken aan ontwikkelingen op meerdere aspecten. Je lichaam en geest hebben sereniteit nodig om te kunnen veranderen, en daar is geduld voor nodig. Op deze manier geef je jouw lichaam en geest ook de ruimte om toe te kunnen werken naar een duurzame verandering.


Wij geloven niet dat deze snelle oplossingen mentaal iets goeds kunnen brengen. Diëten kunnen negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid en welzijn, zoals verstoring van je hormoonbalans en eigenwaarde.

Keer op keer doe jij je best om op wilskracht een voedings- of trainingsplan te volgen. Maar op het moment dat je gelooft dat je van alles moet doen of laten, blijft er alleen maar focus op doorzetten, discipline tonen en jezelf tekortdoen. Dit is niet de uitdaging die je nog langer met jezelf wilt aangaan.

Fitcooking Switch biedt geen 'One Size Fits All'-formule. Wij bieden persoonlijk maatwerk om blijvende resultaten te garanderen. Bevrijd jezelf uit de negatieve cyclus van diëten en doorbreek de eeuwige mentale strijd. Kies voor een gezonde verandering in lichaam en geest en creëer weer balans in eten, bewegen, leven en genieten.

Met Fitcooking Switch verzekeren wij jou van een gepersonaliseerd totaalpakket aan expertise, tools en geavanceerde functies, waardoor ook jij je ideale gewicht kunt behalen en behouden zonder dat het als volhouden voelt.

Kies het totaalplan dat het beste bij je past en laat je deskundig helpen in de reis.


We zijn toegewijd aan je persoonlijke ontwikkeling en groei, zodat je meer kunt leren over jezelf, je lichaam en je geest. Wanneer je openstaat voor het leerproces, het veranderingsproces en het vergaren van meer kennis over voeding, beweging en gedrag, zal je vertrouwen groeien. Dit vertrouwen heb je nodig om ongewenste patronen te kunnen doorbreken.


Fitcooking Switch zet zich in voor jou als uniek persoon om de vicieuze cirkel van diëten te doorbreken en te kunnen genieten van flexibiliteit en sereniteit. We streven naar een duurzame verandering, zodat je een gezonde en levendige ouderdom kunt ervaren met balans in eten, bewegen, leven en genieten.

WAT VOOR RECEPTEN STAAN ER in de database van Fitcooking Switch?

Eten is allang niet meer alleen bedoeld als brandstof en middel om in leven te blijven. Eten is gelinkt aan emotie, traditie, identiteit, gezelligheid en genot! Niet voor niets zijn er complete tv-zenders, tijdschriften en socialmedia-kanalen omheen gebouwd. Er is enorm veel te proeven en te ontdekken, ook bij Fitcooking Switch!


Wanneer jij jezelf aanmeldt, maken wij speciaal voor jou een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema op maat. Deze unieke dienstverlening bieden wij aan bij elk gekozen programma of totaalplan van Fitcooking Switch dat je kiest.


Bij Fitcooking Switch volg je geen traditioneel dieet. Wij geloven namelijk niet dat kortstondige methoden duurzame resultaten opleveren. De dieetindustrie richt zich voornamelijk op snelle oplossingen en tijdelijke 'redmiddelen', die vaak gepaard gaan met beperkingen en geen blijvende resultaten bieden.


Bovendien hechten wij veel waarde aan keuzevrijheid. Het is namelijk ook belangrijk voor je mentale welzijn om zelf de regie te kunnen nemen en op elk gewenst moment het persoonlijke voedingsschema in het leefstijlplatform aan te passen. Dit kan op verschillende manieren. Voor meer informatie kun je terecht in de 'voeding'-module bovenaan deze website.


In de receptendatabase van het leefstijlplatform vind je meer dan 2000 heerlijke recepten. Alle maaltijden in de database worden aangepast aan jouw persoonlijke caloriebehoefte. Dit betekent dat je van al onze maaltijden kunt genieten zonder dat je calorieën of macronutriënten hoeft te tellen! Je ontvangt van ons een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema, dat geheel aansluit op je behoefte, de  persoonlijke fysieke doelen, een eventueel dieetverleden, je specifieke eetwensen, de hormoonbalans en de sociale agenda. 


