gewichtsverlies

MODULE MINDSET & MEDITATIE

Geluk ontstaat wanneer jouw lichaam, geest en ziel in harmonie en balans zijn. Daarom hanteren wij een holistische benadering voor het bereiken van je gewichtsdoelen, waarbij we ons richten op deze drie pijlers. Hoe jij je mentaal voelt en de emoties die je ervaart, zijn voelbaar in je hele lichaam. Onrust in je hoofd of lichaam heeft invloed op tal van lichaamsfuncties, en deze verstoringen kunnen een negatief domino-effect hebben op je doelen. De module ‘Mindset & Meditatie’ in het leefstijlplatform, waar je toegang tot krijgt wanneer je start, is gericht op persoonlijke ontwikkeling en het bevorderen van een gezond welzijn. Je introduceert nieuwe leefstijlpatronen die zorgen voor focus en sereniteit, waardoor je beter bestand bent tegen uitdagingen, dieper kunt slapen, meer energie ervaart, beter kunt ontspannen en jezelf weer leert omarmen.