Bovendien kun je recepten eenvoudig aanpassen als je bepaalde ingrediënten niet in huis hebt of niet lekker vindt. Bij een dergelijke wijziging wordt het dagelijkse schema automatisch aangepast.


We vullen de receptendatabase regelmatig aan met nieuwe, heerlijke seizoensrecepten, zodat je altijd voldoende inspiratie en variatie hebt in je persoonlijke voedingsschema. Tevens vragen we ook regelmatig om jouw persoonlijke input, zodat we de receptendatabase kunnen aanvullen met recepten die jij lekker vindt.


Fitcooking is al meer dan 9 jaar actief in de fitnesswereld.

In het verleden hebben we diverse receptenboeken uitgebracht. Het creëren van smaakvolle, eiwitrijke recepten is een van onze specialiteiten. We zijn ook gek op wereldrecepten en budgetvriendelijke maaltijden die snel op tafel staan.


Op dit moment bevat de receptendatabase meer dan 2000 maaltijden, verdeeld over ontbijt, lunch, diner en snacks. Hieronder vind je enkele voorbeeldrecepten uit onze uitgebreide database:


Wat kan ik verwachten van het programma en het stappenplan?

Nadat je je hebt aangemeld en het Fitcooking Switch-assessment hebt ingediend, ontvang je direct van ons het programma en stappenplan. Dit programma is ontwikkeld om je op een holistische wijze naar je gewenste resultaten te begeleiden. Het is een uitgebreid programma waarin alle belangrijke basisprincipes stapsgewijs worden uitgelegd om je ideale gewicht te bereiken en te behouden. We raden je aan om het programma en het stappenplan rustig door te lezen voordat je aan de prognoseperiode begint. Dit is de opstartfase van het totaalplan van Fitcooking Switch.


Het Fitcooking Switch-programma, in combinatie met het stappenplan voor het bereiken van een gezond en stabiel streefgewicht, en de diverse functies van het leefstijlplatform, bieden een op maat gemaakte formule voor gegarandeerd succes.


Als je kiest voor Premium 1-op-1 coaching, ontvang je het premium coaching programma. Dit programma biedt een andere totaalplan waarin je deskundig en persoonlijk begeleid wordt.  Meer informatie over Premium 1-op-1 coaching vind je op deze website.


Hieronder vind je een aantal voorbeeldonderwerpen die aan bod komen in het Fitcooking Switch-programma en het stappenplan:


 • De opstartfase bij Fitcooking Switch
 • Een prognoseperiode
 • Voeding, beweging en levensstijl in balans
 • Denkpatronen en gedragsverandering
 • Je energiebalans
 • Calorieën en macronutriënten (je hoeft ze niet te tellen, wij maken namelijk een persoonlijk voedingsschema op maat, maar we willen je wel meer hierover leren)
 • Progressiemeting
 • De basisprincipes voor een duurzaam vetverlies
 • Het behouden van een gezond streefgewicht
 • Effectief trainen voor meer spiermassa en een strakker lichaam.

Wat is een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema?

 Je ontvangt van ons een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema, dat geheel aansluit op je behoefte, de persoonlijke fysieke doelen, een eventueel dieetverleden, je specifieke eetwensen, de hormoonbalans en de sociale agenda. Het gepersonaliseerde voedingsschema stellen wij voor je samen in het leefstijlplatform. Dit doen wij aan de hand van al je persoonlijke gegevens en wensen die je kunt invullen in het Fitcooking Switch-assessment. Meer informatie hierover lees je op deze website.


Om toegang te krijgen tot het totaalplan en dus ook het gepersonaliseerde voedingsschema dat in het leefstijlplatform is samengesteld, is het nodig om een app te downloaden. Dit geldt ook wanneer je start met premium 1-op-1 coaching. Het leefstijlplatform zal je leven op vele manieren makkelijker maken. Het biedt je sereniteit, flexibiliteit en het ondersteund je met vele handige tools om resultaten voor je  doelen te behalen.


Het Fitcooking Switch-programma, gecombineerd met het persoonlijke op maat gemaakte voedingsschema voor het bereiken van een gezond en stabiel streefgewicht, en de uitgebreide mogelijkheden van het leefstijlplatform, vormen een persoonlijk samengesteld plan dat succes verzekert.


De app waarop wij het persoonlijke voedingsschema en het op maat gemaakte totaalplan voor je samenstellen, is beschikbaar voor zowel Android als iOS-apparaten.

Je kunt ook inloggen via een tablet of een vaste computer. Daarnaast bevat het platform verschillende handige tools, waaronder de mogelijkheid om een koppeling te maken met WhatsApp.


Hiermee kun je bijvoorbeeld met een paar drukken op de knop het boodschappenlijstje via WhatsApp delen. Als je liever je boodschappen bestelt, kun je dit ook via de app doen. Alle functies en hulpmiddelen die het leefstijlplatform biedt, vind je op deze website. Kijk daarvoor bij de modules in het leefstijlplatform bovenaan de website.


Je ontvangt van ons een gepersonaliseerd holistisch voedingsschema, dat geheel aansluit op je behoefte, de persoonlijke fysieke doelen, een eventueel dieetverleden, je specifieke eetwensen, de hormoonbalans en de sociale agenda. 

MOET IK LID ZIJN bij een SPORTSCHOOl als ik start?

Nee, dat is niet nodig. Bij Fitcooking Switch vinden wij het belangrijk dat je vrijheid ervaart in de keuzes die je hebt, zodat je op een plezierige manier je fitnessdoelen kunt bereiken.


Ben je uitgeput van al het proberen, het zoeken en het puzzelen voor een persoonlijk en effectief trainingsplan? Wil je van een actieve levensstijl een fijne gewoonte maken? Fitcooking Switch biedt je alle ondersteuning die je nodig hebt. Kies het totaalplan dat het beste bij je past en wij helpen je met passie naar het gewenste en blijvende resultaat.


Het unieke leefstijlplatform is ontwikkeld om jou volledig te ondersteunen bij het maken van een gepersonaliseerd trainingsschema dat aansluit op je doelen, behoeften en wensen. Of je nu thuis wilt sporten, in de sportschool wilt trainen of liever aan yoga doet, met slechts een paar klikken kun je een aangepast trainingsschema creëren dat je leert wat slim en effectief trainen inhoudt.


Heb je bijvoorbeeld als fysiek doel om gewicht te verliezen met behoud van spiermassa? Dan kun je eenvoudig een volledig persoonlijk schema maken voor zowel thuis als in de sportschool.


Als je kiest voor premium 1-op-1 coaching maken wij speciaal voor jou elke 8 weken een persoonlijk trainingsschema in het leefstijlplatform. Tijdens het eerste telefonische consult bespreken wij al je wensen

wat is de partner koppeling ?

Wil je graag samen met je partner werken aan je gezondheid, welzijn en fitnessdoelen? Supergoed! De unieke partnerkoppeling in het leefstijlplatform is daarvoor een onwijs handige uitvinding en tool.


Als de partnerkoppeling actief is bij Fitcooking Switch, zorgen wij ervoor dat beide voedingsschema's volledig overeenkomen met de maaltijden naar keuze, terwijl jullie allebei je eigen doel bereiken! Heb je bijvoorbeeld zelf het doel om duurzaam vet te verliezen, maar wil je partner graag spiermassa aankomen? Geen probleem! Als je kiest voor de partnerkoppeling in het platform, krijgen jullie beiden een gepersonaliseerd voedingsschema, volledig naar eigen wens en doel, waarbij de maaltijden in het schema overeenkomen. Dit kan indien gewenst voor elke maaltijd worden aangepast.


Je kunt direct bij het aanmelden kiezen voor de partnerkoppeling, maar het is ook mogelijk dat de partner op een later moment instapt. Wij maken geen gebruik van automatische systemen of bots, omdat wij alleen persoonlijk maatwerk bieden. Het gepersonaliseerde voedingsschema in het leefstijlplatform wordt op basis van het Switch-assessment volledig naar doel en wens samengesteld. Als je gebruikmaakt van de partnerkoppeling, betekent dit automatisch dat je partner ook het Switch-assessment moet doen. Een partner kan alleen worden gekoppeld aan een actief totaalplan van Fitcooking Switch

gratis kennismaken?

Neem deel aan de gratis vetverlies & mindset cursus van Fitcooking Switch en herstel de verbinding met je innerlijke zelf.  Sta open voor verandering en verwelkom een nieuwe fase van persoonlijke ontwikkeling, waarin je bevrijd bent van  dieetbelemmeringen. 


Met onze GRATIS cursus leer je weer volledig achter jezelf te staan en krijg je nieuwe inzichten die je helpen om een nieuwe weg in te slaan voor duurzame resultaten.


Wij geloven in de kracht van gedeelde kennis en daarom bieden we deze cursus tijdelijk volledig gratis aan. Als extraatje ontvang je teven gratis toegang tot het vetverlies-programma met essentiële principes rondom voeding en gedrag inclusief een smaakvol receptenboek met meer dan 35 eiwitrijke recepten.  


Klik hier en maak direct gratis kennis met Fitcooking Switch.

Ik heb een andere vraag.

eb je een vraag over Fitcooking Switch, het leefstijlplatform of over premium 1-op-1 coaching en kan je het antwoord niet terug vinden op de website? Neem dan gerust contact met ons op via de  e-mail.

Vee getselde vbragen 1111

WAT betekend HOLISME, EN HOE ZIET een HOLISTISCH VOEDINGSSCHEMA ERUIT?

In de holistische visie beschouwen we de mens als één geheel, waarbij alle gevoelens, emoties, gedachten en verlangens met elkaar verweven zijn en elkaar beïnvloeden. Deze elementen vormen samen een balans, waarbij een gebeurtenis op het ene niveau direct effect heeft op andere niveaus. Het lichaam wordt gezien als de uiterlijke manifestatie van onszelf, een weerspiegeling van hoe we ons voelen, wat we denken en hoe we vervolgens handelen.

Gezond én blijvend afvallen gaat verder dan alleen het fysieke aspect; jouw bewustzijn, het emotioneel welzijn, de gedragspatronen, stressniveau, slaapkwaliteit, voldoende zelfzorg en de omgeving waarin jij je bevindt, hebben allemaal invloed op het veranderingsproces van binnenuit, In tegenstelling tot traditionele voedingsschema's, die zich vaak alleen richten op jouw energiebalans, houden wij ook rekening met jouw persoonlijke behoeften en de diverse leefomstandigheden.

Het gaat er bij ons niet alleen om wat of hoeveel je eet, maar ook om waarom en hoe je eet, jouw bewustzijn en de emotionele relatie met voeding.

 Wanneer je je aanmeldt voor het holistische totaalplan, ontvang elke week een nieuw persoonlijk voedingsschema op maat, waarbij je alle ondersteuning ontvangt van ons tweedelige transformatie-programma voor lichaam en geest.

Om toegang te krijgen tot het totaalplan en het gepersonaliseerde voedingsschema in het leefstijlplatform, dien je de bijbehorende app te downloaden. Deze app, die we gebruiken in combinatie met jouw op maat gemaakte holistische totaalplan, zal je leven op diverse manieren vereenvoudigen, met sereniteit en flexibiliteit als uitgangspunt.

Het biedt een scala aan handige tools om je te ondersteunen bij het bereiken van zowel je lichamelijke als mentale transformatiedoelen.

hoeveel recepten staan er in de database?

Eten is al lang niet meer alleen bedoeld als brandstof en middel om in leven te blijven. Eten is verbonden met emotie, traditie, identiteit, gezelligheid en genot! Niet voor niets zijn er complete tv-zenders, tijdschriften en sociale media-kanalen omheen gebouwd. Er is enorm veel te proeven en te ontdekken, zo ook bij Fitcooking.

We vertellen dan ook enthousiast dat je bij ons geen dieet volgt en wij je flexibiliteit bieden om zo jouw emotioneel welzijn en de hormoonbalans te bevorderen.

Het uitsluiten van bepaalde voedingsmiddelen kan invloed hebben op het ontwikkelen van nieuw gedrag en heeft daarnaast een domino-effect op belangrijke lichaamsfuncties, zoals je hormoonbalans, die daardoor zowel jouw lichamelijke en mentale transformatiedoelen complex kunnen maken.

In de receptendatabase vind je meer dan 2000 heerlijke recepten. Alle maaltijden in de database worden door ons aangepast aan jouw behoefte van de dag. Dit betekent dat je van al onze maaltijden kunt genieten, zonder dat je calorieën of macronutriënten hoeft te tellen, maar toch in lijn met je persoonlijke doelen! Bovendien kun je recepten eenvoudig aanpassen als je bepaalde ingrediënten niet in huis hebt of niet lekker vindt. We vullen daarnaast onze receptendatabase regelmatig aan met nieuwe, heerlijke seizoen recepten, zodat je altijd voldoende inspiratie en variatie hebt in je persoonlijke voedingsschema.

Het creëren van smaakvolle, eiwitrijke recepten is een van onze specialiteiten. We zijn ook gek op wereldrecepten en budget-vriendelijke maaltijden die snel op tafel staan; deze verdelen we naar wens op het voedingsschema, waarbij je zelf het aantal maaltijden kiest. Hieronder vind je enkele voorbeeldrecepten uit onze uitgebreide database:

Wat kan ik verwachtern van het het 2-delige transformatieprogramma ?

Sluit je aan bij Fitcooking, en ontvang een tweedelig transformatie-programma voor zowel je lichamelijke als mentale doelen, waarin essentiële onderdelen aan bod komen in het veranderingsproces van binnenuit. Wanneer je je goed in je vel voelt, kan de energie stromen. Alle elementen in lichaam en geest zijn in balans, en jij voelt je energiek. Maar wat als deze innerlijke balans verstoord is?

Als je al jarenlang strijdt met overgewicht en daardoor je relatie met voeding en andere levensstijlpatronen verstoord is? Je wilt graag goed voor jezelf zorgen, maar op een bepaalde manier lukt het niet om jezelf een eerlijke kans te geven om bepaald gedrag te veranderen. Je valt steeds weer terug in oude patronen en kiest voor snelle methoden die jouw welzijn niet ten goede komen.

Met ons tweedelige transformatie-programma voor lichaam en geest leggen we een nieuwe basis. Naast de op maat gemaakte voedingsschema's die naadloos aansluiten op je persoonlijke behoeften en doelen, en de handige functies van het leefstijlplatform voor voeding, training en gedrag, helpt ons exclusieve programma je bij het integreren van belangrijke lichaams- en geestprincipes.

Het programma bestaat uit twee delen, waarin we je zowel meenemen op een zelfontdekkingsreis om een verandering aan te brengen aan je lichaam, het fysieke aspect, als de innerlijke verandering die je wilt doormaken om een bewust mentaal welzijn te bevorderen.

Aangezien we als mensen continu in verbinding staan met onze denk- en gedragspatronen, diepgewortelde emoties uit het verleden, onze sociale omgeving en een overvloed aan bewerkte voeding, raken we vaak lichamelijk en mentaal overprikkeld en beïnvloedt, wat onze innerlijke balans verstoort. Wil je graag een verandering doormaken die blijvend is, dan wil je helen van binnenuit, zodat nieuw gedrag op een serene wijze ontwikkeld kan worden.

Zodra je jezelf hebt aangemeld voor het holistische totaalplan en het persoonlijke assessment hebt ingevuld, gaan we direct aan de slag en ontvang je van ons beide delen van het transformatie-programma. Hieronder vind je een aantal onderwerpen die aan bod komen:

 • De opstartfase en jouw persoonlijke prognose
 • Transformatiereis van binnenuit
 • Innerlijke heling
 • Holisme
 • Intuïtief (leren) voelen & eten
 • Energievelden
 • Holistische voeding
 • Progressiemeting
 • Darmflora
 • Hormoonharmonie
 • De lichaam- en geestverbinding
 • Het onderbewustzijn
 • Emoties reguleren
 • Het menselijk brein
 • Emotioneel helen
 • Gevoelens en zelfbeeld
 • Slow living
 • Zelfbewustzijn
 • Comfortabel voelen in je lichaam
 • Denkpatronen en lichaamssignalen
 • Herprogrammering
 • Yoga
 • Mediteren kun je leren
 • Energiebalans
 • Van stress naar succes
 • Balans in macronutriënten
 • Intermittent fasting
 • Caloriebehoefte
 • Stappenplan voor duurzaam gewichtsverlies
 • Het behouden van een gezond stabiel gewicht
 • Effectief trainen, zowel thuis als in de sportschool

MOET IK LID ZIJN bij een SPORTSCHOOl?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Wij hechten waarde aan het feit dat je keuzes kunt maken die bij jou passen.

Met de 'Bewegingsmodule' in het leefstijlplatform, gecombineerd met het holistische totaalprogramma en het tweedelige transformatie-programma voor lichaam en geest, ontdek je eenvoudig wat slim en effectief trainen inhoudt.

We begeleiden je bij het ontwikkelen van bewuste gewoonten om actiever te zijn en bieden inzichten in de voordelen en diverse vormen van beweging, waaronder yoga. Zo kun je met plezier aan je activiteitsdoelen werken en een gezond, vitaal lichaam creëren dat aansluit bij je transformatiedoelen.

hoe snel kan ik starten?

Na je aanmelding start je met een persoonlijk assessment, waardoor we een dieper inzicht in jou kunnen krijgen. Hierdoor zijn we in staat om binnen twee werkdagen een op maat gemaakt holistisch totaalplan voor je samen te stellen.

Zodra alles gereed is, nemen we persoonlijk contact met je op en begin je aan een prognoseperiode.

 Tijdens deze periode beoordelen we samen of het totaalplan, dat we specifiek voor jou hebben samengesteld, overeenkomt met de gewenste resultaten die je wilt behalen.

Alle informatie over de opstartfase en jouw prognose-periode wordt gedeeld in het tweedelige transformatie-programma dat je direct van ons ontvangt nadat we jouw assessment hebben ontvangen

hoeveel weken duurt het voordat ik resultaat kan verwachten?

Wanneer je begint met jouw opstartfase in jouw transformatiereis, start je met je prognose-periode die zich eerst richt op je lichamelijke doelen. We willen weten of de prognose aansluit bij het resultaat dat je fysiek wilt behalen.

Elke aanpassing in je voedingspatroon, activiteit of leefgewoonten heeft tijd nodig om te kunnen verwerken; belangrijke lichaamsprocessen spelen daarin een rol. Om zowel je lichaam als geest de rust te geven die nodig is voor dit proces, hanteren wij een prognoseperiode van twee weken. Als je deze periode doorloopt, zoals we uitleggen in het eerste deel van ons transformatieprogramma, zul je gegarandeerd resultaten zien én voelen! Vanuit daar start je met het vervolg van het lichamelijke transformatieprogramma.

Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, begin je met ons tweede deel van het transformatieprogramma, dat zich voornamelijk richt op jouw mentale zelfontdekkingsreis. Ben je nieuwsgierig naar de onderwerpen, dan delen we ze in dit overzicht.

Wanneer kan ik de HULPLIJN gebruiken?

Bij Fitcooking geloven we dat het aanvaarden van hulp niet betekent dat je hebt gefaald; integendeel, het toont aan dat je slim bezig bent en jezelf verder wilt ontwikkelen. Dit is een eigenschap waar je trots op mag zijn, en we willen deze kracht graag stimuleren. Ongeacht waar je nu staat en wat je transformatiedoelen zijn, kun je bij ons rekenen op begeleiding die zorgt voor sereniteit en helderheid.

Wanneer jouw holistisch totaalplan actief is, kun je te allen tijde onze hulplijn inzetten en een persoonlijk strategiegesprek inplannen met jouw coach, wat rust en duidelijkheid brengt in het proces van jouw transformatiereis.

Samen kijken we naar de stappen die je al hebt gezet, bespreken we jouw eetdagboek en analyseren we je behaalde progressie en prognose. Op deze manier begrijpen we je huidige situatie en helpen we je deskundig verder op de juiste koers te varen. Het telefonisch consult kun je naar eigen wens invullen, afhankelijk van je huidige situatie, transformatiedoelen en vragen.

Als je worstelt met je trainingsdoelen, staat een ervaren fitnesscoach klaar om je te helpen met een op maat gemaakt trainingsprogramma. In een persoonlijk strategiegesprek bespreek je je doelen, huidige niveau en voorkeuren voor oefeningen, waarna de coach aan de slag gaat en een 8 weken durend trainingsprogramma opstelt dat zowel thuis als in de sportschool kan worden gevolgd. 

Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij je profiteert van maar liefst €70 korting. Je betaalt geen €117, maar slechts eenmalig €47.

Klik op de link en maak nu direct gebruik van de tijdelijke exclusieve aanbieding

WAT IS DE MISSIE VAN FITCOOKING EN WAT MAG JE VERWACHTEN VAN ONZE DIENSTVERLENING?

Voor degenen die Fitcooking misschien al kennen, bijvoorbeeld via ons Instagram-platform, zal het geen verrassing zijn dat we al meer dan 9 jaar actief zijn in de voedings- en gewichtsverliesbranche en vrouwen ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen voor hun gewichtsdoelen.

Wat ons onderscheidt, is dat we niet meegaan met de massa als het gaat om dieetmethodieken. Wij omarmen de holistische benadering, een effectieve persoonlijke aanpak die zich richt op een transformatiereis van binnenuit.

Het idee is dat alles met elkaar in verbinding staat en invloed uitoefent op elkaar.

Gezond én blijvend afvallen gaat verder dan alleen het fysieke aspect; jouw bewustzijn, het emotioneel welzijn, de gedragspatronen, stressniveau, slaapkwaliteit, voldoende zelfzorg en de omgeving waarin jij je bevindt, hebben allemaal invloed op het veranderingsproces.

Het draait om het begrip van de totale persoon en hoe verschillende aspecten van het lichaam en de geest samenwerken. Onze duurzame benadering wordt extra krachtig en resultaatgericht doordat we bij het samenstellen van jouw holistische totaalplan op maat rekening houden met een eventuele opgebouwde dieetgeschiedenis, de hormonale balans en de persoonlijke eetwensen. Deze factoren hebben namelijk aanzienlijke invloed op specifieke lichamelijke en mentale aspecten, die op hun beurt weer effect hebben op de lichamelijke en mentale veranderingen die jij wilt doormaken.

We moedigen je aan om de verbinding met je innerlijke zelf te herstellen, zodat je beter kunt begrijpen wat je werkelijk nodig hebt om een gezond en stabiel gewicht te bereiken. Het maakt niet uit waar je nu staat en wat je transformatiedoelen zijn. Wij hebben de expertise om je in elke persoonlijke situatie vakbekwaam vooruit te helpen en bieden daarbij een persoonlijk holistisch maatwerkplan om zo blijvende resultaten te kunnen garanderen


Bij ons staat jouw persoonlijke transformatiereis centraal, en wij staan klaar om je te ondersteunen in alles wat je onderneemt, denkt en voelt. Laat ons het complexe maatwerk voor je verzorgen, zodat jij je kunt concentreren op wat jou sereniteit biedt en werkelijk jouw geluk bepaalt.

HOE VERLOOPT HET BETAALPROCES?

Wanneer je op de aanmeldknop klikt, word je direct naar de 'betaalpagina' van Plug & Pay geleid. Op deze pagina kun je je gegevens invullen en je aanmelding voltooien met verschillende beschikbare betaalmethoden. Voor Belgische klanten is het mogelijk om te betalen met Bancontact en Mister Cash

hoe kom ik in contact?

Heb je een vraag over Fitcooking en kan je het antwoord niet terug vinden op de website? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail.

opslaan gaag

ONTDEK DE KRACHT VAN PERSOONLIJK MAATWERK EN BEREIK & BEHOUD JOUW IDEALE GEWICHT MET ONZE HOLISTISCHE SUCCESFORMULE. PROFITEER VAN DEZE EXCLUSIEVE AANBIEDING EN BESPAAR  €30,-. ERVAAR GEMAK, FLEXIBILITEIT EN ZORGELOOSHEID TERWIJL WIJ JOUW WEG NAAR SUCCES VORMGEVEN.

KORTINGSCODE:BEDANKT30EUROKORTING 

 Wacht niet langer, deze speciale aanbieding geldt alleen vandaag

 Bij Fitcooking Switch zetten we ons in voor jou als unieke persoon en bieden we begeleiding bij alles wat je onderneemt, denkt en voelt. We stimuleren je om de verbinding met je innerlijke zelf te herstellen, zodat je beter kunt begrijpen wat je lichaam en geest nodig hebben om blijvende resultaten te behalen.


Je krijgt toegang tot een gepersonaliseerd holistisch totaalplan met succesformule, waarbij we individuele ondersteuning, persoonlijke voedingsschema's en een totaalprogramma combineren met het leefstijlplatform voor voeding, training en gedrag. Realiseer duurzaam vetverlies, behoud een gezond gewicht en werk aan een strak en sterk lichaam. Fitcooking Switch ondersteunt bij positieve gedragsverandering, zodat je grip krijgt op emotioneel eten, dieetbeperkingen en hormonale uitbarstingen.